slm kızlr nasılsınız bizimde bugün kontrolümüz vardıya gittik gördüm oğlumu özlemişim.maşallah 755 gram olmuş boyuda 31 cm.olmuş kayramın.sizler nasılsınız güzel annişler.
sormayın kızlar bende şuana kadar 11 kilo aldım malesef.napcaz doğumdan sonra bu kiloları nası vercez kara kara düşünüom.doktorum bugün sende bebekte maşallah yemişiniz dedi.böyle iri giderseniz sezeryan yaparız dedi.
canım kayınvalidem göktuğa hırka yelek v.s yaptırıyo onların ipini almaya gittim.6 çile ip 25tl geldi ya ne kadar pahalı ipler
sa kızlar bende burdayım sohbetleri takip ediyorum bir yandanda annecime iğne oyası yazma kenarı yapıyorum :)
slm kızlr nasılsınız bizimde bugün kontrolümüz vardıya gittik gördüm oğlumu özlemişim.maşallah 755 gram olmuş boyuda 31 cm.olmuş kayramın.sizler nasılsınız güzel annişler.
kolay gelsin canım bende birazcık biliyorum iğne oyası öğrenmiştim zamnında şimdi kızma kendi elcağızlarımla mendil kenarı yapıcam inşallah unutmadıysam hatıra kalır annesinden:hulya:
evet canım ipler çok pahallı valla buralarda ama inan her yerde aynı fiyatlar sanırım geçen sene ankaraya tahliller için gittiğimde ip alıcaktım kayınvalideme şal dokutmak için ip beğendim inan hazır örülmüş alsam daha uygun olurdu hatta 2 tane falan alırdım o parayla en iyisi hazır almak annemde bunları dokusun diyor zaten gerisini hazır alıcam diye sadece düğmelerini dikme dedim anneme ben kendim beğenicem dedim yeleğinin ben pek anlamıyorum bu örgü işinden canımcım valla dantel falan örerim ama örgü yok bendekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?