2010 Nisan Anneleri

bilg. iyice sıyırdı valla.. üstteki msj yazana kadar 3 kez kilitlendi resetledim :)))) bi daha olursa kendini balkondan aşağı atılrken bulucak :)))

42 sayfa geçmiş birikmiş.. sabah sabah gözlerim buna müsade etmicek okuyamıcam.. ama dr. a gidenler var sanırım.. özgeciğimi gördüm sadece sayfalar arasında :)) ... maşallah kuzeye cnm... ama genel bi özet geçiiim..

inş. yokturama varsa da hasta olanlara acil şifalarr..
dr. gidip iyi haberlerle dönenlere gözleri aydın olsun diyorum... aklıma başka da bişey gelmiyoo.. kahvaltı bulaşıklarımı halledip geliyim ben en iyisi.. daha kimseler de yok zatenn.. :))

aman allahım dünürümü gördüm :))) opuyorumnanaktan günaydın cnım.. nasılsın? kzın nasıl ?

aman allahım dünürümü gördüm :))) opuyorumnanaktan günaydın cnım.. nasılsın? kzın nasıl ?

vaay vaay vaaay
dilacıım
kırmızı halıları getir kızııım
kaynanan evine dönmüüş, kk'ya gelmiiş..
allahım nasıl bir hoşgeldin komitesi kursak, nerelerden atsak kendimizi kaydirigubbakcemile3

kız :) gezenti :)
nedir bu yoğunluğun :)

ay ama iyi ediyorsun , çocuklar doğunca kapancaz eve nasılsa, gez gezebildiğine şimdi :)

ben iyiyim güzelim.
bu sabah 8'e kadar uyudum acayip mutluyum, normalde 6'da kalkıyorum sinir oluyorum kendime..

diloş da iyi :) yolunda her şey çok şükür :)
artık hep hissediyorum kızımı
pıtır pıtır dönüyor, hafif tekmeler atıyor, pitik pitik vuruyor falan :)
çok keyifliymiş onu hissetmek, ben de senin gibi gidecek yerlerim olmadığından, hababa evde oturup kızımın keyfini çıkarıyorum :)

ee, sağlığın nasıl ? damat napıyor :)
edacık nasıl ?

dünürcüm.. balım... biz iyiiz.. edoşum da iyi isimsiz oğluşumda kaydirigubbakcemile3 ayy her ne kadar bu isim konusu aklıma gelince içim daralsa da iyiyiz nun dışında.. kızz valla feci taktım ben yaa.. son olarak seçeneklerden ortak müşterek de buluştuğumuz bi kerem kalmıştı o da gitti sağolsun adamımdan dolayı.. adam bütün gün düşünüyo galiba işyerinde akşam ne desem de kendimi öldürtmek için bi sebep çıksa diye :))) yok neymiş efendim kelem derlermiş çocuğa dalga geçerlermiş :))) dedim senin gibi 2 tane çıksa tabi derler dalga geçerler.. nasıl yani dedi atıştık.. yok yani katil lduğuma yanmıcam da çocuklarım babasız kalcak ona yanıyorum :)))) şaka bi yana cnm neyse inş. bi isim bulucaz.. milyarlarca isim arasından bulabilirizdiye umuyorum yani en azından :roflol: neyse bitanem ya sıkmıiim seni dee..

koşoştururken üşüttüm sanırım yine.. sadece karnım şiş ama bu kez allahtan :)) afedersin gazım var galiba.. karnım guurul gurul olduğundan oğluşu pek anlayamadım dünden beri.. sen ne güzel hissediyosun bak diloşu :))

yalnız şükrediyorum kii ne zaman görümcem gelse oğlum mıh gibi duruyo hiiç sevmicek inşaaalllaaaahhh halasını :1rolleyes: çociğimin kıpırdayası gelmiyo resmen yaaa o kulak tırmalayıcı sesini duyunca... :roflol: ayy bugü o da gelicekk allahım akşam nasıl olurr.. amaann sabahhlar ollmasınn :roflol:

ay ne dolmuşum kk ne girmeye girmeye.. yazdıkça yazasım geliyoo.. biri bana duur desin :sm_cool:

oğlum tepikleediiiii... :sm_cool: valla hissettim o kadar gazın arasındann.... oğlumm tepiklediii.... :sm_cool: :teytey: demekki oturup dinlenemediğimden hissedememişim kızzz....

