2010 Nisan Anneleri

iyiakşamlar kızlar nasılsınız
ben ayağımla uğraşıyom kaç saattir. şu nasırı sökemedim gitti delircem ayak kevgire döndü nasır orda duruyokaydirigubbakcemile3
ya bu ayva çekirdeği mevzusuna gelince. yeni doğum yapan annelerin topikleirnde okumuştum. doğumdan sonra emzirmeye bağlı memeucu çatlak ve yaraları için iyi geliyomuş. bazıları neler denedim emzirirken canım çok yanıyodu ayva çekirdeğinin jeli iyi geldi demişlerdi. nazlıcım senin dediğin kremi de bayağı methediyolardı o topiklerde. birde bana bir tanıdığım bi ilaç verdi e vitaminimi neydi. böyle kapsüllerin içinde sıvı var. iğneyle o kapsülleri patlat göğsüne sür dedi doğumdan 1 ay önce başla dedi. ama aradım ilacı nereye tıktıysam bulamadım. bulunca adını yazarım.

canım hoşgeldin hala geçmedimi yaa ahh bir hatırlasam şu kremin adını sana söylerdim:çok üzgünüm:

bende bebek yagı aldım ama suremıyom yaglı yaglı ınsanın tuhafına gıdıyor yaa

canım ben bebek yağı alırken Johnson's Baby nin ıslak (banyoda) kullanılabilen yağını almıştım. duşta en son onu sürüp sonra durulayıp çıkıyorum. bende aynı oramı buramı yağlayamam diyodum böyle iyi oluyo memnunum şimdilik.

zeyracım hoşbulduk. ben bu derdi aylardır çekiyom.ilacın adı kerasal forte olabilirmi bir eczaneye sordum onu söledi ama pazartesi doktora soracam tatlım

geçmiş olsun canım kendıne dıkkat et

aa canım geçmiş olsun.niye sancı girdiki üşüttün mü acaba?
Alminacığım,fundacığım teşekkürler.Ben geçmişi okurken siz çıkmışsınız

İyi akşamlar canım.Nasır kötüdür Allah kolaylık versin.

bende bebek yagı aldım ama suremıyom yaglı yaglı ınsanın tuhafına gıdıyor yaa

canım ben dalin light oil kullanıyorum hem fısfıslı hem hafif. o yağlı tabakayı hissetmiyorsun. hem sürmek çok kolay. banyodan sorsan sıkıyosun parfüm gibi tamam. elinle ovalamaya gerek de yok. hem lekede bırakmıyor kıyafetinde.

slm kızlar
uzun zamandır gıremıyorum gecmıs baygı bı bırımış okumama ımkan yok ama şole bı goz attım ınş. herkes ıyıdır

biz iyiyiz bebeğimle bugun tetanoz aşısı olduk ama seker yuklemesı verdı doktor onu yaptıracaz bakalım bu
hafta

aaa bende bundan kullanayım o zaman. benimki kıyafette değil de küvette leke bırakıyor. bigün benim yüzümden birimiz kayıp bi yerimizi kırcaz küvette yoksakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

maşallah canım kuzucuğuna kübramız hayırlı olsun
hayırlı olsun canım bebeişinin üstünde eskisin kıyafetleri inşallah
maşallah canım bebeğine kıyaffetlerinizde hayırlı olsun güle güle kullansın inşallah
iyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremez oldum benim ikizlerin cinsiyetinide sizlerle paylaşamadım biri kız biri erkek allahım tamamına erdirsin hepimiziii
maşallah canım ne güzel işte bi seferde kurtulacan amin iinşallah
slm kızlr nasılsınız bizimde bugün kontrolümüz vardıya gittik gördüm oğlumu özlemişim.maşallah 755 gram olmuş boyuda 31 cm.olmuş kayramın.sizler nasılsınız güzel annişler.
maşallah bebeğine sağlıkla gelsin inşallah

bende iyiyim canım.sağlık ocağına gideceğim bugün kahvaltdan sonra?göktuğ uyandırdı beni tekmeleriyle....

opuyorumnanaktanyerim ben göktuşu. benimki bugünlerde çok sakin gün içinde işyerinde sadece tekmeliyo.
sağlık ocağına aşı olmak için mi gidiyosun canım?bir de hani süt verecekmiş ya sağlık ocakları kaçıncı haftadaydı o biliyomusun?

Günaydın kızlar ...

Şeyma88 arkadsım bana msj atmıs şimdi hastaneye yatırmışlar. Bebkler erken gelmek istemiş rahım agzı acılmıs birazdan ameliyata giricekmiş rahmini dikmek için 1 ay hastanede yatması gerekiyomuş sizden cok dua bekliyor ...
RAbbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşaALLAH....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…