2010 Nisan Anneleri

slm kızlr nasılsınız bizimde bugün kontrolümüz vardıya gittik gördüm oğlumu özlemişim.maşallah 755 gram olmuş boyuda 31 cm.olmuş kayramın.sizler nasılsınız güzel annişler.

sormayın kızlar bende şuana kadar 11 kilo aldım malesef.napcaz doğumdan sonra bu kiloları nası vercez kara kara düşünüom.doktorum bugün sende bebekte maşallah yemişiniz dedi.böyle iri giderseniz sezeryan yaparız dedi.

slm kızlr nasılsınız bizimde bugün kontrolümüz vardıya gittik gördüm oğlumu özlemişim.maşallah 755 gram olmuş boyuda 31 cm.olmuş kayramın.sizler nasılsınız güzel annişler.

slm canım valla bebişin kocaman olmuş maşlh suphnlh ona....
haftanda yazmıyor tickerin yok,aramızda en kilolu senin bebiş sanırım...
iyi bakmışın oğluşuna.....

oyy oyy çok almışın be tatlım ,4 kilo daha alsan doğuma kadra 15 kiloda frenlesen bari kendini,doğumdan sonra veriliyo bir sene içinde eski kilona dönersin sanırım valla ben salmıycam kendimi doğumdan sonra damızlık inekler gibi ay şunuda ye bunuda ye süt olsun diyolar ya ne kötü kilolar işte ozaman yerleşiyo vücuda....
ama sporla falan veririz heralde .....

sağol ruzenim 24 haflık benim oğlum canım.bebiş alıo maşallah ama anneyede aldırıo canım 11 kilo aldımgerçi yavrularımız iyi olsunlarda canım.onalrı veririz işallah.zorda olsaaaa:)

aynen canım bende doğumdan sonra sıkı bi diyete giricem.kararlıyım wala.yoksa ne kıyafet olur ne bişiy.süt olsun diyede tatlı filan yemek önemli diyilmiş zaten.su içmek çok etkiliymiş.bol bol suya dewam yani canım.

canım kayınvalidem göktuğa hırka yelek v.s yaptırıyo onların ipini almaya gittim.6 çile ip 25tl geldi ya ne kadar pahalı ipler

evet canım ipler çok pahallı valla buralarda ama inan her yerde aynı fiyatlar sanırım geçen sene ankaraya tahliller için gittiğimde ip alıcaktım kayınvalideme şal dokutmak için ip beğendim inan hazır örülmüş alsam daha uygun olurdu hatta 2 tane falan alırdım o parayla en iyisi hazır almak annemde bunları dokusun diyor zaten gerisini hazır alıcam diye sadece düğmelerini dikme dedim anneme ben kendim beğenicem dedim yeleğinin ben pek anlamıyorum bu örgü işinden canımcım valla dantel falan örerim ama örgü yok bendekaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlarr... okuldan geldik.. bi yandan yemek hazırlayıp bi yandan da size bakayım dedim :) umarım herkes iyidirr..

sa kızlar bende burdayım sohbetleri takip ediyorum bir yandanda annecime iğne oyası yazma kenarı yapıyorum :)

can sıkıntısı şekerim bebek kıyafeti öreyim dedim.annemle kaynanam yapıyor ben zaten eğri büğrü yapıyorum diye örgüyü yapma dediler.biraz kitap okuyorum biraz iş işte.bu arada elif şafağın aşk isimli kitabını yeni bitirdim tavsiye ederim herkeze.

refiyecim hoşgeldin tatlım .....
atala canım nekadar beceriklisin öle hemde iğne oyası valla ben hiç bilmem ellerine sağlık.....

sa kızlar bende burdayım sohbetleri takip ediyorum bir yandanda annecime iğne oyası yazma kenarı yapıyorum :)

kolay gelsin canım bende birazcık biliyorum iğne oyası öğrenmiştim zamnında şimdi kızma kendi elcağızlarımla mendil kenarı yapıcam inşallah unutmadıysam hatıra kalır annesinden:hulya:

bu arada bende bebişe bahtaniye yapıyrum inşlh doğmadan bitircem.....
yeşil beyaz yapıyruö,netde görmüştüm örneğini ama ben o motiften yapamadım kafama göre bana kolay geleni yaptım az kaldı gibi tabi birleştirme işini annem halletcek nası olcak bakalım....

butterflydsd... bende iyiyim şekerim.. oğluna maşallah diyim cnım ... ne güzel büyütmüşsün öyle.. ne kafdarlıktı seninki? rtepemde kızım hadii sıra bende diyoo.. bu akşam ödevi az varmış da 2sayfa yazılcak sadece... biraz oyun oynıcakmış.. neyse daha sonra girerim yinee.. :))

atala... kolay gelsin sana da canımm... ben sadece örtü kenarı geçmeyibiliyorum iğneyle cnım.. oya olarak daha kendimi aşabilmiş değilim.. amameraklıyım.. zor gibi görünüyo ama sana kolay gelsinn....

Son düzenleme:

canım maşallah kayrana.iyi kilo almış.boyuda gayet iyi canım.kilo olayında bene 10 kilo aldım canım.

kolay gelsin canım bende birazcık biliyorum iğne oyası öğrenmiştim zamnında şimdi kızma kendi elcağızlarımla mendil kenarı yapıcam inşallah unutmadıysam hatıra kalır annesinden:hulya:

ewt benimde yengem dedi bebeğin mendilleri benden olsun diye bende mavi ip alayımda yapsın oda çıksın aradan ben bebişime hatıra bir yelek ördüm işte onun dışında daha önce ördükelrim falan var.....
ne güzel ya.....:kedi:

hoşbuldum özgecim... iyisiniz inş.. kızz benim göbek günden güne değişiyo.. bi evrim geçirme halinde.. bugünde sabahtan beri göğüs altımdan itibaren şiş kasıklarıma kadarr.. öyle kii eğilince tıkanıyorum resmenn :)) bakalım benim bebiş ne şekillere sokucak karnımı... :)))

sana da kolay gelsin bu arada.. ellerine sağlık.. ben tatile girdim doğuma kadarr.. şimdilik yeter diye düşünüyorum.. 9-10 tane kadar yelek kazak ürünümüz varr.. ananemiz daha da örüyo gördükçe.. :)) patiği olmayan yeleklere patik ilavesi yapıp takım haline getirebilirim diye bi düşünce var sadece kafamda..

canım maşallah biliyomuşsun dantel.ben hiç bilmiyorum.örgü ters düz o kadar örebilirim.benim oğlan şanslı olacak desene ne kadar becerikli bir kayınvalidesi varopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…