sen öle söyleyenlerı duyma bosver..kafanı karıstırma bence. doktorun vurun dedıyse gerısını bosver guzelım..
ayşeciğim vurulmadan nden vurdurmuyosun derler vurulursun neden vurdurdun bu milletin ağzı torba değilki büzesin aynı bu olay evlenmezsin neden evlenmiyosun evlenirsin neden erken evlendin çocuk yokmu yaparsın ikincisini neden yapmıyosun sonra kaça gidiyo ooooooo bir sürü soru valla canım hiç takma kafana bitanem kimseyede açıklama yapmak zorunda değilsin boşver canımcım
günaydın herkese...
günaydın nazlıcım....
ADA nasıl???:asigim:
iyi canım. 2 gündür çektiiğimiz ağrılardan beri bugün iyiyiz çok şükür. Şu an uyuyor sanırım tık yok:))
aman tatlım iyi olsun da onlar biz anneler olarak hertürlü sıkıntıya çekmeye hazırız....
bizimkinin uyanma saatleri falan artık baya bir belirginleştii hergün saat 9 gibi depikliyor acıktımm anne diyor,kahvaltımızı yapıyoruz tesekkür ediyor oğlum kurban oluurm ya ne güzel bişiymiş......
GEÇMİŞ OLSUN CANIM.kızlar dünden beri çok ciddi böbrek ağrım var. sol tarafım. gece uyumadım eşimide uyutmamışım inlemelerimle. aile hekimime gittim idrar testi yaptılar. lökosit falan çıkmadı. aile hekimim biraz korkuttu plasenta ayrılması, düşük tehdidi, kas yapısında esneme bi çok şeyden bahsetti ama ultrasonla bakılıp teşhis edilmeli dedi. sadece bol bol su önerdi. hemen kendi doktorumu aradım. idrar testi yaptır dedi. yaptırdığımı ve bişi çıkmadığını söyledim. Hiç paniklemene gerek yok o zman. yanlış bir hareket yapmışsındır dedi. Parol önerdi. 2 tane iç dedi. Aldım ama içmemiştim. az önce tekrar vurmaya başladı. mecburen ilk kez bir ağrı kesici içtim. inşallah ii olur. bebeğime bişi olmadan geçsinde...ben acıyı çekmeye razıyım.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bizde ananeden yeni geldik annem kızıma bitanede süveter almış bitane örmüştü patiğiyle sonra dün dükkan dükkan gezmiş bakmış alcaklarını listelemiş bana vermeyecekmiş daha bundan sonrasını bohçalayıp getircekmişopuyorumnanaktan teyzoşlar bugün ayrı bir sevinç var hem kızımı görücem hem dünürümü saat 1 buçukta dünürle randevumuz var beraber kocişlerle doktora gideceğiz çok heyecanlıyım
GÜNAYDIN KIZLARa.s.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
sağol yosuncum sen nasılsın?
günaydın nazlıcım daha ıyı olmana sevındım guzelım dıkkat et kendıne
Bende iyiyim canım.Kahvaltımızı yaptık oturduk. Bebişini kucağına aldığındaki mutluluk
hiçbirşeyle karşılaştırılamaz canım.
aman tatlım iyi olsun da onlar biz anneler olarak hertürlü sıkıntıya çekmeye hazırız....
bizimkinin uyanma saatleri falan artık baya bir belirginleştii hergün saat 9 gibi depikliyor acıktımm anne diyor,kahvaltımızı yapıyoruz tesekkür ediyor oğlum kurban oluurm ya ne güzel bişiymiş......
sağol canım... baya kötüymüş bidaha yaşamam inşallah. hiçbirimiz yaşamayalım inşallah.. ağrısız, sancısız bitirelim allahın izniyle..
amin canım inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?