2010 Nisan Anneleri

canım inanırmısın alşıveriş merkezinin içindeki mağaza ile benim aldıklarımın kalitesi aynıydı yani ucuz diyede gidip kötü almam yani....
birde canım daha önce ben bi butikte çalışmıştım azçok çoğu firmanın malını tanıyorum inan bunlar mağazalarda çok fiyatla satılıyor,bu ürünleride pazarda satanlar havuzlu handan alıyorlar toptan bende oraya gidip yorulacağıma burdan halladerm dedim.....

derindeniz.. hoşbuldum cnımm... söler miyim kızz ne yemeği yapicimii :)))

özgecim.. güle güle giysin kuzey paşaa.. bende dün yavruma yeşilli bi tulum aldım üstünün çapkası da varr.. bide küçük kepçe kamyonlardan .. ayy minicik ama çok şirin yaa.. babamız diyo bununlaen erken yaşında oynar diye,yoksa biyerine vurdurur acıtır fln.. olsun dedimm sağlıkla doğsun büyüsündeisterse 2yaşında oynayabilsin.. beğendim aldım :))))

amann allahım biz 23 haftalık olmuşuz :))) ayy ne hoşş amageçen salı 21 haftalık çıkmıştık usg de. neyse sağlıkla gelsin paşam :))

Özgecim hepsi çok güsel güle güle giysin oğulcuğun! Hele yeşil takıma bayıldım. benim cadı da kıskandı galiba tekmelemeye başladı

canım benim çok saol ayy alim ben senin güzel kızına o ciceden ne demek....
ben hala şoktayım o takım nası 5 lira olur diye,bende çok sevdim onu....

refiyem güle güle giysin oğluşun bendede var öle minik bir kamyondan annem almış dört gözle bekliyrum oynuycağı günleri.....
bizim babamızda aldıklarımı görünce varya gözleri ışıl ışıl oldu git bunlardan al bitirelim şu alışverşii dedi ama çok yağıyo yağmur çıkılcak gibi değil.....

canım benim çok saol ayy alim ben senin güzel kızına o ciceden ne demek....
ben hala şoktayım o takım nası 5 lira olur diye,bende çok sevdim onu....

ayyy teşekkür ederiz teyzesi ! sen böyle güzel cicileini ekleyip bize fikir ver yeter. Fiyatı da süpermiş İstanbul'da olmanın faydaları işte

işin içinde olunca tabii için rahat rahat alıyosun tatlım. o zaman de hele bize de hangi firmaların etiketini görürsek güvenip alalım. bende geçenlerde baktımda bebeto bebecik tomuycuk gibi bissürü marka var hangisinin malı iyidir güvenilir kaydirigubbakcemile3 ben dış kıyafetleri heryerden alıyom ama içe gelince korkuyom gidip chiccoya kazıklatacam kendimi o yüzdenkaydirigubbakcemile3

refiyecim hoşgeldin. sefan olsun gez valla bende gezmek isityooooommmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

kızlar bu takım aldığım yerde 25 liraydı bir tane kalmıştı haftaya gelcek dedi pazardaki amca ama inşlh gelir bide gelmezse aynısından üzülürüm valla,netden baktım fiyatı 36 lira çünkü.....

tubacım sana önerebilceğim fiayatı uygun olarak ve malının kalitesi olarak ilk önce flexi,sonra bebeto bunların ikisinden ben hiç şikayet almamıştım ....gercekten emin ol tatlım malları aynı o çok pahalı bebek ürünleri ile sadece etiket basıyorlar üstüne ve fiyat biranda uçuyor bu markaları nerde görsen güvenerek al tatlım....
tomurcuk markasının biraz çektiğini duymuştum hemde fiayat olarak bunlaradn biraz pahalıdır....

selam kızlar..

ben mobilyayı ısmarladığım yere gittim taa modoko'ya. değişmesini istediğim birkaç şey vardı onları konuştum... hava da felaket yağmur çamur, dondu popom valla.

geçmişe göz attım.
şeymacıma çok üzüldüm.. arkadaşı gelişmeleri de yazmamış, merak içindeyim. iyidir umarım.. dualarım onunla..

özgecim gene tutumluluğunu konuşturmuş, döktürmüş cicileri :) güle güle kullanın, yakışır kuzey'imize :)

veeeeee.. gezenti dünürüm de gelmiiiş :)
nerelerdesin sen kız
niye özletiyosun kendini bu kadar
ce yapıp kaçıyorsun.. otur eccük evinde :)

tamam özgecim çok teşekkürler tomuycuk markasının modellerine hayranım ben orjinal modelleri var dediğin gibi daha pahalı. yazdım aklıma flexi ile bebeto yu tatlımopuyorumnanaktan

zeynep cim hoşgeldin dila sultanın makamında hazırlıklar sürüyor demek cimcime güle güle kullansın odasını

zeynep cim hoşgeldin dila sultanın makamında hazırlıklar sürüyor demek cimcime güle güle kullansın odasını

hoşbulduk tatlım :)
nasılsın ?

çok sağol iyi dileklerin için :)
ben ocak ortası diyordum ama kuzumun odası 9 ocakta gelecekmiş inşallah
ay bir an önce boyasını falan yaptırtmam lazım..
hayırlısıyla ocak sonunda her birşeyciği hazır olacak
odaya girer çıkar eşyalarını koklarım artık

ayy.. nisan gelse, hayırlısıyla bebeklerimiz doğsa, onların o cennet kokularını duysak bi de.. ahhh..inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…