2010 Nisan Anneleri

Kızlar şeyma88 arkadasımız bebeklerini kaybetmiş
ALLAH c.c.dan sabır versin. Cok üzüldüm mafoldumben

tüğlerim diken diken oldu canım yaa rabbim sabırlar nasip eğlesin canım özelimden bana telini verirmisin canım mümkünse

çok umutluydum ben yaaaa bende çok üzüldüm ne kadar zor durumdadır şimdi keşke elimizden bişey gelse mafoldumben

batuhanım hoşgeldin canım iyiyiz şükürler olsun sen nasılsın

hosbulduk canim iyi sayilirim seninde iyi olmana cok sevindimopuyorumnanaktan

Kızlar şeyma88 arkadasımız bebeklerini kaybetmiş
ALLAH c.c.dan sabır versin. Cok üzüldüm mafoldumben

allah sabirlar versin ay bende cok umutluydum ya
keske elimizden bisey gelse :Saruboceq:

hoşgeldin canım.inşallah iyi çıkar

insallah canim hosbulduk

kızlar bana yazan herkese ayrı ayrı cevap yazacaktım ama şeymanın haberii aldıktan sonra elim gitmiyo daha.çok sağolun hepiniz.iyiki varsınız........

kızlar bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar moralim çok bozuldu görüşmek üzere hayırlı geceler

ii geceler zeyra benimde moralim acayip bozuldu kendinize ii bakın kızlar görüşürüz yarın ii gec

bende seyma arkadasimiza cok üzüldüm yolun yarina gelmisti oysa:çok üzgünüm:allahtan sabir diliyorum:Saruboceq:

canım sende dr gitmiştin bugün herşeyin iyi lmasına sevindim canım.ayrıntılın mı vardı senin?benimde ayrıntılıydı.dr şekerden şüphelendi....:uhm:

kızlar bi bakayım dedim napıyorsunuz diye ama şeymayı okuyunca çok üzüldüm allah sabır versin ya çok zor. rabbim bizim meleklerimizi korusun..

canım sende dr gitmiştin bugün herşeyin iyi lmasına sevindim canım.ayrıntılın mı vardı senin?benimde ayrıntılıydı.dr şekerden şüphelendi....:uhm:

ewet canim bebegim 2 hafta öndeymis kafa büyüklügündene göre söledi doktor,seker yüklemem 160 cikti haftaya tekrar ama bu sefer ac karnina yapilicak,kalp atislarini dinledik15 dak,cok hareketliydi bebgim veeee sanirim buda oglan,benim 3cü cocugum 2 oglum var bunu kiz istemistim demeki böle nasipmis allahim saglikli olsunda gerisi bos diyorum artik canimm....senin kacinci olucak

slm arkadaşlar şeyma arkadaşımıza allah sabır versin çok üzüldüm bende.neden kaybetti ki bebeklerini ben bilmiyorumda arkadaşlar.

canım benim ilk bebeğim olacak Allah izin verirse.... canım kız erkek farketmez dediğin gibi rabbim sağlıkla versin inşallah....bende şu şekerden korkuyorum...inşallah diyetle düzelme görülür....:Saruboceq:

slm arkadaşlar şeyma arkadaşımıza allah sabır versin çok üzüldüm bende.neden kaybetti ki bebeklerini ben bilmiyorumda arkadaşlar.

canım bebekler erken gelmek istemişler sanırım.ikizdi onun biliyosun.rahim açılmış ameliyat yaptı dr u iyileşme olmamıştı.bu akşamda maalesef kaybetmiş

aynen bende korkuyorum kızlar şekerden bide bizim ailedede var anneannemde vardı annemde var genetik olabiliyoya bu hastalık bide kiloda bayağı aldım tatlıda çok istio canım.bende şüpheleniyorum.doktorum 2 hafta sonra yaparız dedi şeker yüklemesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…