:)))) benim sabah işim vardı sabah da konuşamadım.inşallah kötü birşey yoktur.
bu arada şeyma ya ne oldu yaa? ne ameliyatı ? baktım ama geçmişe anlamadım(
bebişler gelmeye kalkışmış. rahimde açılma varmış. o dikilip bi süre de hastanede yatacaktı.
inşallah tez zamnda o güzel haberi verirsin iyi olduğunu artık bizlerle olabileceğini rabbim yar ve yardımcısı olsun bebişlerimizi korusun inşallah bizi habersiz bırakma canım ne olur selamımızı söyle acil şifalar nasip eğlesin rabbim:Saruboceq:Kızlar şeymadan haber aldım ameliyat olmus ama risk hala devam ediyomus aksam bir ameliyat daha olabilirmiş dualarımızı eksik etmeyelim...
yaaa özgeciğim ben ıhlamur içiyorum ama yaa nasıl anlamadım zararlımı şimdi:uhm:canım ozaman ekinazya kullanma gene sen aklınd bişi kalmasın....ama ıhlmuru zaten baya zengin bi şekilde vitamin desetği yapıyormuşun çok güzel bende arada yapıyrıum böle midem çok kötü olursa zencefilde ekliyrum rahatlatıyor.....
canım dünürüm hadi artık gel o güzel haberlerle damadımın güzel haberiyle canım inşallah resmini verirde eklersin burayaopuyorumnanaktankızlar ben çıkıyorum.dr a gidicem....ondan önce günlük olağan yürüyüşümü yapayım kendinize iyi bakın.öptüm hepinizi....
benim ilk gittiğim doktorumda muhtemelen martta doğumun demişti bakalım inşallah sağlıklı olsunda bebişler mart nisan farketmez canıma.semin ol burdaki nisan annelerinden de martta dogum yapacak olan olur,erken gelebiliyolar.7,5-8 aydan sonra dogum cantası hazır beklemek lazım:CüvCüv:
canım eklede görelim jileni görüşemiyoruz jnazcığım vlla artık ben zatem bu aralar fazla giremedim işlerden dolayı sende kendini çok yorma canım dikkat et geçmiş olsun aşınıda vurdurmuşsun:1hug:merhaba arkadaşlarrr
bzi geldikk
bugün kursa gittim hamile jilesi diktim kendime. sonrasında da anasağlığa gittim grip aşımı oldum . yarında tetenoz aşımın 2. dozunu vurulmam gerekiyordu yarın ama arasında 21 gün olsun dedi ebe tamam dedim bende. birde arkadaşlar bu aralar sanki daha az hareket ediyormuş gibi geliyordu bebeğim oda normalmiş büyüdükçe alanı azaldığı için daha az hareket eder dedi ebe
sizler nasılsınız ?
canım bende vurdurmuştum bu ay ma bende 2 gün gece sızı yaptı o kadar ama sağlık ocağından demişti ebe 3 gün sızlayabiliyomuş canım geçmiş olsun:teselli:slm kızlar nasılsınız wala ben pek ii diyilim çünkü tetanoz vurundum dün ve kolum bugün çok ağırmaya başladı ve kıpkırmızı kabardı sizce kabarması normalmi kızlar.ve kaçgün sürüyo bu ağrı.
Sağol canım bizde iyiyiz çok sükür. Canım bebişler anneler dinlendiğinde daha çok hareket edermiş. Geceleri gibi. Biraz uzanırsan kesin kızın kıpır kıpır kıpırdar.kaydirigubbakcemile2
selam kızlar..
canım inşallah bende aynıyım bende hiç oturamıyorum ayaklarımı sürüklüyorum bazen taşıyamıyorrum resmen o yüzden korkuyorum bişey olmaz inşallahMerhaba nisan anneleri, a.s.
Herkese bir slm veriyim istedim. Nasılsınız kızlar?
Geçmişe baktım herkes gayet iyi görünüyor çok şükür.
Şeymanın sanırım bir durumu var. Ne olmuş arkadaşlar baktım ama bulamadım.
