2010 Nisan Anneleri

ayşecim üzme kendine amann kanı beş para etmezler için sıkma canını başka yerde çalışma mkanın yok muuu neden orada kalıyonnnn

aynen öle sekerim olay çok gzl yaklaştın işte ....
herkesin kendi canı ciğeri kıymetli oluyo maalesef ama genede aksini düşünmeden duramaıyruz....
densiz tubacım densiz ahh bi görsennnn......klava:klava:klava:

benimkiler iyiler bir şeye karıştıkları yok kayınvaldem yorgan yapıyo ufak tefek bir şeyer almış karışsalarda sesimi çıkarmam bildiğimden şaşmammmm

alla allaaaaa nedemek kendı zevkıne göre gelıp degıstırmek ya hemde senın evıne giriyo degıstırıyoo nedemek lazım neyapmak lazım bılmemkı işte ınsan sırf ağzının tadı bozulmasın dıye bazen ses cıkartamıyo bazı seylere ama sustukcada tepesıne bınerler ınsanın özgecım.bı orta yolu bulmak lazım kendını göstermek lazım bende aynı senın gıbıyım aman kımse kırılmasın üzülmesin dıye ses cıkartamıyorum hıncımı kocamdan alıyorum bazen..

ne demek yaa işyerindeki yetkililere şikayet etsene canım yaa ay nasıl sinir bozucu bi olay.kendine kötülük etme canım elbette bebişine de.sakin olup karar vermeye çalış.

nese kızlar saolun valla ohhh anlattım rahatldım....
bari güzel seylerden konuşşalım azcıkta dün akşam otyruz eşimle,bebişim gene tekme çalışmalrı yapıyodu eşime dedim gel çabuk kuzey dellendi anasının ciğerlerini sökecek....elini koyar koymaz bir kuvvetli depikte babaya,tabi baba dünya ile bağlarını kesti,özge vurdu bana vurdu falan diye kekelemye basladı gözleri doldu baktımda hala sayıklıyordıu özge avcumun ortasına vurdu oğlum yaaaaa diye....
bendede gözler dolu dolu tabi....
bi yandanda eşime gülüyorum ben güldükçe kuzey daha coşkulu tekmeler sallıyo babamız mest oldu,binbir tane dünya derdi oan yalan işte ahh bi doğsalar anacıklarının bacabacıklarının neşesi olsalar,haytda hiç bir mutluluk evladının minicik bir tekmesinin yerini tutmuyomuş,demekki birde gülüşlerini görsek nası oluruz bilmem????

vay be hem de hamile bi bayana.direk üst makama şikayet et bence..kişilik bozuklugu vardır kesin adam da..kendini üzme,senle bi ilgisi yok bunun..klava:

yaaa evinin dekorasyonundan ona ne amannn deli mi ne kızsaydın bence değiştirseydin odayı yineee ay ne sinir

benim bile burda gözlerim doldu:1hug:

ahhh be güzelim ya biz kaynanalrdan konuşurken senin başına gelen daha kötüymüş yokmu bu adamı şikayet edeğin birisi orda ne hakkı var sana böle terbiyesizce yaklaşmaya allahın buldun adi adam....
ayy çok kızdım ya olamaz yani eşin duysa dice eminim adam hayatda olmaz ....üfff zor bi durum ya şikayet etmek lazım bölelerini süründürmek lazım ne sanıyo kendini yaaa......

ayşecim hani bizim bir patronlara karşı tim vardı ya hemen toparlanıp geliyozklava:klava:klava: gerçektee başka yerde çalışma şansın yokmuydu. gerçi orda kaldığına göre yokmuş demekki. boşver canım takma kafana hayat böyle pisliklerle dolu sana bir zarar vermesin yeter. şunun şurasında 1,5-2 ay sonra doğum izinlerimizi alcaz o hayvanın yüzünüde en az 4 ay görmiceksin. boşver tatlım.

Son düzenleme:
aysecımm canım yaaa daha yetkılı bırılere sıkayet edemezmısın bu adamı guzelım benım yaaaa offffff sakin ol sakın tamammı bak üzüntü yaramaz sanada bebişedee bi düşün bakalım ne yapılabılır..yakın buldugun bırıyle paylaşsan hemen

günaydın kızlarrr
biz geldik oğlumla
uykusuz bir gece geçirdim yine kızlaryaa bütün gece bir damla uyku girmedi gözüme neden bilmiyorum
sizler nasılsınız diyeceğim ama sayfanın başında okuduklarımdan sonra ne diyebilirim bilmiyorum
ayşecim çok üzüldüm durumuna canımyaa Allahından bulsun o pislikte rabbim yardımcın olsun canımyaa
özgecim tam olarak bilmiyorum ama son msj ını gördüm sadece şimdiden bütün neşe kaynağımız bebişlerimiz oldu çok şükür rabbimize bize bu duyguları nasip etti. oğlumunda babasıyla arası çok iyi hatta bazen o kadar tedirgin oluyorumki hareket etmiyor diye ne zamanki babamız elini koyuyor konuşmaya başlıyor bizim sıpa da tekmeleri saydırıyor :)

ne demek yaa işyerindeki yetkililere şikayet etsene canım yaa ay nasıl sinir bozucu bi olay.kendine kötülük etme canım elbette bebişine de.sakin olup karar vermeye çalış.

ettim etmez miyim?kaç kere ettim.ama aynı tas aynı hamam.valla çok fena oldum ya.bebiş te hissetti mi bilmiyorum nasıl tekmeliyor.sürekli son bir saattir.

jnaz hosgeldin canim yarin doktor randevüm var yeni degisikleri eklemye hazir ol temememmii:Saruboceq:a.s.

merhaba kızlar..

ya canım ben sana dayan felan demeyeceğim.. eğer maddi durumunuz çok kötü değil ise ayrıl bence oradan.. sen kasıldıkça bebeğinde kasılıyor karnında.. hamılelıgının en guzel dönemlerını zehır etme bence...

şeyma arkadasımıza çok üzüldüm (( inşallah sağlıkla alır bebişlerini kucağına :Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin naz bende de arada uykusuzluk oluyo yeni başladı uykuzsuz kalak çoook zor ne yapalım elden bir şeyd gelmiyo kızlar liste çok gerilerde kalmış kendi adımıda göremedim kim öne alıcaksa benide ekleyiversinnnn
bebişlerin tekmesi çok güzel yaaa eşime bende gel bak diyom sevinçte gülmeye başlıyoo

günaydn jnazcım hosgeldın bu uykusuz geceler sanırım herkeste aynı bende dönüp duruyorum yatakta bi ayak ucuna gecıyorum bi bas tarafa...çok komik oluyo özellıkle eşim uyanırsa ayaklarımla karsılasıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…