2010 Nisan Anneleri

saolun kızlar ama çokda marifet değil istedikten sonra hepimiz yaparız inanın.
hakkaten geçen çarşıya gittim eskiden çocuklar için tülbent olurdu hani uyurken örtülür yüzüne kenarına iğne oyası yapılır.bende yapsam dedim ama daha almadım tülbent.bide pazen kumaş aldım.2 metre kenarınada fisto aldım.battaniyesinide kendim dikicem işallah.el işine bayılıyorum ah bide vaktim olsa.

iyi yapmışsın ruzenim bende istiyorum yapmak ama ağır gidiyorum diye bitiremem diye düşündüm canım.ellerine sağlık maşallah.

özge ayva çekirdeğiyle ilgili bi soru sormuştum geçen sayfalarda görmedin sanırım.ben ayva çekirdeğini kavanoza koyup birazda su ekleyip buzdolabına koydum.buzluğa mı konulacaktı *:uhm:

bizimde mendillerimizi annanesi yapıyor sağolsun.
ATALAcığım maşallah valla ben hiiiççççççç yapamıyorum

özge ayva çekirdeğiyle ilgili bi soru sormuştum geçen sayfalarda görmedin sanırım.ben ayva çekirdeğini kavanoza koyup birazda su ekleyip buzdolabına koydum.buzluğa mı konulacaktı *:uhm:

kızlar nedir bu ayva çekirdeği muhabbeti meraklandım

canım maşallah biliyomuşsun dantel.ben hiç bilmiyorum.örgü ters düz o kadar örebilirim.benim oğlan şanslı olacak desene ne kadar becerikli bir kayınvalidesi varopuyorumnanaktan

canım ben annemden öğrenmedim iğne oyasını yengem çok yapardı bir hevesle ondan öğrenmiştim hatta ilk anneme geçen sen bir tülbent yapmıştım kurdela ile olan örnekle annemde onu arada takıyo özel günlerde mevlütlerde eee kızından hediyeye o yüzden geçende kayınvalidemlerin mevlüdünde örneği çok beğenmişler hatta kim yaptı falan diye kadınlar sormuş çok güldüm valla gerçi benim elim yatkındır ben şimdi sınavlar olmasa kendime yine oda takımı başlayacaktım dantellden mutfak perdesi bile yaptım canım ama örgü işi sıfır sadece düz örebiliyorum o kadar:kedi:kaydirigubbakcemile3
ben kızımada yapmaya başlarım dantellerini hele bir doğsunda canım inşallah çeyizini düzerim artıkkaydirigubbakcemile

iyi yapmışsın ruzenim bende istiyorum yapmak ama ağır gidiyorum diye bitiremem diye düşündüm canım.ellerine sağlık maşallah.

canım gözün aydın maşallah kuzucuğuna canım çok güzel beslemişsin 41 kere maşallah

atala cnmm.. kilo konusuna gelince ben.. geçen haftaya kadar 5 kg. almıştım.. ama hastalığım dolayısıyla 2 kg. gitti :) şu an 3 kg. almış görünüyorum..

çok güzel olmuş cnmmmmmmm
saol canımcım şımardım bak şimdi:sm_cool:

canım ben bu örneği görmüştüm çok güzel çok beğendiğim bir örnek

canım ben sanada yaprım inşallah namaz kılarken takarsın bitanem sana pembe olanından yada mor olanndan daha çok genç işi olur yaparsam canım damadımada mendil yaparım bu örenkten inşallah bitanem:asigim::hulya:

sağol zeyracım hoşgeldin canım.hepimizin yavrularına maşallah canım.rabbim kucağımız almayı nasip etsin işallah canım.

ayy canım ya senle hep konuşuyz şu dalgınlık yokmu bende öff öffff.....
canım krem yapmak için buzdolabında 1 gün bekletmek yeterliymiş....
fakat daha sonra kullancaz ya işimize daha çok yarıycak onun içinde buzluğa çekirdeklrini koycaz sakllıycaz bende daha yapamadım ya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…