2010 Nisan Anneleri

ayyy olamaz yaa sayfayı açar acmaz şeyma ve bebekleri olayıyla karşılaştım.nasıl üzüldüm nasıl içim sızladı anlatamam.ne desem bilmiorum allah yardımcısı olsun şeymanın.ailesine kendisine sabır versin..

Günaydın kızlar.
ınanmıyorum yaaa.Şeyma adına inanılmaz üzüldüm.Ya çok kötü bişi yaa..Valla ne diyeceğimi bilemiyorum.allah yardımcısı olsun...sabır versin rabbim..

kızlar bende yarın ki randevumu bugüne aldırdım 12:30 da doktora gidecem hayırlı haberlerle gelirim inşallah kızlar..çok mutlu heyecanlı başlamıştım güne.şeymanın haberine inanılmaz üüzldüm ve etkilendim.allah bebişlerimizi korusun

günaydın kızlar....
dün akşamdan beri aklım hep şeymada....gözyaşlarıma hakim olamadım....Allahım ona peygamber sabrı versin...

dün akşam benimde ayrıntılı ultrasonum vardı....o sedyeye yattığımda ilk aklıma gelen şeylerden biri şeymaydı....ay çok moralim bozuldu yaaaa.....

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.AMİNNNNN.

güzel haberlerle gelirsin canım inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gelinciğim inşallah güzel haberlerle gelirsin canım bizlere

dünürcüğüm ne yaptın aldınmı randevunu canım

gelincik canım güzel haberlerle gel emi. güzel haberlere ihtiyacımız var. bugün benimde doğumgünüm ama dün akşam haberi aldığımdan beri içim çok buruk, akşama arkadaşlar gelcekler hiç kutlama yapasım yok..

ymer,yosun,ilkenur çok sağolun kızlar..inşallahh rabbim bizi böle bi acıyla sınamaz.inşallah bu topicte duyduğumuz son kötü haber olur..anna olmak ne zor yaaa heran tetikte heran heyecan her an endşe..bi nisan ayı gelse hayırlısıyla..

canım benim çok sağol..inşallah..seninde doğum günün kutlu olsun tatlım allah bebeğinle eşinle ailenle nice huzurlu yıllar görmeni nasip eder inşallah..:asigim:

Tuğbacığım nice yıllara.İnşallah bir daha ki yaşına oğluşunla girersin.opuyorumnanaktan

gelinciğim inşallah güzel haberlerle gelirsin canım bizlere

dünürcüğüm ne yaptın aldınmı randevunu canım

aldım canım.hastaneden dolu dediler ama o abi sağolsun ben hallederim dedi.yarın beraber gideriz canım.haberleşiriz çıkarız.bizi burdan alırsınız.buluşma yeri ayarlarız şimdi ben yarın senide göreceğm heyecanlanırım.....
ben bi kahvaltı yapayım kızlar geliyorum

Ne güzel sizde buluşacaksınız.İstanbuldakilerde buluşacak harika yaa.

doğum günün kutlu olsun canım eşinle ve minik oğluşunla nice yaşlara inşallah opuyorumnanaktanŞeniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…