2010 Nisan Anneleri

günaydın herkese kimsecikler yok sanırım bizde eşimle bugün pazar kahvaltısı yapmaya çıktık şimdi geldik aslında evde yapacaktık vazgeçtik babişkomuz bizi biraz gezmeye çıkardı zaten artık evi sadece yatmaya uğrar olduk son günlerde benim kız şimdiden evde durduğu yok bakalım büyüyünce ne yapıcağızkaydirigubbakcemile3 kesin göktuğun yanına kaçar ne de olsa tanıştılarya dün:))))

kaçıp kaçıp gelsin gizemim.keşke bize gelseydiniz kahvaltıya....bizimde oğlana bugün halası ciciler aldı çekince hepsini eklerim ciciler bölümüne....opuyorumnanaktan

kaçıp kaçıp gelsin gizemim.keşke bize gelseydiniz kahvaltıya....bizimde oğlana bugün halası ciciler aldı çekince hepsini eklerim ciciler bölümüne....opuyorumnanaktan

canım benim yaa demiştikya kahvaltıya bişey yaptırcaz diye hani dün yemiştik ondan sonra eşimde dedi boşver dedi gidelim dedi yerinde yiyelim dedi yarında biz gideceğiz sanırım orduya tam belli değil şu tulumlardan almaya bakalım benimki illa ordudan alıcak aldığını ekle canım bakalım gelinimin cicilerini:asigim:

slmmm kimsecikler yokkk uzun zamandırr giremedimm topiğee
iştenn giremiyorummm netii yasakladıı bakanlıkk ((
evdede bi müsaitt olamıyorumm bu arada gripp olmuşummm iyicee şifayıı
kaptımm yorgan döşekk yatıyorumm ayyy inşallahh tez zamnda atlatırımm
kızlar dikkat edinn hastalanmayınn amann ayaa çokk zor oluyorr atlatmakk
bu arada oğluşumuda görmeyeli 20 günn olmuşturr ayrıntılı ultrasonda görmüştümm en son
çok özledim cd ye bakıyomm 2-3 güne bir napiimm
hepiciğinizii öptümm

bugün pek kimseler uğramamış topiğimize.. uğrayanlar da benim gibi slm verip gitmişler kimse olmayınca.. bebişime ördüğüm patikleri eklemeye girmişken bakayım dedimm.. acemi işi ama napalım hoş oldu bence yine de.. doğduğu gibi minicik ayacıklarında giyicekk.. ayy düşünmesi bile hoşş :))) neyse iyi akşamlar hepinize.. yemek yiyip eve gidicezz.. annemlerdeyiz daha :)) eda hanımı götüremedik...

angelsky.. çook geçmiş olsun cnımm.. sen iyi olda arada girsen de olurr.. opuyorumnanaktan

refiyecim hoşgeldin tatlım....oyy bakayım bi bebişin patiklerine ne sevimlidir şimdi onlar....

angelsky canım çok gecmiş olsun......

ruzeninn, bebeg çok teşekkür ederimm canımmm
inşallahh atlatırımm korkudann ağlama krizlerine giriyorummm bebeğime
bişeyy olcakk diyee Allahh korusunnn aman dikkat edinn kızlar sizlerde

ii akşamlar kızlar kendinize iyi bakın inşlh yarın güzel bir gün olur bugun çok sessizdi gercekten....

SLM KIZLAR,UZUN ZAMANDIR GİREMİYORDUM.HEPİNİZE İYİ PAZARLAR,OĞLUŞUM VE BEN İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR.UMARIM SİZLERDE YİĞENLERİMDE İYİSİNİZDİR. KOCAMAN ÖPÜYORUM HEPİNİZİ,GÖRÜŞMEK ÜZEREopuyorumnanaktan

angelskycığım geçmiş olsun canım rabbim bol şifalar nasip eğlesin inşallah tez zamanda iyileşirsin

geçmiş olsun canım.Allah şifalar versin.
Topik bomboş yine.

Baby(ies) Fragman [HQ] kızlar goggledan aratıp facebooktan izlenen bir video o kadar güzel bir videoki insanın bir an önce doğurası geliyo:))))

geçmiş olsun canım 2 hafta öncede ben geçirdim grip çok zor oluyo atlatmak gerçekten....

iyiakşamlar kızlar
geçmiş olsun angelsaky aman dikkat et kendine.
ben haftasonu çok yoğundum uğrayamadım topiğe daha geçmişi de okuyamadım umarım herşey yolundadır.
kızlar yarın sabah erkenden şeker yükleme testim var, birde rutin diğer tahlilleri yapacaz dedi doktor. sonuçlara göre ilaç ayarlayacak (bana daha demir yada magnezyum ilacı ermedi elevite devam ediyom) birde geçen sefer bebeğin kalbini inceleyememişti duruşundan dolayı beyfendi lütuf buyururda bize yüzünü dönerse ona bakcaz. sorcaklarımı umarım bu sefer unutmam hep unutuyomkaydirigubbakcemile3:asigim:

canım benim inşallah güzel haberlerle gelirsin sen deki zeyra teyzenin selamı var de kağan paşamıza sana o en son aşerme topiğinde yazdığın tatlıdan yapıcakmış de bak o zamn nasıl yönünü çevirir kaanımız canım benim hadi bize güzel haberlerle gel:Saruboceq:

Günaydın kızlar,bizim babamız geldi,moralimiz düzeldi..süslendim bugün valla görseniz,bundan sonra böle süslencem hep.gecen hafta arkadaşlar kızdı nası,herkese güzel hftlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…