2010 Nisan Anneleri

Galiba halletti canım tekrar teşekkürler.
Sanırım şimdi de cicilerimizi eklemek için biraz uğraşıcankaydirigubbakcemile3
Neyse önce bi fotolarını çekiym CADIARZU

canım satını sanırım yanlış girmişsin bitanem tekrar gir istersen :1hug:

slm kızlar

ben yarın yaptırıcam bakalım ne olacak inş. iyi çıkar ama gitmeden eczaneden glikoz alıyosunuz hastane vermiyormuş ben aldım bugun 50 gr lık

slm kızlar

ben yarın yaptırıcam bakalım ne olacak inş. iyi çıkar ama gitmeden eczaneden glikoz alıyosunuz hastane vermiyormuş ben aldım bugun 50 gr lık

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bakalım bize ne diyecek doktorumuz cumartesi günü daha belli değil şeker yükleme işimiz :uhm:

yok canım yaptırmadım daha bu hafta sonu inşallah randevum canımcım doktorumuz ne diyecek bakalım sen yaptırdınmı bitanema.s

bizde bu hafta sonu gitmeyi planlıyoduk.
Ama doktorumuz telefonda 22 sinden sonra gelirseniz daha iyi olur dedi.
Biz ilçedeyiz. Doktorumuz merkez de o yüzden hem kontrol hem de tarama ikisi bir arada çıksın diye bekliyoruz canım.

hayırlısı olsun canım geç olsunda güzel haberler alaım ben çok ösledim prensesimi tam bir ay oldu gitmeyeli inşallah hepimiz güzel haberler alırız kuzucuklarımızdan bu arada tickerın hayırlı olsun canım bu defa olmuş canıma.s:asigim:

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bakalım bize ne diyecek doktorumuz cumartesi günü daha belli değil şeker yükleme işimiz :uhm:

amin canım inş. bakalım ecazcı çok şekerli oluyor bi limon al şiseye katarsın dedi ben ekşi sevmem ama söleyim seven varsa yapar herkese iyi akşamlar ben yaprak dkümüne kacıyorum

kaydirigubbakcemile2 sağol canım, bende çok özledim bizim ki 1 ayı da geçti inşallah hepimiz sağlıkla utlulukla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi. Bana hala rüya gibi geliyo bebişimin cicilerinin resimlerini çekerken birden durup düşündüm " oyuncak değil bunlar bi gün gerçek bi bebek giyecek Allah izin verirse hem de benim bebeğim" bi tuhaf oldum ne zaman uyanacağım bakalım:ecrin_bebek:
aa bu arada ticker'ı da sayende hallettimopuyorumnanaktan

hadi iyi seyirler canım benim adaşıma iyi bak bitanem olurmu canım ben sadece yerini söyledim herşey senin becerinle oldu öptüm seni görüşürüzopuyorumnanaktan

cok cok gecmis olsun canim ya bizdende selam söyle insallah güzel sonuclanmistir ameliyati felan bizi habersiz birakmayin ne olur
canim benim ya allah yar ve yardimcisi olsun

dünürcüğüm slm sanırım yanlız sen varsın öyle gözüküyo şu anda ne yaptın canım vurdurdunmu tetenoz aşını bugün bende kayınvalidemdeydim ordan az bende kuaföre geçtim biraz bakım için hiç kimsecikler yoktu şükürler olsun canım boştu kuaför boya falan olunca pek girmiyorum sren neler yaptın

DÜnÜr nasılsın.neler yaptın bugÜn gÖrÜŞemedık?ben bugÜn teteanoz aŞımı yaptırdım,sonra kuafÖre gıttım kaŞ bıyık ıŞım vardı....sonrada yengeme benım Çok sevdıĞım akrabaları gelmıŞtı oraya gıttım.akŞamda 2 abımler hatunları Çocukları annemler bırde gelınımızın abısı ve kardeŞı mısafırlerım vardı..kalabalıktık yanı....saĞolsun yengemler yardım ettıler ama yınede yorulmuŞummmmmmmm.yarında dr gÜnÜm taaaaaaa akŞam ama olsun.........

canım kalp kalbe karşıyymış bende sana yzıyodum.bende kuafördeydim Allahtan kalabalık değildi...yoruldum bugün baya ama oğlum çok enerjikti bugün........zemuszemus

canım baya bir yorulmuşsun yaa bu kadar olur aynı şeyleri bende yaptırdım kuaförde bugün kaydirigubbakcemile3 orman gibi geziyorum evde nerdeyse ayyy kendime şaşıyorum valla çok bakımsız oldum çokkk inan -tatlicadiarzu- bende kayınvalidemlerdeydim orayada misafirler geliyo canım hala yarın büyük gün canım ohhh ne güzel olsun canım 4teydi sanırım randevunuz göktuğuma selam söyle kayınvalidesinden kızı iyi baktığımıda söyle canım benim daha var 2 günüm nasıl geçicekse hiç geçmiyo sanki yaklaşıncada günler:1no2:

sorma canım ya geçmiyo günler valla.yarın 4.30 ta canım.tamam canım söylerim selamını.annemde gelcek bizimle migrosa gidecekmiş.ben dedim ben giremem diye.....birde bu amerikadaki aşıları hamileler için vurulanı toplatıyorllarmış duydun mu öyle bişey?ben bugün hiç haber okumadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…