Günaydın kızlar ...
Şeyma88 arkadsım bana msj atmıs şimdi hastaneye yatırmışlar. Bebkler erken gelmek istemiş rahım agzı acılmıs birazdan ameliyata giricekmiş rahmini dikmek için 1 ay hastanede yatması gerekiyomuş sizden cok dua bekliyor ...
RAbbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşaALLAH....
opuyorumnanaktanyerim ben göktuşu. benimki bugünlerde çok sakin gün içinde işyerinde sadece tekmeliyo.
sağlık ocağına aşı olmak için mi gidiyosun canım?bir de hani süt verecekmiş ya sağlık ocakları kaçıncı haftadaydı o biliyomusun?
çok geçmiş olsun sanırım hiçbirimizde şeymanın numarası yok acaba herhangi birimize (bana da olabilir) telefonunu bi daha görüştüğünüzde izin alıp yollayabilirmisiniz. merak ederiz şimdi en azından haber alabilelim diye şeymadan. umarım bebişler zamanlarını beklerler aklımız onda olacak..
Günaydın kızlar ...
Şeyma88 arkadsım bana msj atmıs şimdi hastaneye yatırmışlar. Bebkler erken gelmek istemiş rahım agzı acılmıs birazdan ameliyata giricekmiş rahmini dikmek için 1 ay hastanede yatması gerekiyomuş sizden cok dua bekliyor ...
Günaydın kızlar ...
Merhaba Kızlar
Dün doktordaydımç kızımı gördğm. Yüzünü eliyle kapattı utangaç olmuş benim kızım. ayak parmaklarını el parmaklarını gördğm. Bacaklarını gördüm. Çok tatlıydı. Herşey yolunda bir tek ben bu ay biraz fazla kilo almışım. Doktor CD de verdi görüntüleri.
Domuz gribini soramadım.
Benim özel sağlık sigortam vardı. Amerikan Hastanesinde doğum düşünüyordum ama önümüzdeki yıl sınırlama getireceklermiş. Mecburen yeni hastane arayışına girdim. Bahçelievlerde oturuyorum. Şirketten Hizmet hastanesini önerdiler. Duyan bilen var mı? Nasıl bir hastanedir?
Sanırım suan ameliyattadır cıksın arıcam inş..
O zaman izin istim ondan sana özelden atarım
İnş bebişleri hayırlı zamanda gelir... :Saruboceq:
canım kızının iyi olmasına sevindim.inşallah herkes böyle güzel haberler alır
Sanırım suan ameliyattadır cıksın arıcam inş..
O zaman izin istim ondan sana özelden atarım
İnş bebişleri hayırlı zamanda gelir... :Saruboceq:
8 kılo alınacaksa ben 9 oldum ben napacam bır kılo bıle faldayım dahada kac ay var mafoldumben
canım benim zaten öncesinde biraz kilom vardı doğumun da kolay olabilmesi için 8 kilo demişti bana dr senin için geçerli değildir mutlaka korkma
slm kızlr nasılsınız bizimde bugün kontrolümüz vardıya gittik gördüm oğlumu özlemişim.maşallah 755 gram olmuş boyuda 31 cm.olmuş kayramın.sizler nasılsınız güzel annişler.
maşallah canım gözün aydın ne güzel gelişimi inşallah böyle devam eder
sa kızlar bende burdayım sohbetleri takip ediyorum bir yandanda annecime iğne oyası yazma kenarı yapıyorum :)
kızlar kaçar kilo aldınız.ben bu konuda depresyondayımmmmmmmmmm
ben bol bol yağmalnıyorum valla ama göğ,slerimde çatlama olmayacak gibi.karnıma ve basenlerime yağ sürüyorum bol bol.badem yağı kullanıyorum.krem falan almadım.
atalacım 1. si iğne oyası büyük marifet seni tebrik ederim ellerine sağlık ve de süpersin.güle güle kullansın inşallah
2. si ilk 4 ay 1,5 kilo aldım 5 haftada 3,5 kilo nasıl ama ortalamam süper yani toplamda 5 kilo ama moralimi bozmuyorum acık tatlıyı kısarsam olacak inş.
3. sü de canım badem yağı tüylenme yapıyor tek başına kullanıldığında diye biliyorum ben de özge gibi karışım aldım ondan kullanıyorum bir de sadece kakao yağı almıştım bazen de onu sürüyorum.
hoşgeldin canım iyiyiz şükürler olsun yaa you tubeda sezeryan görüntülerini izledim çok korktum mehtapcığım yaa ben birde spinal istiyom nasıl yapıcam bilmiyorum bayılırım kesin diye düşünüyorum yaa nasıl cesaret bulkacağım o an o cesaret gelirmiş ama bilmiyorum hepmi baysalar beni nee:a015:
yapma allah aşkına izleme öyle görüntüleri hele de şimdiden !!!!!!!!!
Günaydın kızlar ...
canım sağol bizi bilgilendirdiğin için ama nolur gerisi hakkında da bilgi ver. inş bişiycik olmadan en kısa zamanda seyma burda olacaktır çok selam söyle bizden de dualarımız onunla
kızlar dün akşam şaştım kaldım kaynanama çıkalım dedik eşimle zaten üst katımızda otyr,eşim her akşam uğrar ama ben mesafeliyim uzun zamandır çıkmamıştım neyse bir baktım elinde örgü var mavi patik yapıyor oğluma ayy ben bi duygulandım ufacık seyler nası mutlu ediyor insanı ,ben ondan gel bizim odayı döşe herseyini sen yap demiyorum ki zaten sadece ufak bir ilgi okadar,doğumada az kaldı yapayım dedim dedi,ben de tesekkür ederiz babannesi dedim.....
ama düşünün 5.5 aylık oldum bikez bebek nası kızım,sen nasılsın ,hareketlendimi falan diyim ilgilendiğini görmedim nese beni boşverelim en azından oğlunun çocuğunu düşünüp patik yapmış buda yeter.....
ayy bunuda anlatıyım içimde kalmasın,görümceme akşam eşim diyorki biz böle böle mobilya almaya karar verdik,çocuk odası da büyüyünce kendi beyendiğini alır oğlum şimdilik böle düşündük dedi,ne dese beyenirsiniz sen dur biz bi bakalım nerdeymiş nasılmış kendince bişi yapma şimdi bakarız acele etme,doğru anası sensin ya ben de bu çocuğu ağaç kavuğundan çıkarcam zaten ayyyy sana soran mı var be dememek için kendimi zor tutdum yok ama doğurmadan dayanabilirsem hamile katil demezler en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?