göğüs ucu için yapılıyor diye biliyorum. yarın yine de bi özgeye sormak lazım.
yanlar içinde zaten göbeğe ne sürüyosan onu sür. ben bebe yağı ile yağlanıyorum.
iyiakşamlar kızlar nasılsınız
ben ayağımla uğraşıyom kaç saattir. şu nasırı sökemedim gitti delircem ayak kevgire döndü nasır orda duruyokaydirigubbakcemile3
ya bu ayva çekirdeği mevzusuna gelince. yeni doğum yapan annelerin topikleirnde okumuştum. doğumdan sonra emzirmeye bağlı memeucu çatlak ve yaraları için iyi geliyomuş. bazıları neler denedim emzirirken canım çok yanıyodu ayva çekirdeğinin jeli iyi geldi demişlerdi. nazlıcım senin dediğin kremi de bayağı methediyolardı o topiklerde. birde bana bir tanıdığım bi ilaç verdi e vitaminimi neydi. böyle kapsüllerin içinde sıvı var. iğneyle o kapsülleri patlat göğsüne sür dedi doğumdan 1 ay önce başla dedi. ama aradım ilacı nereye tıktıysam bulamadım. bulunca adını yazarım.
bende bebek yagı aldım ama suremıyom yaglı yaglı ınsanın tuhafına gıdıyor yaa
geçmiş olsun canım kendıne dıkkat et
Alminacığım,fundacığım teşekkürler.Ben geçmişi okurken siz çıkmışsınızaa canım geçmiş olsun.niye sancı girdiki üşüttün mü acaba?
İyi akşamlar canım.Nasır kötüdür Allah kolaylık versin.iyiakşamlar kızlar nasılsınız
ben ayağımla uğraşıyom kaç saattir. şu nasırı sökemedim gitti delircem ayak kevgire döndü nasır orda duruyokaydirigubbakcemile3
ya bu ayva çekirdeği mevzusuna gelince. yeni doğum yapan annelerin topikleirnde okumuştum. doğumdan sonra emzirmeye bağlı memeucu çatlak ve yaraları için iyi geliyomuş. bazıları neler denedim emzirirken canım çok yanıyodu ayva çekirdeğinin jeli iyi geldi demişlerdi. nazlıcım senin dediğin kremi de bayağı methediyolardı o topiklerde. birde bana bir tanıdığım bi ilaç verdi e vitaminimi neydi. böyle kapsüllerin içinde sıvı var. iğneyle o kapsülleri patlat göğsüne sür dedi doğumdan 1 ay önce başla dedi. ama aradım ilacı nereye tıktıysam bulamadım. bulunca adını yazarım.
bende bebek yagı aldım ama suremıyom yaglı yaglı ınsanın tuhafına gıdıyor yaa
canım ben dalin light oil kullanıyorum hem fısfıslı hem hafif. o yağlı tabakayı hissetmiyorsun. hem sürmek çok kolay. banyodan sorsan sıkıyosun parfüm gibi tamam. elinle ovalamaya gerek de yok. hem lekede bırakmıyor kıyafetinde.
daha yeni gelmiştin canım kendine iyi bak rabiacım iyi geceleropuyorumnanaktannese kızlar ben yıne cok kalamıcam herkese ıyı gecelr
maşallah canım kuzucuğuna kübramız hayırlı olsunbizde iyiyiz naz cım sağol kontrolümüz vardı bugün cinsiyetimiz kesinleşti :)) (kübramız olacak işallah)..
ama yüzünü göremedim kuzumun secde eder gibi yatmış yüzü falan kapalıydı annesine çekecek heralde yüzüstü yatmaya bayılırdım ben :S 21 haftalık 360 gram olmuşuz :)) ha bu arada 1 kg almışım henüz
hayırlı olsun canım bebeişinin üstünde eskisin kıyafetleri inşallahbende eksik listemi tamamladm kızlar azönce,bebişin kıyafet vb. eksikleri bunun iinde benim lohusa pijama ve oda süslemeleride dahil 500 lirayı buldu kabataslak bir hesaplama yaptık hepte en ucuz fiyatlarla eminönü havuzlu hana gitcez haftaya oradn tamamlıycaz annemle gidecektim ama eşimde bulunmak istyrmuş oda sececekmiş renklerini falan.....
bölece bitek odası kalıyo onuda pazar günü koçtaşta gezerken çok şık üç kapılı beyz bir dolap ve şifonyer beyendik iikisi toplam 300 lira yapıyo onlrı alcaz ama kesin değil ve bölece tamamlamış olcaz sanırım....biran önce bitsin artık en azından kafamdan atayım hala eksik var demiyim....
maşallah canım bebeğine kıyaffetlerinizde hayırlı olsun güle güle kullansın inşallahselam kızlar :)
nasılsınız ?
benim keyfim yerinde :)
kuzumu gördüm.Allah'ıma bin şükür her şey yolunda... renkli fotoğraf da verdi doktorum, bebeğimin ilk vesikalık resmi elimde, mest olmuş şekilde oturuyorum şimdi :)
doktordan sonra da mothercare'e gittim, indirim günüydü bugün.
dila'mın tüm kıyafet ihtiyacını hallettim diyebilirim.. bir iki battaniye alırım belki.
patikler, şapkalar, hastane çıkışları, örtüler.. ay nasıl keyifle aldım anlatamam.
daha 6 ay kendime tek bir don alamam:) , ama olsun, onun her şeyi güzel oldu ya, çok şükür.
kızlar şaka maka alışverişleri de bitiriyoruz baksanıza yaa :)
gün sayıp gelişlerini beklemek kalıyor geriye :)
çok şükür yaa.. valla ne kadar şükretsek az..
maşallah canım ne güzel işte bi seferde kurtulacan amin iinşallahiyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremez oldum benim ikizlerin cinsiyetinide sizlerle paylaşamadım biri kız biri erkek allahım tamamına erdirsin hepimiziii
maşallah bebeğine sağlıkla gelsin inşallahslm kızlr nasılsınız bizimde bugün kontrolümüz vardıya gittik gördüm oğlumu özlemişim.maşallah 755 gram olmuş boyuda 31 cm.olmuş kayramın.sizler nasılsınız güzel annişler.
Ben iyi diyeyim iyi olayım.İşede gitmedim bugün.Hiç halim yoktu.Birde gece kasığıma bir sancı girdiki sorma.Oğluşumda öğleye kadar hareket etmeyince çok korktum.Sonra hareket etti de rahatladım çokşükür.Akşam kalktım sayılır.[/QUOTE
geçmiş olsun canım yaa kendine dikkat et canım
ben kesin kararlıydım yaptırmamaya ama şimdi asla yaptırmayacam diyyorum çevremdeki herkes drum da dahil olma diyor zatennkızlar dayımın damadına sordum.demişki onunki sorduğu arkadaşıda bu aşının içinde az da olsa canlı aşı var.o yüzden yaptırmasın ama yinede kendisi bilir demiş.zan altında kalmak istemem demiş.banada dediki benimde eşim olsa yaptırmak istemem yinede sen bilirsin dedi.off ya haftaya kadar erteledim şimdi kararımı.perşembe günü bir dr umla görüşeyimde
aaa bende bundan kullanayım o zaman. benimki kıyafette değil de küvette leke bırakıyor. bigün benim yüzümden birimiz kayıp bi yerimizi kırcaz küvette yoksakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
valla ben hiç bişey kullanmıyorum yaa aslında başlamama lazım da bebe yağı kullanamıyorum ama evet fıs fıslı olanlar ii olur bi deniyecem onu
günaydın nisan anneleri nasılsınızzopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?