2010 Nisan Anneleri

jnazcımhoşgeldin tatlım ....
gece uykuları bendede yok artık kramplar falan uyutmuyo heleki wc molalarını hiç sorma.çalışınca hepten yataktan kalkmak ızdırap oluyo ama seviyorum ben çalışmayı.....
bebişler ahh şimdiden maskot oldular valla evimizin neşesi ya ayy doğsun kuzucuklar biran önce....

vay be hem de hamile bi bayana.direk üst makama şikayet et bence..kişilik bozuklugu vardır kesin adam da..kendini üzme,senle bi ilgisi yok bunun..klava:

Evet işte sinirimi bozan da o hamile bir bayana.Ama insan değil ki kişi.Adam bile demek istemiyorum.Adamlara yazık.Valla bence benimle de ilgisi var.onun tacizlerine cevap vermedim ya.Ondan yapıyor.Hırsından.şrfsz.

Etmezmiyim canım.kaç kere ettim.kendisini bişi zannediyor.pislik valla o kadar kçtü oldum ki çocugu karnımda tutamıyorum.:gitme:

işte o ayrılacağım zaman için sabrediyorum.Sadece onun için zaten ondan sonra da ayrılacağım yapamam ben.Kasarım kendimi.Pisliiik yemin ederim öldüresim gelsi yaaa.Kurtlar vadisindeki cevat gibi onu yakasım geldi...kötükedihüso

Etmedim mi patrona ettim.Sadece yanında gitme konuşma dedi.Ama ben sekreterim konuşmamak olur mu?Her telefona bakmak zorundayım.Hepsine...Anneme anlattım hemen(canım annem varya allah razı olsun ondan)Dua et kızım dedi.La havle çekiyorum sürekli şimdi.

Çok kötü değil.Şükürler olsun.Valla aynısını bende düşünüyorum.Düşünmüyorum değil...

aysecim valla işin çok zor rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin kendini ne olur çok germe gercekten bebişler doğduklarını bunu bize daha çok yansıtcaklar ,teysem iş stresi yüzünden bebeğini 8 aylık dünyaya getirdi kavga etmiş bankacıydı oda patronlar tabi kendsi adamı mahkemeye falan verdi çünkü bankanın kamera kayıtlarında hepsi kaytlıydı çocuğu şuan 5 yasında hala dava sonuçlanmadı oyuzden şikayet etsen bile çektiğin yasadığın acılarla kalıyorsun bitanem....
keşke imkanın olsada ayrılsan ordan hiç buları yaamasan nokta koyarsın unutmaya çalışırsın tatlım ama ha deyincede çıkamıyo insan sende gercekten la havle cek tatlım rabbim yardımcın olsun...

janzcım hoşgeldin ben de uyuyamadım gece. tabi gecenin 12 sinde yemek yer yatarsam midem de yanar uyutmaz, bebişde rahat etmez uyutmazkaydirigubbakcemile3 ama bu mide bu gece eşimi de korkuttu midemdekiler direk ağzıma geliyo geceleri ben de hacı yatmaz gibi birden bire kalkıyom yataktan fırlıyom uykudan tabi eşiminde ödü kopuyokaydirigubbakcemile3

