2010 Nisan Anneleri

tarhanım canım ağzına saglık guzelım

allahım cümlemızı korusun bebeklerımızı bıze bağışlasın insallah sağ salim saglıklı sıhhatlı elı ayagı düzgün kucagımıza almak nasıp etsın rabbımm

aminnnnn

Merhaba herkese sabahtan berı burdayım ama bıŞı yazamadım.

TemızlıkÇım vardı bıtırdı ve gıttı kadın ohhh evım mıs gıbı oldu... Bende ıŞe gıtmedım oturdum ÜtÜlerımı yapıyorum. Hava fena kapalı bugÜn dÜkkanda ÜŞÜmekten korktum. BıgÜn bensız ıdare etsınler.

ŞeymaıÇın bol bol dua edelım herŞey gÜzel olsun...

TEKME KONUSUNDA DA BENıM KIZ BAYA AŞTI ARTIK TEKMEYı. RESMEN HAREKETLERı YUVARLANMALARINI HıSSEDıYORUM. SIYIRIP GEÇıYO GÖBÜŞÜMÜ. ARTIK BABAMIZIN ELLEMESıNE GEREK DE KALMADI. KARŞI KOLTUKTAN ıZLıYOR

hoşgeldin nazlıcım ay çok özendim yaaa benimki hala babadan kendini gizliyo. benim göbek yağ dokum çok kalınmış, galiba ondan hala dışardan çok zor hissediliyor. sizin baba kızın da allah muhabbetlerini artırsınopuyorumnanaktan

aminnnn...... ben zayıftım normalde. şimdi göbüşte çıkınca iyice gerildi. ondan bu kadar net hissediyorum sanırım. ama çokkk güzel bişi yaaa.
işe gitmicem dedim ama eşim çağırdı şimdi. offff ben tamamen dükkana gitmeyince napacak acaba merak ediyorum. neyse görüşürüz.

oo nazlıcım ada kızımız baya bi kuvvetli çıktı desene seni depiklere boğuyo aman sağlıklı olsunlarda isterlerse bağırsaklarımızla ip atlasın ......:ecrin_bebek:

geçmiş olsun canım neden oluyomuş uyuşma peki umarım önemli bişey değildir.

güle güle otur canım ohhh mis gibi olmuşsun

sen de tarhan yani bi takmışsın göbek yağlarım diye sülün gibi gözüküyosun maşallah seninki babadan çekiniyo heralde ondandır o

ayyy anneee valla moral oldu çok saol canım ama doktorum bile ultrasonda dedi bayanlarda 1 cm olan yağ dokusu sende yaklaşık 4 cm diye fotolara aldanma senkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama tabiki oğluşlar annelere düşkün olcak babalar kusura bakmasın artıkkaydirigubbakcemile3

hani kestırılmez denıyo ya bılıyorum batıl bi inanc ama insan etkılenıyor ister istemez canım ya

e tabi şekerim benm eşim de sen eğlenceli değilsin ben oğlumu fethedicem sen derdine yan oğlum bana düşkün olacak diyo amma velakin doğanın kanunu bu erkekler anneye :)

HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR.

