merhaba arkadaşlar
aranıza geçte olsa yeni katılan bi nisan annesiyim.İnş yolun kalan kısmını birlikte geçirmek istiyorum:)
merhaba arkadaşlar
aranıza geçte olsa yeni katılan bi nisan annesiyim.İnş yolun kalan kısmını birlikte geçirmek istiyorum:)
merhaba arkadaşlar
aranıza geçte olsa yeni katılan bi nisan annesiyim.ınş yolun kalan kısmını birlikte geçirmek istiyorum:)
merhaba arkadaşlar
merhaba arkadaşlar
evet canım eski belediye.yıkıldı şimdi orası.cidden çok üzüldüm.bu durumlar beni çok sinirlendiriyor.Erkekler varya .............
yinede işten ayrılırken tazminatlarını filan vermezlerse sözleşmeyi cinsel tacize dayanarak fesh et.en azından tazminatlarını alırsın.insan eşinin duymasından korkuyor.yoksa...şikayet et savcılığa derim. ama .Allah yardımcın olsun canım.yapabileceğim birşey olursa yine de söyle.burda olsan bakardık bir çaresine ama oralarda hiç tanıdığım yok maalesef.
kızlar deli gibi gecelik pijama bakıyorum? Alan yada bişeyler beğenen var mı aranızda? Bebeklerimizin cicileriin yanına kendimizinkileride koyalımkaydirigubbakcemile3
kızlar ben geldim bebişe bi dünya biş ialdım resmini ekliycem çok şaşırcaksnız hepsine 17.50 lira verdim.....
iç zıbın takmı,bir tane badili tulum penye,bir tane kutu içinde hast.çıkışı tarzında, bir tanede normal pijama hepsini bu fiyata aldım hiç eminönüne gitmiycem ben 200 liraya döşerim tüm eksikleri kızlar....
iç zıbın takmı,bir tane badili tulum penye,bir tane kutu içinde hast.çıkışı tarzında, bir tanede normal pijama hepsini bu fiyata aldım hiç eminönüne gitmiycem ben 200 liraya döşerim tüm eksikleri kızlar....
canım ben daha almadım ama daha erken değil mi biraz daha sonra da bakabilirsin yani acele edip stres yapma aman arkadaşım
canım geçen yıl doğum yapan bi arkadaşım bu aylarda almamızın iyi olacağını söyledi. Deneyerek alabilirmişiz. Çünkü doğumdan sonra göbeğimiz 6 aylık gibi falan olucakmış.
hoşgeldin canım.bebiş ne kadar oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?