ayy özgecim inan bende o kadar şükrediyorum ki rabbime iyiki erkek diye yoksa halalarına çekseydi yanmıştık :) 3 üde birbirinden cadı benimkilerin
jnaz hosgeldin canim yarin doktor randevüm var yeni degisikleri eklemye hazir ol temememmii:Saruboceq:a.s.
hoşbuldum hayatımm sen yeterki güzel haberlerle gel eklerim tabiki
hoşbuldum semacım bazen çok mu erken başladı acaba bu uykusuzluk diyorum ama bunada şükür tabi
liste içinde ayrı bi topik açmıştık tatlım oraya ekle istersen bilgilerini ordan kopyalarım bende
geçenlerde de babası konuşurken çenesine tekme attı yavrum:)
günaydın canımcımm
sorma bende şekilden şekile giriyorum
doktorlar sola yatın diyorlar ama o şekilde de hiç rahat edemiyorum
bazende uzunlamasına kaplıyorum yatağı zavallı eşim sıkışıp kalıyor yatakta :)
hoşgeldin özgecimm
kramplar bir yandan bir yandan da karnım geriliyor . bide havalarda soğukya hiç wc ye gitmek istemiyorum o zaman kabus başlıyor tabi
şimdi sen çalışmaya alıştınya tatlım o yüzden evde olsan da en fazla 2 gün dayanabilirsin
valla doğsunlar canımyaaa çok özledim bebişimii bir an önce kokusunu duymak istiyorum
canım ufak tefek hissediyordu ama dünkü gercekten çok kuvvetliydi sanırım büyüyolar ya artık hep böle hissetcek babalar....:dance:

evet tatlım gittikçe daha kuvvetli tekmeler yiyoruz sıpalardan

hoşbuldum canımm
aman midene dikkat et şekerim sana diyorum ama bende dikkat etsem iyi olacakya :)
dün canım bişey çekti bende yapıp yiyeyim dedim ama tuzunu biraz fazla kaçırmışım bide gaz yapıcı olunca çektiğimi bi ben bilirim
eşlerimize de yazık tatlımyaa nedir bizden çektikleri:) zavallı eşim normalde bir yattığında top patlasa uyanmazdı sayemde en ufak bi kıpırtımda tetikte

şeyma arkadaşa ne olduğu konusunda hala merak içindeyim biiri beni aydınlatsın please..

canımcım anladığım kadarıyla bebişleri erken gelmek istemişler rahminde açılma varmış onu dikeceklermiş ve bir ayda hastanede yatması gerekiyor muş
rabbim yardımcısı olsun inşallah hayırlısıyla alır kuzularını kucağına çok üzüldüm bende okuyunca

şeymanın ikizlerimi ollucaktı kaçıncı haftasında acabaa allah yardımcısı olsun bende ikizim arada korku sarıyo böyle haberleri duyuncaa

şeymanın ikizlerimi ollucaktı kaçıncı haftasında acabaa allah yardımcısı olsun bende ikizim arada korku sarıyo böyle haberleri duyuncaa

canım benimm kalbini ferah tut ve aklına kötü şeyler getirme
bende bir kaç gündür bebeğini kaybedenlerin topiğini okuyordum o kadar psikolojim bozuldu ki anlatamam her an tetikteyim bebişim biraz sakin dursa hemen panikliyordum eşim yasakladı öyle şeyler okumamı sonuçta hepimiz rabbime emanetiz
inşallah hayırlısıyla alacağız kucağımıza kuzularımızı

arkadaşlarım ben şimdi çıkayımda hazırlanayım öğleden sonra bir arkadaşımda toplanacağız
anca gideriz öpüyorum hepinizi
kendinize iyi bakın ben yokken yerimseniben

gülegüle jnazcımm iyi gezmeler allaha emanet ettim bebeklerimi verende oo koruyanda ooo allah korusun diyelimm
kızlar bende çıkıyom görüşürüzzz

semacım hiç merak etme bizim topiğimiz çok güçlüdür diğer topikleri de takip ediyodum ben. bugüne kadar tek bir bebek kaybettik. ikinciyi vermeyiz bizopuyorumnanaktan bütün bebişler sağ salim gelicekler inşallah..

jnazcım gez valla iyi yapıyosun ama çok yorma kendini, görüşürüzopuyorumnanaktan

selam arkadaşlar öğlen arasında bi kaçamak yapiym dedim,müdürler yokken.geçmişi fazla okuyamadım.bahsetmiştim benim ellerim uyuşuyor diye.gün geçtikçe daha kötüye gidiyor,sabrediyorum inşallah geçecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…