2010 Nisan Anneleri

kızlar selam ben 2009 nisan annesiyim. size bi nasihat vereyim ne yapın ne edin moralinizi düzeltin çünkü ruh haliniz bebeğinizi çok etkiliyor. ve doğduktan sonra huzursuz bir bebek sahibi olmak istemiyorsanız gebelik döneminizi kendinize ve bebeğinize adayın olumsuzlukları görmeyin. etraftan çok ilgi beklemeyin siz onlara ilgi gösterin karşılığı mutlaka gelir. doğuma kadar polyannacılık oynayın faydasını göreceksiniz.

çayımızı içtik geldik canım.sen çıkmışsın ama...40 yıllık dünür gibiyiz valla....çok konuşacak şeylerimiz varmış.beraber gezdik,lohusa pijamalarımızı aldıkialış veriş yaptık....yemek yedik.damadının cicilerine baktı....ben gelinimi, dünürde damadını gördü...gelinim gülücük attı bize....çok talılardı yaaa....birde dr bana herşeyi normal dedi.şeker yüklemesinden sonra şeker belli olur dedi....:1hug:

yosuncum iyiyim cnım bendee.. annemle edoşum komşular hacıdan gelmiş oraya geçtiler.. bende babam,kocam,kardeşime çay servisi yapıyorum :))) arada da buraya girip bakıyorum ...
benim oğlum kalabalığı pek sevmiyo sanırım.. bugün 20 kişi falandık teyzemde hiiç oynaşmadıı.. annemlere geldik.. annem babam ben varız bi kıpırtı bi tepinme sorma :))) anne tarafını sevcek sanırsam :kedi:

a.s.teşekkürler tavsiyen için canım.
Afiyet olsun fundacığım.Ne mutlu size.Allah muhabbetinizi artırsın.Bak sana demiştim dün ben şeker yükleme yapılmadan belli olmaz diye.Şükür bişeyin yokmuş.
Sevsin tabiii:))))))

pazartesi görücem oğluşumuu.. ayy düşünmesi bile heyecan vericii.. :asigim: daha 11 gün olmuş göreli ama yıl oldu sanki yaa.. bide bu arada bi hastalık geçirdim sanırım ondan uzun geldi bana bu süre.. doktorum onun harici gizlice ablasına da gittiğimi öğrense ne der acaba :)) ama kadını öyle bi tembihliyorum ki dayanamadım görmeden anlayın fln :)) söylemiyo sanırımm.. :icecream:

ooooooo maşallah herşey çok iimiş bide buluşmuşsunuz daha ne keyfini çıkarın valla
canım bende çok istiyorum normal doğum bakalım doktor daha bişey demedi nasıl olacağına dair ama korkmuyor değilim son anda akslik olur sezeryan falan olur diye bakalım hayırlısı
canım aynen varya bazan okulda öğrencilere çatıyorum elimde kalırlar diye korkuyorum okadar yani, belim desen birden tutuyo hele kalçam tutuluyo birden kopacak sanki çıldırıyorum allah hepimize yardım etsin valla
oluyo tabi canım olmaz mı geçen gece bi sancım olduki sorma allahım sen koru bişey mi oluyo yoksa dedim büyüyo bebişler ondan herhal
çok saol canım yaaa aynen ama bazen engel olamıyoruz işyte hatta geçen eşim bi uzmanı dinlemiş tvde anne adayı üzüldükçe strese girdikçe beyin hücrelerinden bikaçı ölürmüş bebeği ve bebeği nasıl sevip telkin verirsen öle olurmuş ne kadar doğru bilemem ama dikkat etmek lazım tavsiyen için saol
ilahi rafiyecim ya benim kızımda annem elini koyunca hareket etmiyo annemin disiplininden korkuyo heralde annemde ii bak şimdiden çekiniyo sözümü dinleyecek yerinden kalkıp evimi dağıtmıyacak diyoo düşün artıkkaydirigubbakcemile3

anneninki de iyi düşünceymiş cnımm.. ama bakalım cidden nasıl olucak durumlarr.. onlar sağlıklı olsunlar da dağıtsınlarr biz toplarızz.. anneannesi de seve seve toparlar evini cnımm :))

kimse kalmamış canlarımm... bende accık tv izliyim olmazsa gelirim yine.. opuyorumnanaktan

hb yosun cum sağol iyiyim sen nasılsın??
bende iyiyim cnm.

aminnnn.inşallah.

kızlar meraba biz geldik nasılsınız dünürlerden az önce geldik çok güzel bir gündü bizim için valla keşke daha önceden buluşsaydık sanki 40 yıldır biribirimizi tanıyoruzda hiç yabancılık çekmedik beraber gezdik ultrasyon odamıza girdik birbirimizin çok güzeldi o gelinini izledi bende damadımı damadım çok yakışıklı kızlar bu arada valla yine bizim kızı düşünüyordu :))) bizim kızda 550 gr olmuş sattan 1 hafta önde gidiyo minik kuzum maşallah doktor amcası herşeyi normal dedi bu arada gülüyorkende bir ultrasyon fotosu verdi bebişimin çok tatlıyduı teyzoşları yaaa:)) iki hafta sonra şeker yüklemesine gideceğim inşallah bizden bu kadar haaa bu arada dünürle fotoğraflarımızı çektik göbiş şimdi ekleyeceğim göbiş ttopiğine

allah daim etsin yosun cum
aminn inşallah canım.

hoşgeldin canımm.Ne mutlu size.Bebişlerede çok sevindim maşallah suphanallah.tarayıcı varsa prensesinde fotosunu koysana :)

buketciğim,jnazcığım,yosuncuğum,ümmühancığım çok saolun teyzoşlarımız güzel dilekleriniz için rabbim meleklerimizi korusun inşallah dünyada evlattan başka mutluluk onun sağlıklı olmasından başka huzur gerçekten yokmuş o rahmime düştü düşeli herşey onun üstüne kuruldu sanki rabbim kimseyi evlat hasreti çektirmesin inşallah

yosuncuğum tarayıcım yok canımcım çok isterdim ama koymayı canım yaa ama şimdi göbbişleri ekleyecem dünürle bu akşam çektirdiğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…