kıslarr günaydınnn şöleee bi geçmişe göz attımgeldımm...
zeynepcım ,refıyecımm,özgecımm nasılsınız şekerlerimm .refıye gez valla canım yaa ılerde gezemıycez dogru durust bıyere cıkamaycaz bugunlerı ıyı degerlendırmek lazım...
istanbul cok soguk butaraflara kar yagdı gece geçti. yerlerde var bıraz şimdi..sabah işe gelırken görucektınız benı..adım adım yavas yavas..ya bu kar cok korkutuyo benı..ya kayarsam dıye ödüm kopuyo valla.allahım korusun hepımızı.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bizde ananeden yeni geldik annem kızıma bitanede süveter almış bitane örmüştü patiğiyle sonra dün dükkan dükkan gezmiş bakmış alcaklarını listelemiş bana vermeyecekmiş daha bundan sonrasını bohçalayıp getircekmişopuyorumnanaktan teyzoşlar bugün ayrı bir sevinç var hem kızımı görücem hem dünürümü saat 1 buçukta dünürle randevumuz var beraber kocişlerle doktora gideceğiz çok heyecanlıyım
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bizde ananeden yeni geldik annem kızıma bitanede süveter almış bitane örmüştü patiğiyle sonra dün dükkan dükkan gezmiş bakmış alcaklarını listelemiş bana vermeyecekmiş daha bundan sonrasını bohçalayıp getircekmişopuyorumnanaktan teyzoşlar bugün ayrı bir sevinç var hem kızımı görücem hem dünürümü saat 1 buçukta dünürle randevumuz var beraber kocişlerle doktora gideceğiz çok heyecanlıyım
günaydın canım.....
dikkat etmek gerek valla;kışın hamişlik zor;bende soğuk diye gezmeyi bile unuttum ....
asosyal yaşıyrom valla bide domuz gribi eklenince insan nereye gideyim diyo....
öle ev gezmelrini falan özledim artık oğluşumla inşlh.....
hiç sormaaa gezmek ıstıyorum bende aklımdakı bakırköye gelmektı oğluma bıseyler bakıcaktım yaaa..ınsallah hava bıraz yumusarda öğlene kadar...bide bi elbıse almıstım ebrudan pek ıcıme sınmedı onu degıstıreektım yerıne kadıfe sıcak tutatcak bı pantalon alacaktım(
zeynebim.... ali hoş hatta süper bi isim :) beğenmenede sevindim.. babamda sevinir sanırsam ama kayınpederim için aynı şeyi söyleyemicemm.. gerçi onun ismini eltim koymuş oğluna mehmet imiz varr.. yoksa inan ben koyardım... babam da mehmet ali.. tam süper olurdu.. kayınvalidemin adı konusunda baskılara boyun eğmeyip kızımın adını eda koyuşumdan sonra oğluma ali koyarsam babamın ali si olduğunu çakmazlar inş.. kaydirigubbakcemile3
kıslarr günaydınnn şöleee bi geçmişe göz attımgeldımm...
zeynepcım ,refıyecımm,özgecımm nasılsınız şekerlerimm .refıye gez valla canım yaa ılerde gezemıycez dogru durust bıyere cıkamaycaz bugunlerı ıyı degerlendırmek lazım...
istanbul cok soguk butaraflara kar yagdı gece geçti. yerlerde var bıraz şimdi..sabah işe gelırken görucektınız benı..adım adım yavas yavas..ya bu kar cok korkutuyo benı..ya kayarsam dıye ödüm kopuyo valla.allahım korusun hepımızı.
canım çok geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine canım bol bol sıvı al ben günde nerdeyse içtiğim ayran falan hariç 2 litre su içiyorum çok yararı oluyo gerçi karnım çok şişiyo ama ne yapim tekrar geçmiş olsun canım:asigim:kızlar dünden beri çok ciddi böbrek ağrım var. sol tarafım. gece uyumadım eşimide uyutmamışım inlemelerimle. aile hekimime gittim idrar testi yaptılar. lökosit falan çıkmadı. aile hekimim biraz korkuttu plasenta ayrılması, düşük tehdidi, kas yapısında esneme bi çok şeyden bahsetti ama ultrasonla bakılıp teşhis edilmeli dedi. sadece bol bol su önerdi. hemen kendi doktorumu aradım. idrar testi yaptır dedi. yaptırdığımı ve bişi çıkmadığını söyledim. Hiç paniklemene gerek yok o zman. yanlış bir hareket yapmışsındır dedi. Parol önerdi. 2 tane iç dedi. Aldım ama içmemiştim. az önce tekrar vurmaya başladı. mecburen ilk kez bir ağrı kesici içtim. inşallah ii olur. bebeğime bişi olmadan geçsinde...ben acıyı çekmeye razıyım.
