ya kızlar şöyle de bir gerçek var insan kendi ailesinin müdahalesini iyi niyetli görüyo ama eşinin ailesinin her sözü de batıyo. yani benim annem kardeşim bişey deseler eşime batıyo. bana batmıyo tavsiye olarak beni düşünüyolar olarak algılıyom. aynı şekilde onun annesinin söyledikleri beni huzursuz ediyo müdahale olarak görüyom. şimdi bunu derse ilerde nelere karışır korkusu oluyo. ne olursa olsun bu önyargı yıkılmıyo. biz kayınvalidemle iyi anlaşıyoz anlayışlı şefkatli bir kadın. ama yine de tartışmalar olmasa da problemler oluyo.
ama tabii özgenin görümcesinin yaptığı densizlikkaydirigubbakcemile3
ahh be güzelim ben 4. seneme gircem belli bi süre sonra herkez dişini gösteriyo vala hoş ben taze gelinkende yapmadıkları kalmadı ama sen kırılmamışsın işte bak ne güzel ben çok kırıldım hemde sorun tek kaynanam olsa hiç problem değil susarım büyüğümdür derim vardır elbet bir bildiği derim,daha bir ay olmuyo evin seklini değiştirdim ben bize geldi beyenmedi şunu şöle koyun falan dedi biz gene bildiğimizi okuduk ama akşam işten eve gidince beynimden vurulmuşa döndüm kendi zevkine göre koltukları ve sehpayı değiştirmişti,ve eşimde sessiz kaldı ev şuan onun göz zevkine göre döşeli elden gelen bişi yok herkezde oluyo bliyrum.......
Merhaba kızlar.
O kadar kötüyüm ki anlatamam.Ağlamaktan mahfoldum.Tabiki işyeri tacizi...
Şirkette bir adam var 45 -50 yaşlarında Hep bana sataşıyor hatta 1 yıl önce cinsel tacizde bile bulunmuştu pislik.Ben eşime bunu söyledim.Annemle konuştuk.Allaha havale ettim.
Bugün olan olay beni çok sarstı.
Benden bir numara istedi pislik adam.Bende numaraları cevap vermiyor dedim.İçeriye sor dedi.Sordum onlar da bilmiyormuş.Noldu biliyorlar mı?dedi.İçeridekilerin hiçbirisi bilmiyor dedim.İnşallah hiçbişi bilmezler dedi.İnşallah dedim.Senin o dilini kopartırım ..... dedi.
Hiçbişi demedim.Ağlamaktan mahfoldum kızlar yaaa.Ne yapayım ben?
Merhaba kızlar.
Şirkette bir adam var 45 -50 yaşlarında Hep bana sataşıyor hatta 1 yıl önce cinsel tacizde bile bulunmuştu pislik.Ben eşime bunu söyledim.Annemle konuştuk.Allaha havale ettim.
Benden bir numara istedi pislik adam.Bende numaraları cevap vermiyor dedim.İçeriye sor dedi.Sordum onlar da bilmiyormuş.Noldu biliyorlar mı?dedi.İçeridekilerin hiçbirisi bilmiyor dedim.İnşallah hiçbişi bilmezler dedi.İnşallah dedim.Senin o dilini kopartırım ..... dedi.
nese kızlar saolun valla ohhh anlattım rahatldım....
bari güzel seylerden konuşşalım azcıkta dün akşam otyruz eşimle,bebişim gene tekme çalışmalrı yapıyodu eşime dedim gel çabuk kuzey dellendi anasının ciğerlerini sökecek....elini koyar koymaz bir kuvvetli depikte babaya,tabi baba dünya ile bağlarını kesti,özge vurdu bana vurdu falan diye kekelemye basladı gözleri doldu baktımda hala sayıklıyordıu özge avcumun ortasına vurdu oğlum yaaaaa diye....
bendede gözler dolu dolu tabi....
bi yandanda eşime gülüyorum ben güldükçe kuzey daha coşkulu tekmeler sallıyo babamız mest oldu,binbir tane dünya derdi oan yalan işte ahh bi doğsalar anacıklarının bacabacıklarının neşesi olsalar,haytda hiç bir mutluluk evladının minicik bir tekmesinin yerini tutmuyomuş,demekki birde gülüşlerini görsek nası oluruz bilmem????
Merhaba kızlar.
Merhaba kızlar.
Benden bir numara istedi pislik adam.Bende numaraları cevap vermiyor dedim.ıçeriye sor dedi.Sordum onlar da bilmiyormuş.Noldu biliyorlar mı?dedi.ıçeridekilerin hiçbirisi bilmiyor dedim.ınşallah hiçbişi bilmezler dedi.ınşallah dedim.Senin o dilini kopartırım ..... dedi.
ayşecim üzme kendine amann kanı beş para etmezler için sıkma canını başka yerde çalışma mkanın yok muuu neden orada kalıyonnnn
ne demek yaa işyerindeki yetkililere şikayet etsene canım yaa ay nasıl sinir bozucu bi olay.kendine kötülük etme canım elbette bebişine de.sakin olup karar vermeye çalış.
günaydın kızlarrr
biz geldik oğlumla
uykusuz bir gece geçirdim yine kızlaryaa bütün gece bir damla uyku girmedi gözüme neden bilmiyorum
sizler nasılsınız diyeceğim ama sayfanın başında okuduklarımdan sonra ne diyebilirim bilmiyorum
ayşecim çok üzüldüm durumuna canımyaa Allahından bulsun o pislikte rabbim yardımcın olsun canımyaa
özgecim tam olarak bilmiyorum ama son msj ını gördüm sadece şimdiden bütün neşe kaynağımız bebişlerimiz oldu çok şükür rabbimize bize bu duyguları nasip etti. oğlumunda babasıyla arası çok iyi hatta bazen o kadar tedirgin oluyorumki hareket etmiyor diye ne zamanki babamız elini koyuyor konuşmaya başlıyor bizim sıpa da tekmeleri saydırıyor :)
Merhaba kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?