hoşbuldum canımm.opuyorumnanaktanO sitenin fiyatları banada çok uygun geldi.yosuncuğum hoşgeldin canım:1hug:
ummuhancığım maşallah canım daha ne alıcaksınız almışsınız valla ben daha küvetine bakmadım minderli olanlardan almak istiyorum bakalım canım bol bol tulum falan alıcam
hoşgeldin fundacığım.İnşallah yüksek çıkmaz şekerin.Şeker yükleme yapıldımı?Maşallah ne güzel önde gidiyormuş göktuğumuz.a.s.kızlar merhaba.nasılsınız?biz dr dan geldik oğluşum çok tatlıydı.herşey normal ama bir durum var bebeğin karın çevresi benim satımdan 1,5 hafta önde gidiyor.dr bunun bende şeker çıkartabileceğini söyledi ve diyet verdi.korktum hiç böle bişeyle karşılaşanınız varmı kızlar ya*tatlı,meyve.meyve suyu,et,kızartma yemeyeceksin dedi.makarna yağsız olacak,kepek ekmeği,tavuk haşlanmış ve bol sebze gerisi yassak dedi.bende baya tedirgin oldum.o yüzden şeker yüklemesinide 3 hafta sonra yapıcağız dedi.bakacağız ona göre dedi...kilosunu sormadım ama usg kağıdında bi 622 gram birde 737 gram yazıyo....ya kızlar bi akıl verin bana yaaaa napcam ben*
kızlar merhaba.nasılsınız?biz dr dan geldik oğluşum çok tatlıydı.herşey normal ama bir durum var bebeğin karın çevresi benim satımdan 1,5 hafta önde gidiyor.dr bunun bende şeker çıkartabileceğini söyledi ve diyet verdi.korktum hiç böle bişeyle karşılaşanınız varmı kızlar ya*tatlı,meyve.meyve suyu,et,kızartma yemeyeceksin dedi.makarna yağsız olacak,kepek ekmeği,tavuk haşlanmış ve bol sebze gerisi yassak dedi.bende baya tedirgin oldum.o yüzden şeker yüklemesinide 3 hafta sonra yapıcağız dedi.bakacağız ona göre dedi...kilosunu sormadım ama usg kağıdında bi 622 gram birde 737 gram yazıyo....ya kızlar bi akıl verin bana yaaaa napcam ben*
tarhancığım park yataklara uyku seti gerekiyomu canım çünkü bizim park yatağımız kenarlarına koyamayız sadece yorgan ve yastık lazım ben anlamadığım tek konu bu zaten yorganı ve yastığı varda
evet canım tulumlara bende bayılıyorum ama yaz olunca kullanmayacaz malum bakalım hepsi buradayada bakcam artık çok saolbakıyorum canım çok güzel şeyler var bana ucuz gibi geldi canım biz genelde hepsiburadadan alıyoruz eve olsun alışveriş oradan yapıyoruz güvenilir bir site değilmi eşime söyleyeyim ben şu astronot tulumları varya onlardan istiyorum ama yaza denk gelicek o yüzden almaktan vazgeçtim a.s
maşallah canım maşşallah valla sende şimdi mart gibi doğuracaksın demekki gerçi hep öyle oluyomuş genelde nisan anneleri marrtta mart anneleride şubatta doğum yapmaya başlarmış 1 ay öncesindende yavaş yavaş başlayabilirmiş sağlıklı olsunlarda mart nisan farketmeza.s
canım korkma hayırlısı olsun inşallah dikkat edersin bişey olmaz inşallah doktorun dediklerine dikkat et olmazmıkızlar merhaba.nasılsınız?biz dr dan geldik oğluşum çok tatlıydı.herşey normal ama bir durum var bebeğin karın çevresi benim satımdan 1,5 hafta önde gidiyor.dr bunun bende şeker çıkartabileceğini söyledi ve diyet verdi.korktum hiç böle bişeyle karşılaşanınız varmı kızlar ya*tatlı,meyve.meyve suyu,et,kızartma yemeyeceksin dedi.makarna yağsız olacak,kepek ekmeği,tavuk haşlanmış ve bol sebze gerisi yassak dedi.bende baya tedirgin oldum.o yüzden şeker yüklemesinide 3 hafta sonra yapıcağız dedi.bakacağız ona göre dedi...kilosunu sormadım ama usg kağıdında bi 622 gram birde 737 gram yazıyo....ya kızlar bi akıl verin bana yaaaa napcam ben*