Şeyma88 arkadsım bana msj atmıs şimdi hastaneye yatırmışlar. Bebkler erken gelmek istemiş rahım agzı acılmıs birazdan ameliyata giricekmiş rahmini dikmek için 1 ay hastanede yatması gerekiyomuş sizden cok dua bekliyor ...
RAbbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşaALLAH....
[/B][/QUOTE]
İNŞALLAH ŞEYMA İYİDİR.HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİ DÜNYAYA GETİRİR.VE SAĞLIKLI BİR HAYAT SÜRERLER.
AYŞECİM İŞYERİNDEKİ STATÜNÜN NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM.AMA İŞÇİLER İÇİN CİNSEL TACİZ HAKLI FESİH NEDENİDİR.TÜM TAZMİNATLARINA HAK KAZANIRSIN.ŞAYET PATRONLARINA ŞİKAYETTEN SONUÇ ALAMIYORSAN ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İL MÜDÜRLÜKLERİNE ŞİKAYET ET.BEN SANA İŞTEN AYRIL DİYEMİYORUM.AMA patronunu tekrar uyar.müdahale etmesini yoksa şikayet yoluna gideceğini belirt.şahitlerin varsa bu çok etkili bir yoldur.tabii birde şahitlik ederlerse.genelde bu tür davalarda eski çalışanlar şahitlik eder gerçi.sen şikayet ettikten sonra işten çıkaramaz.başka yardım edebileceğim bir konu olursa yardım etmek isterim.aslında hukukçu olmasam o adamada yapacağımı bilirimde neyse.
hani kestırılmez denıyo ya bılıyorum batıl bi inanc ama insan etkılenıyor ister istemez canım ya
ben hiç duymadım saç kesilmemesi gerektiğini.ben oğluma hamile iken kestirmiştim.bundada hamile kalmadan kestirdiğim için daha kesilecek hale gelmedi.bence iyice bir araştırmak lazım.

kıslarrrr saç kestırenınız varmııı

valla batıl inanç geçen de anlattım ya geçen sene hamile olan arkadaşıma ne alakası varya kestir diyodum -hoş o beni dinlemedi ama- şimdi ben de ister istemez etkileniyorum heralde kestirmedim doğumdan sonra inşallah. banyodan sonra epey zor oluyo hem boyalı hem uzun saçı açmak ama olsun az kaldı opuyorumnanaktan

slm birperi ben kestirdim cokta rahat oldu valla 4 aydirli kesilmemisti banyodan sonra yolaz gibi oluyodu simdik rahatladim bide kakül kestirdim tam hamis kesimi oldu:CüvCüv:

güle güle kullan denizcim sıhhatler olsun

arkadaşlar benim de saçlarım müthiş dökülüyor en başından beri.demir eksikliği en önemli sebep zaten oral solüsyon kullanıyorum ama kel kalıcam ya çok korkuyorum.bu saçlar sonradan çıkar mı acaba ne dersiniz?hemoglobin ve hemotokrit değerlerimizi yazalım mı?benim hemoglobin(hmg):11 hemotokrit(hct):%34

AYŞECİM İŞYERİNDEKİ STATÜNÜN NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM.AMA İŞÇİLER İÇİN CİNSEL TACİZ HAKLI FESİH NEDENİDİR.TÜM TAZMİNATLARINA HAK KAZANIRSIN.ŞAYET PATRONLARINA ŞİKAYETTEN SONUÇ ALAMIYORSAN ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İL MÜDÜRLÜKLERİNE ŞİKAYET ET.BEN SANA İŞTEN AYRIL DİYEMİYORUM.AMA patronunu tekrar uyar.müdahale etmesini yoksa şikayet yoluna gideceğini belirt.şahitlerin varsa bu çok etkili bir yoldur.tabii birde şahitlik ederlerse.genelde bu tür davalarda eski çalışanlar şahitlik eder gerçi.sen şikayet ettikten sonra işten çıkaramaz.başka yardım edebileceğim bir konu olursa yardım etmek isterim.aslında hukukçu olmasam o adamada yapacağımı bilirimde neyse.

[/QUOTE]

Valla nasıl sinirlere kaldım anlatamam.Sakinleştim şu an biraz.Sağolsun Mehmet Salih tepik tepik attı.Anne yeter artık üzülme dedi de kendime geldim.
Kimse çalıştığım yerde şahitlik etmez malesef.Hiçkimse.Diyorum zaten şubatta ayrılacam sık dişini.Ama dayanamıyorum an geliyor...

Sen nasılsın bu arada?Malatyayı o kadar özledim ki..
Orduevinde kalmıştım 1 hafta.Bayağı yürüyorsun o kacaman meydandan yukarıya doğru.Belediyenin önünden galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…