hoşbuldum budebecim sen nasılsın minişş nasıl hrşey yolundadır inşş
ne güzel hiç kilo almamışın ikikedili ohh
alminacım sen normal almışın
ben 12 kg aldım kızlar en çok kg alan benim herhalde 60 ile gebe kaldım şimdi 72 oldumm
canım inşallah bebeklerimize cicilerini sağlıkla giydirmek nasip eder rabbim.
canım aşı konusunda bu akşam bilgi alacağım...yazıcam buraya....herkes farklı konuşuyor ama tek yapacağımız şu anda aşı....ondan sonrası Allaha emanet....
ay ben de seni düşünüyordum tatlım.
doktordan geldi mi naptı ki diyordum. çok şükür haberler iyiymiş.. gözümüz aydın :)
demek seninki de efkarlı modda ha :) benimki de utangaç çıktı, elleriyle yüzünü kapattı hep :)) ah hayırlısıyla doğsunlar da, yeriz biz onların o ellerini di mi :))
HEM DE NASIL Bİ BİLSEN KUZUM BENİM ALLAH NAZARDAN SAKLASIN İNŞALLAH HEPSİNİ SAĞ SALİM DOĞSUNLAR GEÇEN SENENİN ANNELERİNE BAZEN GİRİP BAKIYORUM GÖZLERİM DOLUYO İNŞ. SENEYE BİZ DE BURADA BEBİŞLERİMİZDEN BAHSEDİP SENEYEKİ ANNE ADAYLARINA ÖĞÜTLER VERİRİZ.
hoşbuldum ikiikedili delicim bende bu sonuca çook sevindim bebişin herşeyini almışın ohhh ne güzell allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
annneecim sağol canım bi ikiz daha mı var topikte ohh ne güzel farklı bi duygu ya her yerde oynamalar hissediyom farklı duygular allah bütün isteyenlere hayırlı bebkler vrsin inşşş
EVET CANIM Bİ İKİZ DAHA VAR ARTIK SİZ DE ARANIZDA AYNI ŞEYLERİ PAYLAŞABİLİRSİNİZ ŞİMDİ BİZ SİZİ ÇOK FAZLA ANLAYAMAYIZ DEMİ AMA?
hoşbuldum budebecim sen nasılsın minişş nasıl hrşey yolundadır inşş
ne güzel hiç kilo almamışın ikikedili ohh
alminacım sen normal almışın
ben 12 kg aldım kızlar en çok kg alan benim herhalde 60 ile gebe kaldım şimdi 72 oldumm
domuz grıbı aşısınımı dıyosun canım olackmısın
hoşbuldum tarhancımmm sende normal almışın kiloyu fazla değil bebişin sağlıcakla büyüsün içeride
kızlar göbüş çatlakları için ne kullanıyosunuz ben bebek yağı kullanıyom başka tavsiyelere de açığım
ruenin ohh maşallah az almışın valla
kızlar bu çağla şikel nasıl becerdi aacaba sadece 6 kg almayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?