2010 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar.
Nasılsınız bugün?
Ben haftasonu bebek için yani mevlüt için sepet ve şeker koymak için minik biberonlar aldım.
Öğlene doğru eklerim bakarsınız.

günaydın nisan ayının güzel anneleri ve tatlı bebişleri çok güzel sıkıntısız bir hafta geçirmeniz dileğiyle...

canım ya sen cumartesi telde bana havuzluu handayımmı demiştin....
ya benim balık hafızam işte bide müşteri vardı tam anlayamadım......
sen istanbula mı geldin ki???
şimdi diycen ki ya okadra konuştum be özge yuhhhh diye(((((
ogünden beri kafama takıldı yaaa eeee ekledinmi cicileri bakim:???

kaydirigubbakcemile3
yok canım ben mersindeyim.havuzlu hanı çok duydum sende belki giderim falan demiştin ya.
Keşke gelebilsem istanbula.İstanbul aşığı olarak ben.
Yok daha eklemedim.Kocişin telinde o bana msn den atacak bende hemen ekleyecem.İsteyen olursa buradan ben sepet gönderirim...Ama bakın önce bi.Bu arada arayayım kaç saat oldu.Göndersin artıkın...

tamam canım anladım ya kusura bakma o an çok odaklanamadım dediklerine ondan bir yandada diyorum ki ya bu kız istanbulda değilki:))))
nse yollasın kocacında ekle sen ben baya bi merakladım şimdi ben bi parca bişi aldım onu ekliycem şimdi....

Bu resimler sepetin resimleri her açıdan çektim.
Sepet 35 tl ye mal oldu..

Eklentiler

• $DSC01912.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 16
  • $DSC01913.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 17
  • $DSC01914.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 17
  • $DSC01922.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 15
Bu da içine badem şekeri girecek.
Üstüne de Hoşgeldin bebeğim yazacak...
Yazıları daha yapmadım ama...
Biberonların tanesi de 1,20

Eklentiler

• $DSC01915.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 15
  • $DSC01917.webp
    28 KB · Görüntüleme: 17
  • $DSC01918.webp
    24 KB · Görüntüleme: 13
  • $DSC01919.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 17
  • $DSC01920.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 43
[COLOR="Blackş "]ayşecim çok güzel olmuş ellerine sağlık bebişi sağlıcakla gelsin herşey harikaaaa[/COLOR]

günaydın kızlar hayırlı günler şimdiden

ayşeciğim çok tatlı şekerleriniz bayıldım bizde hafta sonu dünürle sormuştuk buradada vardı o sepetlerden ama böyle güzel değildi sanırım ben kendim yapıcam veya şu internet sitelerinden falan sipariş vereceğiz canım

kızlar bizde bugün öğleden sonra alışverişe gideceğiz sanırım inşallah bebişimize bişeyler alıcağız çok heyecan yaptım yaa

tarhancığım ne yaptı acaba bugün doktor kontrolü vardı şeker yüklemesi kaanımız büyümüştür sanırım kocaman olmuştur güzel haberlerle gelir inşallah bizlere

ya internetten sipariş vereceğine ben size göndereyim buaradan.
resmini çekerim.fişi ile gönderirim.İnternette çok pahalı

olur canım valla zahmet olmasın ama tabiki olur hemde çok iyi fikir valla ben canım alıcağımız zaman seninle irtibata geçeriz ama işte katalog olsa daha iyi olurdu hani seçinm içina.s

ben bugün gideyim resim çekeyim modellerini zaten 2 ya da 3 model 3 tane pembe mavi ya da siz internnetten beğenin ben fiyatını sorarım
hangisi daha ucuza mal olursa onu alırsın.Nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…