2010 Nisan Anneleri

hoşbuldum canımm.opuyorumnanaktanO sitenin fiyatları banada çok uygun geldi.
hoşgeldin fundacığım.İnşallah yüksek çıkmaz şekerin.Şeker yükleme yapıldımı?Maşallah ne güzel önde gidiyormuş göktuğumuz.a.s.

canımcım şeker hastalarında bildiğim kadarıyla kilo göbek çevresinde birikiyo. e senin sıpada göbeğini haftadaşlarına göre biraz şişirince doktorun sadece şüphelenmiş bence hemen sıkma canını. inşallah diyetine uyup 3 hafta sonra şeker yüklemen iyi çıkınca rahatlıcaz ve dicez ki senin oğluş şişgöbek sadeceopuyorumnanaktan ama diğer türlü de sanırım hamileliğin sonuna kadar diyet veriyolardı. umarım şekerin çıkmaz canın sıkılmaz. çıkarsa da diyetle kontrol altında tutarsınız zaten hiç takma kafanı opuyorumnanaktan

kızlar hepiniz sağolun ama canım çok sıkıldı.dr un yasakladıkları arasından zaten 3-4 gündür reçel yiyorum.birde çok az yiyorum zaten ya niye böyle çıktı anlamadım....inşallah normale döner.birkaç hafta ot,çöp yiyeceğim....bu durum bebekte bir sorun oluşturmaz dedi dr um ama ben yinede panik halindeyim...canım sıkıldı yani....birde yediklerim yağsız olacakmış.aşı konusunda yine vurulma dedi...ama şimdi mevada yiyemeyeceğim nasıl korunucam ben gripten*

canım bende bir süredir bu konuya taktım kafamı. biz ya normal beşik yada park yatak alacaz yatak odamıza. bebeğe ayrı oda yapmıyoz. başlarda park yatakta kararlıydık. sonra bir yerde bir yorum okudum. benim beğendiğim park yatağın üstündeki oyuncak aparatı yüzünden yatağa tam çarşaf geçirilemiyomuş. benim bebişin tek yatağı olacağı için mümkün olduğu kadar rahat olsun istiyom. içine ortopedik yatak ve uyku seti koyabileceğim bir model arıcam. yoksa beşiğe dönebilirm her an. ama bazı modellerin içi müsait oluyo beşik gibi. belki yan koruma minderleri boşa çıkar ama doğru düzgün bir yatak çarşaf falan koyulabilmeli içine yani. ayy ne kadar uzattımkaydirigubbakcemile3

evet canım tulumlara bende bayılıyorum ama yaz olunca kullanmayacaz malum bakalım hepsi buradayada bakcam artık çok saol
canım korkma hayırlısı olsun inşallah dikkat edersin bişey olmaz inşallah doktorun dediklerine dikkat et olmazmı
tamam orayada bakıcam bende uyku seti çok güzel umarım bulursun

canım üzülme bende mide yanmam yüzünden hiç ama hiç meyve yiyemiyorum ama henüz etrafımda eşimde dahil herkes grip oldu birtek ben kapmadım. meyve tek korunma yolu değil demekki. umarım şeker yüklemen iyi çıkarda rahatlarsınopuyorumnanaktan

tamam canım takmamaya çalış kafana şeker yükleme yapılmadan bilinmez ki.a.s.

canım çok üzüldüm ya,,,ben nasıl besleneceğimi bilmiyorum sanırım.bebeğin karnının büyük çıkması yani 24+4 günlük bir bebek karnı gibi çıkması şekere bağlanabiliyomuş demek.yeni duydum.ben dr a acaba bebek iri mi olacak diye sordum o da bana bunu dedi.dikkatli ol dedi aslında ama insan yinede üzülüyor.cumartesi bi başk dra daha gideyim diyorum.dünürün dr una...

canım bizim randevumuz 2.20 sende 2 buçuk gibi al beraber gideriz biz bulancaktan geçerken alırız eşimle sizi canım hiç canınıda sıkma bitanem biliyosun bizim kilo almamızın bir nedenide kullandığımız hormon ilaçları olabiliyo o yüzden canım ne olur üzme kendini:1hug:

merhaba kızlar hiç fırsat bulup giremiyorum ara ara damlıyorum o kadar. bugün prensesimi görmeye gititk 22+3 günlüğüz 500gr olmş büyümüş eminm sizde görmeye giderken benim gibi heyecanlanıyrusnuz inşlh kucaklarımızda görürüz onları büytürüz bu arada hicri yılbaşımız (muharrem )mübarek olsun bu aylarda yapılan dualar çok kabul olur dualarımda sizleri unutmuyorum sizde unutmayın iyi akşamlar...

tamam canım .çok sağol.ben randevuyu ayarlayayım beraber gideriz inşallah.......

canım maşallah kuzuna bende bugün gittim dr a herşey iyi ama bende şeker olabilirmiş korktum biraz

selam nisanin güzel annisleri nasilsiniz bakim?

slm arkadaslar bende bugün doktordaydim bebegim cok saglikli 2 hafta önde gidiyormus yani 27 haftaligiz kilomuz 800gr,seker yüklemem 160 cikti normalin üstündeymis(hayftaya ac karinina tekrar yapilicak.

cok sevindim canim adina daha güzel haberler alman dilegiyle

korkma canim insalah hersey yolundadir seker yüklemende güzel sonuclanir opuyorumnanaktan

batuhanım hoşgeldin canım iyiyiz şükürler olsun sen nasılsın

Kızlar şeyma88 arkadasımız bebeklerini kaybetmiş
ALLAH c.c.dan sabır versin. Cok üzüldüm mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…