2010 Nisan Anneleri

süper süper süperrrrr

sorma ya ava bozuk baya.soğukta...olsun canım ya bugün tek kötü giden şey o olsun.geri kalan herşey iyi olsunda canım.evet uğrayabilirsek uğrarız canım oraya valla iyi olur bende bakıcam bi tane daha ihtiyacım var:1hug:

yaa ciciler topiği yavaş yavaş dolmaya başlamış ben istanbuldaki alışvrişimi bekliodum ama akşam evdekleri çekip ekleyeyim bari heveslendim bende.istanbul dönüşüde ordan aldıklarmı eklerim.bide kızlar siz pijama ve gecelik kaçar tane alcaksınız ben 1 pijama bi gecelik düşündüm hastane için yeterlimi sizce?

canım 4 gün önce arkadaşım doğum yaptı 1 gecelik yetti. ama nolur nolmaz birde pijama ii olur bence

arkadaslar merhaba ben bu konuda yeni baslık actım ama belki sız biliyorsunuzdur..genel anestezi ile normal dogum var mı??? benı annem genel anestezi alarak normal dogurmus??? hala bu yontem var mı hıc duymuyorum cunku.. bilgilendırırsenız sevınırım..

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım keyifler bebişler umarım iyidir.
doktora gidip güzel haberle dönenler ve aşı olanlar var hayırlı olsun diyorum. inş dünürlerden de güzel haberler alırız.hihoyyyt
dün bende dr a gittim kızımı gördüm aslında tam göremedim iki büklüm yatmış yüzünün önünde ayağı vardı tam bişey anladım bu kez:çok üzgünüm: ama sağlığı iyi ya önemli olan o.
sadece bebeğin ölçümleri 21+6 gösteriyo ama sat ım 23 doktor + - 1 hafta veriyoruz önemli bişey değil dedi dr uma güveniyorum ama insan genede tedirgin oluyo bu konuda bilgisi olan var mı kızlar?

:teselli:
canım dr un dediği gibi korkmana gerek yok benim bebeğimde küçük SAT a göre. zaten bu haftalardan sonra tutmayabilir dedi dr. sadece her kontrolde gelişmiş olmasını takip etmemiz lazım dedi. oda inşallah ii olacak. ben çok minyon tipliyim annemde, eşimde. o yüzden benim bebeğimin biraz daha küçük olması normal bence. kafana takma önemli bişi olsa dr'lar saklamaz.:teselli:

vallahi genel anastesi ile normal doğumu hiç duymadım ....
normal doğum yapman için ıkınman lazım diye biliyorum yani doğumu anne bizzat yaşarki normal doğum olur...fakat tamamen baygın olunca zaten elden bişi yok böle oluncada olan doğum sezeryan olmuş oluyo...benimde kafam karıştı valla......CADIARZU

canım sağol bilgilendirdiğin için umarım herşey iyi olur

slm arkadaslar nasilsiniz bakalim ben normal dogurcam öbür cocuklarimda da normal dogurdum.....ilk dogum zor oluyor ama cabuk iyilesiyorsun hersey yolunda görünürse normal dogurun derim ben :hulya:

slm arkadaslar nasilsiniz bakalim ben normal dogurcam öbür cocuklarimda da normal dogurdum.....ilk dogum zor oluyor ama cabuk iyilesiyorsun hersey yolunda görünürse normal dogurun derim ben :hulya:

banada şimdilik normal çok mantıklı geliyor ama. bazende o korkuyu atamıyorum. gerçi dr um henüz bişi sölemedi doğumla ilgili. ama şu ana kadar bebeğimin pozisyonu hep iyidi. bir diğer korkum da druma olan uzaklığım 40 km var aramızda aniden doğum olursa naparım ben. eşim benden heyecanlı zaten. neyse... stres oldum yine. o zman bakıcaz artık duruma...:))

canim seninde ilk dogumun sanirim bebek hemen öle gelmiyyorki benim ikisinde ded sabah erkenden suyum gelmisti hemen hastaneye gittik ama nerdeee teee aksama dogru dogrudum ikisinide yani agrilar yavas yavas geliyo geldikce rahim aciliyo normal dogum cok güzel tafsiye ederim canimm...:CüvCüv:

ii akşmlr kızlar...
kimseden ses yok....
bizim altın dünürler ne yaptı acaba onlardanda ses yok....

