Galiba halletti canım tekrar teşekkürler.
Sanırım şimdi de cicilerimizi eklemek için biraz uğraşıcankaydirigubbakcemile3
Neyse önce bi fotolarını çekiym CADIARZU
zeynep bu arada şeker taramasını yaptırdın mı?
slm kızlar
ben yarın yaptırıcam bakalım ne olacak inş. iyi çıkar ama gitmeden eczaneden glikoz alıyosunuz hastane vermiyormuş ben aldım bugun 50 gr lık
yok canım yaptırmadım daha bu hafta sonu inşallah randevum canımcım doktorumuz ne diyecek bakalım sen yaptırdınmı bitanema.s
bizde bu hafta sonu gitmeyi planlıyoduk.
Ama doktorumuz telefonda 22 sinden sonra gelirseniz daha iyi olur dedi.
Biz ilçedeyiz. Doktorumuz merkez de o yüzden hem kontrol hem de tarama ikisi bir arada çıksın diye bekliyoruz canım.
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bakalım bize ne diyecek doktorumuz cumartesi günü daha belli değil şeker yükleme işimiz :uhm:
hayırlısı olsun canım geç olsunda güzel haberler alaım ben çok ösledim prensesimi tam bir ay oldu gitmeyeli inşallah hepimiz güzel haberler alırız kuzucuklarımızdan bu arada tickerın hayırlı olsun canım bu defa olmuş canıma.s:asigim:
kaydirigubbakcemile2 sağol canım, bende çok özledim bizim ki 1 ayı da geçti inşallah hepimiz sağlıkla utlulukla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi. Bana hala rüya gibi geliyo bebişimin cicilerinin resimlerini çekerken birden durup düşündüm " oyuncak değil bunlar bi gün gerçek bi bebek giyecek Allah izin verirse hem de benim bebeğim" bi tuhaf oldum ne zaman uyanacağım bakalım:ecrin_bebek:
aa bu arada ticker'ı da sayende hallettimopuyorumnanaktan
Günaydın kızlar ...
Şeyma88 arkadsım bana msj atmıs şimdi hastaneye yatırmışlar. Bebkler erken gelmek istemiş rahım agzı acılmıs birazdan ameliyata giricekmiş rahmini dikmek için 1 ay hastanede yatması gerekiyomuş sizden cok dua bekliyor ...
RAbbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşaALLAH....
dünürcüğüm slm sanırım yanlız sen varsın öyle gözüküyo şu anda ne yaptın canım vurdurdunmu tetenoz aşını bugün bende kayınvalidemdeydim ordan az bende kuaföre geçtim biraz bakım için hiç kimsecikler yoktu şükürler olsun canım boştu kuaför boya falan olunca pek girmiyorum sren neler yaptın
DÜnÜr nasılsın.neler yaptın bugÜn gÖrÜŞemedİk?ben bugÜn teteanoz aŞımı yaptırdım,sonra kuafÖre gİttİm kaŞ bıyık İŞİm vardı....sonrada yengeme benİm Çok sevdİĞİm akrabaları gelmİŞtİ oraya gİttİm.akŞamda 2 abİmler hatunları Çocukları annemler bİrde gelİnİmİzİn abİsİ ve kardeŞİ mİsafİrlerİm vardı..kalabalıktık yanİ....saĞolsun yengemler yardım ettİler ama yİnede yorulmuŞummmmmmmm.yarında dr gÜnÜm taaaaaaa akŞam ama olsun.........
canım baya bir yorulmuşsun yaa bu kadar olur aynı şeyleri bende yaptırdım kuaförde bugün kaydirigubbakcemile3 orman gibi geziyorum evde nerdeyse ayyy kendime şaşıyorum valla çok bakımsız oldum çokkk inan -tatlicadiarzu- bende kayınvalidemlerdeydim orayada misafirler geliyo canım hala yarın büyük gün canım ohhh ne güzel olsun canım 4teydi sanırım randevunuz göktuğuma selam söyle kayınvalidesinden kızı iyi baktığımıda söyle canım benim daha var 2 günüm nasıl geçicekse hiç geçmiyo sanki yaklaşıncada günler:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?