sağol zeyracım hoşgeldin canım.hepimizin yavrularına maşallah canım.rabbim kucağımız almayı nasip etsin işallah canım.
saol canımcım şımardım bak şimdi:sm_cool:
canım ben sanada yaprım inşallah namaz kılarken takarsın bitanem sana pembe olanından yada mor olanndan daha çok genç işi olur yaparsam canım damadımada mendil yaparım bu örenkten inşallah bitanem:asigim::hulya:
amin bitanem amin hoşbulduk en önemlisi sağlıcakla kucaklarımıza almak zaten gerisi boş canımcım
dünürcüğüm ne yaptın haber aldınmı bitanem akrabandan iğne hakkında ne dedi konuştunuzmu:uhm:
ayy canım ya senle hep konuşuyz şu dalgınlık yokmu bende öff öffff.....
canım krem yapmak için buzdolabında 1 gün bekletmek yeterliymiş....
fakat daha sonra kullancaz ya işimize daha çok yarıycak onun içinde buzluğa çekirdeklrini koycaz sakllıycaz bende daha yapamadım ya.....
ay canım dünürüm zahmet etme,yazık valla gözlerine...kıyamam yaaaa....
kızlar bişiy sorucam yarın tetanoz aşısı olmaya gidicem doktoruma dedim.vurun hatta domoz gribi aşısıyla birlikte vurun dedi.bebeğe zararı yok dedi ama ben korkuyorum vurunmam heralde.sizlerden vurunan oldumu canlarım.
o zaman daha benimki olmaz.çünkü ben biraz içine su koymadan beklettim.sonra senden cevap gelmeyince içine suyu koydum ve dolaba attım.olmaz dimi tekrar yapayım ben:uhm:
aaaa ne zahmeti canım yaa bunlar ufak şeyler bitanem tülbent alınca yaparım bitanem kuzucuklara ilk mendil yaparım gerçi bunlar ağızlarını acıtır olmazsa el çantaında taşırken baş trafına iğnelersin a.s:1hug:
bi bak bakalım olmazsa denersin yenden ama olur sanırım ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?