2010 Nisan Anneleri

bu arada yarın saat 14.00 de ayrıntılı ultrsn randevum var ayy çok heyecanlandım ya süpper.....
bugun doktora gidenlerimiz olcaktı daha gelemdiler sanırım.....

kızla tetanoz oldumda kolum dahada şişmeye başladı napçam ben yaa ufff...

anaaa ben korkudan vurulamadım halen ya ,valla tırsıyorum çokmu fena oldu canım ya.....

Kızlar neden bu kadar korktunuz tetanozdan anlamadım.
İlk dozu 1 ay önce vurdurdum. 2.yide yarın vurdurcam.
Vururlnca hemen bişi olmuyo ertesi gün falan ağrıyo ama hafif bi ağrı beni çok rahatsız etmemişti. 4-5 gün boyuncada birazcık şişiyo ve kaşınıyo o kadar.

sağol ruzencim ewt canım ben bile geçe bırakmıştım canım.biran önce vurun tatlım.allahtan doktorum sadece tek doz vurunman yeterli dedi.bidaha çekmicem bu ağrıyı..

ewt özgecim benimde dün bişeyim yok diyodum ama bugün aşırı derecede şişti ve ağırdı.ağırması hadi normalmşde.fazla şişti benimki.cildimde hassas ondan olabili belki.herkesin cildi farklı olduğu için etkileride farklı oluyo heralde.

malesef buketasudecim bilgilendirmedi sinir oldum yaa(wala dün vurundum ruzencim dün hiç acımadı ama bugün çok acıyo.acımakten ziyade bide çok kıpkırmızı kabardı ve şişti yaa(
canım ne bileyim ıslak bez ii gelir derler ama kulaktan dolma hemşire niye bilgilendirmemişse sinir
bizde karsız kış hayal edemiyoruz canım ya alışkanlık heralde hem kuzeycim çok sıcak kanlı olacak eminim
bu arada yarın saat 14.00 de ayrıntılı ultrsn randevum var ayy çok heyecanlandım ya süpper.....
bugun doktora gidenlerimiz olcaktı daha gelemdiler sanırım.....
ayy ne güzel hayırlı haberlerle gel inşallah
kızlar ben şimdilik çıkıyorum acıktık mamamızı yiyelim oğluşumla.görüşürüs şekerler..

afiyet olsun canım görüşürüz

kızlar ya ben acayip bi şekilde erken doğum yapmaktan korkuyorum çok ayakta kalıyorum olurmu olur diyorum bi tuhaf oldum valla sizdede vatrmı böle tuhaf korkular

slm kızlar nasılsınız ben bugün hiç giremedim topiğe bugün buranın pazarıydı misafirlerim vardı sonra onlar gitti kayınvalideme gittim yine sonra eve geldim temizlik yemek derken ancak bu saatte oturabildim umarım herkes iyidir biz bugün fazla bir yoğunluk yaşadık kızımla

Merhaba nisan anneleri, a.s.
Herkese bir slm veriyim istedim. Nasılsınız kızlar?
Geçmişe baktım herkes gayet iyi görünüyor çok şükür.
Şeymanın sanırım bir durumu var. Ne olmuş arkadaşlar baktım ama bulamadım.

Buket_asudecim, hiç korkma ins bebişlerimiz zamanında gelecek, hep iyi düşünelim ve iyi yaşayalım. Ben derslerde inan hiç oturamam ama aklıma hiç bunları getirmemeye çalışıyorum.

butterflydsdeciğim hoşbulduk canım cım sorma çok yordum kendimi hemde çok kızımdanda ses yok bugün onuda yordum sanırım((((

erkflz hoşgeldin canım şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın

ya bende merak ediyroum iyidir umarım ya....
herseyi yaptım şu kızın telini almayı unuttum merak etceme arar öğrenrdim....
okadra muhtarım diyroum bende kendime.....:))))
bugun konuştuk ama sanahtan sonra kayboldu....

:)))) benim sabah işim vardı sabah da konuşamadım.inşallah kötü birşey yoktur.

bu arada şeyma ya ne oldu yaa? ne ameliyatı ? baktım ama geçmişe anlamadım (

erkflz hoşgeldin canım şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın

Sağol canım bizde iyiyiz çok sükür. Canım bebişler anneler dinlendiğinde daha çok hareket edermiş. Geceleri gibi. Biraz uzanırsan kesin kızın kıpır kıpır kıpırdar.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…