özge hanım özge hanım yok öyle aldım diye ballandıra ballandıra anlatmak cicilere koyarsanız biz de görecez ağzımızın suyu aktı maşallaahhh bebişin güle güle giysin. yalnız canımcım bebeğin iç kıyafetlerini (zıbın badi vs) ben onları ucuza almaya korkuyom cildiyle temas etcek diye kaliteli olsun istiyom:uhm:
kızlar ekledim....buyrun bakın....
Özgecim hepsi çok güsel güle güle giysin oğulcuğun! Hele yeşil takıma bayıldım. benim cadı da kıskandı galiba tekmelemeye başladı
derindeniz.. hoşbuldum cnımm... söler miyim kızz ne yemeği yapicimii :)))
özgecim.. güle güle giysin kuzey paşaa.. bende dün yavruma yeşilli bi tulum aldım üstünün çapkası da varr.. bide küçük kepçe kamyonlardan .. ayy minicik ama çok şirin yaa.. babamız diyo bununlaen erken yaşında oynar diye,yoksa biyerine vurdurur acıtır fln.. olsun dedimm sağlıkla doğsun büyüsündeisterse 2yaşında oynayabilsin.. beğendim aldım :))))
canım benim çok saol ayy alim ben senin güzel kızına o ciceden ne demek....
ben hala şoktayım o takım nası 5 lira olur diye,bende çok sevdim onu....
canım inanırmısın alşıveriş merkezinin içindeki mağaza ile benim aldıklarımın kalitesi aynıydı yani ucuz diyede gidip kötü almam yani....
birde canım daha önce ben bi butikte çalışmıştım azçok çoğu firmanın malını tanıyorum inan bunlar mağazalarda çok fiyatla satılıyor,bu ürünleride pazarda satanlar havuzlu handan alıyorlar toptan bende oraya gidip yorulacağıma burdan halladerm dedim.....
slm kızlarr... sabah geç kalktım :) 1 den beri de gezmekteydik :) yeni geldim eve. yemeğimi hazırlıcam okul saatine kadar .. bu arada size de bakiim dedim... ayy hiç giremiyorum bu aralar ben yaa.. ne gezenti oldum :))))
inş. herkes iyidirr... hasta olanlara geçmiş olsunlarr.. dr. gidip iyi haberlerle dönenlere gözleri aydın olsunn.. yeni gelenlere hoşgeldinizz... özgecim gibi bebeişine bişi alanlara da hayırlısıyla sağlıkla giymek nasip olur inş. diyorumm :)))) şimdi yemeğimi koyup geliciimm ...
ayy toptan çıkardım böyle ne güzell..
işin içinde olunca tabii için rahat rahat alıyosun tatlım. o zaman de hele bize de hangi firmaların etiketini görürsek güvenip alalım. bende geçenlerde baktımda bebeto bebecik tomuycuk gibi bissürü marka var hangisinin malı iyidir güvenilir kaydirigubbakcemile3 ben dış kıyafetleri heryerden alıyom ama içe gelince korkuyom gidip chiccoya kazıklatacam kendimi o yüzdenkaydirigubbakcemile3
refiyecim hoşgeldin. sefan olsun gez valla bende gezmek isityooooommmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
minik kuzey iyi günlerde kullansın inş hepsi birbirinden güzel
kızlar bu takım aldığım yerde 25 liraydı bir tane kalmıştı haftaya gelcek dedi pazardaki amca ama inşlh gelir bide gelmezse aynısından üzülürüm valla,netden baktım fiyatı 36 lira çünkü.....
Çok güzel inşallah gelir haftaya
Kocişimi doyurup geliyorum kıslar
zeynep cim hoşgeldin dila sultanın makamında hazırlıklar sürüyor demek cimcime güle güle kullansın odasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?