2010 Nisan Anneleri

Merhaba Kızlar

Dün doktordaydımç kızımı gördğm. Yüzünü eliyle kapattı utangaç olmuş benim kızım. ayak parmaklarını el parmaklarını gördğm. Bacaklarını gördüm. Çok tatlıydı. Herşey yolunda bir tek ben bu ay biraz fazla kilo almışım. Doktor CD de verdi görüntüleri.
Domuz gribini soramadım.
Benim özel sağlık sigortam vardı. Amerikan Hastanesinde doğum düşünüyordum ama önümüzdeki yıl sınırlama getireceklermiş. Mecburen yeni hastane arayışına girdim. Bahçelievlerde oturuyorum. Şirketten Hizmet hastanesini önerdiler. Duyan bilen var mı? Nasıl bir hastanedir?

çok geçmiş olsun sanırım hiçbirimizde şeymanın numarası yok acaba herhangi birimize (bana da olabilir) telefonunu bi daha görüştüğünüzde izin alıp yollayabilirmisiniz. merak ederiz şimdi en azından haber alabilelim diye şeymadan. umarım bebişler zamanlarını beklerler aklımız onda olacak..

yok canım bilmiyorum onu hiç duymadım.ya bizim sağlık ocağı çalışanları hiç bişey söylemiyo duymadım ben.canım tetan oz aşısını vurduracağım malum d.gribi aşısını bi akrabama sordum vurulma içinde az da olsa canlı aşı var dedi....bende yarın dr a gideceğim dr ma soracağım...ona göre karar vereceğimmmmCADIARZU

Sanırım suan ameliyattadır cıksın arıcam inş..
O zaman izin istim ondan sana özelden atarım
İnş bebişleri hayırlı zamanda gelir... :Saruboceq:

Çok geçmiş olsun. İnşalah herşey yoluna girer.

ay ya Allahım kolaylık versin.inşallah herşey normale döner.dualarımız onlarla.bende dün aklıma takıldı en son dra gidecekti hatta bize bebeklerin cdsini gösterecekti....bende ni ye yazmadı bişey mi oldu diye aklıma takmıştım.rabbim yar ve yardımcısı olsun

canım kızının iyi olmasına sevindim.inşallah herkes böyle güzel haberler alır

canım bizede ameliyattan sonraki haberlerini iletirmisin*ona de ki bütün nisan anneleri senin sağlık haberlerini bekliyor de....

iyi haberler bekliyoruz şeymadan çok teşekkürler bizi habersiz bırakmadığınız için. umarım bebişler vaktini bekler ameliyattan sonra:Saruboceq:

günaydın kızlar.....
hem kahvaltı edip biyandanda gecmişi okumaya çalşıyrum.....
seymacıma rabbim kolaylıklar versin bebişlerini ona bağışlasın inşlh güzel haberler verir bize arkadasıda dualarım onunla.....

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım ama şeymadan bahsetmişsiniz ne oldu kızlar ameliyat falan kötü bişey yoktur inşallah

çok geçmiş olsun şeymacıma valla şok oldum okurken şimdi rabbim yar ve yardımcısı olsun dualarımız onunla inşallah güzel haberler gelir en son doktora gidecekti aklımada gelmişti valla girmedi diye

günaydın özgecim hoşgeldin
günaydın zeyracım malesef şeymanın bebişleri erken gelmek istemişler rahim ağzında açılma varmış. ameliyata alınmış. rahimağzını dikeceklermiş:gitme:

tarhan ve zeyra gnydın kızlar.....
etelane bende bahcelievldryim,hizmet hast. güzel ewt ama medicanada bu alanda doğum konusunda çok iyi gercekten orayıda düşünebilirsin fiyatlar baya yuksek ama kaliteli bir hast.ben çok hast değiştirdim şimdi ilgi hst.. gidyrum ......
bebişini görmüşün hemde çok sevindim canım....

kızlar günaydın şeyma arkadaşımıza nıoldu anlamadım bebekler bu kadar erken nasıl gelmek ister :uhm: kaç haftalıktı ki arkadaşımız allah yardımcısı olsun inşallah.

kızlar dün akşam şaştım kaldım kaynanama çıkalım dedik eşimle zaten üst katımızda otyr,eşim her akşam uğrar ama ben mesafeliyim uzun zamandır çıkmamıştım neyse bir baktım elinde örgü var mavi patik yapıyor oğluma ayy ben bi duygulandım ufacık seyler nası mutlu ediyor insanı ,ben ondan gel bizim odayı döşe herseyini sen yap demiyorum ki zaten sadece ufak bir ilgi okadar,doğumada az kaldı yapayım dedim dedi,ben de tesekkür ederiz babannesi dedim.....
ama düşünün 5.5 aylık oldum bikez bebek nası kızım,sen nasılsın ,hareketlendimi falan diyim ilgilendiğini görmedim nese beni boşverelim en azından oğlunun çocuğunu düşünüp patik yapmış buda yeter.....

ayy bunuda anlatıyım içimde kalmasın,görümceme akşam eşim diyorki biz böle böle mobilya almaya karar verdik,çocuk odası da büyüyünce kendi beyendiğini alır oğlum şimdilik böle düşündük dedi,ne dese beyenirsiniz sen dur biz bi bakalım nerdeymiş nasılmış kendince bişi yapma şimdi bakarız acele etme,doğru anası sensin ya ben de bu çocuğu ağaç kavuğundan çıkarcam zaten ayyyy sana soran mı var be dememek için kendimi zor tutdum yok ama doğurmadan dayanabilirsem hamile katil demezler en azından

günaydın herkes sabah sabah kötü haberler sıralanmış inş. bundan sonraki saatlerde güzel haberler alırızda içimiz ferahlar ..
seymaya çok geçmiş olsun dualarım onunla
bende bugün sabah işe geldim kardeşim asker ona kargo göndercektim kargo şirketiyle problem yaşadım sbahtan beri kavga ediyorum üstüne benim şirkete yeni kız başlamıştı 1 hafta falan oldu yazık çok gen ç bi teyzesi varmış beyin kanaması geçirmiş ona üzüldüm daha 32 yaşındaymış bebeği falan varmış inş. iileşir kadın.

günaydın kızlar herkese. bugün burda hava çok güzel yağmurlu ama ılık bi hava var sabah çok zor kalktım nasıl yatasım vardı anlatamam.
bu arada güzel haberlerle giderken seymaya üzüldüm şimdi. ama allaha emanet olsunlar inşallah gülben ergen de aynı sıkıntıyı yaşamış ve ameliyat olmuştu hatırlıyorum çok magazin meraklısı değilimdir ama sağlık olunca dikkatimi çekmiş demek :) allahın izniyle sayma da ameliyatı olur ve kurtulur bişeycik olmaz bebişlere.
sizler nasılsınız nasıl keyifleriniz.

günaydın özge....kız Allah nazardan saklasın kayınvalidenini inşallah bundan sonra ilgili olur.kuzey doğunca o da değişir inşallah.....torun gönlünü yumuşatır ne diyeyim....
görümcene gelince tabi canım görümce o .onlardan izin almadan tuvalete bile gitmeyeceksin,hiçbişey yapmayacaksın.töbe töbe insanı çileden çıkarırlar.ay ona ne ya millet kendini ne zannediyo.çocuğun anası var babası var sen zurnanın son deliğisin....insanı deli eder böleleri heeeeeeeeklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…