2010 Nisan Anneleri

canım benim çok sağol..inşallah..seninde doğum günün kutlu olsun tatlım allah bebeğinle eşinle ailenle nice huzurlu yıllar görmeni nasip eder inşallah..:asigim:

Tuğbacığım nice yıllara.ınşallah bir daha ki yaşına oğluşunla girersin.opuyorumnanaktan
doğum günün kutlu olsun canım eşinle ve minik oğluşunla nice yaşlara inşallah opuyorumnanaktanŞeniza.s.

teşekkür ederim arkadaşlar. hepimiz gelecek yıl kucağımızda bebişlerimizle yeni yaşlarımızı karşılıcaz inşallah. daha da güzeli onların ilk doğumgünlerini kutlayacaz düşünebiliyomusunuz şimdi bizim iç organlarımı döven sıpaların 1 yaşına girdiklerini:asigim:

ayy dünürcüğüm hiç aklıma gelmezdi ilk buluşmamız bir arabanın içinde olacağı canım oh ne güzel yaa yarın çok güzel bir gün olacak desene damadımla buluşacağız tamam canım haberleşiriz canımcım delikafadulden:asigim:

ymercim çok teşekkür ederim hep beraber daha güzel senelerimiz olur inşallah bebişlerimizleopuyorumnanaktan

ben geldim kızlar bugun ayrıntılı ultrsnumuz vardı ben randevuyu öne aldım saat ikideydi,hersey güzeldi kuzeyin gelişimide güzeldi,şuan için herhangi bir sey olumsuz allaha şükür görmedi hersey normal seyrediyormuş,bebişim çok hareketliydi,kıpır kıpırdı,ölçümlerini zor yaptı doktor valla...
570 gram kilomuz olmuş boyunuda söledi ben ama hatırlamıyorum 27 cm sanrım....
ocak ayının 15 de yine kontrlimz var bakalım ozmana dahada büyümüş oluruz.....

tubacım nice mutlu yıllara iyiki doğdun......

kızlar son dk haberi olarak geçti :

Domuz gribi için Türkiye'ye getirilen aşılardan 200 bini bozuk çıktı. Bakanlık aşıları iade etti.
ABD’de Sanofi Pasteur ilaç firmasının ürettiği domuz gribi aşısının bir bölümünün etkisiz olduğu gerekçesiyle toplatılmasının ardından Türkiye’nin de ıngiliz ilaç şirketi Glaxo Smith Kline’dan aldığı aşının bir partisinin bozuk olduğu gerekçesiyle geri gönderildiği ortaya çıktı.

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Akın, konuyla ilgili şunları söyledi: “15 gün kadar önce Glaxo Smith Kline’dan gelen ve reddedilen aşı 200 bin doz civarındaydı. Hıfzıssıhha bu konuda çok duyarlı davranıyor, sıkı incelemeler yapıyor. Türkiye’de kullanıma sürülen aşılarda hiçbir problem yok. Aşı bozuk olursa alerji ve yan etki yapma oranı artar. Koruyucu madde yetersizse de aşının etkinliği olmaz. Şu anda aşı olup hasta olan yok. Aşının koruyuculuğu yüzde 93 civarında.”

Aşının denetim sürecinin çok detaylı olduğunu belirten Prof. Dr. Levent Akın
sözlerini şöyle sürdürdü: “Hıfzıssıhha’da aşılar, etkinlikleri ve içindeki yabancı maddeler açısından kontrol ediliyor. Ayrıca aşının yaratacağı yan etki de kontrol ediliyor. Yan etkiyi artıracak özellikler taşırsa aşı reddedilir. Bir de vücutta ateş yaratan maddelerin miktarına bakılır. Aşının içeriğindeki maddeler gerçekte o kadar mı diye kontrol edilir. Aşının içindeki aşı miktarlarının hepsine bakılır. Bunların hepsinden temiz sonuç alınırsa ancak Türkiye’de aşı kullanılır. Firmalar reddedilen aşının yerine yeni bir seri gönderir.”

hoşgeldin canım.Semihimiz inşallah zamanında hayırlısıyla doğar.a.s.

kızlar hamileler bölümünden aldım bu konuyu gelde şimdi bu baştakilere güvenip aşı yaptır yaa daha ülkemizin başbakanı yaptırmadı biz neye güveniceğiz şimdi valla ne varsa yabancı ülkelerde var onlar doğmamış bebeğe nasıl bakıyolar daha doğmadan sigorta bile yaptırılıyo bizimkilerde bozuk aşıları gebelere vurmaya kalkıyo vyurdurmayı düşünmüyordum bu haberden sonra vurdurmamda

slm arkadaslar benimde dün doktor randevüm vardi bebegimi gördüm yine tam 2 hafta öndeymis yani 27 haftalik,seker yüklemem 160 cikti fazla dedi doktor haftaya yine ama bu sefer ac karinina sabahtan yapicak

teşekkür ederim canım, seninde gözün aydın özgecim maşallah kuzeye yarım kg olmuş. o kıpırdaşmalar hiç eksik olmasın inşalah.

hoşgeldin canımcımm opuyorumnanaktan maşallah oğluşuna yarım kiloyuda geçmiş annesi.. inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına :Saruboceq::Saruboceq:

slm arkadaslar benimde dün doktor randevüm vardi bebegimi gördüm yine tam 2 hafta öndeymis yani 27 haftalik,seker yüklemem 160 cikti fazla dedi doktor haftaya yine ama bu sefer ac karinina sabahtan yapicak

canım senın bebişinede maşallah ne güzel 27 haftalık olmuşsunuz.. inşallah şeker yükselmende haftaya ıyı cıkar..

özgecim güzel haberlerle gelmene sevindim.maşallah kuzey paşaya...yarın bende bir dr daha gideceğim bakalım o ne diyecek....

saolun arkadaslar hepimizin bebegine masallah,cinsiyeti konusund ada sanirim oglan yine 3cüoglum geliyor gibi kesin olmadasa oglana benzetti doktorum biraz icim buruldu degisik olmasini cok isterdim ama allahin elinde:çok üzgünüm:

tubacığım doğum günün kutlu olsun .nice yıllara...sağlıkla,mutlulukla,oğluşunla gir inşallah....
mehtapcığım evet yarın dünürlebuluşucaz çok güzel ya bizim yavrular bizi bir araya getirecek....

denizcim dr un sana diyet önerdi mi*bana diyet yapman gerekiyor dedi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…