2010 Nisan Anneleri

özgecim takma kafana bende bazen böyle müdahale edenlere nüfusunu da senin üstüne yaptıralım istersen dememek için zor tutuyorum kendimi. ama lohusalıkta herşeyi diyebilirim korksunlar bendebkaydirigubbakcemile3

zeyra, gelincik,ymer ve annee canım hepinize günaydın.umarım unuttuğum yoktur.kızlar ben sağlık ocağına gideyim tetanozu vurdurayım.sağ elimi kullanıyorum ama soluma yatıyorum.acaba hangi koluma vurdursam...

özgecim takma kafana bende bazen böyle müdahale edenlere nüfusunu da senin üstüne yaptıralım istersen dememek için zor tutuyorum kendimi. ama lohusalıkta herşeyi diyebilirim korksunlar bendebkaydirigubbakcemile3

işte kızlar ya olay kohusalıkta değişcek sanırım ,zaten hayatda dilimin ucuna geleni tutamam ama bundan sonra susmam ya ben kime karıştım da böle müdahalelerle gıcıklık oluyoki....Allahtan kız değil heee yoksa halaya çkermiş ne yapardım şimdi aslan oğlum dayısına çeksin ehhe:)))
keşke insanalr dış kapının mandalları olduklarını anlasalar....valla kendisininde birebir lohıusalık dönemini gözlerimle gördüm bana derse sende benden farksız değildin diycem öfff kendisi gelin değilya almış bitane çöpsüz üzüm böle car car anasının kapısında ötüyo işte....klava:klava:klava:

kaydirigubbakcemile3 özgecim çöpsüz üzüm lafına çok güldüm vallaakaydirigubbakcemile3 benimkide çöpsüz sayılır tek çocuk. bi tek kayınvalide var oda bizimle kalıyo..

günaydın tarhancığım ,özgeciği,dünürcüğüm saolasınız kızlar bizde kahvaltı yaptık şimdigeldim az sonra kayınvalideme geçiceğim bende uğramadım ne zamandır amann boşver özgeciğim hayatta seni kimsenin üzmesine izin vermeyeceksin insanlar biraz seninle konuşurken laflarına dikkat etmeyi bilecek eğerki sen onları kırmıyosan valla benim en sevdiğim yanımda hiç kimseden laf esirgemem yeri geldimi pat diye söylerim o yüzden beni çok iyi tanırlar tavrımıda bilirler sen görümcene iyi bişey dedmemişsin valla helede hamileyken beni üzen birisi hiç yaklaşmasın bana

aman özgecim ne sıkıosun canını tatlım yaa.konuşsunlar versinler fikirlerini sen yine bildiğini yap git beğendiğin mobilyaları al oğluna.ne demek yani bu senin çocuğun üstelik ilk sevincin,ilk heyecanın herşeyi içine sine sine yapman gerek.kimseyi ilgilendirmezki.onlar kendilerine düşeni yine yapsınlar kendi zevklerine göre hediye anlamında.ama ana babanın işine de karışamk ne demek oluyo saçma yani.sen sıkma canını bildiğini oku.

kızlar ben çıkıyorum acilen sağlık ocağına ondan sonrada kuaföre falan geçeceği.sonrada yengeme...akşamı bulur gelmem.kendinize iyi bakın.öptüm

kızlar neyse biz kaçtık fazla kalmam zaten gelirim inşallah misafir çok yoksa öptüm hepinizi annem sanırım yeleğini bitirmiş kuzucuğumun akşama doğru getircekmiş babam merak ettim dayanamam eklerim gelince inşallah bebişlere iyi bakın

kaydirigubbakcemile3 özgecim çöpsüz üzüm lafına çok güldüm vallaakaydirigubbakcemile3 benimkide çöpsüz sayılır tek çocuk. bi tek kayınvalide var oda bizimle kalıyo..

hayatım bunun kaynanası bile yok....hiç bişiysi yok adamın aslında varda yok yani,bizimki görümcem ömrü hayatında kaynana lafını hiç duymamış zaten enişte beylerde bizimle aynı binada otyro kendi evine gelin gelmiş düşün,adam bariz iç güveyi....
yaaa işte böle oyuzden herkez işleri kendine gör uydurmuş ohhh anasının babasnın diz dibinde oturuyo anca car car ötüyo....dün çocuğu ateslendi eşim doktora götürdü düşün eim olmasa kaynım götürürdü biz bu kadınada çocuğunada kocasınada bakıyruz böle sırtımızda bir kambur rresmen......sen gene kaynananlasın başınızda biri var eşinin evindesin azcık çöplü üzüm oluyo seninki...:teytey:

özgecim dün akşam benzer şey bende yaşadım biz bi ev olayına girdik karkas daire aldık eşimle ikimiz içini döşüoruz çok ters zamanda oldu gerçi hem bebek masrafı hem ev işi.ama elimziden geldiği kadar yavaş yavaş yapmaya çalışıoz.hem kimsenin destek olduğu yok hemde burunlarını sokuyolar ya sinir oluyorum.dün ustalarla eve gittik mutfak dolabı modeli vermek için.ben bi model verdim kayınvalidem şurası şöle olsun burası böle olsun olmazmı kızım dedi bana bende sabır çekerek kırmamak adına hiçbişe sölemedim olabilir aslında o da anne dedim ama arkasından ustaya kendi modelim konusunda ısrarcı olduğumu söledim.ben onlardan bi yanlış kırıcı bi söz görmedim o yüzden kırmak istemiorum onları ama yine kendi bildiğimi okuyorum kendi evim ben oturcam çünkü.zaten 6 aylık evliyim daha huzursuz olmak istemiorum hamilelik dönemimde.herkez de az da olsa böle sorunlar var özgecim yani..

