İyi akşamlar kızlar !
Geçmişe göz atıp geldim!
Hemencecik de kaçıcam bu akşam gezmedeyim çünküzemuszemus
kızla tetanoz oldumda kolum dahada şişmeye başladı napçam ben yaa ufff...
anaaa ben korkudan vurulamadım halen ya ,valla tırsıyorum çokmu fena oldu canım ya.....
bu arada yarın saat 14.00 de ayrıntılı ultrsn randevum var ayy çok heyecanlandım ya süpper.....
bugun doktora gidenlerimiz olcaktı daha gelemdiler sanırım.....
canım ne bileyim ıslak bez ii gelir derler ama kulaktan dolma hemşire niye bilgilendirmemişse sinirmalesef buketasudecim bilgilendirmedi sinir oldum yaa(wala dün vurundum ruzencim dün hiç acımadı ama bugün çok acıyo.acımakten ziyade bide çok kıpkırmızı kabardı ve şişti yaa (
bizde karsız kış hayal edemiyoruz canım ya alışkanlık heralde hem kuzeycim çok sıcak kanlı olacak eminimaayyyy demek siz gördünüz bu yılın ilk karını ne güzel,ya ben karlı havaları sevmiyorum içimi kasvet basıyo allahtan istanbulun karıda çok sürmez iki yağar hemen biter ....
soğuk havayı kışı sevmiyorum,ama bebişin adı kuzey işte inşlh sıcak kanlı bir çocuk olur:)))
ayy ne güzel hayırlı haberlerle gel inşallahbu arada yarın saat 14.00 de ayrıntılı ultrsn randevum var ayy çok heyecanlandım ya süpper.....
bugun doktora gidenlerimiz olcaktı daha gelemdiler sanırım.....
kızlar ben şimdilik çıkıyorum acıktık mamamızı yiyelim oğluşumla.görüşürüs şekerler..
ya bende merak ediyroum iyidir umarım ya....
herseyi yaptım şu kızın telini almayı unuttum merak etceme arar öğrenrdim....
okadra muhtarım diyroum bende kendime.....:))))
bugun konuştuk ama sanahtan sonra kayboldu....
erkflz hoşgeldin canım şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?