canım muzdaki şeker oranı en yüksekler arasında ama doktoruna bir sor istersen.mehtapcığım sana bişey soracağım.dün dr uma sormayı unutmuşum.bana dr şekerli şeyleri ve meyveyi yasakladıya ben ilaç içemiyorum.o yüzden eleviti ancak muzla tüketebiliyorum.dr umda bunu biliyordu ama bişey demedi dalgınlığına geldi sanırım.günde yarım muzun çok etkisi olur dimi*ama elevitide başka yolla yemenin bir imkanı yok
karpuzun şeker oranı düşük canım.meyvami yerim ya saten kis meyvasi ne varki elma, portakal...varipta karpu kavunmu yiyozzz sekeri yüksek olcakkk demi amaaakannehir
geçmiş olsun canım.Kızlar...
d.gribi aşısını vuruldum...
:
maşallah bebişine gelincik canım.Allah esirgesin.merhaba kızlar ben geldim.çok şükür ii haberlerle geldim.oğlumu gördüm doya doya..giderken çikolata yedim yine kıpır kıpırdı oğlum.allaha şükürler olsun riskli dönemi geç.mişiz herşey yolundaymış çok net yüzünü gördüm oğlumun.o an gözlerim doldu bi görseniz halimi..oğlum 602 grm teyzeleri.fıstık gibiymiş doktorumuzun demesine göre opuyorumnanaktan bide tahlil verdi doktorum şeker filan.onları yaptırcam domuz gribi aşısınıda galiba olcam kızlar.doktorum bu kez ol dedi.böölee işte şükrede şükrede geldik işyerimize yine..
selam kızlarrr:))))))
merhaba arkadaşlar
allah şeymaya ve ailesine sabırlar ihsan eylesin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın. keşke olmasaydı böyle bişey ama allah geride kalanlara sağlık versin.
canım benimki de biraz önde seyrediyodu benim ayrıntılı ult çeken dr da aynı şeyi sordu şekeriniz yüksek olabilir falan diye ama benim ailemde hemen herkes iri ve uzun eşim de uzun ve iri yani böyle şeyler genetik olabilir canım sen minyonsundur ama ailede varsa o yine olur. dr bana endişelenme sadece önlem için şekerine 4 hafta sonra bakıcaz dedi çünkü benim şekerim normalde normal değerlerin alt sınırına yakın çıkardı. inşallah seninki de sadece önlemdir hepimizinki de inşallah kötü bişey yoktur canım ama sen yine de dr dinle ve biraz diyet yap bakalım. bebeğin sağlıklıymış çok şükür bak annesi gözün aydın.
doğum günün kutlu olsun tuğbacım allah daha nice sağlıklı yaşlar versin eşin ailen ve çocuklarınla
Kızlar...
d.gribi aşısını vuruldum...
:
Slm Nisan anneleri, a.s.
Nasılsınız? Herkes iyidir ins.
Bizde 2. doz tetanoz aşımızı vurulduk. Şimdi evimizde, akşama babamıza yemek hazırlıyoruz. Bir ara verip sizlere bakıyım dedim.
Bu arada kızlar bebeklerin haftasından önde gitme konusunu biraz araştırdım. Aramızdada önde giden bebeği olan çok. Bu genelde daha erken bebeğimize kavuşacağımızın habercisi değilmiş. mafoldumben
Genelde iri bebek yada şeker belirtisi olarak görünüyor. Annenize ve eşinizin annesine bebeklerini kaçar kilo doğurduklarını sorun. Genelde iri bebek genetik bir durumuş.
Ultrason cihazları bir çok ölçümü hesaplamalarla yapıyor. Mesela boy ölçümünü uyluk kemiği ölçüsünün 7 ile çarpılması. (uyluk ölçüsü= FL). Kiloda bebeğin karın genişliği ile hesaplanıyor. Bebeğin haftasıda bu verilerin hesaplanması ile bulunuyormuş. +- 10 gün olarak düşünmek gerekiyormuş.
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini hesaplarken en net sonuç ilk 10 haftadaki bebeğin haftasına göre hesaplamakmış.
gelincik canım çok sevindim iyi haberlerle dönmüşün doktordan .....
merhaba kızlar ben geldim.çok şükür ii haberlerle geldim.oğlumu gördüm doya doya..giderken çikolata yedim yine kıpır kıpırdı oğlum.allaha şükürler olsun riskli dönemi geç.mişiz herşey yolundaymış çok net yüzünü gördüm oğlumun.o an gözlerim doldu bi görseniz halimi..oğlum 602 grm teyzeleri.fıstık gibiymiş doktorumuzun demesine göre opuyorumnanaktan bide tahlil verdi doktorum şeker filan.onları yaptırcam domuz gribi aşısınıda galiba olcam kızlar.doktorum bu kez ol dedi.böölee işte şükrede şükrede geldik işyerimize yine..
gelincik canım çok sevindim iyi haberlerle dönmüşün doktordan .....
canım maşallah oğluşuna.güzel haberlerle gelmene sevindim canım.o renkli usg de yüzünü gördüğüm zaman bende çok heyecanlanıyorum.acaaayip mutluluk verici bir olay.Allahım sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah....
hayırlı olsun canım.ben daha yaptırmadım.aslında bi ara kesin yaptırıcam diyodum ama dr um yaptırma dedi yine...sana dr un mu önerdi*
ruznin hosgeldin dünde yadim sana hic cvp vermedin kizdinmi biseye yoksa canimmkafamçokkarıştı
yok be canm neden kızayım ki hayırdır ne yazdın gözümden kaçmış olabilir....
kusura bakma olurmu???
bilerek yapmam yani az çok cewap yazmaya çalışyrum herkese .....:asigim:
Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.Bu arada o sapık adamı görünce cinlerim çıkıyor gene gördüm elim kolum bağlı valla.Bebek için sabrediyorum vallahiii...
Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.Bu arada o sapık adamı görünce cinlerim çıkıyor gene gördüm elim kolum bağlı valla.Bebek için sabrediyorum vallahiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?