İyi akşamlar kızlara.s..Nasılsınız?
İyi akşamlar kızlara.s..Nasılsınız?
hoşgeldin canım iyiyiz şükürler olsun yaa you tubeda sezeryan görüntülerini izledim çok korktum mehtapcığım yaa ben birde spinal istiyom nasıl yapıcam bilmiyorum bayılırım kesin diye düşünüyorum yaa nasıl cesaret bulkacağım o an o cesaret gelirmiş ama bilmiyorum hepmi baysalar beni nee:a015:
hoşgeldin canım iyiyiz şükürler olsun yaa you tubeda sezeryan görüntülerini izledim çok korktum mehtapcığım yaa ben birde spinal istiyom nasıl yapıcam bilmiyorum bayılırım kesin diye düşünüyorum yaa nasıl cesaret bulkacağım o an o cesaret gelirmiş ama bilmiyorum hepmi baysalar beni nee:a015:
iyi akşamlar mehtapcığım.biz iyiyiz oğluşla sen nasılsın*
ay dünür izleme onları ya korkutma kendini...ben hamile kaldım kalalı hiç izlemiyorum.canım ben doğum konusunda daha karar vermedim.eğer dr um belden uyuşturup normal yaptırırım diye beni güvendirirse öylede yapabilirim doğumu
Ben iyi diyeyim iyi olayım.İşede gitmedim bugün.Hiç halim yoktu.Birde gece kasığıma bir sancı girdiki sorma.Oğluşumda öğleye kadar hareket etmeyince çok korktum.Sonra hareket etti de rahatladım çokşükür.Akşam kalktım sayılır.
geçmiş olsun canım yaa bugün bizim kızda kaşam etti hareket etmek için sorma bende tedirgin oluyotrum ne zamn yemek yedik o zamn başladı tekmeler
kızlar ben biraz uzanayım belim ağrıdı görüşürüz öptüm şimdilik teyzoşlarımız:asigimpuyorumnanaktan
zeyracım , batuhancım yine karşılaşamadık
selam kızlar ben geldim 2 buçuktaydı randevumuz ama 5 te aldılar içeri neyse kuzucuğumu gördüm çoooooooooooook tatlıydı neler yaptığını bir bilseniz ellerini kafasına götürüyor ağsna götürüyor bacaklarını oynatıyor en güzelide gülümsüyor yaa hemde iki defa gülümsedi oğlumuda götümüştüm anne bana el sallıyor dedi kollarını havaya kaldırmış bize poz veriyor kuzucuğum oğlumda diyorki han,i anne yumurtası yok kollarında dr bi güldü bu güçsüz kalmış dedi neyse en önemlisi artık cinsiyet tamamen belli erkek bide tam 500 gr sanırım 38cm boyu terşeyi normal çok şükür neyse yarım saat kadar inceledi ölçüm yaptı işte tamam bitti dedi hani cd dedim yok cd dedi olmaz dedim siz yapacağınızı söylemiştiniz dedim neyse hadi bi daha bakalım dedi bidaha yattım 10 15 dk da öyle baktı doya doya aktım kuzuma 10 gün içinde bi daha gidecem parasız yine bakıyorlarmış kontrol yani
ben anlata anlata bitiremem nasıl yüklendiğini bilmiyorum yoksa hem resmi var hemde videosu yükler size gösterirdim kuzumu
ayy canım ya senle hep konuşuyz şu dalgınlık yokmu bende öff öffff.....
canım krem yapmak için buzdolabında 1 gün bekletmek yeterliymiş....
fakat daha sonra kullancaz ya işimize daha çok yarıycak onun içinde buzluğa çekirdeklrini koycaz sakllıycaz bende daha yapamadım ya.....
Ben iyi diyeyim iyi olayım.İşede gitmedim bugün.Hiç halim yoktu.Birde gece kasığıma bir sancı girdiki sorma.Oğluşumda öğleye kadar hareket etmeyince çok korktum.Sonra hareket etti de rahatladım çokşükür.Akşam kalktım sayılır.
nasıl krem olacak ayva cekırdeklerı hanımlar
baska bısey daha mı ekleyecegız
kızlar ayva çekirdekleri kesin faydalıdır ama drlar lansinoh diye bir krem var onu öneriyorlar. şimdiden sakın masaj yapmayın göğüs uçları rahimde kasılmaya neden olduğu için tehlike arz ediyor. Bu kremide doğumdan sonra emzirmeye başlamadan kullanmak gerekiyormuş. hem silmeden emzirebileceğimiz kremlerdenmiş. 56 mg. 37 tl. ama bebek mağazalarının indirim günlerini takip ederseniz ucuza bulunabiliyormuş.
bu bahsettıklerı gögüs ucu catlakları ıcınmıydı bende yanları ıcın sandım
canım benim doktorum sakın netten bişey izleme ne normal ne sezeryan değimşti ben hç izlemedim geçen izledim meraktan artık uarad ben 2009 nisan annesiyim nerdeyse yılı gelcek bi izleyim ne olur dedim ooo ben ble vay be dedim sezeryandı benimde epidural ama yaşarken öle olmuyo korkmayın izlemeyin ve en önemlisi bebeğinizi nasıl sağlam elinze almak olduğuna karar vermek olduğuna inanın
bide bunlar sizin uyumak için en süper son gnleriniz kızlar uyuuyn biz şimid diş evresindeyiz uymak eski bi hayal bize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?