ben bugün gideyim resim çekeyim modellerini zaten 2 ya da 3 model 3 tane pembe mavi ya da siz internnetten beğenin ben fiyatını sorarım
hangisi daha ucuza mal olursa onu alırsın.Nasıl?
günaydııınnnnnnopuyorumnanaktan
günaydın ayşecim nasılsın?opuyorumnanaktan
günaydın güzel nisan anneleri....
günaydın kızlarr...
günaydın güzel nisan anneleri....
günaydın kızlarr...
Bu da içine badem şekeri girecek.
Üstüne de Hoşgeldin bebeğim yazacak...
Yazıları daha yapmadım ama...
Biberonların tanesi de 1,20
kızlar sabah bi slm verip işime dönmek zorunda kaldım.malum p.tesi yoğunluğu.yaa kızlar dün den beri mide yanmam başladı nasıl rahatsız edio anlatamam 5aydan sonra başlarmış normalmiş.ama öle kötü kü boğazımdan alev fışkırıyor sanki.bol bol süt içiorum ılık.tek ilacı oymuş size de bilgi olsun .
Çok iyiyim maşalah diyorum kendime...
sİZ nasılsını?Kıskandırdınız valla beni haftasonu
günaydın güzel annişler hoşgeldiniz a.s.
günaydın dünürcüğüm sende hoşgeldin canımcıma.s.
canım keşke sende herkeste burada olsa gerçekten çok güzel bir haftasonuydu....hep birlikte gezerdik çay içer muhabbet ederdik....
iyi olmana sevindiim canım bizde iyiyiz oğluşla.öğleden sonra bir arkadaşa gideceğiz hamile kendisi 5 haftalık...dr bebeğin kalp atışını bu hafta duyacakmış ama bebekte bir proplem olabilir bu bebeğe çok umut bağlama demişler.arkadaşımın 2. hamileliği...mide bulantıları çokmuş ama hafifte kanaması olmuş.öyle yani biraz karışık.geçmiş olsuna gideceğiz....
Ben elimden geldiğince yardım etmeye hazırım
Keşke olsaydık.Ama biz buluşamayanlar(kendi adıma en azından)buluşanlar,buluşabilenler adına çok seviniyorum.Benim için de eğlenin.Keyfini çıkarın her anın..opuyorumnanaktan
Canım yaaa.Çok üzüldüm şimdi.Geçmiş olsun.Rabbim hakkında en hayırlısını en kısa zamanda versin.:Saruboceq:
günaydınn ve güzel haftalar güzell nisan bebişlerinin güzel annişlerii opuyorumnanaktan
inş.. herkes iyidir bugünn.. 10 buçuğa ladar uyuduk biz valla :)))
şimdi de edoşum kahvaltı yapıyoo bende onun okul formalarını ütüliyim de yarım saat sonra çıkıcazz.. size bi slm veriim dediim.. okuldan sonra da dr. gidicezz :))) bebeğimi görücem yavrumu... bu sabahh çok net bi şekilde dışardan da görülebilen bi yumruk attı bana meleğim :) ağladım resmen yaa.. daha önce de olmuştu dışardan belli oluyodu ama bu kez çook yamuldu göbüşüm yaa :asigim: .. ee büyüyolar artıkk demi amaa.. :))) neyse lafı çok uzattım.. öpüyorum herkesii.. bakarım şu ütümü yapim de yine..
canım geçmiş olsun diyeceğim ama bundan sonra mide yanmasını çok yaşayacağız bebişler büyüdükce baskı yapıyolarya o yüzden canımcım bende bu aralar durdu gibi geçen hafta yoğundu canım bu arada gelinciğim az kaldı haa istanbula gitmene ciciler almana kardeşim benide çağırıyo yılbaşına illa abla gel diyo istanbula eşimle bizde bu hafta sonu trabzona gideceğiz inşallah bir aksilik çıkmazsa artık istanbul hayali yaza kaldı bakalım :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?