2010 Nisan Anneleri

1 yün -2örgü- 3tanede kumaş battaniyemiz var 4 tane tulumumuz 3tane zıbınımız var 3 tane kundağımız 10 çift patiğimiz 6 yeleğimiz 4 süveterimiz 10 çift eldivenimiz 3 tane takımımız 10 şapkamız 3 atkımız 5 hırkamız vs. var.sabundur şapuandır biberondur nerdeyse herşeyimiz hazır :))

araba koltuğumuz -bebek arabamız -beşiğimiz-çantamız -port bebemiz bebek küvetimiz hepsi hazır :)

sizce eksik neler var?? bizde bunlar mevcut .. kız dünürcüm konuşsana eksik varmı bi bak bakimm

sağol tarhan cım iyiyim canım ama bebişimden ses yok ne yapıyor anlamadım :S tepiklemiyor ama (

tekmeler annesi canı isteyince tekmeler o bizim beklememizle tekmelemiyo sıpalarkaydirigubbakcemile3

sizce eksik neler var?? bizde bunlar mevcut .. kız dünürcüm konuşsana eksik varmı bi bak bakimm

daha ne olsun ummahan bir ben eksiğim valla. bizde numunelik bikaç çorap, 1 tulum seti, 4lü body ve annemin ördüğü yelek pantolon takımdan başka bişi yokkaydirigubbakcemile3

araba koltuğumuz -bebek arabamız -beşiğimiz-çantamız -port bebemiz bebek küvetimiz hepsi hazır :)

canım maşallah maşallah herşey tamamlanmış allahım bebişinin hayırlısdıyla gelmesini nasip etsin bizim daha bunların hiçbiri yok....
zeyracım baktınmı siteye nasıl buldun ben ordan bişeyler almayı düşünüyomda fikirlerinize ihtiyacım var

slm arkadaslar bende bugün doktordaydim bebegim cok saglikli 2 hafta önde gidiyormus yani 27 haftaligiz kilomuz 800gr,seker yüklemem 160 cikti normalin üstündeymis(hayftaya ac karinina tekrar yapilicak.

tarhan cım bak hatırlatman iyi oldu 3patik çorabımız 6çift çorabımız 3 tane uzun kollu çıtçıtlı 3tanede kısa kollu çıtçıtlı bodymiz var :) şimdi tamam oldu işte :))) sende tamamlarsın zamanla takma kafana :))
buket_asude amin canım sağol ..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3maşallah maşallah güle güe giysin bebişin de hani resimler nerde bizde görelim şu cicilerisırnaşık şey

slm arkadaslar bende bugün doktordaydim bebegim cok saglikli 2 hafta önde gidiyormus yani 27 haftaligiz kilomuz 800gr,seker yüklemem 160 cikti normalin üstündeymis(hayftaya ac karinina tekrar yapilicak.

maşallah bebişine canımcım kocaman olmuş.opuyorumnanaktanşekerine dikkat et ama umarım haftaya ikinci testte daha iyi sonuç alırsınız. yoksa sanırım diyet veriyo doktorlar.

buketcim ben de 1 saattir siteyi inceliyom. fiyat aşağı yukarı diğer sitelerle aynı ama daha önce alışveriş yaptın mı bu siteden güvenilirmi acaba? ama şu park yatak uyku setine bayıldım benakannehir

İyi akşamlar kızlar.
Ummuhancığım daha ne olsun.Maşallah herşeyiniz hazır.

a.s.deniz.Çok sevindim haftasından önde gitmesine.Şeker yüklemende iyi çıkar inşallah tekrarında.

bakıyorum canım çok güzel şeyler var bana ucuz gibi geldi canım biz genelde hepsiburadadan alıyoruz eve olsun alışveriş oradan yapıyoruz güvenilir bir site değilmi eşime söyleyeyim ben şu astronot tulumları varya onlardan istiyorum ama yaza denk gelicek o yüzden almaktan vazgeçtim a.s

maşallah canım maşşallah valla sende şimdi mart gibi doğuracaksın demekki gerçi hep öyle oluyomuş genelde nisan anneleri marrtta mart anneleride şubatta doğum yapmaya başlarmış 1 ay öncesindende yavaş yavaş başlayabilirmiş sağlıklı olsunlarda mart nisan farketmeza.s

canım daha önce yapmadım ama hoş şeyler var merak ettim sizlerden bilen varmı veya fikirleriniz nasıl diye uyku setide harikaymış senin baktığın bi site varmı alışveriş yaptığın falan ben özellikle kıyafet kıyafet falan düşünüyorum burda inanılmaz pahalı çünkü

yosuncuğum hoşgeldin canım:1hug:

ummuhancığım maşallah canım daha ne alıcaksınız almışsınız valla ben daha küvetine bakmadım minderli olanlardan almak istiyorum bakalım canım bol bol tulum falan alıcam

kızlar merhaba.nasılsınız?biz dr dan geldik oğluşum çok tatlıydı.herşey normal ama bir durum var bebeğin karın çevresi benim satımdan 1,5 hafta önde gidiyor.dr bunun bende şeker çıkartabileceğini söyledi ve diyet verdi.korktum hiç böle bişeyle karşılaşanınız varmı kızlar ya*tatlı,meyve.meyve suyu,et,kızartma yemeyeceksin dedi.makarna yağsız olacak,kepek ekmeği,tavuk haşlanmış ve bol sebze gerisi yassak dedi.bende baya tedirgin oldum.o yüzden şeker yüklemesinide 3 hafta sonra yapıcağız dedi.bakacağız ona göre dedi...kilosunu sormadım ama usg kağıdında bi 622 gram birde 737 gram yazıyo....ya kızlar bi akıl verin bana yaaaa napcam ben*

iyi akşamlar yosun cum hg sağol..
sağol zeyracım ..
tarhan cım pc bozulmuştu programlar tekrar yüklendi kamera programını yüklemedi eşim henüz yükler yüklemez ekliycem hepsini işallah..

buketcim bende zeyra gibi sürekli hepsiburadayı sürekli kullanıyom. ama bebek eşyaları almaıdm daha. şimdilik beğendiklerimin listesini yapıyom alışverişe çıkınca karşılaştırma yapıp ucuz ürünleri hepsiburadadan alacam. genelde piyasa fiyatında ya da daha ucuz oluyo orda zaten. yalnız bu uyku seti orda yok galiba markası da bebettoymuş. alışverişe çıkınca arıcam mutlaka

canım benim hoşgeldin bitanem hiç canını sıkma canımcım doktorun sadece sana dikkat et diyet vermiş şeker çıkmaması için bitanem benim biraz daha dikkatli olursun hiç bişeycik kalmaz bidahaki gidişine canım maşallah damadıma canım 622 sanırım muhtemel olması gereknkilosu 737de kilosu canım maşallah damadıma aslan gibi koç gibi damadım geliyo heyyyyyttt beee seni merak ettim bende canım nerde kaldı dünürcüğüm dedim bizimde 2 günümüz kaldı inşallah bizde güzel haberlerle geliriz canım:Saruboceq:

tarhancığım park yataklara uyku seti gerekiyomu canım çünkü bizim park yatağımız kenarlarına koyamayız sadece yorgan ve yastık lazım ben anlamadığım tek konu bu zaten yorganı ve yastığı varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…