canim ya saka diyom calisiyorsun dün doktordaydim.... bugünde göbüsümü ekledim
ayy nebilim canım ya.....
şaka olsun tamam ölese......
ayy hiç bakmadım ki baska yerlere bugun böle bir leylayım ben.....
slm kızlar nasılsınız bakalım bendede buara gündüzleri enerjik oluyorum ama akşamüstü 5- 6 civarı bi ağırlık çöküyo oturduğum yerden kalkamıyorum ne acaip yaa kal geliyo resmen:bbo:
canımıniçii başbakan risk grubunda olmadığı için aşısını yaptırmamış .kızlar hamileler bölümünden aldım bu konuyu gelde şimdi bu baştakilere güvenip aşı yaptır yaa daha ülkemizin başbakanı yaptırmadı biz neye güveniceğiz şimdi valla ne varsa yabancı ülkelerde var onlar doğmamış bebeğe nasıl bakıyolar daha doğmadan sigorta bile yaptırılıyo bizimkilerde bozuk aşıları gebelere vurmaya kalkıyo vyurdurmayı düşünmüyordum bu haberden sonra vurdurmamda
aynen şekercim bende dün sağ koluma vurdurdum ve hiç bi sıkıntı yaşamadım. tabi ilerde ne olur ne olmaz bilemeyiz ama içinde canlı virüs olmadığı için bebeklere geçmiyormuşHiç acıtmadı valla.Gittim.Hemen dolaptan çıkarttı.Sağ koluma vurdurttum.Hiç acımadı.Sordum vurduran var mı dedim?Olmaz mı dedi vurduruyorlar dedi...
Risk almaya değmez dedim.Dolmuşla gidip geliyorum.İnsanların içindeyim.Ne kendimi ne de bebişi riske atayım dedim.Sizde vurdurun bence...
hoşgeldin jnazcım maşallahı var demekki bebişinin canım benim oğlumda öyle haftasına göre iri gözüküyo canım.sağlıkları yerindeya şükür.sendede oluyo demek kal gelme olayı canım.off off ağırlaştıkça kendim kendime ağır geliom.şişko oldum beeekaydirigubbakcemile3
canım ben 10 kilo aldım yaa benden fazla diyilsindir tatlım.ama öyle karnıma çok aldım canım diğer taraflarım çok aşırı diğil göbişim çok iri.görenler günlerin mi diyo.:))
hoşbuldum canım
nasılsın?
bende 9 kilo aldım hayatım ama daha önceside var tabi:)
ee 1.55 boya 74 kilo çok tabi
bide ben asıl kiloyu hamilelikten önce almıştım 14 aylık evliyim 56 kilo ile evlendim 65 le hamile kaldım
iyiyim canım sen nasılsın*yorulmuşsun yine bende çok yorgunluk hissediyorum artık akşamları....ne güzel aşını olmuşsun...hayırlı olsun canım
bende 1.60 boy ile 71 kiloyum heheheopuyorumnanaktan
a.s canım hoşgeldin tam olarak kimler yaptırdı bilmiyorum ama sanırım 3-4 kişi ancadırslm hanımlar nasılsınız bende evde bosbos vakıt gecırıyoz işte aşı olanları bebışını gorenlerı okudum güzel güzel haberlerle donmenıze cok sevındım.aramızda aşı yaptıran kımler var sımdı hanımlar ben halen kararsızım doktor vurdura bılırsın dedı ama burda bırcok arkadasın doktorunun vurdurma dedıgını okudukca kafam karıstı yaptırmadım henuz yaptırırmıyım onuda bılmıyorum-tatlicadiarzu-
sen bu sıtenın eskılerındensın demkkı jnaz:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?