2010 Nisan Anneleri

İyi akşamlar kızlara.s..Nasılsınız?

hoşgeldin canım iyiyiz şükürler olsun yaa you tubeda sezeryan görüntülerini izledim çok korktum mehtapcığım yaa ben birde spinal istiyom nasıl yapıcam bilmiyorum bayılırım kesin diye düşünüyorum yaa nasıl cesaret bulkacağım o an o cesaret gelirmiş ama bilmiyorum hepmi baysalar beni nee:a015:

hoşbuldum canım.Hiç korkma canımcığım olup biter.Kafanda çok büyütürsende büyür gider.Rahat ol inşallah.

ay dünür izleme onları ya korkutma kendini...ben hamile kaldım kalalı hiç izlemiyorum.canım ben doğum konusunda daha karar vermedim.eğer dr um belden uyuşturup normal yaptırırım diye beni güvendirirse öylede yapabilirim doğumu

iyi akşamlar mehtapcığım.biz iyiyiz oğluşla sen nasılsın*

Ben iyi diyeyim iyi olayım.İşede gitmedim bugün.Hiç halim yoktu.Birde gece kasığıma bir sancı girdiki sorma.Oğluşumda öğleye kadar hareket etmeyince çok korktum.Sonra hareket etti de rahatladım çokşükür.Akşam kalktım sayılır.

eşim yok evde canım izlediğimi bir bilse çok kızar bana izleme diyo kendini korkutuyosun diyo izleyerek ayyy yok daha izlemem zaten yaa canım ben normal yapamam gibi bilmiyorum ama bakalım o zamna bir gelelimde:CüvCüv:

geçmiş olsun canım yaa bugün bizim kızda kaşam etti hareket etmek için sorma bende tedirgin oluyotrum ne zamn yemek yedik o zamn başladı tekmeler

kızlar ben biraz uzanayım belim ağrıdı görüşürüz öptüm şimdilik teyzoşlarımız:asigimpuyorumnanaktan

Çok saolasın.görüsürüz canım.a.s.

selam herkese

zeyracım , batuhancım yine karşılaşamadık

canin sagolsun canim
aklinda bulunmam yeterli gönüller bir olsun
burda karsilasipta selamini bile almayanlarda var
cok sagol canim benim

cok sevindim canim adina
daha güzel haberlerle gelirsin insallah 10 gün sonra

canım benim doktorum sakın netten bişey izleme ne normal ne sezeryan değimşti ben hç izlemedim geçen izledim meraktan artık uarad ben 2009 nisan annesiyim nerdeyse yılı gelcek bi izleyim ne olur dedim ooo ben ble vay be dedim sezeryandı benimde epidural ama yaşarken öle olmuyo korkmayın izlemeyin ve en önemlisi bebeğinizi nasıl sağlam elinze almak olduğuna karar vermek olduğuna inanın
bide bunlar sizin uyumak için en süper son gnleriniz kızlar uyuuyn biz şimid diş evresindeyiz uymak eski bi hayal bize:)

nasıl krem olacak ayva cekırdeklerı hanımlar
baska bısey daha mı ekleyecegız

geçmiş olsun canım kendıne dıkkat et

nasıl krem olacak ayva cekırdeklerı hanımlar
baska bısey daha mı ekleyecegız

kızlar ayva çekirdekleri kesin faydalıdır ama drlar lansinoh diye bir krem var onu öneriyorlar. şimdiden sakın masaj yapmayın göğüs uçları rahimde kasılmaya neden olduğu için tehlike arz ediyor. Bu kremide doğumdan sonra emzirmeye başlamadan kullanmak gerekiyormuş. hem silmeden emzirebileceğimiz kremlerdenmiş. 56 mg. 37 tl. ama bebek mağazalarının indirim günlerini takip ederseniz ucuza bulunabiliyormuş.

aa canım geçmiş olsun.niye sancı girdiki üşüttün mü acaba?

bu bahsettıklerı gögüs ucu catlakları ıcınmıydı bende yanları ıcın sandım

kızlar dayımın damadına sordum.demişki onunki sorduğu arkadaşıda bu aşının içinde az da olsa canlı aşı var.o yüzden yaptırmasın ama yinede kendisi bilir demiş.zan altında kalmak istemem demiş.banada dediki benimde eşim olsa yaptırmak istemem yinede sen bilirsin dedi.off ya haftaya kadar erteledim şimdi kararımı.perşembe günü bir dr umla görüşeyimde

saol canım desteğin için yok daha izlemeyeceğim zaten ben kan görmeye dayanamam elim kesilse sağlık ocağında alırım soluğu derecesinde saol canım tekrardan inşallah bizde o günlere gelelimde razıyım canım uykusuzluğa inan 5 sene bekledim bu günleri yaşamk için uyuduğum yeterli:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…