Buket_asudecim, hiç korkma ins bebişlerimiz zamanında gelecek, hep iyi düşünelim ve iyi yaşayalım. Ben derslerde inan hiç oturamam ama aklıma hiç bunları getirmemeye çalışıyorum.
allah korusun yaa çok dua edelim inşallah sağlıcakla dönerler burayabebişler gelmeye kalkışmış. rahimde açılma varmış. o dikilip bi süre de hastanede yatacaktı.
selam canım hoşgeldinselam kızlar..
canım yyaa çok güzeldir eminim benim annem de büssürü şey yaptı bende bu ay alcam bişeyler daha hiçbişey almadım çünkü civilim diye bi site var orda çok cici ve uygun şeyler var haberiniz olsunkızlar annem hırkayla patiği bitirmiş kendimi iyi hissedebilirsem eklerim olmazsa yarın eklerim çok tatlı olmuş sadece düğmelerini ben kendim alıcam beğendiğim türden dikeceğim
şükürler olsun canım iyiyiz teyzoşumuz opuyorumnanaktanhb zeyra cım sağol canım nasılsınız?
canım bakıcam şimdi o siteyede sağolasın canımkaydirigubbakcemile5canım yyaa çok güzeldir eminim benim annem de büssürü şey yaptı bende bu ay alcam bişeyler daha hiçbişey almadım çünkü civilim diye bi site var orda çok cici ve uygun şeyler var haberiniz olsun
Kızlar, bizde alışverişe başladık neden ne kadar almalı kafam karışıyor. Bir tane hastane çıkışını annem aldı, acaba yedektemi almalı?
Kaç takım, tulum, battaniye almak lazım. Kimisi hemen küçülüyor çok alma diyor. Siz kaçar tane alıyorsunuz?
bir gün sende hevesten öteye geçersin hayatım kaydirigubbakcemile5
şimdide yarın ne diksem diyorum:)
özgecim malesef eşim fotoğraf makinemizin ekranını kırdı serviste uzun süredir tlf la da tam net olmuyor ama çekip deneyeyim biyerimseniben
e tatlım seninlede buluşurum ben :) anadolu yakasında olacağım nasılsa bir günde öyle ayarlarız :)
ya ne güzel görüşeceksiniz ha bende istiyom yaa hadi karsada gelin nooooluuuuuur:gitme:
sorma tuba ya bende hep dikmeyi biçmeyi çok sevmişimdir makinem olsa evde valla dikerim ama yok annemin var oda başına oturtmaz neymiş ayarlarını bozarmışım:)))))
yaa yok niye çuval giyesin kii sen çok cicisin ama.......
slm kızlar nasılsınız ben bugün hiç giremedim topiğe bugün buranın pazarıydı misafirlerim vardı sonra onlar gitti kayınvalideme gittim yine sonra eve geldim temizlik yemek derken ancak bu saatte oturabildim umarım herkes iyidir biz bugün fazla bir yoğunluk yaşadık kızımla
bende çok bişey almayacamda gerekli olanları almak lazım bakalım tulum almak lazım benim kıznda hala bişeyi yok ananemiz bikaç yelek hırka falan yaptı işte bide benim küçüklük battaniyem var onuda kullanacam kızmacanım bakıcam şimdi o siteyede sağolasın canımkaydirigubbakcemile5
canım bizde sanırım bu hafta sonu yapıcağız alışveriş bakalım bizim kızın şu an iki tane yün battaniyesi var bir tanede hastahane çıkışınnda var ama ben polar bitane daha alıcam canım tulum alıcam alttan çıtçıtlı bol bol banada fazla alma diyolar ama ben milletin getirceğinimi bekleyeceğim ne yapim alıcam biliyorum bizim sülale eşimin sülalesi çok kalabalık ama ben kendi zevkime göre almak itiyorum o yüzden ilk ay kırkı çıknca çok büyüyorlarmış canım ona göre birazcık büyük al alırsanda zıbınını tulumunu bitanem
meraba kızlar evime geldim yemeğimi yedim yine burdayımkaydirigubbakcemile3
ayy evet evet buluşalım anadolu yakası buluşması da yapalımopuyorumnanaktan
hamile hamile hepimiz uçağa atlayıp gelsek nolur acaba inişte yolcu sayısı ikiye katlanmış olurmu kikaydirigubbakcemile3
ilahi canım yaaa kars kars olalı böle şenlik görmemiş olur valla ama eşleriniz beni öldürür heralde kaydirigubbakcemile3
hg tarhan cım nasılsın
hoşgeldin tarhancığım sorma canım yorduk bir kere kendimizi belimiz çok ağrıyo şu an zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?