canım benim çok sağol..inşallah..seninde doğum günün kutlu olsun tatlım allah bebeğinle eşinle ailenle nice huzurlu yıllar görmeni nasip eder inşallah..:asigim:
Tuğbacığım nice yıllara.ınşallah bir daha ki yaşına oğluşunla girersin.opuyorumnanaktan
doğum günün kutlu olsun canım eşinle ve minik oğluşunla nice yaşlara inşallah opuyorumnanaktanŞeniza.s.
aldım canım.hastaneden dolu dediler ama o abi sağolsun ben hallederim dedi.yarın beraber gideriz canım.haberleşiriz çıkarız.bizi burdan alırsınız.buluşma yeri ayarlarız şimdi ben yarın senide göreceğm heyecanlanırım.....
ben bi kahvaltı yapayım kızlar geliyorum
hoşgeldin canım.Semihimiz inşallah zamanında hayırlısıyla doğar.a.s.ben geldim kızlar bugun ayrıntılı ultrsnumuz vardı ben randevuyu öne aldım saat ikideydi,hersey güzeldi kuzeyin gelişimide güzeldi,şuan için herhangi bir sey olumsuz allaha şükür görmedi hersey normal seyrediyormuş,bebişim çok hareketliydi,kıpır kıpırdı,ölçümlerini zor yaptı doktor valla...
570 gram kilomuz olmuş boyunuda söledi ben ama hatırlamıyorum 27 cm sanrım....
ocak ayının 15 de yine kontrlimz var bakalım ozmana dahada büyümüş oluruz.....
tubacım nice mutlu yıllara iyiki doğdun......
ymercim çok teşekkür ederim hep beraber daha güzel senelerimiz olur inşallah bebişlerimizleopuyorumnanaktan[/QUOTEdogum günün kutlu olsun tarhancim nice mutlu saglikli günlere canima.s.
ben geldim kızlar bugun ayrıntılı ultrsnumuz vardı ben randevuyu öne aldım saat ikideydi,hersey güzeldi kuzeyin gelişimide güzeldi,şuan için herhangi bir sey olumsuz allaha şükür görmedi hersey normal seyrediyormuş,bebişim çok hareketliydi,kıpır kıpırdı,ölçümlerini zor yaptı doktor valla...
teşekkür ederim canım hep beraber inşallahopuyorumnanaktanymercim çok teşekkür ederim hep beraber daha güzel senelerimiz olur inşallah bebişlerimizleopuyorumnanaktan[/QUOTEdogum günün kutlu olsun tarhancim nice mutlu saglikli günlere canima.s.
slm arkadaslar benimde dün doktor randevüm vardi bebegimi gördüm yine tam 2 hafta öndeymis yani 27 haftalik,seker yüklemem 160 cikti fazla dedi doktor haftaya yine ama bu sefer ac karinina sabahtan yapicak
maşallah bebişine canım inşallah haftaya iyi çıkar şeker yükleme testin, bende pazartesi yaptırcam şeker yüklemeyi..opuyorumnanaktan
ben geldim kızlar bugun ayrıntılı ultrsnumuz vardı ben randevuyu öne aldım saat ikideydi,hersey güzeldi kuzeyin gelişimide güzeldi,şuan için herhangi bir sey olumsuz allaha şükür görmedi hersey normal seyrediyormuş,bebişim çok hareketliydi,kıpır kıpırdı,ölçümlerini zor yaptı doktor valla...
slm arkadaslar benimde dün doktor randevüm vardi bebegimi gördüm yine tam 2 hafta öndeymis yani 27 haftalik,seker yüklemem 160 cikti fazla dedi doktor haftaya yine ama bu sefer ac karinina sabahtan yapicak
arkadaslar merhaba size bir sey danısmak istiyorum.. ben bugun 24+6 dayım. ve son adet tarihim 25 haziran.. dogum tarihi hesaplayıcıları 1 nisan dogumu gosterıyor ama doktorum mart sonuda olabılır dedı.. benım sımdı mart annesı mı yoksa nısan annesı mı olma olasılıgım daha yuksek?.. sımdıden tesekkur ederım.. herkese rahat bir hamılelık dılerım..[/Q
canım hoşgeldin öncelikle topiğimize....canım evet bencede dr un dediğin gibi mart sonu olabilr doğumun.............
cvp ıcın tesekkurler cnm.. evet bende oyle hıssedıyorum sankı son gune kadar durmıycak gıbı gelıyor bana, bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?