2010 Nisan Anneleri

canim yukarida allah varya ta ilk bastan hep saglikli olsun dedim ama iste degisik olurmu diye ümitlenmedim degil napalim yüce rabbim böle uygun görmüs demekki.haftaya kada rbiraz diyet etmeliyim belki bu sefer iyi cikar degerlerim

öylemi budebecim çok zordur ya allahım güç versin işallah.tamda yaklaşmışken moralim bozuldu çok.

amanın tek deilmişim şeker konusunda bnmde annem ve babam şeker hastası ikiside ilaç kullanıo. arada bnde ölçerdim şekerimi bazen yüksek çıkardı yediklerime dikkat edince düzelirdi. Malum hamilelikte insanın canı birşey çektiğinde dayanamıo yiyo ipin ucunu accık kaçırdım sanırım.. şeker yüklemesini büyük bi sıkıntıyla bekliorum

aynen neptunecim insan hamilelikte kendine hakim olamıyo malesef bakalım işallah iyi çıkar sonuçlarımız.doktorum gizli şeker çıkarsa diyet vericem dedi.bebeğede geçme riski varmış anne karnında şekerin galiba.en çok ondan korkuyorum yaa.

ay bende bebeğe geçmesinden korkuorum zaten garibim babasının hastalığını taşıyarak doğucak bi de şeker gibi bi illete maruz kalsın istemem

günaydın kızlar
bugünün ilk msj ını yazayım diye girdim ama moralim o kadar bozuldu ki şeymayla ilgili msj ı okuyunca elim ayazğım buz tuttu bir anda. ne denir bilmiyorumki rabbim sabır versin
bugün dışarda olacağım bütün gün akşam a gelirim inşallah öpüyorum hepinizi

günaydın diycem adetten diye, ama hiç de aydın bir gün değil bugün..

şeyma'nın haberine o kadar üzüldüm ki..........
ben burda böyle kahrolduysam, o kızcağız ne halde şimdi....
kendi dertlerim ufacık, minicik göründü gözümde, isyan edişime utandım
Allah böyle imtihanlarla sınamasın hiçbirimizi.

Rabbim şeymacığımıza da, eşine de, ailelerine de sabır versin..
iki küçük melekleri var artık cennette onları bekleyen. tez zamanda yeni bir yavruyla yaraları sarılsın inşallah....
başları sağolsun, Allah sabır versin.

dün gece bebeğimi kaybettim rüyamda..
suyum gelmişti doğum yapıyordum..
rüyada da olsa öyle acı çekiyordum ki
tarifi imkansız...
sabah uyandıgımdan belli tedirgin ve korkuluyum..
şeyma arkadaşımızın haberini alınca hepten beter oldum..
mevlam yar ve yardımcısı olsun..
bunun tesellisi olamaz.. sanmıyorum.. Allah dayanma gücü versin..

gnydın....
seymaya allahtan sabır diliyorum ve ailesine çok zor çünkü....
ve diyecek baska bişi bulamıyorum boğazımda bi düğüm oldu ......

şeymacım nedenır bılmıyorumkı allahım sabır versın sana ve aılene.iki küçük melegin artık cennette.
kıyamam ben sana yaa..allahım yardımcınız olsun..baska dıyecek hıcbısey bulamıyorum..

Şeyma, Allah sana ve eşine sabırlar versin. Gerçekten söylenecek söz bulunamıyor
Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın...

günaydın kızlar. kötü bir gün, aklımızda şeymanın acısı.. keşke elimizden bir şey gelse ama ne desek ne yapsak boş..

günaydın kızlar dün geceden beridir kabuslar gördüm çok etkilendim amanasıl kabuslardı anlatamam kaç defa uyanıp uyanıp yattım şeymaya rabbimden sabır diliyorum tekrar çok zor anlatılmaz sanırım acısı içim parçalanıyo resmen

günaydın kızlarrr
Allah şeymaya eşine ve ailelerine sabır versin inanılmaz üzücü bişey..((mafoldumben

Kızlar şeyma88 arkadasımız bebeklerini kaybetmiş
ALLAH c.c.dan sabır versin. Cok üzüldüm mafoldumben
Çok üzüldüm ya yaşlar gözlerimden kendiliğinden boşandı.Allah sabır versin.(((

günaydın kızlarrr
Allah şeymaya eşine ve ailelerine sabır versin inanılmaz üzücü bişey..((mafoldumben

günaydın hoşgeldin ymer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…