oooo altın dünürler buluşmuş sonunda hayırlı ve uğurlu olsun ne denir ki başka darısı bizim başımıza artıkın ....bebeişlerinizin iyi olmasına çok sevindim kızlar....
bekliyorum fotoları kendi adıma söliyim bari eee meraklı olunca böle oluyo demekki:)))))hihoyyyt
a.s.teşekkürler tavsiyen için canım.kızlar selam ben 2009 nisan annesiyim. size bi nasihat vereyim ne yapın ne edin moralinizi düzeltin çünkü ruh haliniz bebeğinizi çok etkiliyor. ve doğduktan sonra huzursuz bir bebek sahibi olmak istemiyorsanız gebelik döneminizi kendinize ve bebeğinize adayın olumsuzlukları görmeyin. etraftan çok ilgi beklemeyin siz onlara ilgi gösterin karşılığı mutlaka gelir. doğuma kadar polyannacılık oynayın faydasını göreceksiniz.
Afiyet olsun fundacığım.Ne mutlu size.Allah muhabbetinizi artırsın.Bak sana demiştim dün ben şeker yükleme yapılmadan belli olmaz diye.Şükür bişeyin yokmuş.çayımızı içtik geldik canım.sen çıkmışsın ama...40 yıllık dünür gibiyiz valla....çok konuşacak şeylerimiz varmış.beraber gezdik,lohusa pijamalarımızı aldıkialış veriş yaptık....yemek yedik.damadının cicilerine baktı....ben gelinimi, dünürde damadını gördü...gelinim gülücük attı bize....çok talılardı yaaa....birde dr bana herşeyi normal dedi.şeker yüklemesinden sonra şeker belli olur dedi....:1hug:
Sevsin tabiii:))))))yosuncum iyiyim cnım bendee.. annemle edoşum komşular hacıdan gelmiş oraya geçtiler.. bende babam,kocam,kardeşime çay servisi yapıyorum :))) arada da buraya girip bakıyorum ...
benim oğlum kalabalığı pek sevmiyo sanırım.. bugün 20 kişi falandık teyzemde hiiç oynaşmadıı.. annemlere geldik.. annem babam ben varız bi kıpırtı bi tepinme sorma :))) anne tarafını sevcek sanırsam :kedi:
ooooooo maşallah herşey çok iimiş bide buluşmuşsunuz daha ne keyfini çıkarın vallamerhaba ben zeyra dünürlerdeyiz çay içiyoruz şu anda damatla gelimiz maşallah dedi doktor amcası iyiymiş çok güzel bir gün geçirdik beni kız 550 gr olmuş damadım 590 gr dünürümün maşallah şeker yönünden iyi yan bir sorunumuz yokmuş şükürler olsun
canım bende çok istiyorum normal doğum bakalım doktor daha bişey demedi nasıl olacağına dair ama korkmuyor değilim son anda akslik olur sezeryan falan olur diye bakalım hayırlısıiyi akşamlar kızlarr
bugün geç kalktım baya evle uğraş derken anca oturabiliyorum
sizler nasılsınız? keyifler yerindedir umarım
1453sym kalbini ferah tut canım doktorun da normal dediğine göre hiç sıkma canını
doğuma gelince bende normal istiyorum ama korkmuyorda değilim. bakalım bebeğin dönsünde bi
bide kızlar size bişey anlatıcam kardeşimin eltisi doğum yaptı pazartesi günü. en son geçen cuma gitmiş doktora ve bebek normal miş ve pazarteside doğum başlamış doktoru bir daha gerek görmemiş bebeğin pozisyonuna bakmayı doğuma girmiş ama bebek ters döndüğü için normalden sezeryana çevirmişler
o yüzden ne zaman ne olacağı belli olmaz tabiki
canım aynen varya bazan okulda öğrencilere çatıyorum elimde kalırlar diye korkuyorum okadar yani, belim desen birden tutuyo hele kalçam tutuluyo birden kopacak sanki çıldırıyorum allah hepimize yardım etsin vallaslm kızlar nasılsınız bende yoruldum wallahi anca oturabildim dolaplarımın içini düzenledim.hemen belim ağırmaya başladı.kızlar ruh halim yine kötü yaa çok değişiyo.bian çok mutluyum.bazende durduk yere içim bunalıyo.moralim bozuluo.sizdede oluyomu böyle.