ay bu isim mevzusu adamı orta yerinden çatlatıyo hakkaten. biz hepi topu bikaç hafta düşündük adı ne olsun diye, ama o fikir ayrılığı dönemi bile beni sinir etmeye yetti.
bi de benim eşim de seninki gibi işte, her isme bir kulp takıyordu, onunla öyle dalga geçerler, bununla böyle geçerler diye diye sekiz milyon kız ismini eledi durdu
sonunda dila'yı beğendi de evladım isimsiz kalmaktan kurtuldu :)
siz de bulursunuz elbet..
isim sözlüğü falan al istersen, insanın elinin altında duruyo , güzel oluyor. bakarsınız birlikte.

refiye bak bu kadar dışardasın, kalın giyin güzelim bari. üşütme.. gaz sana zarar bebeğe de zarar. dikkat et kendine..

görümce meselesine ise grmiyorum hiç, dilim çok yanık aile mevzusuna.. açmayalım hiç :))

hıı dünürcüümm.. daha iyisin demi görüşmeyelii.. ?

ben de iyiyim çok şükür..
sorunlar baki ama idare ediyoruz diyeyim sen anla :)

günaydın kızlar refişim gelmiş hoşgelmiş,kız gezenti benim yerimede gez ohh sefan olsun valaa......

dünürr iyi olmanıza sevindim.. sorunlar hep var güzelim yaa...napalım idare edicezz artık.. her evde her ailede var yanii.. amaann tadımız kaçmasın diye diye paraladım kendimii.. :))
sıkı giyinme konusuna gelince de.. içimde külotlu çorap,üzerinde uzun tayt,sonra pantolon ve yinekısa çorap var tabi.. geçende içi polarlı gibi bi spor ayakkabı tarzında bişi almıştım ayağımda onlar fırın kıvamında :) üzerimde de montumun içinde kazak ve yelek oluyo.. üzerimde de kalın şalım :)))))) ayy yazması bile zorr.. zaten tombalağım.. bide bunları giyinince sen düşün.. bi devrilsem kalkamayıp yuvarlanıcam hee kaydirigubbakcemile3 bide bugün teyzemegidicezz.. dağın eteklerinde oturuyoo.. teleferikte :) belki duymuşsundur.. uludağa çıkmak için kullanılan teleferiğin ilk durağı var :)))

isimler sözlüğü dedin dee.. şu an monitörün yaında bi tanem varr.. hersayfası teek teek bakılıp özennlee 498 sayfalık halinden ancaakk 7 tane isim bulabildiğim ve hiçbirini kocama beğendiremediğim cinstenn... ayyy dediim bide sabah kahvaltıda.. dün isim konusu açıldı da.. ablanda kelem diye dalgageçerler dedi diyee.. o zaman sorsaydın yaa diyo düşündüğü iyi güzel bi isim varsa söylesin diye.. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))
ayynenn bööyyllee yarıldım gülmektenn.. dedimm birine srcak olsam o kadar çok doğrudürüst insan var kii... ona mı kaldıı.. de ki sordum en sevdiğim ismi bile söylese inadımdan koymam gene kymam.. :))) ba ba ba bide sor diyo yaa utanmadann.... amaann en olmadı babamın adının alisini koyucam yaa.. sade bi sim yalınn.. ne hoşş kaydirigubbakcemile3 çatlasın orta yerindennn sositososito

ayy ben sanırım iyice abarttım yaa çenem düştü.. yazarken anlamıyorumda üstte göründe msj halinde ben bile patlatıyorum gözlerimii :)))

