2010 Nisan Anneleri

Kızlar şeymadan haber aldım ameliyat olmus ama risk hala devam ediyomus aksam bir ameliyat daha olabilirmiş dualarımızı eksik etmeyelim...
inşallah tez zamnda o güzel haberi verirsin iyi olduğunu artık bizlerle olabileceğini rabbim yar ve yardımcısı olsun bebişlerimizi korusun inşallah bizi habersiz bırakma canım ne olur selamımızı söyle acil şifalar nasip eğlesin rabbim:Saruboceq:

yaaa özgeciğim ben ıhlamur içiyorum ama yaa nasıl anlamadım zararlımı şimdi:uhm:

kızlar ben çıkıyorum.dr a gidicem....ondan önce günlük olağan yürüyüşümü yapayım kendinize iyi bakın.öptüm hepinizi....
canım dünürüm hadi artık gel o güzel haberlerle damadımın güzel haberiyle canım inşallah resmini verirde eklersin burayaopuyorumnanaktan

emin ol burdaki nisan annelerinden de martta dogum yapacak olan olur,erken gelebiliyolar.7,5-8 aydan sonra dogum cantası hazır beklemek lazım:CüvCüv:
benim ilk gittiğim doktorumda muhtemelen martta doğumun demişti bakalım inşallah sağlıklı olsunda bebişler mart nisan farketmez canıma.s

canım eklede görelim jileni görüşemiyoruz jnazcığım vlla artık ben zatem bu aralar fazla giremedim işlerden dolayı sende kendini çok yorma canım dikkat et geçmiş olsun aşınıda vurdurmuşsun:1hug:

canım bende vurdurmuştum bu ay ma bende 2 gün gece sızı yaptı o kadar ama sağlık ocağından demişti ebe 3 gün sızlayabiliyomuş canım geçmiş olsun:teselli:

Sağol canım bizde iyiyiz çok sükür. Canım bebişler anneler dinlendiğinde daha çok hareket edermiş. Geceleri gibi. Biraz uzanırsan kesin kızın kıpır kıpır kıpırdar.kaydirigubbakcemile2

ayyy canım inşallah arada var bir kıpraşmalar mam tabiki dinlenikkenki gibi değil bitanem benim tatlı bişeyler yiiyeceğim bakalım kızım hiç dayanamıyo çünkü tatlı yiyince:icecream:

kızlar annem hırkayla patiği bitirmiş kendimi iyi hissedebilirsem eklerim olmazsa yarın eklerim çok tatlı olmuş sadece düğmelerini ben kendim alıcam beğendiğim türden dikeceğim

canım inşallah bende aynıyım bende hiç oturamıyorum ayaklarımı sürüklüyorum bazen taşıyamıyorrum resmen o yüzden korkuyorum bişey olmaz inşallah
bebişler gelmeye kalkışmış. rahimde açılma varmış. o dikilip bi süre de hastanede yatacaktı.
allah korusun yaa çok dua edelim inşallah sağlıcakla dönerler buraya
selam canım hoşgeldin

kızlar annem hırkayla patiği bitirmiş kendimi iyi hissedebilirsem eklerim olmazsa yarın eklerim çok tatlı olmuş sadece düğmelerini ben kendim alıcam beğendiğim türden dikeceğim
canım yyaa çok güzeldir eminim benim annem de büssürü şey yaptı bende bu ay alcam bişeyler daha hiçbişey almadım çünkü civilim diye bi site var orda çok cici ve uygun şeyler var haberiniz olsun

Kızlar, bizde alışverişe başladık neden ne kadar almalı kafam karışıyor. Bir tane hastane çıkışını annem aldı, acaba yedektemi almalı?
Kaç takım, tulum, battaniye almak lazım. Kimisi hemen küçülüyor çok alma diyor. Siz kaçar tane alıyorsunuz?

hb zeyra cım sağol canım nasılsınız?
şükürler olsun canım iyiyiz teyzoşumuz opuyorumnanaktan

canım yyaa çok güzeldir eminim benim annem de büssürü şey yaptı bende bu ay alcam bişeyler daha hiçbişey almadım çünkü civilim diye bi site var orda çok cici ve uygun şeyler var haberiniz olsun
canım bakıcam şimdi o siteyede sağolasın canımkaydirigubbakcemile5

canım bizde sanırım bu hafta sonu yapıcağız alışveriş bakalım bizim kızın şu an iki tane yün battaniyesi var bir tanede hastahane çıkışınnda var ama ben polar bitane daha alıcam canım tulum alıcam alttan çıtçıtlı bol bol banada fazla alma diyolar ama ben milletin getirceğinimi bekleyeceğim ne yapim alıcam biliyorum bizim sülale eşimin sülalesi çok kalabalık ama ben kendi zevkime göre almak itiyorum o yüzden ilk ay kırkı çıknca çok büyüyorlarmış canım ona göre birazcık büyük al alırsanda zıbınını tulumunu bitanem

meraba kızlar evime geldim yemeğimi yedim yine burdayımkaydirigubbakcemile3

ayy evet evet buluşalım anadolu yakası buluşması da yapalımopuyorumnanaktan

ya ne güzel görüşeceksiniz ha bende istiyom yaa hadi karsada gelin nooooluuuuuur:gitme:

hamile hamile hepimiz uçağa atlayıp gelsek nolur acaba inişte yolcu sayısı ikiye katlanmış olurmu kikaydirigubbakcemile3

:))) annelerin emektar eşyaları çok kıymetli olur zaten. saol canım benim o senin ciciliğinopuyorumnanaktan

bu kadar yorma kendini zeyracım yazık sizelmaz:lmaz:

bende çok bişey almayacamda gerekli olanları almak lazım bakalım tulum almak lazım benim kıznda hala bişeyi yok ananemiz bikaç yelek hırka falan yaptı işte bide benim küçüklük battaniyem var onuda kullanacam kızma

hoşgeldin tarhancığım sorma canım yorduk bir kere kendimizi belimiz çok ağrıyo şu an zaten

hadi dünürcüğüm gel artık yaa sanırım bu sıralar gelmiştir eve büyük ihtimal damadımın haberini ver artık

sağol tarhan cım iyiyim canım ama bebişimden ses yok ne yapıyor anlamadım :S tepiklemiyor ama (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…