semacım hiç merak etme bizim topiğimiz çok güçlüdür diğer topikleri de takip ediyodum ben. bugüne kadar tek bir bebek kaybettik. ikinciyi vermeyiz bizopuyorumnanaktan bütün bebişler sağ salim gelicekler inşallah..
jnazcım gez valla iyi yapıyosun ama çok yorma kendini, görüşürüzopuyorumnanaktan
hoşgeldin nazlıcım ay çok özendim yaaa benimki hala babadan kendini gizliyo. benim göbek yağ dokum çok kalınmış, galiba ondan hala dışardan çok zor hissediliyor. sizin baba kızın da allah muhabbetlerini artırsınopuyorumnanaktan
selam arkadaşlar öğlen arasında bi kaçamak yapiym dedim,müdürler yokken.geçmişi fazla okuyamadım.bahsetmiştim benim ellerim uyuşuyor diye.gün geçtikçe daha kötüye gidiyor,sabrediyorum inşallah geçecek...
Merhaba herkese sabahtan berİ burdayım ama bİŞİ yazamadım.
TemİzlİkÇİm vardı bİtİrdİ ve gİttİ kadın ohhh evİm mİs gİbİ oldu... Bende İŞe gİtmedİm oturdum ÜtÜlerİmİ yapıyorum. Hava fena kapalı bugÜn dÜkkanda ÜŞÜmekten korktum. BİgÜn bensİz İdare etsİnler.
ŞeymaİÇİn bol bol dua edelİm herŞey gÜzel olsun...
hoşgeldin nazlıcım ay çok özendim yaaa benimki hala babadan kendini gizliyo. benim göbek yağ dokum çok kalınmış, galiba ondan hala dışardan çok zor hissediliyor. sizin baba kızın da allah muhabbetlerini artırsınopuyorumnanaktan
TEKME KONUSUNDA DA BENİM KIZ BAYA AŞTI ARTIK TEKMEYİ. RESMEN HAREKETLERİ YUVARLANMALARINI HİSSEDİYORUM. SIYIRIP GEÇİYO GÖBÜŞÜMÜ. ARTIK BABAMIZIN ELLEMESİNE GEREK DE KALMADI. KARŞI KOLTUKTAN İZLİYOR
kıslarrrr saç kestırenınız varmııı
slm birperi ben kestirdim cokta rahat oldu valla 4 aydirli kesilmemisti banyodan sonra yolaz gibi oluyodu simdik rahatladim bide kakül kestirdim tam hamis kesimi oldu:CüvCüv:
ayyy anneee valla moral oldu çok saol canım ama doktorum bile ultrasonda dedi bayanlarda 1 cm olan yağ dokusu sende yaklaşık 4 cm diye fotolara aldanma senkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama tabiki oğluşlar annelere düşkün olcak babalar kusura bakmasın artıkkaydirigubbakcemile3
AYŞECİM İŞYERİNDEKİ STATÜNÜN NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM.AMA İŞÇİLER İÇİN CİNSEL TACİZ HAKLI FESİH NEDENİDİR.TÜM TAZMİNATLARINA HAK KAZANIRSIN.ŞAYET PATRONLARINA ŞİKAYETTEN SONUÇ ALAMIYORSAN ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İL MÜDÜRLÜKLERİNE ŞİKAYET ET.BEN SANA İŞTEN AYRIL DİYEMİYORUM.AMA patronunu tekrar uyar.müdahale etmesini yoksa şikayet yoluna gideceğini belirt.şahitlerin varsa bu çok etkili bir yoldur.tabii birde şahitlik ederlerse.genelde bu tür davalarda eski çalışanlar şahitlik eder gerçi.sen şikayet ettikten sonra işten çıkaramaz.başka yardım edebileceğim bir konu olursa yardım etmek isterim.aslında hukukçu olmasam o adamada yapacağımı bilirimde neyse.Merhaba kızlar.
O kadar kötüyüm ki anlatamam.Ağlamaktan mahfoldum.Tabiki işyeri tacizi...
Şirkette bir adam var 45 -50 yaşlarında Hep bana sataşıyor hatta 1 yıl önce cinsel tacizde bile bulunmuştu pislik.Ben eşime bunu söyledim.Annemle konuştuk.Allaha havale ettim.
Bugün olan olay beni çok sarstı.
Benden bir numara istedi pislik adam.Bende numaraları cevap vermiyor dedim.İçeriye sor dedi.Sordum onlar da bilmiyormuş.Noldu biliyorlar mı?dedi.İçeridekilerin hiçbirisi bilmiyor dedim.İnşallah hiçbişi bilmezler dedi.İnşallah dedim.Senin o dilini kopartırım ..... dedi.
Hiçbişi demedim.Ağlamaktan mahfoldum kızlar yaaa.Ne yapayım ben?
ben hiç duymadım saç kesilmemesi gerektiğini.ben oğluma hamile iken kestirmiştim.bundada hamile kalmadan kestirdiğim için daha kesilecek hale gelmedi.bence iyice bir araştırmak lazım.hani kestırılmez denıyo ya bılıyorum batıl bi inanc ama insan etkılenıyor ister istemez canım ya
kıslarrrr saç kestırenınız varmııı
hani kestırılmez denıyo ya bılıyorum batıl bi inanc ama insan etkılenıyor ister istemez canım ya
slm birperi ben kestirdim cokta rahat oldu valla 4 aydirli kesilmemisti banyodan sonra yolaz gibi oluyodu simdik rahatladim bide kakül kestirdim tam hamis kesimi oldu:CüvCüv:
HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR.
Şeyma88 arkadsım bana msj atmıs şimdi hastaneye yatırmışlar. Bebkler erken gelmek istemiş rahım agzı acılmıs birazdan ameliyata giricekmiş rahmini dikmek için 1 ay hastanede yatması gerekiyomuş sizden cok dua bekliyor ...
RAbbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşaALLAH....
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?