ay bebe yağının faydası yok muu aminnn nedicem şimdi kakao yağınıda duymuştum ona başlıyım bari iyi gelir inşşş sağol ruzenincimmm
aynen öyle şekerim
annee canım dr dan iyi haberlerle gelmene sevindim canım.inşallah perşembe günü bende iyi haberlerle gelirim dr dan....
semafatihcim bizim minik iyi canım seninkilerinden iyi olduğuna sevindim.şimdi seninkiler 2 kat hareket ediyorlardır.canım sen 2 can taşıyon 12 kilo iyi,ben 10 kilo aldım.dr bakalım ne diyecek....
sağol canım inşallah sen de prş ye iyi haberlerle gelirsin
ya bu mankenler nası oluyoda bukadar az kilo alıyorlar bende anlamş değilim varmı bi formülü belkide zaten fit bir vücutla gebe kalıyorlar onunda etksi vardır....
valla canım benden beklenen bir performans değildi bukadra az kilo almam,ama bendeki psikoljik baskının baya bir etkisi var,herkez kapılardan sığamıycan sen kesin çok fena olursun falan dedi zaten kiloluydum ondan kendimi baya bir frenledim.....hedefim 10 kilo ile doğuma gitmek.....
amaaaan o mankenlere bakmayın hiç zaten 45 kilolar bi de diyetisyenle falan devam ediyolar sonunda 6 kilo olur tabi aman kızlar sağlığımızı etkilemeyecek kadar almak niyetindeyim ama dr 8 kilo dedi 5ini aldım kaldı 3 ben napayım o zaman ya o yüzden sıkıntı yapmayın
evet canım d.gribi aşısını diyorum.bu akşam bi dr akrabamızdan haber alacağım.sanırım vurulacağım canım...
aynen öyle şekerim
sağol canım inşallah sen de prş ye iyi haberlerle gelirsin
amaaaan o mankenlere bakmayın hiç zaten 45 kilolar bi de diyetisyenle falan devam ediyolar sonunda 6 kilo olur tabi aman kızlar sağlığımızı etkilemeyecek kadar almak niyetindeyim ama dr 8 kilo dedi 5ini aldım kaldı 3 ben napayım o zaman ya o yüzden sıkıntı yapmayın
8 kılo alınacaksa ben 9 oldum ben napacam bır kılo bıle faldayım dahada kac ay var mafoldumben
ya bu mankenler nası oluyoda bukadar az kilo alıyorlar bende anlamş değilim varmı bi formülü belkide zaten fit bir vücutla gebe kalıyorlar onunda etksi vardır....
valla canım benden beklenen bir performans değildi bukadra az kilo almam,ama bendeki psikoljik baskının baya bir etkisi var,herkez kapılardan sığamıycan sen kesin çok fena olursun falan dedi zaten kiloluydum ondan kendimi baya bir frenledim.....hedefim 10 kilo ile doğuma gitmek.....
canıım pekı acmı klakıyon sofradan napıyosun kılo almamak ıcın
kafamçokkarıştı
kizlar slm nasilsiniz sizinde mide eksimeniz vari dünden beri benim basladi yine kahvaltiyla duruyorum midemi eksiticek biseyde yemedimmafoldumben
maşallah canım benim maşallah 41 kere dila prensesimize canım ayyy resmini öp bizim içinde teyzoşu şimdi değme senin keyfine canımvalla ne güzel prensesinin kıyafetlerinide almışsın güle güle kullansın sağlıcakla giysin inşallah canım bizde sanırım bu hafta sonu alıcağız doktora gidince elime ne geçerse almayı düşünüyorum bakalım pembe manyağı oldumda birazcıkkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştıselam kızlar :)
nasılsınız ?
benim keyfim yerinde :)
kuzumu gördüm.Allah'ıma bin şükür her şey yolunda... renkli fotoğraf da verdi doktorum, bebeğimin ilk vesikalık resmi elimde, mest olmuş şekilde oturuyorum şimdi :)
doktordan sonra da mothercare'e gittim, indirim günüydü bugün.
dila'mın tüm kıyafet ihtiyacını hallettim diyebilirim.. bir iki battaniye alırım belki.
patikler, şapkalar, hastane çıkışları, örtüler.. ay nasıl keyifle aldım anlatamam.
daha 6 ay kendime tek bir don alamam:) , ama olsun, onun her şeyi güzel oldu ya, çok şükür.
kızlar şaka maka alışverişleri de bitiriyoruz baksanıza yaa :)
gün sayıp gelişlerini beklemek kalıyor geriye :)
çok şükür yaa.. valla ne kadar şükretsek az..
inşallah canım fikir edinmek amacıyla sordum demekki hemen ihtiyaç yok ona çünkü hafta sonu bakıcaktık eşimle eğer çok gerekli olsaydı canımcım opuyorumnanaktanbence dogsun ondan sonra alırsın bakarsın emer kullanmaya ıhtıyacın olmaz canım almazsın.benım ılk kızım 3 ay emdı sonra bıraktı bende ozaman aldım 6 aya tamamladım en azından onunla annesütünü canım.umarım ıhtıyacın olmaz ama canım
oyyy oyyyy semacığım nasılsın canım gözün aydın bitanem çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah demek bir prens bir prensesimiz geliyo çifte düğün var o zamn:teytey::teytey:iyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremez oldum benim ikizlerin cinsiyetinide sizlerle paylaşamadım biri kız biri erkek allahım tamamına erdirsin hepimiziii
rica ederim canım buyrunnnnnnnnnkızlar teşekkür ederim
selam tatlı annişlerrr? nasılsınız* biz kızımla bugün gayet iyiyizarada karın ağrımız oldu ama şimdik iyiyiz babamızı bekliyoruz. karın çatlakları için dr bana krem falan yazdı ama eczanede bulamadım eczacı çocuk getirtirip bana bırakcaktı ama hala gelmedi. gelsin iyi bişise yazarım burda. ay cmt gelsin hemen yüz fotoğrafını alıcam pamuğumun... :dance:
aç kalkmıyorum ama saatle yiyorum ve akşam ve öğlen hiç ekmek yemiyorum sadece sabahları ,tıka basa yediğim günler haftada bir gündür kendime izin veriyrum,yoksa bünyem çok müsait canım kilo almaya ben kendimi kısıtlıyorum her gittiğimdede sorarım kokrkuyorum bebeğin gelişimi için ama çok sağlıklı hamdolsun kilosuda yerinde dikkat edince oluyormuş yani doğumdan sonrada sporla veririm sanırım.....
dünür nasılsın*ders çalıştın mı*ben bugünde çalışmadım dışarıda işim vardı biraz
hoşgeldin zeyracımmm nasipse ikizlerim olcak çok sağol canım allahım hepimize sğ salim doğumlar nasip etsin inşşş
evet canım çalıştım ben genelde kelime çıkarıp paragraf çözüyorum ama bıktım aynı şeyleri çalışmaktan artık yeterrrrrr diyesim geliyo sorma canım sen nereye gittin canım :1hug:
şükür suanda oyle bır sorunum yok canım sanada gecmıs olsun umarım duzelır en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?