2010 Nisan Anneleri

merhaba yosuncum.ay dünürüm çok tatlı ya sanki 40 yıldır tanışıyoruz 2 dakika susmadık o kadar çok konuşulacak konumuz varmışki...hiç yabancılık çekmedik....

amiin cnımm.. inş.. cümlemizi korusun rabbim.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
İyi geceler kızlar.Öpüldünüz.a.s.
opuyorumnanaktan

dünürcüğüm ekledim göbişleri bak canım çok tatlı damadım herzamnki gibi:))

sağol canım ya evet buluştuk dünürle beraber gittik dr a.dünür damadını ben gelinimi gördüm.çok tatlılardı ya...

dünür hoşgeldin canım.benimde diğer gelen misafirlerim şimdi gitti...canım benim şimdi kendi dr umun usg kağıdına baktım.onda çocuk 622 gram yazıyo...aklım karıştı...:uhm:

dünür hoşgeldin canım.benimde diğer gelen misafirlerim şimdi gitti...canım benim şimdi kendi dr umun usg kağıdına baktım.onda çocuk 622 gram yazıyo...aklım karıştı...:uhm:

o olabiliyomuş canım ultrasyondan ultrasyona farklılık onlarında formatı varmış sanırım bilgisayar gibi o yüzden her ultrasyonda kilosu boyu farklı olabiliyomuş atılan programa göre canımcım merak etme bişey olmaz levent beyde bana 10 gün ilerdesin derdi hep bunda 1 hafta çıktı bak yani önemli değila.s:1hug:

kızlar bugün aldığımız dünürle pijamalarıda ciciler bölümüne ekleyeceğim şimdi birde annemin dokuduğu hırkayla patiği

evet canım farklılık olabilir....ben yinede diyete devam edeceğim canım ne olur ne olmaz.dr numa gidene kadar bçyle devam edeyimde bakalım şeker yüklemesinde ne çıkacak....

evet canım farklılık olabilir....ben yinede diyete devam edeceğim canım ne olur ne olmaz.dr numa gidene kadar bçyle devam edeyimde bakalım şeker yüklemesinde ne çıkacak....

valla canım bugün diyeti bozduk ama sorma ama nasıl acıkmıştık yaa valla eve gidene kadar sanırım biz senle yolda bayılırdık sanırım:roflol:akannehir

kızlar bugün aldığımız dünürle pijamalarıda ciciler bölümüne ekleyeceğim şimdi birde annemin dokuduğu hırkayla patiği

ekle canım cicilerimizi.....gelinimin hırkası ve patiğinide görelim.şimdiden güzel günlerde kullanın canım

günaydın kızlarrr.. oğluma patik örneği bakıcaktım netten.. açılışı ben yapayımm dedim.. herkese güzell bir pazar diliyorum... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…