2010 Nisan Anneleri

ay bebe yağının faydası yok muu aminnn nedicem şimdi kakao yağınıda duymuştum ona başlıyım bari iyi gelir inşşş sağol ruzenincimmm

canım benim ,ben işimden dolayı bunlarla iç içeyiim hergün buna benzer kaç kişi geliyo bana,ya çatlamış zaten çözüm arıyo ama nafile yani çatlamadan halletmek lazım....
ben karışım kullanıyorum çok ta iyi geldi doktorum bile şaşırdı daha hiç çatlağım yok şuanda...nede karnımda bir gerilme ve bir kaşıntı gayet iyi gidiyoruz şuanda .....

sana zahmet olmazsa ruzenincim karışımı bana mesaj atarmısın bende çatlamalar henüz başlamadı ama kaşınıyo yakında çatlar amaninnn

canıım pekı acmı klakıyon sofradan napıyosun kılo almamak ıcın
kafamçokkarıştı

bende bebe yağı kullanıyodum oda banyodan banyoya. krem almamaya karar vermiştim. ama şimdi kakao yağı alayım bari diyom. ben yeni çatlağım varsa da göremiyom. birde zaten hamilelikten önce çok kilo alıp vermekten dolayı bir sürü çatlağım vardı. zaten annemde hep çatlamış hamileliklerinde. ha bir eksik ha bir fazla kaydirigubbakcemile3
doğumdan sonra olur da eski zayıf kiloma kavuşursam o zaman pahalı kremlerle icabına bakmaya çalışırım çatlaklarımınkaydirigubbakcemile3

canıım pekı acmı klakıyon sofradan napıyosun kılo almamak ıcın
kafamçokkarıştı

aç kalkmıyorum ama saatle yiyorum ve akşam ve öğlen hiç ekmek yemiyorum sadece sabahları ,tıka basa yediğim günler haftada bir gündür kendime izin veriyrum,yoksa bünyem çok müsait canım kilo almaya ben kendimi kısıtlıyorum her gittiğimdede sorarım kokrkuyorum bebeğin gelişimi için ama çok sağlıklı hamdolsun kilosuda yerinde dikkat edince oluyormuş yani doğumdan sonrada sporla veririm sanırım.....

maşallah canım benim maşallah 41 kere dila prensesimize canım ayyy resmini öp bizim içinde teyzoşu şimdi değme senin keyfine canımvalla ne güzel prensesinin kıyafetlerinide almışsın güle güle kullansın sağlıcakla giysin inşallah canım bizde sanırım bu hafta sonu alıcağız doktora gidince elime ne geçerse almayı düşünüyorum bakalım pembe manyağı oldumda birazcıkkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı

inşallah canım fikir edinmek amacıyla sordum demekki hemen ihtiyaç yok ona çünkü hafta sonu bakıcaktık eşimle eğer çok gerekli olsaydı canımcım opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremez oldum benim ikizlerin cinsiyetinide sizlerle paylaşamadım biri kız biri erkek allahım tamamına erdirsin hepimiziii
oyyy oyyyy semacığım nasılsın canım gözün aydın bitanem çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah demek bir prens bir prensesimiz geliyo çifte düğün var o zamn:teytey::teytey:

kızlar teşekkür ederim
rica ederim canım buyrunnnnnnnnn

inşallah canım fotoğrafdınıda alınca ekletrsin bakarız bizde inşallah bu gittiğimde doktorumuz biede verir fotoğrafını minik kelebeğimin çok özledim çokkkkkkk tam 1 ay olacak neden erkenden çağırmadıki doktorumuz yaaa:a015:

özge sana bişey sorucam bu ayva çekirdeğini dolaba biraz su ekleyip koyuyoduk dimi?birde buzluğa mı koyacaktık?ay orasını hiç bilmiyorum

bebişinin hem saglıgı yerınde olması ve hemde fazla kılo alamak kulaga hos gelıyor.bende gunde ıkı ogun yıyorum sadece bı oglen bı aksam ama alıyorum ekmegı kesemıyorum ben ((mafoldumben

dünür nasılsın*ders çalıştın mı*ben bugünde çalışmadım dışarıda işim vardı biraz

dünür nasılsın*ders çalıştın mı*ben bugünde çalışmadım dışarıda işim vardı biraz

evet canım çalıştım ben genelde kelime çıkarıp paragraf çözüyorum ama bıktım aynı şeyleri çalışmaktan artık yeterrrrrr diyesim geliyo sorma canım sen nereye gittin canım :1hug:

hoşgeldin zeyracımmm nasipse ikizlerim olcak çok sağol canım allahım hepimize sğ salim doğumlar nasip etsin inşşş

evet canım çalıştım ben genelde kelime çıkarıp paragraf çözüyorum ama bıktım aynı şeyleri çalışmaktan artık yeterrrrrr diyesim geliyo sorma canım sen nereye gittin canım :1hug:

canım kayınvalidem göktuğa hırka yelek v.s yaptırıyo onların ipini almaya gittim.6 çile ip 25tl geldi ya ne kadar pahalı ipler

şükür suanda oyle bır sorunum yok canım sanada gecmıs olsun umarım duzelır en kısa zamanda

saol canim bende baya bi kilo almis durumdayim benimki hareketsizlikten kis oldugu icin pek disari cikmiyorum ciksamda arbayla bende ekmegi kesemedim sanki doymuyorum ekmek yemeyince napicaz bilmem doguma kadrakaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…