canımcımm inşallah guzel haberlerle geleceksın tatlım aramızaa opuyorumnanaktan
ayşecimm tebrik ederim aramızda en cesaretlı sen cıktın sanırım :)) aşı acıttı mı ? belırtılerını yazarsan sevırım..
Hiç acıtmadı valla.Gittim.Hemen dolaptan çıkarttı.Sağ koluma vurdurttum.Hiç acımadı.Sordum vurduran var mı dedim?Olmaz mı dedi vurduruyorlar dedi...
Risk almaya değmez dedim.Dolmuşla gidip geliyorum.ınsanların içindeyim.Ne kendimi ne de bebişi riske atayım dedim.Sizde vurdurun bence...
canım haklısın ama cesaret meselesi.. bende d.grıbını hafif bır sekılde atlatmıs bırı olarak dusunuyorum.. doktorun dedıgınıne gore yakalanma rıskın dusuk..
nasuuu yanüüüü?laelaelaelaelae
merhaba kızlar ben geldim.çok şükür ii haberlerle geldim.oğlumu gördüm doya doya..giderken çikolata yedim yine kıpır kıpırdı oğlum.allaha şükürler olsun riskli dönemi geç.mişiz herşey yolundaymış çok net yüzünü gördüm oğlumun.o an gözlerim doldu bi görseniz halimi..oğlum 602 grm teyzeleri.fıstık gibiymiş doktorumuzun demesine göre opuyorumnanaktan bide tahlil verdi doktorum şeker filan.onları yaptırcam domuz gribi aşısınıda galiba olcam kızlar.doktorum bu kez ol dedi.böölee işte şükrede şükrede geldik işyerimize yine..
merhaba kızlar ben geldim.çok şükür ii haberlerle geldim.oğlumu gördüm doya doya..giderken çikolata yedim yine kıpır kıpırdı oğlum.allaha şükürler olsun riskli dönemi geç.mişiz herşey yolundaymış çok net yüzünü gördüm oğlumun.o an gözlerim doldu bi görseniz halimi..oğlum 602 grm teyzeleri.fıstık gibiymiş doktorumuzun demesine göre opuyorumnanaktan bide tahlil verdi doktorum şeker filan.onları yaptırcam domuz gribi aşısınıda galiba olcam kızlar.doktorum bu kez ol dedi.böölee işte şükrede şükrede geldik işyerimize yine..
bravo ayşedenizy valla ben cesaret edemiyorum bide üstüne su bozuk aşılar falan çıktı
Hiç acıtmadı valla.Gittim.Hemen dolaptan çıkarttı.Sağ koluma vurdurttum.Hiç acımadı.Sordum vurduran var mı dedim?Olmaz mı dedi vurduruyorlar dedi...
Risk almaya değmez dedim.Dolmuşla gidip geliyorum.İnsanların içindeyim.Ne kendimi ne de bebişi riske atayım dedim.Sizde vurdurun bence...
ayşecim hadi hayırlı olsun aşın:) ama bu hiç iyi olmadı şimdi bu aşının arkasından rahat rahat atıp tutamıcazkaydirigubbakcemile3 ayşe aşı oldu tedirgin olur dicez:) şaka bi yana ilk vurulduğu andan değil karnımdaki bebeğe ne tür etkilerinin olacağını bilmediğimden olmak istemiyorum ben.
kullanacağımız her ilacın prospektüsünü okuyoruz gebeler ve bebekler üzerindeki olası etkileri incelenmemiştir yazıyosa kullanmıyoruz ya; bu aşının incelenmiş olma ihtimali yok.. çünkü henüz aşı çok yeni hangi hamile kadın vuruldu da doğum yaptıda bebeğinde hiçbir etkisinin olmadığı gözlenebildi.. ben sadece bu noktaya taktım yani geçmiş böyle yanlış ilaç-tedavi yüzünden sakat-hasta doğan çocuklarla dolu o yüzden korkuyorum. belki bebeklerimize gerçekten de hiç bir zararı yok. ama ya varsa ve ilerde ortaya çıkarsa bu şüpheden kurtulduğum anda tabiki canımı sokakta bulmadım bende gider aşımı olurumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?