kızlar bende yarın ki randevumu bugüne aldırdım 12:30 da doktora gidecem hayırlı haberlerle gelirim inşallah kızlar..çok mutlu heyecanlı başlamıştım güne.şeymanın haberine inanılmaz üüzldüm ve etkilendim.allah bebişlerimizi korusun
kızlar bende yarın ki randevumu bugüne aldırdım 12:30 da doktora gidecem hayırlı haberlerle gelirim inşallah kızlar..çok mutlu heyecanlı başlamıştım güne.şeymanın haberine inanılmaz üüzldüm ve etkilendim.allah bebişlerimizi korusun
gelincik canım inşallah güzel haberlerle gelirsin....
Fundacığım hoşgeldin.Moraller sıfır bugün((((((((
gelincik canım güzel haberlerle gel emi. güzel haberlere ihtiyacımız var. bugün benimde doğumgünüm ama dün akşam haberi aldığımdan beri içim çok buruk, akşama arkadaşlar gelcekler hiç kutlama yapasım yok..
gelincik canım güzel haberlerle gel emi. güzel haberlere ihtiyacımız var. bugün benimde doğumgünüm ama dün akşam haberi aldığımdan beri içim çok buruk, akşama arkadaşlar gelcekler hiç kutlama yapasım yok..
gelinciğim inşallah güzel haberlerle gelirsin canım bizlere
dünürcüğüm ne yaptın aldınmı randevunu canım
aldım canım.hastaneden dolu dediler ama o abi sağolsun ben hallederim dedi.yarın beraber gideriz canım.haberleşiriz çıkarız.bizi burdan alırsınız.buluşma yeri ayarlarız şimdi ben yarın senide göreceğm heyecanlanırım.....
ben bi kahvaltı yapayım kızlar geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?