2010 Nisan Anneleri

kızlaryaa bişey sorucam size biraz özel olacak ama
mesela bi 5-10 dk oturayım hemen vajina bölgem uyuşuyor yada ağrıyor sizde de öyle oluyor mu
bide bugün uzunca bir süreden sonra sağ kasığımda ağrım oldu uzun sürmedi ama aynı adet sancısı gibiydi

1453sym kalbini ferah tut canım doktorun da normal dediğine göre hiç sıkma canını
sağol canım desteğin için.
ooh ne güzel dünürlerdende beklenen iyi haberler gelmişkaydirigubbakcemile2
gerçekten doğum için şimdi bişey söylemek erken inş hiç aksilik yaşamadan herkes istediği şekilde alır yavrularını kucağına

demek tek bende olmuyomuş kızlar çok tuhaf yaa durduk yere içim daralıyoda daralıyo demek hormonların etkisi.ewt ruzencim wala lohusalık dönemi psikolojisi hiçbişeye benzemiomuş napcas bilmem çok işimiz var çokk morallerimizi kontrol altında tutmamız lazımki sapıtmasınlar.sapıtıyolar yoksa:)

jnazcım canım benimde geçengün ilk defa yolda yürürken sanki vajinama bıçak saplandı gibi hissettim.bide sol kasığıma kramp girdi.çok yorulduğumdada yatınca heryanım tutuluyo kalıp gibi oluom.çok acaip zor kalkıom.

rica ederim tatlım

aynen hayatım rabbim yardımcımız olsun
ama sadece bizlede bitmiyor kii keşke herkes anlayışlı olsa yerimseniben

hımmm aman bir daha olmasın canımyaa
aynen bende senin gibiyim o yüzden yatmamaya çalışıyorum yoksa hem heryerim ağrıyor hemde psikolojim bozuluyor resmen

kızlarr şimdi çıkayımda canımın istediği bişey vardı onu yapayım
ya biliyorum yiyincede gece uyuyamayacağım mide yanmasından ama kendime engel olamıyorum

afiyet olsun jnazcım sorma bende hiç dayanamıyorum aklımızda kalcağına midemizde kalsın şekerim:)hamile diyilmiyiz nede olsa yicez tabi canım....

aynen bende öleyim ve kimsenin beni anlamdığını düşünüyorum (iyki kk var)
aynaya bakmak istemiyorum aldığım kilolar falan değilde bu saçlar benim cinnet geçirmeme sebep oluyo şimdide onlara taktım.....
durduk yere ağlıyorum ve eşim gelip artık teselli etmiyo hatda hamilelikten böle oldun sen falan diyip gayet normal karşılıyo ben hepten delleniyorum....
daha çok ilgi ve sevgi istyrum ama maalesef olmuyo....
valla benim ki sapıtcak iki iki dört ve ben neler yapacağımı kestiremiyorum bile:))))))kafamçokkarıştı

ii akşamlar kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın öpüyorum sizleri;yarın daha da durgun olcak burası öff pazarları sevmiyorum((

Merhaba kızlar,

1453sym canım doktorun herşey yolunda dediyse sorun yoktur.
ohhh keyf sizin keyf.Bebişlerde büyümüş maşallahhh.
a.s.gebelik psikolojisi canım.Zamanla hepimizde oluyor.

Bende o dertten ölüyorum malesef nazcım.Doktor magnezyum verdi.
kızlarr şimdi çıkayımda canımın istediği bişey vardı onu yapayım
ya biliyorum yiyincede gece uyuyamayacağım mide yanmasından ama kendime engel olamıyorum

afiyet olsun canım.

sorma ruzenim bende çok fazla ilgi istiyorum eşimden herzmanda olmayınca sinirime kavga çıkarıyorum dellendim iyice..bende aynaya bakmak istemiyorum canım hatta bakmıyorum canım psikolojim daha çok bozuluyo.normalde kilo takıntısı olan biriydim şimidi aldım başımı gidiom.

iyi akşamlar kızlar... annemlerdeyiz.. herkes yan odada ben mutfağa çaya bakmaya giderken açtım gizlice :))

ara ara gelir bakarım açık kalsın da :)) inş. herkes iyidirr..

sağol yosuncum bende iyiyim canım.sendedemi var o problem canım bendede bir kere yolda olmuştuda çok fenaydı bilirim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…