GÜNAYDIN KIZLAR....NASILSINIZ*
nazlıcım geçmiş olsun canım....
kızlar dünürde yazmış biz bugün beraber dr a gidiyoruz...ben gizemi göreceğim dünürde göktuğu....dönüştede bize gelcez çay içeceğiz.size buradan inşallah güzel haberler veririz.birde ikimiz göbeklerimizi çekeriz...duble göbek olur.....
günaydın canım dünürüm evet canım inşallah güzel haberler veririz canım benim hava çok kötü yaaa çok yağmur yağıyo ayrıca soğuk valla şansımıza canım aslında ben beraber gitmişken lohusa pijaması falan bakıcaktım duruma göre bakarız canım lcwya falanda uğrasak şu hamile kıyafetlerine bir bardık bakarsın alırdıkta
yaa ciciler topiği yavaş yavaş dolmaya başlamış ben istanbuldaki alışvrişimi bekliodum ama akşam evdekleri çekip ekleyeyim bari heveslendim bende.istanbul dönüşüde ordan aldıklarmı eklerim.bide kızlar siz pijama ve gecelik kaçar tane alcaksınız ben 1 pijama bi gecelik düşündüm hastane için yeterlimi sizce?
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım keyifler bebişler umarım iyidir.
doktora gidip güzel haberle dönenler ve aşı olanlar var hayırlı olsun diyorum. inş dünürlerden de güzel haberler alırız.hihoyyyt
dün bende dr a gittim kızımı gördüm aslında tam göremedim iki büklüm yatmış yüzünün önünde ayağı vardı tam bişey anladım bu kez:çok üzgünüm: ama sağlığı iyi ya önemli olan o.
sadece bebeğin ölçümleri 21+6 gösteriyo ama sat ım 23 doktor + - 1 hafta veriyoruz önemli bişey değil dedi dr uma güveniyorum ama insan genede tedirgin oluyo bu konuda bilgisi olan var mı kızlar?
arkadaslar merhaba ben bu konuda yeni baslık actım ama belki sız biliyorsunuzdur..genel anestezi ile normal dogum var mı??? benı annem genel anestezi alarak normal dogurmus??? hala bu yontem var mı hıc duymuyorum cunku.. bilgilendırırsenız sevınırım..
:teselli:
canım dr un dediği gibi korkmana gerek yok benim bebeğimde küçük SAT a göre. zaten bu haftalardan sonra tutmayabilir dedi dr. sadece her kontrolde gelişmiş olmasını takip etmemiz lazım dedi. oda inşallah ii olacak. ben çok minyon tipliyim annemde, eşimde. o yüzden benim bebeğimin biraz daha küçük olması normal bence. kafana takma önemli bişi olsa dr'lar saklamaz.:teselli:
slm arkadaslar nasilsiniz bakalim ben normal dogurcam öbür cocuklarimda da normal dogurdum.....ilk dogum zor oluyor ama cabuk iyilesiyorsun hersey yolunda görünürse normal dogurun derim ben :hulya:
banada şimdilik normal çok mantıklı geliyor ama. bazende o korkuyu atamıyorum. gerçi dr um henüz bişi sölemedi doğumla ilgili. ama şu ana kadar bebeğimin pozisyonu hep iyidi. bir diğer korkum da druma olan uzaklığım 40 km var aramızda aniden doğum olursa naparım ben. eşim benden heyecanlı zaten. neyse... stres oldum yine. o zman bakıcaz artık duruma...:))
merhaba ben zeyra dünürlerdeyiz çay içiyoruz şu anda damatla gelimiz maşallah dedi doktor amcası iyiymiş çok güzel bir gün geçirdik beni kız 550 gr olmuş damadım 590 gr dünürümün maşallah şeker yönünden iyi yan bir sorunumuz yokmuş şükürler olsun
slm kızlar nasılsınız bende yoruldum wallahi anca oturabildim dolaplarımın içini düzenledim.hemen belim ağırmaya başladı.kızlar ruh halim yine kötü yaa çok değişiyo.bian çok mutluyum.bazende durduk yere içim bunalıyo.moralim bozuluo.sizdede oluyomu böyle.
ohh ohh ne güzell afiyet bal şeker olsun kızlarr yarasın bebişleremerhaba ben zeyra dünürlerdeyiz çay içiyoruz şu anda damatla gelimiz maşallah dedi doktor amcası iyiymiş çok güzel bir gün geçirdik beni kız 550 gr olmuş damadım 590 gr dünürümün maşallah şeker yönünden iyi yan bir sorunumuz yokmuş şükürler olsun
hoşbuldum özgecimmjnaz hoşgeldin canım evet son anda bazı aksilikler olabiliyoor ve durum bir anda değişiyor herseyin hayırlısı diyelim .....
sende bol bol dinlen valla ben calışıyorum ama senin kadar yorulmuyorum hehe:)))
merhaba canım hoşgeldin . aman dikkat et kendineslm kızlar nasılsınız bende yoruldum wallahi anca oturabildim dolaplarımın içini düzenledim.hemen belim ağırmaya başladı.kızlar ruh halim yine kötü yaa çok değişiyo.bian çok mutluyum.bazende durduk yere içim bunalıyo.moralim bozuluo.sizdede oluyomu böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?