kızlar ben çıkıyorum acilen sağlık ocağına ondan sonrada kuaföre falan geçeceği.sonrada yengeme...akşamı bulur gelmem.kendinize iyi bakın.öptüm

tamam seker,şöle bi kendine değişiklik yap valla bende doğumu bekliyorum kuaför için ,kendime hiç bakmıyorum çünkü ama lohusalık humması ile neler yaparım hiç bilinmez .....:kedi:

kısla gunaydın şeymayı okudumm allahım yardımcısı olsun ınsallah.bırden kötü oldum.inşallah amelıyattı da guzel gecer .bebişler zamanında gelır.

ahh be güzelim ben 4. seneme gircem belli bi süre sonra herkez dişini gösteriyo vala hoş ben taze gelinkende yapmadıkları kalmadı ama sen kırılmamışsın işte bak ne güzel ben çok kırıldım hemde sorun tek kaynanam olsa hiç problem değil susarım büyüğümdür derim vardır elbet bir bildiği derim,daha bir ay olmuyo evin seklini değiştirdim ben bize geldi beyenmedi şunu şöle koyun falan dedi biz gene bildiğimizi okuduk ama akşam işten eve gidince beynimden vurulmuşa döndüm kendi zevkine göre koltukları ve sehpayı değiştirmişti,ve eşimde sessiz kaldı ev şuan onun göz zevkine göre döşeli elden gelen bişi yok herkezde oluyo bliyrum.......

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım bi bakayımdedim ruzenincim takma bunları kafaya bebişim sen oğluşunla ilgilen amannn ne derlerse desinler çokta fififffff

mrb lar herkese,şeymaya gecmiş olsun.bizim bi yakınımızda da öle oldu servikal yetmezlik deniyo,dikiş atıldı ,9 ay yattı kız..inş bişi olmaz...ben bugün cok yorulmadım şimdilik..benim kayınvalidem iyi gidiyo,burda değil zaten,yazın geliyolar.en iyisi sabırlı davranmak,eşler herşeyi görüyo zaten,kenar durmak lazım...ruzenin boşver.zaten sendeki negatif elektriği emin ol alıyolardır:))cocugunun halaya babaanneye de ihtiyacı var öle düşün....kendi kanlarından cünkü dogunca cok sevecekler kesin....

ya kızlar şöyle de bir gerçek var insan kendi ailesinin müdahalesini iyi niyetli görüyo ama eşinin ailesinin her sözü de batıyo. yani benim annem kardeşim bişey deseler eşime batıyo. bana batmıyo tavsiye olarak beni düşünüyolar olarak algılıyom. aynı şekilde onun annesinin söyledikleri beni huzursuz ediyo müdahale olarak görüyom. şimdi bunu derse ilerde nelere karışır korkusu oluyo. ne olursa olsun bu önyargı yıkılmıyo. biz kayınvalidemle iyi anlaşıyoz anlayışlı şefkatli bir kadın. ama yine de tartışmalar olmasa da problemler oluyo.
ama tabii özgenin görümcesinin yaptığı densizlikkaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar.
O kadar kötüyüm ki anlatamam.Ağlamaktan mahfoldum.Tabiki işyeri tacizi...
Şirkette bir adam var 45 -50 yaşlarında Hep bana sataşıyor hatta 1 yıl önce cinsel tacizde bile bulunmuştu pislik.Ben eşime bunu söyledim.Annemle konuştuk.Allaha havale ettim.
Bugün olan olay beni çok sarstı.
Benden bir numara istedi pislik adam.Bende numaraları cevap vermiyor dedim.ıçeriye sor dedi.Sordum onlar da bilmiyormuş.Noldu biliyorlar mı?dedi.ıçeridekilerin hiçbirisi bilmiyor dedim.ınşallah hiçbişi bilmezler dedi.ınşallah dedim.Senin o dilini kopartırım ..... dedi.
Hiçbişi demedim.Ağlamaktan mahfoldum kızlar yaaa.Ne yapayım ben?

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım bi bakayımdedim ruzenincim takma bunları kafaya bebişim sen oğluşunla ilgilen amannn ne derlerse desinler çokta fififffff

zaten şuan boşvermiş durumdayım duymamazlıktan geliyrum .....
olağan seyelr bunlar bende alıştım artık zaten beni iğnelemeden dursalar derimki dünyanın sonu geldi var bişi kesin oakdar hayatın iiçindeler düşünün....
bebişimi düşünmem ben aklımdan biran çıkmıyor o üzülmesin anacığı sinirlenmez oyyy kıyamam bebişme......

ÖZGECIM bıraakkkk bosver hayatım yaaa sen bıldiğini okuycanmı istediğini alıcanmı alıcannn eeee kendı kendıne konusuru durur işte..hem bide belkıde yardım cı olmak açısındanda demıs olabılır.biz şu an çok hassas bı dönemdeyız hersey batıyo...amannn öle yada böleee sonucta bizim ıstedıklerımız oluyooo takma güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…