amin canım benim güzel dileklerin için evet canım kızımı görmeyeli tam 1 ay oldu canım çok ösledim annemde benden fazla heyecan var ilk torunları birde 5 sene sonra olunca daha bir hasret çektiler bizim gibi sağlıcakla kucağımıza alalımda gerisi boş canımgünaydın canım annecıgının ellerıne saglık..ne guzel dımı bizden cok düşünüyolar valla.allah razı olsun.basımızdan eksık etmesın ne dıyım.
inşallah doktordanda guzel haberlerle dön canım.bi guzel özlem gıder bakalım kızınla..allahım bu tatlı heyecanımızı içimizden eksık etmesın.
zeyracım gnydın ohh ne güzel görcen dünürü valla...bende heycan yptım yaa ne güzell...zeynoda gelse bana ne güzel olur....annene maşlh vala zaten bizim analarımız ahh onlarda olmsa varya başımızın tacı hepsi.....
bizimkide bohça yapcakmış öle getircekmiş artık bana vermiyo:))))
ayşecimle özgecim de geldiler.. :)
günaydın kızlar
nasılsınız
amaan bu isim mevzusu açılınca saçımı başımı yolasım geliyor
onlara ne yaa onlara ne hayret bi şey
koy ali'yi valla. isim misim bakma başka. hayret bişey.
günaydın canım..
valla ben evde camdan dışarı bakarken bile içim üşüyor. dışarsı buz gibidir eminim.
bi de işe gitmek durumundasınız siz çalışanlar.. Allah yardım etsin valla..
yavaş yavaş yürümek, acayip dikkat etmek lazım.. ihtiyatlı olduktan sonra bişiycik olmaz ama sen yine kolla kendini de, kuzunu da.. a.s.
hiç sorma güzelim malasef çalısmak zorundayız..napalım allah tek saglık versınde.bide şimdi fazlaca dıkkat tabı..gerçi bu herzaman herdurumda gecerlı artık evde bıle olsak tedbırı elden bırakmıyoruz.eğilerek yerlerı falan silmiyorum artık.vileda sağolsun. hiç sevmezdım kendılerıyle yer sılmeyı ama mecbur kalınca elımden düşmez oldu.
günaydın canım.
nasıl olayım.aşıyı vurdurdum şimdi de neden vurdurdun falan filan diyolar.Beynimi bulandırıyorlar
birperi.. günaydın cnım sanada.. iyi günler diliyoruz oğlumla beraber... :))geziyorum cnımm.. sefam olsun. allahım korusun ööylee mikrop,virüs,amann markete girmiyimm amann dolmuş,otobüs.. öylesorunum da yok.. kocam da bende takılmıyoruz pek sanırım rahatız biraz.. rabbim korusun bizi demeleklerimizi de.. olcağa çare yok cnımm.. bişiy gelicekse başımıza biz evden çıkmasakda kocalar tümgün dışarda onlardan gelir gene gelirr.. relakss.. :))) bu günlerimim bol gezerek değerlendirmek istiyorum cnımm.. allahım korusun bizi de hepimizii...
teşekkürler zeynocuğum sorma sonunda bebişlerin sayesinde buluşacağız dönüştede belki dünürlere uğrayacağız çaya oradan girer beraber mesaj yazarız artık ilk açılışı yapmış olarak kurdele kesiyoruz deriz valla zeynocuğum keşke hepimiz yakın olsakta görüşsek ama sonuçta görüşülmeyecek bişey yok bebişlerimiz ellerimizde görüşürüz bir gün zaten özgeciğim yazıngelecekmiş bol bol gezeriz bebişlerde doğmuş olacak
kızlarr ben çıkıyorum artık.. canlarımm öpüyorum hepinizii.. kızımı uyandırıyımm .. 12 de çıkıcakmışız evden :) yarım saatte dolabımın önünde dikilir kıyafet fln denerim :)) ancak hazıranırım... hepinize iyi günlerr.. akşama annemlerden girebilirim diye ümit ediyorum ama inş... tatlı sohbetler size....
süpper olcak zeyra bak görceksin hatda bu anı ölümsüzleştirin bebişleirn ultrsn görüntüsü yanında fotolar falan... ilerde gösteririsin iki dünür çocuklara......
bu arada resim olayı olursa bizide unutmayın olurmu .....
keyfini çıkarın gününüz güzel geçsin ,açılışı yapın ayağınızı sürtün daha çok kişi buluşalım inşlh....
ayyy inşlh köye gelmeyi çok istyrum yazın inşlh nasip kısmet olur......
günaydın şekerler...opuyorumnanaktan
refiyecim hoşgeldin canımm .. özlettin valla kendini..yazdıklarını okudukça özendım valla bende buaralar pek bır gezmek istiyorum.. baya bir enerjiğimmmbiraz daha ağırlaşana kadar bol bol gez canımcım bizim yerimizede :)
zeyracımm ne güzel bugun hem doktor muayenen varmış hemde dünürcüğün ile buluşacaksın.. şimdiden size güzel hoş sohbetler diliyorum... prensesinede selamlarrr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?