Merhaba kızlar,
1453sym canım doktorun herşey yolunda dediyse sorun yoktur.
ohhh keyf sizin keyf.Bebişlerde büyümüş maşallahhh.
a.s.gebelik psikolojisi canım.Zamanla hepimizde oluyor.
Bende o dertten ölüyorum malesef nazcım.Doktor magnezyum verdi.
afiyet olsun canım.
amiin cnımm.. inş.. cümlemizi korusun rabbim.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:allah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah kolay doğumlar versin allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde
opuyorumnanaktanİyi geceler kızlar.Öpüldünüz.a.s.
ooooooo maşallah herşey çok iimiş bide buluşmuşsunuz daha ne keyfini çıkarın valla
canım bende çok istiyorum normal doğum bakalım doktor daha bişey demedi nasıl olacağına dair ama korkmuyor değilim son anda akslik olur sezeryan falan olur diye bakalım hayırlısı
canım aynen varya bazan okulda öğrencilere çatıyorum elimde kalırlar diye korkuyorum okadar yani, belim desen birden tutuyo hele kalçam tutuluyo birden kopacak sanki çıldırıyorum allah hepimize yardım etsin valla
oluyo tabi canım olmaz mı geçen gece bi sancım olduki sorma allahım sen koru bişey mi oluyo yoksa dedim büyüyo bebişler ondan herhal
çok saol canım yaaa aynen ama bazen engel olamıyoruz işyte hatta geçen eşim bi uzmanı dinlemiş tvde anne adayı üzüldükçe strese girdikçe beyin hücrelerinden bikaçı ölürmüş bebeği ve bebeği nasıl sevip telkin verirsen öle olurmuş ne kadar doğru bilemem ama dikkat etmek lazım tavsiyen için saol
ilahi rafiyecim ya benim kızımda annem elini koyunca hareket etmiyo annemin disiplininden korkuyo heralde annemde ii bak şimdiden çekiniyo sözümü dinleyecek yerinden kalkıp evimi dağıtmıyacak diyoo düşün artıkkaydirigubbakcemile3
kızlar meraba biz geldik nasılsınız dünürlerden az önce geldik çok güzel bir gündü bizim için valla keşke daha önceden buluşsaydık sanki 40 yıldır biribirimizi tanıyoruzda hiç yabancılık çekmedik beraber gezdik ultrasyon odamıza girdik birbirimizin çok güzeldi o gelinini izledi bende damadımı damadım çok yakışıklı kızlar bu arada valla yine bizim kızı düşünüyordu :))) bizim kızda 550 gr olmuş sattan 1 hafta önde gidiyo minik kuzum maşallah doktor amcası herşeyi normal dedi bu arada gülüyorkende bir ultrasyon fotosu verdi bebişimin çok tatlıyduı teyzoşları yaaa:)) iki hafta sonra şeker yüklemesine gideceğim inşallah bizden bu kadar haaa bu arada dünürle fotoğraflarımızı çektik göbiş şimdi ekleyeceğim göbiş ttopiğine
dünürcüğüm ekledim göbişleri bak canım çok tatlı damadım herzamnki gibi:))
dünür hoşgeldin canım.benimde diğer gelen misafirlerim şimdi gitti...canım benim şimdi kendi dr umun usg kağıdına baktım.onda çocuk 622 gram yazıyo...aklım karıştı...:uhm:
tamam canım bakıyorum şimdi eline koluna sağlık....benim gelinim daha tatlı : )
o olabiliyomuş canım ultrasyondan ultrasyona farklılık onlarında formatı varmış sanırım bilgisayar gibi o yüzden her ultrasyonda kilosu boyu farklı olabiliyomuş atılan programa göre canımcım merak etme bişey olmaz levent beyde bana 10 gün ilerdesin derdi hep bunda 1 hafta çıktı bak yani önemli değila.s:1hug:
evet canım farklılık olabilir....ben yinede diyete devam edeceğim canım ne olur ne olmaz.dr numa gidene kadar bçyle devam edeyimde bakalım şeker yüklemesinde ne çıkacak....
kızlar bugün aldığımız dünürle pijamalarıda ciciler bölümüne ekleyeceğim şimdi birde annemin dokuduğu hırkayla patiği
valla canım bugün diyeti bozduk ama sorma ama nasıl acıkmıştık yaa valla eve gidene kadar sanırım biz senle yolda bayılırdık sanırım:roflol:akannehir
dünür ben çıkıyorum biraz dinleneceğim iyi geceler sana....gizemime iyi bak .öptüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?