tamam orayada bakıcam bende uyku seti çok güzel umarım bulursunbuketcim bende zeyra gibi sürekli hepsiburadayı sürekli kullanıyom. ama bebek eşyaları almaıdm daha. şimdilik beğendiklerimin listesini yapıyom alışverişe çıkınca karşılaştırma yapıp ucuz ürünleri hepsiburadadan alacam. genelde piyasa fiyatında ya da daha ucuz oluyo orda zaten. yalnız bu uyku seti orda yok galiba markası da bebettoymuş. alışverişe çıkınca arıcam mutlaka
kızlar hepiniz sağolun ama canım çok sıkıldı.dr un yasakladıkları arasından zaten 3-4 gündür reçel yiyorum.birde çok az yiyorum zaten ya niye böyle çıktı anlamadım....inşallah normale döner.birkaç hafta ot,çöp yiyeceğim....bu durum bebekte bir sorun oluşturmaz dedi dr um ama ben yinede panik halindeyim...canım sıkıldı yani....birde yediklerim yağsız olacakmış.aşı konusunda yine vurulma dedi...ama şimdi mevada yiyemeyeceğim nasıl korunucam ben gripten*
kızlar pc açık ben biraz dinlenicem.sırtım ağrıdı
bende çıkıyorum kızlar kib aeolun hepinizi öptük kızımla tabii bebişlerinizide...
tamam canım takmamaya çalış kafana şeker yükleme yapılmadan bilinmez ki.a.s.
canım çok üzüldüm ya,,,ben nasıl besleneceğimi bilmiyorum sanırım.bebeğin karnının büyük çıkması yani 24+4 günlük bir bebek karnı gibi çıkması şekere bağlanabiliyomuş demek.yeni duydum.ben dr a acaba bebek iri mi olacak diye sordum o da bana bunu dedi.dikkatli ol dedi aslında ama insan yinede üzülüyor.cumartesi bi başk dra daha gideyim diyorum.dünürün dr una...
canım bizim randevumuz 2.20 sende 2 buçuk gibi al beraber gideriz biz bulancaktan geçerken alırız eşimle sizi canım hiç canınıda sıkma bitanem biliyosun bizim kilo almamızın bir nedenide kullandığımız hormon ilaçları olabiliyo o yüzden canım ne olur üzme kendini:1hug:
merhaba kızlar hiç fırsat bulup giremiyorum ara ara damlıyorum o kadar. bugün prensesimi görmeye gititk 22+3 günlüğüz 500gr olmş büyümüş eminm sizde görmeye giderken benim gibi heyecanlanıyrusnuz inşlh kucaklarımızda görürüz onları büytürüz bu arada hicri yılbaşımız (muharrem )mübarek olsun bu aylarda yapılan dualar çok kabul olur dualarımda sizleri unutmuyorum sizde unutmayın iyi akşamlar...
slm arkadaslar bende bugün doktordaydim bebegim cok saglikli 2 hafta önde gidiyormus yani 27 haftaligiz kilomuz 800gr,seker yüklemem 160 cikti normalin üstündeymis(hayftaya ac karinina tekrar yapilicak.
kızlar merhaba.nasılsınız?biz dr dan geldik oğluşum çok tatlıydı.herşey normal ama bir durum var bebeğin karın çevresi benim satımdan 1,5 hafta önde gidiyor.dr bunun bende şeker çıkartabileceğini söyledi ve diyet verdi.korktum hiç böle bişeyle karşılaşanınız varmı kızlar ya*tatlı,meyve.meyve suyu,et,kızartma yemeyeceksin dedi.makarna yağsız olacak,kepek ekmeği,tavuk haşlanmış ve bol sebze gerisi yassak dedi.bende baya tedirgin oldum.o yüzden şeker yüklemesinide 3 hafta sonra yapıcağız dedi.bakacağız ona göre dedi...kilosunu sormadım ama usg kağıdında bi 622 gram birde 737 gram yazıyo....ya kızlar bi akıl verin bana yaaaa napcam ben*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?