2010 Nisan Anneleri

[QUOTE=anneee;
sorma benim oğlum da aşağı vurunca anne aynen wc de :9

benımde aynı bazen boyle kasıklarıma dogru bısey yıgılıyo gıbı oluyor oturdugum yerde nefesımı kesıyor sankı arkasında ıdrar kesesıni uyarıyor ve tuvalete gıtmem gerekıyor sızındamı boyle oluyor

idrar kesesi bu aydan sonra iyice geri itildiği için bunlar normal kızlar sıkmayın kendinizi wc ihtiyacı olunca hemen gidinnn

semacım hoşgeldin ne zamandır yoktun. ama seninkiler ikiz canım normal bizden fazla alman. ben zaten kilolu olmama rağmen 6 kg aldım. 73 ile başladım şimdi 79 oldumopuyorumnanaktan

domuz grıbı aşısınımı dıyosun canım olackmısın

senın ıkız canım ama cok normal bızım tek oldugu halde boyleyız bızım daha cok yanı kafamçokkarıştı

hoşbuldum tarhancımmm sende normal almışın kiloyu fazla değil bebişin sağlıcakla büyüsün içeride
kızlar göbüş çatlakları için ne kullanıyosunuz ben bebek yağı kullanıyom başka tavsiyelere de açığım

annee canım dr dan iyi haberlerle gelmene sevindim canım.inşallah perşembe günü bende iyi haberlerle gelirim dr dan....
semafatihcim bizim minik iyi canım seninkilerinden iyi olduğuna sevindim.şimdi seninkiler 2 kat hareket ediyorlardır.canım sen 2 can taşıyon 12 kilo iyi,ben 10 kilo aldım.dr bakalım ne diyecek....

ay en öenmli konulardan birine değindiniz kızlar bend vurulmayı düşündüm doktoruma sordum bence vurulma dedi bende vurulmadım evdeyim zaten allah korusun ne diyelim

kizlar slm nasilsiniz sizinde mide eksimeniz vari dünden beri benim basladi yine kahvaltiyla duruyorum midemi eksiticek biseyde yemedimmafoldumben

ayy bu kiloları ben artık bu aydan sonra çifter çifter alcam sanırsam...şimdiye kadar ayda bir kilo ile kurtardık ama 5 kiloalmışım 70 kiloyum....
bakalım final de kaç olcam.....

selam tatlı annişlerrr? nasılsınız* biz kızımla bugün gayet iyiyiz arada karın ağrımız oldu ama şimdik iyiyiz babamızı bekliyoruz. karın çatlakları için dr bana krem falan yazdı ama eczanede bulamadım eczacı çocuk getirtirip bana bırakcaktı ama hala gelmedi. gelsin iyi bişise yazarım burda. ay cmt gelsin hemen yüz fotoğrafını alıcam pamuğumun... :dance:

kızlar ben başlarda kilo vermiştim şimdi yavaş yavaş alıyorum ama hamile kalmadan önceki kilomdayım yani hiç almamış gibiyim. bakalım bundan sonra nasıl gidicez? iştahım da açıldı gerçi.

canım bebe yağı nerde ve kimde duyduysam çatlmayı önlemiyor sadece deriyi besliyor nemlendiriyor ama çatlak için kullanılcak birşey değil cilt kurumasın diye olablir hemde tüğlenme yapıyor tek başına kullnaılan saf zeytin yağı ve badem yağıda öle....
ben karışım kullanıyorum içinde kakao yağı falan var,zaten netden bakarsan kakao yağı gebelikte gebelik sonra çatlamalarda tek kullanılan yağdır....

ay bebe yağının faydası yok muu aminnn nedicem şimdi kakao yağınıda duymuştum ona başlıyım bari iyi gelir inşşş sağol ruzenincimmm

ruenin ohh maşallah az almışın valla
kızlar bu çağla şikel nasıl becerdi aacaba sadece 6 kg almayı

ya bu mankenler nası oluyoda bukadar az kilo alıyorlar bende anlamş değilim varmı bi formülü belkide zaten fit bir vücutla gebe kalıyorlar onunda etksi vardır....
valla canım benden beklenen bir performans değildi bukadra az kilo almam,ama bendeki psikoljik baskının baya bir etkisi var,herkez kapılardan sığamıycan sen kesin çok fena olursun falan dedi zaten kiloluydum ondan kendimi baya bir frenledim.....hedefim 10 kilo ile doğuma gitmek.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…