2010 Nisan Anneleri

sen öle söyleyenlerı duyma bosver..kafanı karıstırma bence. doktorun vurun dedıyse gerısını bosver guzelım..

Doktor vurul demedi.Sen bilirsin dedi.Aile doktorumuz vurul dedi.Hem kendisi ana çocukta.Ayyy sinir bişi yaa..

hepsini dövmek lasım.Hıhıhı
ya vuruldum işte.Kafam rahat etsin diye...:lepi:

ayy gittim yine geldim :)) size yazmadan olmaz diye düşündüm... eltiminkızı 5aylık evli.. adet zamanları sancısı fln oluyomuş çok.. dün demişti benim dr.umun ablası var yakınımızda bi özel tıp merk.de.. ona gidelim diye..aradık dünsırayoktu.. az önce aradım.. p.tesi 3 de gidicezz... kendime de aldım randevu :))) oğlumu göriciimm.. gerçi bu dr. boy kilo söylemiyo ama olsun hareketlerini görürüm.. ocağın ilk haftası kendi dr.uma gidene kadar bi hasret gidermiş olurum yine :))) ayy kocişe söylesem der yine nolldu 1y dayanamadınn bi şekilde fırsat yarattın yine diye :))) neyse öpüyorum hepinizii.. yazimm dedim..

kızlar bizde kaçalım artık babişkomuzla kahvaltı yapalım öptüm hepinizi

günaydın kızlar ii haftasonları diliorum hepinize..bugün oğlumunda benim de keyfimiz yerinde..ii bi gün olcak inşallah..

bakalım kızlar bende bugun fırsat bulabilirsem bebişin kalan eksiklerini tamamlaıycam .....
anneminde işi yoksa tabi birlikte gideriz yoksa tek zor oluyo......

iyi canım. 2 gündür çektiiğimiz ağrılardan beri bugün iyiyiz çok şükür. Şu an uyuyor sanırım tık yok:))

aman tatlım iyi olsun da onlar biz anneler olarak hertürlü sıkıntıya çekmeye hazırız....
bizimkinin uyanma saatleri falan artık baya bir belirginleştii hergün saat 9 gibi depikliyor acıktımm anne diyor,kahvaltımızı yapıyoruz tesekkür ediyor oğlum kurban oluurm ya ne güzel bişiymiş......

evet canım çok şükür allahıma bu mutluluk bile çok güzel. kucağımza aldığımızda nasıl bişi hissedicez merak edyorum:))

GÜNAYDIN KIZLARa.s.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM.

GÜZEL HABERLERLE GELİN CANIMMM.

günaydın nazlıcım daha ıyı olmana sevındım guzelım dıkkat et kendıne

sağol canım... baya kötüymüş bidaha yaşamam inşallah. hiçbirimiz yaşamayalım inşallah.. ağrısız, sancısız bitirelim allahın izniyle..

Bende iyiyim canım.Kahvaltımızı yaptık oturduk. Bebişini kucağına aldığındaki mutluluk
hiçbirşeyle karşılaştırılamaz canım.

öyledir herhalde.. çok merakla bekliyorum hastanede karşılacağımız o ilk anı... bakalım..:gitme:

dimii ama o hareketlerı hıssetmek gıbısı yok valla şimdiden hersey degıyor..en guzel şeymıs hayatta dıyor ınsan dogduklarında nolacak neler hıssedecegız düşünemıyoırum bıle

GÜNAYDIN KIZLAR....NASILSINIZ*
nazlıcım geçmiş olsun canım....
kızlar dünürde yazmış biz bugün beraber dr a gidiyoruz...ben gizemi göreceğim dünürde göktuğu....dönüştede bize gelcez çay içeceğiz.size buradan inşallah güzel haberler veririz.birde ikimiz göbeklerimizi çekeriz...duble göbek olur.....

nazlıcığım yazmıştım önceki sayfada ama tekrar geçmiş olsun canım benim dikkat et ADAmıza canım benim bol bol sıvı tüket canım ben günde sadece su olarak 2 litreyi buluyo içtiğğim su canım doktorum öyle demişti bana canımcım

mehtapcığım çok saol canım teyzoşumuz inşallah güzel haberlerle geliriz sizlere

günaydın canım dünürüm evet canım inşallah güzel haberler veririz canım benim hava çok kötü yaaa çok yağmur yağıyo ayrıca soğuk valla şansımıza canım aslında ben beraber gitmişken lohusa pijaması falan bakıcaktım duruma göre bakarız canım lcwya falanda uğrasak şu hamile kıyafetlerine bir bardık bakarsın alırdıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…