2010 Nisan Anneleri

Kızlar bu arada
ben 4 ocakta bebişimi görecektim.Randevumu öne aldım.30 Aralıkta gideceğim.
Haberiniz var mı bilmiyorum.SGK çalışanlardan %30 alıyordu şimdi % 70 alacakmış..Çok feci bizim için Özelde doğum yapacak olsak 500 vereceğimize 1250 vereceğiz.Muayenelerde öyle ...Offf.Aman neyse neşemiz bozulmasın.Ağzımız acımasın...

tarhancım.. inş. iyi haberlerle,oğlunu büyümüş sana yumruklar tekmeler atarken görüp geliceksin cnımm..

denizcim.. günaydın cnmm.. görüşemiyoruz ne zamandır.. özledim valla sohbetinii.. ben son günlerde accık geziyorum da :kedi: nete uğramaya pek fırsatım olmuyo.. ne güzel yapmışsın randevunu öne almakla.. erken erken görüceksin.. bende normalde ocağın ilk haftası gidicem kendi dr.uma ama bugün eltimin kızını götürmüşken bi bebeğimi göriim dedim :)) özletiyo keratalar kendilerinii :)) hıı bu arada sepete ve biberonlara bayıldımm :)) ne kadar şirinler.. hayırlısıyla mevlüdünüzde dağıtmak nasip olur inş.. sağlıklaa :)) öpüyorum cnmm.. şimdi çıkmam lazımm...

kızlarr okuldan eve uğrarsam girerim tekrar.. olmazsa dr. dönüşü geliriim.. öpüyorum herkesii...

canım benim inşallah gelirim birgün canım gelmiştim daha önce ben dayım orada polisti 2 sene önce o zamn gelmiştim boztepemi ne oraya gitmiştik çok güzeldi baya bir gezmiştik rizede sende gel canım buralara inşallah

hadi hayırlı haberlerle gel canım inşallah ohh ne güzel erkenden göreceksin bebişini canım bende 2 hafta sonra şeker yüklemesi için gideceğim inşallah bakalım o zamnda bakacakmı doktorumuz bize şimdiden çok özledim kızımı bir görsen canım doktorumuzun verdiği usg kağıdında resmen ağzını açmış gülüyodu benimki bu sefer gidip gelip öpüyorum miniğimi Şeniz

neyse kızlar ben namaz kılıp şimdi çıkacağız hepinizi öptük kızımla görüşmek üzere aldıklarımı akşam eklerim dönünce :teytey:

kızlar ben bu gece yine emzirme rüyası gördüm.ama emziriyorum sütümü sağıyorum ??? hayırdır inşallah... bi kaba dolduruyorum bir sürü oluyo bebişime veriyim diyorum göğsümü.annem de şimdi olmaz daha arken diyor ??? hayırlara çıksın inşallah

kıslarrrr merhabalarrr nasılsınız bakalım

bugün doktora gıttık geldık ayrıntılımız yapıldı çok şükür rabbıme hersey yolunda bebişimin gelısımı gayet guzell kocaman olmus yavrumbenım maşallah

evet arkadaslar.... günlerimiz baya azaliyor...artik yavas yavas cift sayilara geliyorum...Rabbim hepimizi hayirlisiysla bebsilerimize kavusturmaya nasip etsin

geçmiş olsun canım 2 hafta öncede ben geçirdim grip çok zor oluyo atlatmak gerçekten....

angelskycığım geçmiş olsun canım rabbim bol şifalar nasip eğlesin inşallah tez zamanda iyileşirsin

geçmiş olsun canım.Allah şifalar versin.
Topik bomboş yine.

teşekkür ederim kızlarr çok sağolunn

3 gün rapor aldımm yatıyorum evde kaynanama nefretimm
bi kez daha arttıı kadının umrunda bile diill yaa benn hastalıktan
ölüyorumm birde eşimee oğlummm sen zayıfladın mı diyoo
gıcıkk ettii yine kendinee eşimde dioodu ki anneme gidelim sana
bakarr gördüü sakınn bi daha bana böyle bişey söyleme dedim
ahhh annemm burda olsaydıı senağlama off off