iyi akşamlar kızlarr
bugün geç kalktım baya evle uğraş derken anca oturabiliyorum
sizler nasılsınız? keyifler yerindedir umarım
1453sym kalbini ferah tut canım doktorun da normal dediğine göre hiç sıkma canını
doğuma gelince bende normal istiyorum ama korkmuyorda değilim. bakalım bebeğin dönsünde bi
bide kızlar size bişey anlatıcam kardeşimin eltisi doğum yaptı pazartesi günü. en son geçen cuma gitmiş doktora ve bebek normal miş ve pazarteside doğum başlamış doktoru bir daha gerek görmemiş bebeğin pozisyonuna bakmayı doğuma girmiş ama bebek ters döndüğü için normalden sezeryana çevirmişler
o yüzden ne zaman ne olacağı belli olmaz tabiki

merhaba ben zeyra dünürlerdeyiz çay içiyoruz şu anda damatla gelimiz maşallah dedi doktor amcası iyiymiş çok güzel bir gün geçirdik beni kız 550 gr olmuş damadım 590 gr dünürümün maşallah şeker yönünden iyi yan bir sorunumuz yokmuş şükürler olsun

jnaz hoşgeldin canım evet son anda bazı aksilikler olabiliyoor ve durum bir anda değişiyor herseyin hayırlısı diyelim .....
sende bol bol dinlen valla ben calışıyorum ama senin kadar yorulmuyorum hehe:)))

slm kızlar nasılsınız bende yoruldum wallahi anca oturabildim dolaplarımın içini düzenledim.hemen belim ağırmaya başladı.kızlar ruh halim yine kötü yaa çok değişiyo.bian çok mutluyum.bazende durduk yere içim bunalıyo.moralim bozuluo.sizdede oluyomu böyle.

oooo altın dünürler buluşmuş sonunda hayırlı ve uğurlu olsun ne denir ki başka darısı bizim başımıza artıkın ....bebeişlerinizin iyi olmasına çok sevindim kızlar....
bekliyorum fotoları kendi adıma söliyim bari eee meraklı olunca böle oluyo demekki:)))))hihoyyyt

haydeee hoşgeldin tatlım sende aramıza ????
böle oluyomuda ne demek ben hamiş olduğum günden beri hiç normal olduğumu görmedim ki,zaten değildim hepten aştım çizgiyi......lülülülülülü
bu arada çok yorma kendini yaaaa......ben böle yorulunca gece yattığım yeri bilmiyourm valla.....şu lohusalığıda atlatalımda hayırlısı ile asıl en büyük bela oymuş öle diyorlar valla ozaman ki ruh halinin yerini hiç bişi tutmuyomuş.......delikafadulden

ohh ohh ne güzell afiyet bal şeker olsun kızlarr yarasın bebişlere
maşallah kızımızada oğlumuzada
e artık resimde çekinde tam olsun kaydirigubbakcemile5
jnaz hoşgeldin canım evet son anda bazı aksilikler olabiliyoor ve durum bir anda değişiyor herseyin hayırlısı diyelim .....
sende bol bol dinlen valla ben calışıyorum ama senin kadar yorulmuyorum hehe:)))
hoşbuldum özgecimm
bende kurt var galiba oturamıyorum bir yerde:)
eşim sabahtan o kadar tembihledi ama yok içim rahat etmiyor :) gelince kızacak yine
hatta dün perdeyi çekerken bi tarafı kornişten çıkmıştı akşam dedim ama düzeltmedi sabah montunu giydi tam gidecek aman şunu düzelteyim yoksa sen çıkmaya falan kalkarsın diyo:)

merhaba canım hoşgeldin . aman dikkat et kendine
aynen tatlım bende senin gibiyim sabah eşimle şakalaşırken bir baktım ağlıyorum :) adamcağızda şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…