2010 Nisan Anneleri

sağol zeyracım hoşgeldin canım.hepimizin yavrularına maşallah canım.rabbim kucağımız almayı nasip etsin işallah canım.

amin bitanem amin hoşbulduk en önemlisi sağlıcakla kucaklarımıza almak zaten gerisi boş canımcım

dünürcüğüm ne yaptın haber aldınmı bitanem akrabandan iğne hakkında ne dedi konuştunuzmu:uhm:

ay canım dünürüm zahmet etme,yazık valla gözlerine...kıyamam yaaaa....

kızlar bişiy sorucam yarın tetanoz aşısı olmaya gidicem doktoruma dedim.vurun hatta domoz gribi aşısıyla birlikte vurun dedi.bebeğe zararı yok dedi ama ben korkuyorum vurunmam heralde.sizlerden vurunan oldumu canlarım.

yok canım yarım saat daha geçsin haber alıcam inşallah....

canım model süper valla ben kaydedeyimde yaparım kendime işallah annem ben yaşlıyım istemem der kesin.
bu arada tetanozla gribi beraber yapılmayın kızlar 10 gün arayala ol dedi komşum doğumhanede hemşire.dikkatli olmakta yarar var lkızlar.

o zaman daha benimki olmaz.çünkü ben biraz içine su koymadan beklettim.sonra senden cevap gelmeyince içine suyu koydum ve dolaba attım.olmaz dimi tekrar yapayım ben:uhm:

ay canım dünürüm zahmet etme,yazık valla gözlerine...kıyamam yaaaa....

aaaa ne zahmeti canım yaa bunlar ufak şeyler bitanem tülbent alınca yaparım bitanem kuzucuklara ilk mendil yaparım gerçi bunlar ağızlarını acıtır olmazsa el çantaında taşırken baş trafına iğnelersin a.s:1hug:

caım bana ebe ikisi beraber olur dedi ama ben yaptırmayacağım.çünkü tetanoz aşısı bazen ağrı yapabiliyo domuz gribi aşısıda ağrı ve halsizlik oluşturduğu için ben 10 gün arayla yaptırırım saanırım

bebegcim geçmiş olsun.maşallah çok az almışsın.ya ayda 1 kilo normalmiş.bende aşırı aldım ya.ama çok büyümedim karnım büyüdü.göğüs hafif kalça hafif basen.umarım bundan sonrada böyle olur.
bu barada çatlakların şimdi olması gerekmiyormu.doğumdan sonradamı çatlıcağız yaaaaaaaaaa

ay zahmet olmasın canım ya......uf demeseydim keşke beğendim diye.tamam canım çeyizine saklarım oğlumunzemuszemus

atala.. çok sağolasın cnımm... kızz 5 kiloya bile çok dyen var yaa.. benim normalde 5 kiloydu cnm.. 4-5 gün yiyemeyince gitti 2si. geri gelir bugün yarın :)) ama bu aydan sonra başlıyo hızlı kilo alımı.. ben normalde şişko bi hamiş olduğum için çok almamam lazımm... çatlaklar konusunda zamanlama konusunda bilgimyok cnm.. bende kızımdan kalma bolca olduğu için.. yeni çatlamalar oluyomu anlamıyorum bile :))) geriliyorum bol bol.. buruşmaya başlayan çatlaklarım şimdi davul gibi yani :))) inş. daha da çatlamam....

ben bol bol yağmalnıyorum valla ama göğ,slerimde çatlama olmayacak gibi.karnıma ve basenlerime yağ sürüyorum bol bol.badem yağı kullanıyorum.krem falan almadım.

kızlarr hepinize iyi akşamlarr.. bizde çıkıyoruzz.. babamız gelir nerdeyse.. yemekten sonra da ablamızın ödev zamanıı.. yarın görüşürüzz.. byy..

özgeciğim güle güle canım kuzeye iyi bak canım bol bol besle paşayı

canlarım bende yürüyüşe çıkıyorum.hepinizi kocaman öptüm.Allah (c.c.) emanet olalım hepimiz.baybay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…