denizcim dr un sana diyet önerdi mi*bana diyet yapman gerekiyor dedi de
2 hafta önden gittime göre bende 22 mart gibin dogurcam mart anneismiyim ben yaaaakannehir
canim kilom biraz fazla oldugu icin dikkat etmemi önerdi cok karbonhidratli seyle yeme dedi bol sebze meyva ye dedi aslinda normal besleniyorum ama sanirim fazla hareket yok devamli evdeyim:çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tatlım benim muhtemel doğum tarihim 3 nisan, yani martta doğum yapma ihtimalim çok yüksek. ama üzülme şubatta da doğsa bu sıpalar biz en öz has nisan anneleri olarak kalacazdelikafadulden
canım bende birden fazla kilo aldım soğuklar başladığı için evden de çıkamıyorum.dr a bana senin söylediklerini söyledi yalnız meyvayıda yasakladı.
Denİzcİm bana dr onu bİle yasakladı dÜŞÜnebİlİyomusun?bende meyveyİ Çok severİm.
DÜnÜrÜm yarın sorucam uĞur beye ama ben yİnede kendİ dr umun dedİĞİnİ uygularım....
Kızlar ben yÜrÜyÜŞe Çıkıyorum gelİnce gÖrÜŞÜrÜz....
kızlar merhaba.nasılsınız?biz dr dan geldik oğluşum çok tatlıydı.herşey normal ama bir durum var bebeğin karın çevresi benim satımdan 1,5 hafta önde gidiyor.dr bunun bende şeker çıkartabileceğini söyledi ve diyet verdi.korktum hiç böle bişeyle karşılaşanınız varmı kızlar ya*tatlı,meyve.meyve suyu,et,kızartma yemeyeceksin dedi.makarna yağsız olacak,kepek ekmeği,tavuk haşlanmış ve bol sebze gerisi yassak dedi.bende baya tedirgin oldum.o yüzden şeker yüklemesinide 3 hafta sonra yapıcağız dedi.bakacağız ona göre dedi...kilosunu sormadım ama usg kağıdında bi 622 gram birde 737 gram yazıyo....ya kızlar bi akıl verin bana yaaaa napcam ben*
aynen bende korkuyorum kızlar şekerden bide bizim ailedede var anneannemde vardı annemde var genetik olabiliyoya bu hastalık bide kiloda bayağı aldım tatlıda çok istio canım.bende şüpheleniyorum.doktorum 2 hafta sonra yaparız dedi şeker yüklemesini.
gelincik canım güzel haberlerle gel emi. güzel haberlere ihtiyacımız var. bugün benimde doğumgünüm ama dün akşam haberi aldığımdan beri içim çok buruk, akşama arkadaşlar gelcekler hiç kutlama yapasım yok..
Denİzcİm bana dr onu bİle yasakladı dÜŞÜnebİlİyomusun?bende meyveyİ Çok severİm.
DÜnÜrÜm yarın sorucam uĞur beye ama ben yİnede kendİ dr umun dedİĞİnİ uygularım....
Kızlar ben yÜrÜyÜŞe Çıkıyorum gelİnce gÖrÜŞÜrÜz....
kızlar yarın bizimde doktor randevumuz var inşallah güzel haberlerle döneriz doktorumuzdan dünürcüğümle beraber gideceğiz inşallah böylelikle bebişlerimiz sayesinde ilk tanışmamaızı yaşayacağız inşallah onuda heyecanı sardı şimdiden
Kızlar...
d.gribi aşısını vuruldum...
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?