aman allahım dünürümü gördüm :))) opuyorumnanaktan günaydın cnım.. nasılsın? kzın nasıl ?
dünürcüm.. balım... biz iyiiz.. edoşum da iyi isimsiz oğluşumda kaydirigubbakcemile3 ayy her ne kadar bu isim konusu aklıma gelince içim daralsa da iyiyiz nun dışında.. kızz valla feci taktım ben yaa.. son olarak seçeneklerden ortak müşterek de buluştuğumuz bi kerem kalmıştı o da gitti sağolsun adamımdan dolayı.. adam bütün gün düşünüyo galiba işyerinde akşam ne desem de kendimi öldürtmek için bi sebep çıksa diye :))) yok neymiş efendim kelem derlermiş çocuğa dalga geçerlermiş :))) dedim senin gibi 2 tane çıksa tabi derler dalga geçerler.. nasıl yani dedi atıştık.. yok yani katil lduğuma yanmıcam da çocuklarım babasız kalcak ona yanıyorum :)))) şaka bi yana cnm neyse inş. bi isim bulucaz.. milyarlarca isim arasından bulabilirizdiye umuyorum yani en azından :roflol: neyse bitanem ya sıkmıiim seni dee..
koşoştururken üşüttüm sanırım yine.. sadece karnım şiş ama bu kez allahtan :)) afedersin gazım var galiba.. karnım guurul gurul olduğundan oğluşu pek anlayamadım dünden beri.. sen ne güzel hissediyosun bak diloşu :))
yalnız şükrediyorum kii ne zaman görümcem gelse oğlum mıh gibi duruyo hiiç sevmicek inşaaalllaaaahhh halasını :1rolleyes: çociğimin kıpırdayası gelmiyo resmen yaaa o kulak tırmalayıcı sesini duyunca... :roflol: ayy bugü o da gelicekk allahım akşam nasıl olurr.. amaann sabahhlar ollmasınn :roflol:
ay ne dolmuşum kk ne girmeye girmeye.. yazdıkça yazasım geliyoo.. biri bana duur desin :sm_cool:
hıı dünürcüümm.. daha iyisin demi görüşmeyelii.. ?
ayşecimle özgecim de geldiler.. :)
günaydın kızlar
nasılsınız
günaydın zeynommm.....nasılmış bakalım dila bugun???
dünürr iyi olmanıza sevindim.. sorunlar hep var güzelim yaa...napalım idare edicezz artık.. her evde her ailede var yanii.. amaann tadımız kaçmasın diye diye paraladım kendimii.. :))
sıkı giyinme konusuna gelince de.. içimde külotlu çorap,üzerinde uzun tayt,sonra pantolon ve yinekısa çorap var tabi.. geçende içi polarlı gibi bi spor ayakkabı tarzında bişi almıştım ayağımda onlar fırın kıvamında :) üzerimde de montumun içinde kazak ve yelek oluyo.. üzerimde de kalın şalım :)))))) ayy yazması bile zorr.. zaten tombalağım.. bide bunları giyinince sen düşün.. bi devrilsem kalkamayıp yuvarlanıcam hee kaydirigubbakcemile3 bide bugün teyzemegidicezz.. dağın eteklerinde oturuyoo.. teleferikte :) belki duymuşsundur.. uludağa çıkmak için kullanılan teleferiğin ilk durağı var :)))
isimler sözlüğü dedin dee.. şu an monitörün yaında bi tanem varr.. hersayfası teek teek bakılıp özennlee 498 sayfalık halinden ancaakk 7 tane isim bulabildiğim ve hiçbirini kocama beğendiremediğim cinstenn... ayyy dediim bide sabah kahvaltıda.. dün isim konusu açıldı da.. ablanda kelem diye dalgageçerler dedi diyee.. o zaman sorsaydın yaa diyo düşündüğü iyi güzel bi isim varsa söylesin diye.. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))
ayynenn bööyyllee yarıldım gülmektenn.. dedimm birine srcak olsam o kadar çok doğrudürüst insan var kii... ona mı kaldıı.. de ki sordum en sevdiğim ismi bile söylese inadımdan koymam gene kymam.. :))) ba ba ba bide sor diyo yaa utanmadann.... amaann en olmadı babamın adının alisini koyucam yaa.. sade bi sim yalınn.. ne hoşş kaydirigubbakcemile3 çatlasın orta yerindennn sositososito
ayy ben sanırım iyice abarttım yaa çenem düştü.. yazarken anlamıyorumda üstte göründe msj halinde ben bile patlatıyorum gözlerimii :)))
özgecimmm... hoşbuldum canımın içii... günaydınlarr... iyi haberlerini gördüm beşer onar atlarken sayfalarıı :)) gözün aydın bebeğim.. kuzey paşa iyiymiş maşallaaahhh.... negüzel büyümüş annesii .... biz iyiyiz cnımm.. leyleği hvada gördüm vallaa.. amann kızz edoş var bide oğlan doğunca hepten tıkılırım eve iyice de ağırlaşmadan havalar da kar kış iyice bastırmadan geziim diyorum yaa.. eda da da böyleydim ben kayıp düşmiyim diye.. 7aylık hamişken botlarımın üstüne bide çorapgiyip karda anneme gidiyodum 2 dolmuş değiştirip :)))) kurtluyuz yani anlıcağınn :)))) siz nasılsınız daha daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?