2010 Nisan Anneleri

evet ayşecim ölüm haberlerini okudukça bende acaba vurdursammı diyorum. umarım aşı yüzünden ya da grip yüzünden daha fazla doğmamış bebek ve annesi zarar görmez..

canım muzdaki şeker oranı en yüksekler arasında ama doktoruna bir sor istersen.

meyvami yerim ya saten kis meyvasi ne varki elma, portakal...varipta karpu kavunmu yiyozzz sekeri yüksek olcakkk demi amaaakannehir
karpuzun şeker oranı düşük canım.

Kızlar...
d.gribi aşısını vuruldum...
:
geçmiş olsun canım.

maşallah bebişine gelincik canım.Allah esirgesin.

selam kızlarrr:))))))

a.s.hosgeldin canım

h.b yosuncum sende hoşgeldinopuyorumnanaktan

yaa kızlar refiye nasıl oldu bilen varmı ben pek takip edemedim topiği bu aralar(((

canım sağol.evet dr bebeğin sağlığını iyi dedi ama ben o kadar dikkat ederken niye böyle bişey oldu anlamadım.ailemizde iri yok canım eşimin tarafıda öyle hatta çok zayıflar aksine...benim yapım kilo almaya çok müsait ama...hayırlısı Allahtan canım.ben diyetimi yapayımda....

bu arada benim içinde iyi dileklerde bulunan herkeze çok çok tesekkür ederim kızlar hepinizi öpüyorum ....

canım güzel bir araştırma yapmışsın.benim dr umda bebeğin karın büyüklüğüne bakarak şeker çıkabilir sende dedi ve diyet verdi.bende bebek iri mi olacak diye düşünüyodum hayır dedi dr um.şeker olabilir dedi.diyet yapıyorum şimdi...ama bebeğin beslenememesinden korkuyorum:sinifsinif:

canım maşallah oğluşuna.güzel haberlerle gelmene sevindim canım.o renkli usg de yüzünü gördüğüm zaman bende çok heyecanlanıyorum.acaaayip mutluluk verici bir olay.Allahım sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah....

[/B]
evt canım inanılmaz bi duygu yaa çok kötü oldum o an.gözümü alamadım ondan.amin canım hepimize inşallah..:1hug:

hayırlı olsun canım.ben daha yaptırmadım.aslında bi ara kesin yaptırıcam diyodum ama dr um yaptırma dedi yine...sana dr un mu önerdi*

Yoo aslında sordum sen bilirsin dedi.Sorumluluk almak istemiyor demek ki.yani düşün kötü bişi olsa insanı bebeğini öldürecek bişi olsa devlet bunu yapmaz.Ben inanmıyorum yani çıkan haberlere.

ruznin hosgeldin dünde yadim sana hic cvp vermedin kizdinmi biseye yoksa canimmkafamçokkarıştı

yok be canm neden kızayım ki hayırdır ne yazdın gözümden kaçmış olabilir....
kusura bakma olurmu???
bilerek yapmam yani az çok cewap yazmaya çalışyrum herkese .....:asigim:

Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.Bu arada o sapık adamı görünce cinlerim çıkıyor gene gördüm elim kolum bağlı valla.Bebek için sabrediyorum vallahiii...

Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.Bu arada o sapık adamı görünce cinlerim çıkıyor gene gördüm elim kolum bağlı valla.Bebek için sabrediyorum vallahiii...

canım sıkma cannı bbeğini düşün az kadı inşallah kurtulacaksın onlardan.iyi akşamlar canım .kendinede bebeğede iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…