2010 Nisan Anneleri

merhaba arkadaşlar
aranıza geçte olsa yeni katılan bi nisan annesiyim.ınş yolun kalan kısmını birlikte geçirmek istiyorum
:)

evet canım eski belediye.yıkıldı şimdi orası.cidden çok üzüldüm.bu durumlar beni çok sinirlendiriyor.Erkekler varya .............
yinede işten ayrılırken tazminatlarını filan vermezlerse sözleşmeyi cinsel tacize dayanarak fesh et.en azından tazminatlarını alırsın.insan eşinin duymasından korkuyor.yoksa...şikayet et savcılığa derim. ama .Allah yardımcın olsun canım.yapabileceğim birşey olursa yine de söyle.burda olsan bakardık bir çaresine ama oralarda hiç tanıdığım yok maalesef.
merhaba arkadaşlar
aranıza geçte olsa yeni katılan bi nisan annesiyim.ınş yolun kalan kısmını birlikte geçirmek istiyorum

hoşgeldin canım.bebiş ne kadar oldu?

slm kızlar! Nasılsınız?

merhaba arkadaşlar
aranıza geçte olsa yeni katılan bi nisan annesiyim.İnş yolun kalan kısmını birlikte geçirmek istiyorum

aramıza hoşgeldiiiiiinn.a.s.
[/QUOTE]

Valla nasıl sinirlere kaldım anlatamam.Sakinleştim şu an biraz.Sağolsun Mehmet Salih tepik tepik attı.Anne yeter artık üzülme dedi de kendime geldim.
Kimse çalıştığım yerde şahitlik etmez malesef.Hiçkimse.Diyorum zaten şubatta ayrılacam sık dişini.Ama dayanamıyorum an geliyor...

çok geçmiş olsun canım aan kendine dikkat et

kızlar deli gibi gecelik pijama bakıyorum? Alan yada bişeyler beğenen var mı aranızda? Bebeklerimizin cicileriin yanına kendimizinkileride koyalımkaydirigubbakcemile3

birpericim bende saçımı kestirdim hatta bide üstüne boyattım bile herkesin kendine kalmış bişey bu tabi
1453sym hoşgeldin aramıza
ayşe-denizy cim çok üzüldüm senin adına hamile iken herşey daha bir fazla dokunuyor insana iş hayatında bi de çalışan anneler olarak bi çoğumuz sabredelim birkaç ay deyip bekliyoruz nasılsa çıkıcam diye bakıyoruz onun için iyice geriliyoruz umarım herşey yoluna girer senin adına

Tamam canım aklımda bulunsun.Belki seni daha sonra gene rahatsız edebilirim...

kızlar ben geldim bebişe bi dünya biş ialdım resmini ekliycem çok şaşırcaksnız hepsine 17.50 lira verdim.....

iç zıbın takmı,bir tane badili tulum penye,bir tane kutu içinde hast.çıkışı tarzında, bir tanede normal pijama hepsini bu fiyata aldım hiç eminönüne gitmiycem ben 200 liraya döşerim tüm eksikleri kızlar....

kızlar deli gibi gecelik pijama bakıyorum? Alan yada bişeyler beğenen var mı aranızda? Bebeklerimizin cicileriin yanına kendimizinkileride koyalımkaydirigubbakcemile3

canım ben daha almadım ama daha erken değil mi biraz daha sonra da bakabilirsin yani acele edip stres yapma aman arkadaşım

kızlar ben geldim bebişe bi dünya biş ialdım resmini ekliycem çok şaşırcaksnız hepsine 17.50 lira verdim.....

özgecim güle güle kullansın kuzey inşallah o havuzlu çarşıdan mı aldın canım. valla eşim ist. lu aslında en sonunda beni oraya getirticen valla çok cazip söylediklerin. resimlerini de bekliyorum

hoşgeldin! Hemen ekle de görelim cicileri!Senin eksiklerin bitmedi özgecim daha? Maşllah bir sürü oldular! Ben de sadece iki takım var şimdilik!

kızlar mamamızı yedik hemen ekliyroum havuzlu handan almadım burada semt pazarı var ordan aldım haftaya tüm alışverişi bitircem şimdi gidip tamamlardım ama çok yağmur yağıyo gözüm almadı açıkçası....

özge hanım özge hanım yok öyle aldım diye ballandıra ballandıra anlatmak cicilere koyarsanız biz de görecez ağzımızın suyu aktı maşallaahhh bebişin güle güle giysin. yalnız canımcım bebeğin iç kıyafetlerini (zıbın badi vs) ben onları ucuza almaya korkuyom cildiyle temas etcek diye kaliteli olsun istiyom:uhm:

slm kızlarr... sabah geç kalktım :) 1 den beri de gezmekteydik :) yeni geldim eve. yemeğimi hazırlıcam okul saatine kadar .. bu arada size de bakiim dedim... ayy hiç giremiyorum bu aralar ben yaa.. ne gezenti oldum :))))

inş. herkes iyidirr... hasta olanlara geçmiş olsunlarr.. dr. gidip iyi haberlerle dönenlere gözleri aydın olsunn.. yeni gelenlere hoşgeldinizz... özgecim gibi bebeişine bişi alanlara da hayırlısıyla sağlıkla giymek nasip olur inş. diyorumm :)))) şimdi yemeğimi koyup geliciimm ...

ayy toptan çıkardım böyle ne güzell..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…