hoşbulduk tatlım :)
nasılsın ?
çok sağol iyi dileklerin için :)
ben ocak ortası diyordum ama kuzumun odası 9 ocakta gelecekmiş inşallah
ay bir an önce boyasını falan yaptırtmam lazım..
hayırlısıyla ocak sonunda her birşeyciği hazır olacak
odaya girer çıkar eşyalarını koklarım artık
ayy.. nisan gelse, hayırlısıyla bebeklerimiz doğsa, onların o cennet kokularını duysak bi de.. ahhh..inşallah
iç zıbın takmı,bir tane badili tulum penye,bir tane kutu içinde hast.çıkışı tarzında, bir tanede normal pijama hepsini bu fiyata aldım hiç eminönüne gitmiycem ben 200 liraya döşerim tüm eksikleri kızlar....
zeynepcim iyiyim bende oda yapmadığımız için çok falza telaşımız yok bizim ocağın ilk haftası gibi bir gün çıkıp herşeyimizi alıcaz inşallah nisan gelsin artıkkkkk
ayyy canım yaa resmen şok oldum okuyunca yaa kıyamam sana üzülme bitanem yaa git biryerlere şikayet et yaa ne biçim erkekler var yaa bir bayanla nasıl konuşulcağını bilmeyen yobaz cahil erkekler var üzme bebişini canım sabret şu aydan sonra sanırım izinlariniz başlayacak tazminatını alır başka iş bakarsın olmazsa canımcım geçmiş olsun bitanemMerhaba kızlar.
O kadar kötüyüm ki anlatamam.Ağlamaktan mahfoldum.Tabiki işyeri tacizi...
Şirkette bir adam var 45 -50 yaşlarında Hep bana sataşıyor hatta 1 yıl önce cinsel tacizde bile bulunmuştu pislik.Ben eşime bunu söyledim.Annemle konuştuk.Allaha havale ettim.
Bugün olan olay beni çok sarstı.
Benden bir numara istedi pislik adam.Bende numaraları cevap vermiyor dedim.İçeriye sor dedi.Sordum onlar da bilmiyormuş.Noldu biliyorlar mı?dedi.İçeridekilerin hiçbirisi bilmiyor dedim.İnşallah hiçbişi bilmezler dedi.İnşallah dedim.Senin o dilini kopartırım ..... dedi.
Hiçbişi demedim.Ağlamaktan mahfoldum kızlar yaaa.Ne yapayım ben?
ya kızlar şöyle de bir gerçek var insan kendi ailesinin müdahalesini iyi niyetli görüyo ama eşinin ailesinin her sözü de batıyo. yani benim annem kardeşim bişey deseler eşime batıyo. bana batmıyo tavsiye olarak beni düşünüyolar olarak algılıyom. aynı şekilde onun annesinin söyledikleri beni huzursuz ediyo müdahale olarak görüyom. şimdi bunu derse ilerde nelere karışır korkusu oluyo. ne olursa olsun bu önyargı yıkılmıyo. biz kayınvalidemle iyi anlaşıyoz anlayışlı şefkatli bir kadın. ama yine de tartışmalar olmasa da problemler oluyo.
ama tabii özgenin görümcesinin yaptığı densizlikkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımcım aramızaa.s.merhaba arkadaşlar
aranıza geçte olsa yeni katılan bi nisan annesiyim.İnş yolun kalan kısmını birlikte geçirmek istiyorum:)
kızlar deli gibi gecelik pijama bakıyorum? Alan yada bişeyler beğenen var mı aranızda? Bebeklerimizin cicileriin yanına kendimizinkileride koyalımkaydirigubbakcemile3
nerden aldın canım
Çok beğendim ruzenincim...
kızlar biz iki kedili ile(zeynep) 5 ocakta buluşmaya karar verdik onun doktor kont. varmış zaten ordan sonra bişiler yapalım diyoruz hemde doğurmadan görüşürüz bi konuşuruz keyifli olur dedik eğer gelmek isteyen olursa seve seve beklriz kızlar çokta güzel olur bizim içinde ama biz daha fazla ertelemek istemedik.... haaa isterseniz gelen olurda bu tarihten önce olsun diyen çıkarsa öncede olur yani.....artık nisan annecikleride görüşşün değilmi......
sağol canım hoşbulduk. sanada oda hazırlığında kolaylık diliyorum.bu aada 1453sym, canım, hoşgeldin aramıza.
hayırlı olsun bebeğin..
sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah...
evet canım hemencecik yoruluyorum artık aslında pek bişey yaptığım yok ama artık nefesi çift alıyorum helede merdiven falan çıkınca dahada yoruluyorum bakalım zeynocuğum bu hafta sonu ne kadar büyümüş bizim kız göreceğiz inşallah:dance:fisfisfishoşgeldin zeyracım :)
kızını büyütmüşün tabi, görenler büyük sanıyor demek :)
maşallah nazar değmesin.
otur dinlen azcık da öyle gel bari :) yormuşundur kendini gene.. kalabalık başlı başına yoruyor insanı zaten.
kızlar biz iki kedili ile(zeynep) 5 ocakta buluşmaya karar verdik onun doktor kont. varmış zaten ordan sonra bişiler yapalım diyoruz hemde doğurmadan görüşürüz bi konuşuruz keyifli olur dedik eğer gelmek isteyen olursa seve seve beklriz kızlar çokta güzel olur bizim içinde ama biz daha fazla ertelemek istemedik.... haaa isterseniz gelen olurda bu tarihten önce olsun diyen çıkarsa öncede olur yani.....artık nisan annecikleride görüşşün değilmi......
ay bizim oda işimiz de hakkaten denk düştü.
boş bir odamız vardı zaten, odayı da annem hediye almak istedi.
yoksa evi veya durumu müsait olmayanlara, ya da oda döşemeyi manasız bulanlara iyi ediyorsunuz diyorum ben.. ilk birkaç sene gerçekten ihtiyaç olacak bir şey değil ki.
anne babanın zevkine hitap eden bir şey ancak.
sen de dediğin gibi yılbaşı bi geçsin, bikaç haftada bitirirsin tüm alışveriş işini.. zaten belli başlı şeyler alınacaklar... :)
ah ama çok keyifli onlara bir şeyler almak, sen de mest olacaksın mest :)
hımmmm hangi semtte buluşma acaba anadolu yakasında olursa küçük bir ihtimal bende gelebilirim gerçi zor biraz ama yinede yerini bileyim benopuyorumnanaktaneveeet.. mini nisan anneleri buluşması yapıcaz. :)
gelmek isteyen olursa çok seviniriz.
"o gün değil de şu gün olsun da ben de geleyim" diyeniniz varsa, ona göre günü konuşuruz.
siz yeter ki çıkın çıkın gelin delikafadulden
kızlar şu "ticker " işini ayarlayamadım bi türlü sanırım bunu kaçırmışım ben,
yardım eder misiniz?
canım kk yenilikler bölümünde detaylkı anlatılıyo resimli açıklamasıylaa.s
zeynepcim teşekkür ederim.
rica ederim bitanem anlatırım eğer bulamazsan ama anlatmayla biraz karışık oluyo orada resimli detaylı anlatılıyo canımcım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?