2010 Nisan Anneleri

benim bu dünür gene kaçtı iyi mi.

dilaaa, acaba kaynanan seni almaktan mı vazgeçti kızııım, çaktırmadan arayı mı soğutuyor napıyor ki bu kadııın...

bu aada 1453sym, canım, hoşgeldin aramıza.
hayırlı olsun bebeğin..
sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah...

inşallah canım yılbasından sonra ne kaldıkı zaten daha bi telase ile gecıcek hersey anlamıycaz bıle

zeynepcim iyiyim bende oda yapmadığımız için çok falza telaşımız yok bizim ocağın ilk haftası gibi bir gün çıkıp herşeyimizi alıcaz inşallah nisan gelsin artıkkkkk

zeynepcim iyiyim bende oda yapmadığımız için çok falza telaşımız yok bizim ocağın ilk haftası gibi bir gün çıkıp herşeyimizi alıcaz inşallah nisan gelsin artıkkkkk

ay bizim oda işimiz de hakkaten denk düştü.
boş bir odamız vardı zaten, odayı da annem hediye almak istedi.

yoksa evi veya durumu müsait olmayanlara, ya da oda döşemeyi manasız bulanlara iyi ediyorsunuz diyorum ben.. ilk birkaç sene gerçekten ihtiyaç olacak bir şey değil ki.
anne babanın zevkine hitap eden bir şey ancak.

sen de dediğin gibi yılbaşı bi geçsin, bikaç haftada bitirirsin tüm alışveriş işini.. zaten belli başlı şeyler alınacaklar... :)
ah ama çok keyifli onlara bir şeyler almak, sen de mest olacaksın mest :)

ayyy canım yaa resmen şok oldum okuyunca yaa kıyamam sana üzülme bitanem yaa git biryerlere şikayet et yaa ne biçim erkekler var yaa bir bayanla nasıl konuşulcağını bilmeyen yobaz cahil erkekler var üzme bebişini canım sabret şu aydan sonra sanırım izinlariniz başlayacak tazminatını alır başka iş bakarsın olmazsa canımcım geçmiş olsun bitanem

tarhancığım aynı senin gibi düşünüyorum bende benimde kayınvalidem hiç laf söylemez benim yüzüme arkamdan diyosada canı sağolsun ama görümcemler çok çekinir benden laf söylerken 10 kere düşünürler ben tepkimi koyan biriyim kesinlikle tepkisiz kalmam haklı olunca o huyumu severim aslında o yüzden kolay kolay kıramazlar beni çünkü ben durduk yere kimseye ne karışırım ne laf söylerim karşımdaki insanında öyle olmasını beklerim hep böyle olmak güzel aslında:kedi:

merhaba arkadaşlar
aranıza geçte olsa yeni katılan bi nisan annesiyim.İnş yolun kalan kısmını birlikte geçirmek istiyorum
:)
hoşgeldin canımcım aramızaa.s.

kızlar deli gibi gecelik pijama bakıyorum? Alan yada bişeyler beğenen var mı aranızda? Bebeklerimizin cicileriin yanına kendimizinkileride koyalımkaydirigubbakcemile3

[
özgeciğim bo dert bendede var bana bitane görümem almıştı ama ben yine alıcağım gecelik bitanede pijama tazrzı trabzona gitme işimiz var oraya gidince oradan bakmayı düşünüyorum inşallah canım evet anne içinde baya eksik var tokamı tacımı terliğimi en güzelinden olmasını istiyorum kızımla misafirlerimizi güzel karşılayalım hatta bulabilirsem kızımla aynı pijamadan almak istiyorum ikimizinde aynı olsun :CüvCüv:

slm kızlar biraz geçmişi okudum bende yeni geldim kayınvalidemdeydim biraz yardım ettim misafirleri vardı yaa beni gören 7 aylık sanıryo yaaa kilo almamışsın ama karnın büyümüş diyolar baya bir belim ağrıdı bugün biraz dinleneyim gideyimde görüşürüz yine:1hug:

hoşgeldin zeyracım :)
kızını büyütmüşün tabi, görenler büyük sanıyor demek :)
maşallah nazar değmesin.

otur dinlen azcık da öyle gel bari :) yormuşundur kendini gene.. kalabalık başlı başına yoruyor insanı zaten.

kızlar biz iki kedili ile(zeynep) 5 ocakta buluşmaya karar verdik onun doktor kont. varmış zaten ordan sonra bişiler yapalım diyoruz hemde doğurmadan görüşürüz bi konuşuruz keyifli olur dedik eğer gelmek isteyen olursa seve seve beklriz kızlar çokta güzel olur bizim içinde ama biz daha fazla ertelemek istemedik.... haaa isterseniz gelen olurda bu tarihten önce olsun diyen çıkarsa öncede olur yani.....artık nisan annecikleride görüşşün değilmi......

eveeet.. mini nisan anneleri buluşması yapıcaz. :)
gelmek isteyen olursa çok seviniriz.

"o gün değil de şu gün olsun da ben de geleyim" diyeniniz varsa, ona göre günü konuşuruz.
siz yeter ki çıkın çıkın gelin delikafadulden

evet canım hemencecik yoruluyorum artık aslında pek bişey yaptığım yok ama artık nefesi çift alıyorum helede merdiven falan çıkınca dahada yoruluyorum bakalım zeynocuğum bu hafta sonu ne kadar büyümüş bizim kız göreceğiz inşallah:dance:fisfisfis

ayyy maşallah kızlar size biz 15 dakika aramız var dünürle görüşemedik henüz gerçi birazda yoğunluk oldu sanırımondan hacılık işimz olmasaydı çoktan görüşmüştük ama ben gideceğim inşallah en yakın zamnda dünürümün yanına bugünde hiç uğramamış buralara sevgili dünürüm:1hug:

zeynepcim ufak tefek burda alıyom bir çorap bile olsa mest ediyo çok haklısın 3-5 parça bişeyimiz var her gelene çıkarıp gösteriyom bu akşam çekeyimde bende ekliyeyim cicilerimiziopuyorumnanaktan

hımmmm hangi semtte buluşma acaba anadolu yakasında olursa küçük bir ihtimal bende gelebilirim gerçi zor biraz ama yinede yerini bileyim benopuyorumnanaktan

kızlar şu "ticker " işini ayarlayamadım bi türlü sanırım bunu kaçırmışım ben,
yardım eder misiniz?

rica ederim bitanem anlatırım eğer bulamazsan ama anlatmayla biraz karışık oluyo orada resimli detaylı anlatılıyo canımcım:1hug:

Galiba halletti canım tekrar teşekkürler.
Sanırım şimdi de cicilerimizi eklemek için biraz uğraşıcankaydirigubbakcemile3
Neyse önce bi fotolarını çekiym CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…