Ben de dayanamadım ogluma tırnak bakım seti,pedikür,makas ve tırnak keskisi:) ve digital termometre aldım..bizim toplu alışveriş martta,annemle yapcaz...cmt bi rkadaşıma bebek görmeye gittik bizde,2400 gr 40 hft kız bebek,c/s dogdu.18 günde baya toparlamış.arakadaşımda ayaga kalkmıştı.darısı bize.nası özendim bilseniz.c.gköfte yapmıştı,bana etsiz tabe..mayıs gibi ben de cagırcam arkadaşlarımı,inş....hihoyyyt

Bunların hepsi böyle.
Benim kayınvaldem de bir garip.
Benden valiz istemişti bana eşya koyduğu valizi hani valiz hazırlanır ya verdim istedi valizi.Bana lazım oldu geri istedim.Bebeğin eşyalarını içine koydum.Hafta sonu benden tekrar istedi.Valla gülsem mi ağlasma mı sinir krizi mi geçireyim anlamadım...bende anne ne zaman valiz lazım boşaltacam dedim msn den cevap vermedi.Garipler bunlar yaa

maşallah canım gözün aydın inşallah sağlıkla büyümeye devam eder

amin canımm iyi dileklerde bulunmuşsun ne güzel. bu arada erken göreceksin demek bebişini ohhhh ne güzel şimdiden gözün aydın

geçmiş olsun arkadaşım. kendine dikkat et aman deyim. bebeğinin ruhsal sağlığının bozulmasına da asla izin verme

Merhaba Nisan Anneleri, Nasılsınız? a.s.

Birpericim bebeğine maşallah. Allah nazarlardan korusun.
Angelsky geçmiş olsun. Sen kendine dikkat et. Bazen çevreden gelen tüm söylenenlere kulak tıka. Umursama en iyisi bu. . :umursamaz:

HAYIRLI HAFTALAR ARKADAŞLAR.geçmişi okuyodum.çok birikmiş.biraz atlayarakta olsa bitirdi.
bebeklerinin sağlık haberlerini alanlara gözünüz aydın diyorum.hasta olanlara geçmiş olsun.benimde haftaya şeker yüklemem var.benim doğum yapacağım tarihi aşağı yukarı netleştirmem lazım.duruşma tarihlerimi ona göre ayarlayacağım.zaten çok yüksek ilki sezeryan olduğu için buda öyle olacak,buda 1 hafta erken demek.yani bende mart annesi olabilirim.hayırlısı inşallah.
bu arada ikinci çocuğu olacaklar için abileri veya ablaları bebişlerle ilgili nasıl tepki veriyor.benim oğlum dün bana tekme attı.oğlum ne yapıyorsun deyincede niye kardeşim tekmeliyorya bende tekmeliyeceğim dedi.ben de ne diyeceğimi şaşırdım.

selam kızlar...

Geçmişi okuyamadım daha umarım herkez iyidir...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

refiyecim nasıl oldun çok merak ettim seni...arkadaşlarada sordum ama çok sık giremiyorum cevapları kaçırdım sanırım((

canım gözünaydın maşallah size:)))))

maşallah canım kuzucuğuna

ohh ne güzel etmişsin canımcım desene bakımlı olacak bizim beyimiz arkadaşınında gözü aydın canımcım
a.s.
hoşgeldin bitanem atsın canım kurban olunur onların tekmelerine canım evet genelde mart sonu gibi bir çoğumuz doğurmaya başlayacağız gibi sezeryanlar falanda olunca hayırlısı olsun canım benim:asigim:
selam kızlar...

Geçmişi okuyamadım daha umarım herkez iyidir...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam canım hoşgeldina.s.

selam kızlar bizde yeni girdik sayılır eve üstümü falan çıkarmadan bebişimin cicilerini çektim şimdi ekleyeceğim kızımın cicilerini az önce çektim :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…