günaydın özge....kız Allah nazardan saklasın kayınvalidenini inşallah bundan sonra ilgili olur.kuzey doğunca o da değişir inşallah.....torun gönlünü yumuşatır ne diyeyim....
görümcene gelince tabi canım görümce o .onlardan izin almadan tuvalete bile gitmeyeceksin,hiçbişey yapmayacaksın.töbe töbe insanı çileden çıkarırlar.ay ona ne ya millet kendini ne zannediyo.çocuğun anası var babası var sen zurnanın son deliğisin....insanı deli eder böleleri heeeeeeeeklava:
özgecim takma kafana bende bazen böyle müdahale edenlere nüfusunu da senin üstüne yaptıralım istersen dememek için zor tutuyorum kendimi. ama lohusalıkta herşeyi diyebilirim korksunlar bendebkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 özgecim çöpsüz üzüm lafına çok güldüm vallaakaydirigubbakcemile3 benimkide çöpsüz sayılır tek çocuk. bi tek kayınvalide var oda bizimle kalıyo..
kızlar ben çıkıyorum acilen sağlık ocağına ondan sonrada kuaföre falan geçeceği.sonrada yengeme...akşamı bulur gelmem.kendinize iyi bakın.öptüm
özgecim dün akşam benzer şey bende yaşadım biz bi ev olayına girdik karkas daire aldık eşimle ikimiz içini döşüoruz çok ters zamanda oldu gerçi hem bebek masrafı hem ev işi.ama elimziden geldiği kadar yavaş yavaş yapmaya çalışıoz.hem kimsenin destek olduğu yok hemde burunlarını sokuyolar ya sinir oluyorum.dün ustalarla eve gittik mutfak dolabı modeli vermek için.ben bi model verdim kayınvalidem şurası şöle olsun burası böle olsun olmazmı kızım dedi bana bende sabır çekerek kırmamak adına hiçbişe sölemedim olabilir aslında o da anne dedim ama arkasından ustaya kendi modelim konusunda ısrarcı olduğumu söledim.ben onlardan bi yanlış kırıcı bi söz görmedim o yüzden kırmak istemiorum onları ama yine kendi bildiğimi okuyorum kendi evim ben oturcam çünkü.zaten 6 aylık evliyim daha huzursuz olmak istemiorum hamilelik dönemimde.herkez de az da olsa böle sorunlar var özgecim yani..
günaydın kızlar kahvaltımı yaptım bi bakayımdedim ruzenincim takma bunları kafaya bebişim sen oğluşunla ilgilen amannn ne derlerse desinler çokta fififffff
mrb lar herkese,şeymaya gecmiş olsun.bizim bi yakınımızda da öle oldu servikal yetmezlik deniyo,dikiş atıldı ,9 ay yattı kız..inş bişi olmaz...ben bugün cok yorulmadım şimdilik..benim kayınvalidem iyi gidiyo,burda değil zaten,yazın geliyolar.en iyisi sabırlı davranmak,eşler herşeyi görüyo zaten,kenar durmak lazım...ruzenin boşver.zaten sendeki negatif elektriği emin ol alıyolardır:))cocugunun halaya babaanneye de ihtiyacı var öle düşün....kendi kanlarından cünkü dogunca cok sevecekler kesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?