2010 Nisan Anneleri

canım yarın kendi dr uma gitmeyeceğim ama o dr a da soracağım...benim içim rahat aslında aşı konusunda ama çevremdekiler vurdurma diyor zaten.iyi yapıyosun aslında canım.evde kalınca insanın canı sıkılıyor

janzcım resımlerını gordum allah mesut bahtıyar etsın masllah nekadar guzel bır gelın olmussun canım bebek gıbı yuzun

jnazcım maşallah fotoğraflarınız ne güzel...çok güzel çıkmışsınız.Allahım mutluluğunuzu oğluşunuzla daim etsin inşallah....

valla ben çevremdekileri dinlemiyorum hayatım kayınvaldemler çok katı ama annem vurdurmamı istemişti bende vurdurdum hatta eşim bile şaşırdı dün
sabah uyanır uyanmaz hadi anasağlığa dedim aşı vurulacağız:)
bir anda cesaret geldi sanırım
aynen canım bide otur otur vakitte geçmiyor bu sefer gözüm yollarda kalıyor eşim ne zaman gelecek diye
bakalım haftaya diğer kursa başlayacağım hem evde oturmazsam daha az şişerim:)
janzcım resımlerını gordum allah mesut bahtıyar etsın masllah nekadar guzel bır gelın olmussun canım bebek gıbı yuzun

alminacım çok sağol tatlımm Şeniz

maşallah nazcım çok güzel çıkmıssın.
çok sağol yosuncumm
jnazcım maşallah fotoğraflarınız ne güzel...çok güzel çıkmışsınız.Allahım mutluluğunuzu oğluşunuzla daim etsin inşallah....
canım benim çok teşekkürler
aminn inşallah canımya rabbim yavrularımızla kat kat artırsın mutluluğumuzu

kızlarrr bene çıkayım artık belim ağrıyor baya
hepinize iyi akşamlarrr yarın görüşürüz inşallahh

slm kızlar

şeker yüklemesini yaptırdım bugun ama sonuçları almadım çünki doktor başka testler de istemişti salı günü cıkacak bi tanesinin sonucu hepsini o gun alcam bakalım inş. iyi çıkar

yaptıracaklar önceden eczaneden şeker yüklemesi için glikoz alsınlar yalnız hastane vermior çünki bi şişe suya karıştırıp içiyosun bi saat sonra kan alıyolar tabi ondan öncede kan alıyolar

bu arada jnaz resimlerini beğendim canım çok güzel bi gelin olmuşşun Rabbim bozmasın mutluluğunuzu

a.s.hoşgeldin.Ben glikoz almadım hastaneden verdiler.İnşallah güzel çıkar sonuçların.

Canım, ilk 10 haftada sürekli öndeyse bebeğin, erken gelecektir. Benim bebişim ilk 10 haftada Sat tarihini yakalamıştı. Biz tam tarihimizde görünüyoruz. Tabi en önemlisi sağlıklı olsunlar biraz önce, biraz sonra ne fark eder.
Bu arada düğün resimlerin çok güzel, Allah nazarlardan saklasın canım.

Canım hiç korkma, benim bir arkadaşımda aynı durumu yaşadı ve rejimle geçti son ayları. Haşlama yedi sürekli. Şimdi oğluşu filan çok sağlıklı. Kendiside çok iyi. Hiç öyle zayıf filanda doğmadı oğlu gayet güzeldi kilosu.

kızlar dünden beri çok ciddi böbrek ağrım var. sol tarafım. gece uyumadım eşimide uyutmamışım inlemelerimle. aile hekimime gittim idrar testi yaptılar. lökosit falan çıkmadı. aile hekimim biraz korkuttu plasenta ayrılması, düşük tehdidi, kas yapısında esneme bi çok şeyden bahsetti ama ultrasonla bakılıp teşhis edilmeli dedi. sadece bol bol su önerdi. hemen kendi doktorumu aradım. idrar testi yaptır dedi. yaptırdığımı ve bişi çıkmadığını söyledim. Hiç paniklemene gerek yok o zman. yanlış bir hareket yapmışsındır dedi. Parol önerdi. 2 tane iç dedi. Aldım ama içmemiştim. az önce tekrar vurmaya başladı. mecburen ilk kez bir ağrı kesici içtim. inşallah ii olur. bebeğime bişi olmadan geçsinde...ben acıyı çekmeye razıyım.

günaydın kızlarrr... herkese güzell iyi bir gün diliyorumm.. inş. herkesiyidir... herşey yolundadır...

*perşembe günü annem 3 gibi gitti. o zamana kadar giremedim sonra da bebek görmeye fln gittim.. okul,yemek,bulaşık derken vaktim kalmadı açıp bakmaya :))
*cuma günüde yani dün öğleden sonra eltimler,eltimin kızı ,görümcem,bi de bi arkadaşım gelicek diye hazırlık fln yaptım... onlar gidince okul saati de gelmişti malum. akşamları eşim erken geliyo bu aralar o yüzden giremiyorum.. benimleilgilen diyo beyfendii.. :)))

bugünde eltimler fln teyzeme ev mübareğine gidicez ordan ben annemlere geçip bu gece kalıcaz kızımla.. muhtemelen babamız da gelir işten direk oraya.. ama gidene kadar burdayım yani :)))

ayy bu günlerde ne yoğunum yaa.. gezmekten,misafir ağırlamaktan akşamları dadinlenmekten hiç boş vaktim kalmıyo bilg. başına oturmayaa.. neyse tamamını okuyamasamda şöööyle bi özetle göz gezdireyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…