oluyo tabi canım olmaz mı geçen gece bi sancım olduki sorma allahım sen koru bişey mi oluyo yoksa dedim büyüyo bebişler ondan herhalkızlaryaa bişey sorucam size biraz özel olacak ama
mesela bi 5-10 dk oturayım hemen vajina bölgem uyuşuyor yada ağrıyor sizde de öyle oluyor mu
bide bugün uzunca bir süreden sonra sağ kasığımda ağrım oldu uzun sürmedi ama aynı adet sancısı gibiydi
çok saol canım yaaa aynen ama bazen engel olamıyoruz işyte hatta geçen eşim bi uzmanı dinlemiş tvde anne adayı üzüldükçe strese girdikçe beyin hücrelerinden bikaçı ölürmüş bebeği ve bebeği nasıl sevip telkin verirsen öle olurmuş ne kadar doğru bilemem ama dikkat etmek lazım tavsiyen için saolkızlar selam ben 2009 nisan annesiyim. size bi nasihat vereyim ne yapın ne edin moralinizi düzeltin çünkü ruh haliniz bebeğinizi çok etkiliyor. ve doğduktan sonra huzursuz bir bebek sahibi olmak istemiyorsanız gebelik döneminizi kendinize ve bebeğinize adayın olumsuzlukları görmeyin. etraftan çok ilgi beklemeyin siz onlara ilgi gösterin karşılığı mutlaka gelir. doğuma kadar polyannacılık oynayın faydasını göreceksiniz.
ilahi rafiyecim ya benim kızımda annem elini koyunca hareket etmiyo annemin disiplininden korkuyo heralde annemde ii bak şimdiden çekiniyo sözümü dinleyecek yerinden kalkıp evimi dağıtmıyacak diyoo düşün artıkkaydirigubbakcemile3yosuncum iyiyim cnım bendee.. annemle edoşum komşular hacıdan gelmiş oraya geçtiler.. bende babam,kocam,kardeşime çay servisi yapıyorum :))) arada da buraya girip bakıyorum ...
benim oğlum kalabalığı pek sevmiyo sanırım.. bugün 20 kişi falandık teyzemde hiiç oynaşmadıı.. annemlere geldik.. annem babam ben varız bi kıpırtı bi tepinme sorma :))) anne tarafını sevcek sanırsam :kedi:
selam ...
bende iyiyim cnm.hb yosun cum sağol iyiyim sen nasılsın??
allah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah kolay doğumlar versin allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde
aminn inşallah canım.allah daim etsin yosun cum
hoşgeldin canımm.Ne mutlu size.Bebişlerede çok sevindim maşallah suphanallah.tarayıcı varsa prensesinde fotosunu koysana :)kızlar meraba biz geldik nasılsınız dünürlerden az önce geldik çok güzel bir gündü bizim için valla keşke daha önceden buluşsaydık sanki 40 yıldır biribirimizi tanıyoruzda hiç yabancılık çekmedik beraber gezdik ultrasyon odamıza girdik birbirimizin çok güzeldi o gelinini izledi bende damadımı damadım çok yakışıklı kızlar bu arada valla yine bizim kızı düşünüyordu :))) bizim kızda 550 gr olmuş sattan 1 hafta önde gidiyo minik kuzum maşallah doktor amcası herşeyi normal dedi bu arada gülüyorkende bir ultrasyon fotosu verdi bebişimin çok tatlıyduı teyzoşları yaaa:)) iki hafta sonra şeker yüklemesine gideceğim inşallah bizden bu kadar haaa bu arada dünürle fotoğraflarımızı çektik göbiş şimdi ekleyeceğim göbiş ttopiğine
İyi geceler kızlar.Öpüldünüz.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?