2010 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılsınız bakalım bendede buara gündüzleri enerjik oluyorum ama akşamüstü 5- 6 civarı bi ağırlık çöküyo oturduğum yerden kalkamıyorum ne acaip yaa kal geliyo resmen:bbo:

iyi akşamlar kızlarr
aslında eve geleli saatler oldu ama farkında olmadan çok yormuşum kendimi anca kendime gelebildim. bugün kursa gittim yine dayanamadım bi tane daha jile diktim ama yeter artık diyorum bundan sonra bebişime başlayacağım:)
bugün kurs hocasıyla da konuştum battaniye işleyeceğim yavruma inşallah güzel bi şey çıkar ortaya
akşam üzeri kurstayken bir arkadaş aradı bize çaya geleceklermiş ama ertelemek zorunda kaldım hem temizlik hem hazırlık bu yorgunluğun üzerine çok gelirdi bana artık haftaya çağırırım
sizler nasılsınız ne güzel doktorlara gidilmiş güzel haberlerle gelinmiş çok sevindim sizin adınıza
erkflz cim senin verdiğin bilgileri bende sordum doktora benimkide 2 hafta ilerde görünüyordu çünkü ama bu durumda baştan beri böyle satla ultrason birbirine hiç uymamıştı o yüzden erken gelecekmiş gibi görünüyor yavrum
aman sağlıklı olsun zamanında gelsin başka bişey istemiyorum zaten rabbim korusun bebişlerimizi

hoşgeldin jnazcım maşallahı var demekki bebişinin canım benim oğlumda öyle haftasına göre iri gözüküyo canım.sağlıkları yerindeya şükür.sendede oluyo demek kal gelme olayı canım.off off ağırlaştıkça kendim kendime ağır geliom.şişko oldum beeekaydirigubbakcemile3

canımıniçii başbakan risk grubunda olmadığı için aşısını yaptırmamış .
bide bozuk aşılar zaten hıfzıssıhada testlerden geçmediği için gönderilmiş yani şu anda vurulan aşı yok bütün aşılar tek tek deneniyormuş.
aynen şekercim bende dün sağ koluma vurdurdum ve hiç bi sıkıntı yaşamadım. tabi ilerde ne olur ne olmaz bilemeyiz ama içinde canlı virüs olmadığı için bebeklere geçmiyormuş

hoşbuldum canımm
bakalım haftaya doktora gittiğimde tekrar soracağım. hani halk arasında üstüne görme diyorlar ya bende öyle bişeyde olabilir miş annem öyle diyor :)
kal gelme yide hiç sorma tatlım bugün bütün gün kurstaydım mesela ve hiç boş oturmadım ama ne zamanki eve geldim kaldım öyle üzerimden kamyon geçmiş gibiyim
sen şişko olduysan ben kendimi nerelere atayım canımyaaCADIARZU

canım ben 10 kilo aldım yaa benden fazla diyilsindir tatlım.ama öyle karnıma çok aldım canım diğer taraflarım çok aşırı diğil göbişim çok iri.görenler günlerin mi diyo.:))

canım ben 10 kilo aldım yaa benden fazla diyilsindir tatlım.ama öyle karnıma çok aldım canım diğer taraflarım çok aşırı diğil göbişim çok iri.görenler günlerin mi diyo.:))

bende 9 kilo aldım hayatım ama daha önceside var tabi:)
ee 1.55 boya 74 kilo çok tabi
bide ben asıl kiloyu hamilelikten önce almıştım 14 aylık evliyim 56 kilo ile evlendim 65 le hamile kaldım

bende 9 kilo aldım hayatım ama daha önceside var tabi:)
ee 1.55 boya 74 kilo çok tabi
bide ben asıl kiloyu hamilelikten önce almıştım 14 aylık evliyim 56 kilo ile evlendim 65 le hamile kaldım

bende 1.60 boy ile 71 kiloyum heheheopuyorumnanaktan

iyiyim canım sen nasılsın*yorulmuşsun yine bende çok yorgunluk hissediyorum artık akşamları....ne güzel aşını olmuşsun...hayırlı olsun canım

bende çok şükür iyiyim hayatım sıcağı sıcağına farketmiyorumda sonra çıkıyor acısı canım
aslında kursa gitmemin bir nedeni de evden çıkmak yoksa evde kalınca daha da bir yorgunluk çöküyor
aşımıda dün oldum hayatım iyikide olmuşum bu sabahta bir ara burnum aktı grip hali vardı üzerimde ama öğleden sonra bişeyim kalmadı çok şükür
sende yarın doktora gideceksinya son kez bi danışırsın hayatım için rahat etmeden vurulma zaten

slm hanımlar nasılsınız bende evde bosbos vakıt gecırıyoz işte aşı olanları bebışını gorenlerı okudum güzel güzel haberlerle donmenıze cok sevındım.aramızda aşı yaptıran kımler var sımdı hanımlar ben halen kararsızım doktor vurdura bılırsın dedı ama burda bırcok arkadasın doktorunun vurdurma dedıgını okudukca kafam karıstı yaptırmadım henuz yaptırırmıyım onuda bılmıyorum-tatlicadiarzu-

a.s canım hoşgeldin tam olarak kimler yaptırdı bilmiyorum ama sanırım 3-4 kişi ancadır
bende çok kararsızdım ama yinede vuruldum
sen bu sıtenın eskılerındensın demkkı jnaz:dance:

sanırım evet hayatım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…