bende çok şükür iyiyim hayatım sıcağı sıcağına farketmiyorumda sonra çıkıyor acısı canım
aslında kursa gitmemin bir nedeni de evden çıkmak yoksa evde kalınca daha da bir yorgunluk çöküyor
aşımıda dün oldum hayatım iyikide olmuşum bu sabahta bir ara burnum aktı grip hali vardı üzerimde ama öğleden sonra bişeyim kalmadı çok şükür
sende yarın doktora gideceksinya son kez bi danışırsın hayatım için rahat etmeden vurulma zaten
maşallah nazcım çok güzel çıkmıssın.kızlarr çokk çokk önceleri düğün resimlerimi eklemiştim albüme hadi sizede göstereyim:)
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/226468-bunlar-dugunumden.html
a.s canım hoşgeldin tam olarak kimler yaptırdı bilmiyorum ama sanırım 3-4 kişi ancadır
bende çok kararsızdım ama yinede vuruldum
ya doktorların hepsı aynı seyı soylese ınsan kararsız kalmaz ama hepsı farklı farklı olunca ınsanın kafası karısıyor
valla ben çevremdekileri dinlemiyorum hayatım kayınvaldemler çok katı ama annem vurdurmamı istemişti bende vurdurdum hatta eşim bile şaşırdı düncanım yarın kendi dr uma gitmeyeceğim ama o dr a da soracağım...benim içim rahat aslında aşı konusunda ama çevremdekiler vurdurma diyor zaten.iyi yapıyosun aslında canım.evde kalınca insanın canı sıkılıyor
janzcım resımlerını gordum allah mesut bahtıyar etsın masllah nekadar guzel bır gelın olmussun canım bebek gıbı yuzun
çok sağol yosuncummmaşallah nazcım çok güzel çıkmıssın.
canım benim çok teşekkürlerjnazcım maşallah fotoğraflarınız ne güzel...çok güzel çıkmışsınız.Allahım mutluluğunuzu oğluşunuzla daim etsin inşallah....
aynen öyle canım her kafadan bir ses çıkıyora.s canım hoşgeldin tam olarak kimler yaptırdı bilmiyorum ama sanırım 3-4 kişi ancadır
ya doktorların hepsı aynı seyı soylese ınsan kararsız kalmaz ama hepsı farklı farklı olunca ınsanın kafası karısıyor
kıslar ben çıkıyorum.eşimle film izleyeceğiz....
keyifli seyirler canımcım iyi akşamlar
iyi seyirler canım.kıslar ben çıkıyorum.eşimle film izleyeceğiz....
kızlarrr bene çıkayım artık belim ağrıyor baya
hepinize iyi akşamlarrr yarın görüşürüz inşallahh
a.s canım hoşgeldin tam olarak kimler yaptırdı bilmiyorum ama sanırım 3-4 kişi ancadır
cnm bahsettiğin aşı hangisi domuz gribimi tetenozmu? ben accık fransız kaldım sanırım
eğer tetenozsa bn dün oldum burası Türkiye heran herşey olabilir erkenden önlem almak gerek...
a.s.hoşgeldin.Ben glikoz almadım hastaneden verdiler.İnşallah güzel çıkar sonuçların.slm kızlar
şeker yüklemesini yaptırdım bugun ama sonuçları almadım çünki doktor başka testler de istemişti salı günü cıkacak bi tanesinin sonucu hepsini o gun alcam bakalım inş. iyi çıkar
yaptıracaklar önceden eczaneden şeker yüklemesi için glikoz alsınlar yalnız hastane vermior çünki bi şişe suya karıştırıp içiyosun bi saat sonra kan alıyolar tabi ondan öncede kan alıyolar
bu arada jnaz resimlerini beğendim canım çok güzel bi gelin olmuşşun Rabbim bozmasın mutluluğunuzu
iyi akşamlar kızlarr
aslında eve geleli saatler oldu ama farkında olmadan çok yormuşum kendimi anca kendime gelebildim. bugün kursa gittim yine dayanamadım bi tane daha jile diktim ama yeter artık diyorum bundan sonra bebişime başlayacağım:)
bugün kurs hocasıyla da konuştum battaniye işleyeceğim yavruma inşallah güzel bi şey çıkar ortaya
akşam üzeri kurstayken bir arkadaş aradı bize çaya geleceklermiş ama ertelemek zorunda kaldım hem temizlik hem hazırlık bu yorgunluğun üzerine çok gelirdi bana artık haftaya çağırırım
sizler nasılsınız ne güzel doktorlara gidilmiş güzel haberlerle gelinmiş çok sevindim sizin adınıza
erkflz cim senin verdiğin bilgileri bende sordum doktora benimkide 2 hafta ilerde görünüyordu çünkü ama bu durumda baştan beri böyle satla ultrason birbirine hiç uymamıştı o yüzden erken gelecekmiş gibi görünüyor yavrum
aman sağlıklı olsun zamanında gelsin başka bişey istemiyorum zaten rabbim korusun bebişlerimizi
canım güzel bir araştırma yapmışsın.benim dr umda bebeğin karın büyüklüğüne bakarak şeker çıkabilir sende dedi ve diyet verdi.bende bebek iri mi olacak diye düşünüyodum hayır dedi dr um.şeker olabilir dedi.diyet yapıyorum şimdi...ama bebeğin beslenememesinden korkuyorum:sinifsinif:
a.s.hoşgeldin.Ben glikoz almadım hastaneden verdiler.İnşallah güzel çıkar sonuçların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?