- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
sağol canım desteğin için.1453sym kalbini ferah tut canım doktorun da normal dediğine göre hiç sıkma canını
rica ederim tatlımsağol canım desteğin için.
ooh ne güzel dünürlerdende beklenen iyi haberler gelmişkaydirigubbakcemile2
gerçekten doğum için şimdi bişey söylemek erken inş hiç aksilik yaşamadan herkes istediği şekilde alır yavrularını kucağına
demek tek bende olmuyomuş kızlar çok tuhaf yaa durduk yere içim daralıyoda daralıyo demek hormonların etkisi.ewt ruzencim wala lohusalık dönemi psikolojisi hiçbişeye benzemiomuş napcas bilmem çok işimiz var çokk morallerimizi kontrol altında tutmamız lazımki sapıtmasınlar.sapıtıyolar yoksa:)
jnazcım canım benimde geçengün ilk defa yolda yürürken sanki vajinama bıçak saplandı gibi hissettim.bide sol kasığıma kramp girdi.çok yorulduğumdada yatınca heryanım tutuluyo kalıp gibi oluom.çok acaip zor kalkıom.
afiyet olsun jnazcım sorma bende hiç dayanamıyorum aklımızda kalcağına midemizde kalsın şekerim:)hamile diyilmiyiz nede olsa yicez tabi canım....
demek tek bende olmuyomuş kızlar çok tuhaf yaa durduk yere içim daralıyoda daralıyo demek hormonların etkisi.ewt ruzencim wala lohusalık dönemi psikolojisi hiçbişeye benzemiomuş napcas bilmem çok işimiz var çokk morallerimizi kontrol altında tutmamız lazımki sapıtmasınlar.sapıtıyolar yoksa:)
ohhh keyf sizin keyf.Bebişlerde büyümüş maşallahhh.merhaba ben zeyra dünürlerdeyiz çay içiyoruz şu anda damatla gelimiz maşallah dedi doktor amcası iyiymiş çok güzel bir gün geçirdik beni kız 550 gr olmuş damadım 590 gr dünürümün maşallah şeker yönünden iyi yan bir sorunumuz yokmuş şükürler olsun
a.s.gebelik psikolojisi canım.Zamanla hepimizde oluyor.slm kızlar nasılsınız bende yoruldum wallahi anca oturabildim dolaplarımın içini düzenledim.hemen belim ağırmaya başladı.kızlar ruh halim yine kötü yaa çok değişiyo.bian çok mutluyum.bazende durduk yere içim bunalıyo.moralim bozuluo.sizdede oluyomu böyle.
Bende o dertten ölüyorum malesef nazcım.Doktor magnezyum verdi.kızlaryaa bişey sorucam size biraz özel olacak ama
mesela bi 5-10 dk oturayım hemen vajina bölgem uyuşuyor yada ağrıyor sizde de öyle oluyor mu
bide bugün uzunca bir süreden sonra sağ kasığımda ağrım oldu uzun sürmedi ama aynı adet sancısı gibiydi
kızlarr şimdi çıkayımda canımın istediği bişey vardı onu yapayım
ya biliyorum yiyincede gece uyuyamayacağım mide yanmasından ama kendime engel olamıyorum
ii akşamlar kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın öpüyorum sizleri;yarın daha da durgun olcak burası öff pazarları sevmiyorum((
saolasın canım nazın bahsettiği şikayetim olmasa daha iyi olacağım.Sen nasılsın?hoşgeldin yosuncum nasılsın canım..
Hoşgeldin refiyecimm.Seni sormalı:)iyi akşamlar kızlar... annemlerdeyiz.. herkes yan odada ben mutfağa çaya bakmaya giderken açtım gizlice :))
ara ara gelir bakarım açık kalsın da :)) inş. herkes iyidirr..
Nazın dediği gibi canım.10 dk oturunca bile oluyor malesefsağol yosuncum bende iyiyim canım.sendedemi var o problem canım bendede bir kere yolda olmuştuda çok fenaydı bilirim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?