2010 Nisan Anneleri

özgeciğiğm maşallah kuzucuğuna canım kuzey beyimizin keyfi yerinde desene bol bol tekmeler attığına göre

2 hafta önden gittime göre bende 22 mart gibin dogurcam mart anneismiyim ben yaaaakannehir

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tatlım benim muhtemel doğum tarihim 3 nisan, yani martta doğum yapma ihtimalim çok yüksek. ama üzülme şubatta da doğsa bu sıpalar biz en öz has nisan anneleri olarak kalacazdelikafadulden

canim kilom biraz fazla oldugu icin dikkat etmemi önerdi cok karbonhidratli seyle yeme dedi bol sebze meyva ye dedi aslinda normal besleniyorum ama sanirim fazla hareket yok devamli evdeyim:çok üzgünüm:

canım bende birden fazla kilo aldım soğuklar başladığı için evden de çıkamıyorum.dr a bana senin söylediklerini söyledi yalnız meyvayıda yasakladı.

canim ya dogru bak :içelim:saglikla gelsinlerde allahim acilarini göstermesin:Saruboceq:

mehtapcığım sana bişey soracağım.dün dr uma sormayı unutmuşum.bana dr şekerli şeyleri ve meyveyi yasakladıya ben ilaç içemiyorum.o yüzden eleviti ancak muzla tüketebiliyorum.dr umda bunu biliyordu ama bişey demedi dalgınlığına geldi sanırım.günde yarım muzun çok etkisi olur dimi*ama elevitide başka yolla yemenin bir imkanı yok

canım bende birden fazla kilo aldım soğuklar başladığı için evden de çıkamıyorum.dr a bana senin söylediklerini söyledi yalnız meyvayıda yasakladı.

meyvami yerim ya saten kis meyvasi ne varki elma, portakal...varipta karpu kavunmu yiyozzz sekeri yüksek olcakkk demi amaaakannehir

dünürcüğüm bişeycik olmaz canım yarın sorarsın olmazsa uğur beye canım benim misafirlik işi yattı sanırım kız evde yok aradım şimdi sanırım doktora gittiler yine çünkü evde olurdu

Denızcım bana dr onu bıle yasakladı dÜŞÜnebılıyomusun?bende meyveyı Çok severım.
DÜnÜrÜm yarın sorucam uĞur beye ama ben yınede kendı dr umun dedıĞını uygularım....
Kızlar ben yÜrÜyÜŞe Çıkıyorum gelınce gÖrÜŞÜrÜz....

görüşürüz canıma.s.

merhaba arkadaşlar
allah şeymaya ve ailesine sabırlar ihsan eylesin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın. keşke olmasaydı böyle bişey ama allah geride kalanlara sağlık versin.

canım benimki de biraz önde seyrediyodu benim ayrıntılı ult çeken dr da aynı şeyi sordu şekeriniz yüksek olabilir falan diye ama benim ailemde hemen herkes iri ve uzun eşim de uzun ve iri yani böyle şeyler genetik olabilir canım sen minyonsundur ama ailede varsa o yine olur. dr bana endişelenme sadece önlem için şekerine 4 hafta sonra bakıcaz dedi çünkü benim şekerim normalde normal değerlerin alt sınırına yakın çıkardı. inşallah seninki de sadece önlemdir hepimizinki de inşallah kötü bişey yoktur canım ama sen yine de dr dinle ve biraz diyet yap bakalım. bebeğin sağlıklıymış çok şükür bak annesi gözün aydın.

doğum günün kutlu olsun tuğbacım allah daha nice sağlıklı yaşlar versin eşin ailen ve çocuklarınla

canim ozaman cok az yemeye bak sende biliyorum canin ceker ama napcan....dikkat et kendine canim burda yollar buz tuttu korkuyom ben disari cikmaya grs yine canima.s

kızlar yarın bizimde doktor randevumuz var inşallah güzel haberlerle döneriz doktorumuzdan dünürcüğümle beraber gideceğiz inşallah böylelikle bebişlerimiz sayesinde ilk tanışmamaızı yaşayacağız inşallah onuda heyecanı sardı şimdiden

canımcımm inşallah guzel haberlerle geleceksın tatlım aramızaa opuyorumnanaktan

Kızlar...
d.gribi aşısını vuruldum...
:

ayşecimm tebrik ederim aramızda en cesaretlı sen cıktın sanırım :)) aşı acıttı mı ? belırtılerını yazarsan sevırım..

özgeeee okumamıştım canım benım masallah kuzeycıgımıze..allah nazarlardan saklasın..çok sevındım tatlım...saglıkla tamamlamak nasıp etsın rabbım darısı basıma artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…