vay be hem de hamile bi bayana.direk üst makama şikayet et bence..kişilik bozuklugu vardır kesin adam da..kendini üzme,senle bi ilgisi yok bunun..klava:
ahhh be güzelim ya biz kaynanalrdan konuşurken senin başına gelen daha kötüymüş yokmu bu adamı şikayet edeğin birisi orda ne hakkı var sana böle terbiyesizce yaklaşmaya allahın buldun adi adam....
ayy çok kızdım ya olamaz yani eşin duysa dice eminim adam hayatda olmaz ....üfff zor bi durum ya şikayet etmek lazım bölelerini süründürmek lazım ne sanıyo kendini yaaa......
ayşecim hani bizim bir patronlara karşı tim vardı ya hemen toparlanıp geliyozklava: klava: klava: gerçektee başka yerde çalışma şansın yokmuydu. gerçi orda kaldığına göre yokmuş demekki. boşver canım takma kafana hayat böyle pisliklerle dolu sana bir zarar vermesin yeter. şunun şurasında 1,5-2 ay sonra doğum izinlerimizi alcaz o hayvanın yüzünüde en az 4 ay görmiceksin. boşver tatlım.
aysecımm canım yaaa daha yetkılı bırılere sıkayet edemezmısın bu adamı guzelım benım yaaaa offffff sakin ol sakın tamammı bak üzüntü yaramaz sanada bebişedee bi düşün bakalım ne yapılabılır..yakın buldugun bırıyle paylaşsan hemen
eşler hisstmeye baslamıs tekmelerı ama benımkı hala hıssedemedı yaaa...
merhaba kızlar..
ya canım ben sana dayan felan demeyeceğim.. eğer maddi durumunuz çok kötü değil ise ayrıl bence oradan.. sen kasıldıkça bebeğinde kasılıyor karnında.. hamılelıgının en guzel dönemlerını zehır etme bence...
şeyma arkadasımıza çok üzüldüm(( inşallah sağlıkla alır bebişlerini kucağına :Saruboceq::Saruboceq:
ayy özgecim inan bende o kadar şükrediyorum ki rabbime iyiki erkek diye yoksa halalarına çekseydi yanmıştık :) 3 üde birbirinden cadı benimkilerinişte kızlar ya olay kohusalıkta değişcek sanırım ,zaten hayatda dilimin ucuna geleni tutamam ama bundan sonra susmam ya ben kime karıştım da böle müdahalelerle gıcıklık oluyoki....Allahtan kız değil heee yoksa halaya çkermiş ne yapardım şimdi aslan oğlum dayısına çeksin ehhe:)))
keşke insanalr dış kapının mandalları olduklarını anlasalar....valla kendisininde birebir lohıusalık dönemini gözlerimle gördüm bana derse sende benden farksız değildin diycem öfff kendisi gelin değilya almış bitane çöpsüz üzüm böle car car anasının kapısında ötüyo işte....klava: klava: klava:
hoşbuldum hayatımm sen yeterki güzel haberlerle gel eklerim tabikijnaz hosgeldin canim yarin doktor randevüm var yeni degisikleri eklemye hazir ol temememmii:Saruboceq:a.s.
hoşbuldum semacım bazen çok mu erken başladı acaba bu uykusuzluk diyorum ama bunada şükür tabihoşgeldin naz bende de arada uykusuzluk oluyo yeni başladı uykuzsuz kalak çoook zor ne yapalım elden bir şeyd gelmiyo kızlar liste çok gerilerde kalmış kendi adımıda göremedim kim öne alıcaksa benide ekleyiversinnnn
bebişlerin tekmesi çok güzel yaaa eşime bende gel bak diyom sevinçte gülmeye başlıyoo
günaydın canımcımmgünaydn jnazcım hosgeldın bu uykusuz geceler sanırım herkeste aynı bende dönüp duruyorum yatakta bi ayak ucuna gecıyorum bi bas tarafa...çok komik oluyo özellıkle eşim uyanırsa ayaklarımla karsılasıyo :))
hoşgeldin özgecimmjnazcımhoşgeldin tatlım ....
gece uykuları bendede yok artık kramplar falan uyutmuyo heleki wc molalarını hiç sorma.çalışınca hepten yataktan kalkmak ızdırap oluyo ama seviyorum ben çalışmayı.....
bebişler ahh şimdiden maskot oldular valla evimizin neşesi ya ayy doğsun kuzucuklar biran önce....
canım ufak tefek hissediyordu ama dünkü gercekten çok kuvvetliydi sanırım büyüyolar ya artık hep böle hissetcek babalar....:dance:
janzcım hoşgeldin ben de uyuyamadım gece. tabi gecenin 12 sinde yemek yer yatarsam midem de yanar uyutmaz, bebişde rahat etmez uyutmazkaydirigubbakcemile3 ama bu mide bu gece eşimi de korkuttu midemdekiler direk ağzıma geliyo geceleri ben de hacı yatmaz gibi birden bire kalkıyom yataktan fırlıyom uykudan tabi eşiminde ödü kopuyokaydirigubbakcemile3
şeyma arkadaşa ne olduğu konusunda hala merak içindeyim biiri beni aydınlatsın please..
tamam jnazcım topiğe yazarım bilgilerimi şimdiden sağol ellerine sağlıkk
şeymanın ikizlerimi ollucaktı kaçıncı haftasında acabaa allah yardımcısı olsun bende ikizim arada korku sarıyo böyle haberleri duyuncaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?