özgecimmm... hoşbuldum canımın içii... günaydınlarr... iyi haberlerini gördüm beşer onar atlarken sayfalarıı :)) gözün aydın bebeğim.. kuzey paşa iyiymiş maşallaaahhh.... negüzel büyümüş annesii .... biz iyiyiz cnımm.. leyleği hvada gördüm vallaa.. amann kızz edoş var bide oğlan doğunca hepten tıkılırım eve iyice de ağırlaşmadan havalar da kar kış iyice bastırmadan geziim diyorum yaa.. eda da da böyleydim ben kayıp düşmiyim diye.. 7aylık hamişken botlarımın üstüne bide çorapgiyip karda anneme gidiyodum 2 dolmuş değiştirip :)))) kurtluyuz yani anlıcağınn :)))) siz nasılsınız daha daha?

ayy uludağ falan dedin canım çekti, kardan adam falan yapmak vardı şimdi :)
burda da azcık çiselemiş kar, iki gıdım kar olmuş arabaların üstü, o bile insanın hoşuna gidiyor.. :)

ay demek isimler sözlüğünüz de var.
e kolay gelsin o zaman isim konusunda ne diyeyim :)

hem ali çook güzel bi isim bence.
bulamayın da onu koyun bari.. :)
ben iki heceli , kısa isimleri seviyorum zaten. ali de çok hoş geliyo kulağa.
hem de güzelliği hiç geçmeyecek türden bir isim.
babanın da gönlünü hoş etmiş olursun, çifte kavrulmuş olur :)

ohhh canım gez valla....
ben hayatda adım atmam soğukta senin kadar azimli değilim....
bazen içimden çok gelir gezmak ama ondada kime gideyim derim düşünürüm akşam olur....

sorma tatlım gördük kuzey beyi gayet iyiydi kk teyselerine selam söledi .....:enbuyukkk:

zeynebim.... ali hoş hatta süper bi isim :) beğenmenede sevindim.. babamda sevinir sanırsam ama kayınpederim için aynı şeyi söyleyemicemm.. gerçi onun ismini eltim koymuş oğluna mehmet imiz varr.. yoksa inan ben koyardım... babam da mehmet ali.. tam süper olurdu.. kayınvalidemin adı konusunda baskılara boyun eğmeyip kızımın adını eda koyuşumdan sonra oğluma ali koyarsam babamın ali si olduğunu çakmazlar inş.. kaydirigubbakcemile3

a.s özgecimm.. amann maşallah diyim cnım hep iyi olsun böyle inş.. hepimizn yavrusu :)
ayy gezicim diyiim soğuk sıcak işlemez :))) hapiciğinizin yerine geziyorum o zaman :))))

kıslarr günaydınnn şöleee bi geçmişe göz attımgeldımm...

zeynepcım ,refıyecımm,özgecımm nasılsınız şekerlerimm .refıye gez valla canım yaa ılerde gezemıycez dogru durust bıyere cıkamaycaz bugunlerı ıyı degerlendırmek lazım...

istanbul cok soguk butaraflara kar yagdı gece geçti. yerlerde var bıraz şimdi..sabah işe gelırken görucektınız benı..adım adım yavas yavas..ya bu kar cok korkutuyo benı..ya kayarsam dıye ödüm kopuyo valla.allahım korusun hepımızı.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bizde ananeden yeni geldik annem kızıma bitanede süveter almış bitane örmüştü patiğiyle sonra dün dükkan dükkan gezmiş bakmış alcaklarını listelemiş bana vermeyecekmiş daha bundan sonrasını bohçalayıp getircekmişopuyorumnanaktan teyzoşlar bugün ayrı bir sevinç var hem kızımı görücem hem dünürümü saat 1 buçukta dünürle randevumuz var beraber kocişlerle doktora gideceğiz çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…