canım benim inşallah gelirim birgün canım gelmiştim daha önce ben dayım orada polisti 2 sene önce o zamn gelmiştim boztepemi ne oraya gitmiştik çok güzeldi baya bir gezmiştik rizede sende gel canım buralara inşallahsağol canım benim.oğlum sağlıklı olsun da ben yanmalara razıyım kaydirigubbakcemile2 napalım çekecez.istanbula gitmeme az kaldı evet iple çekiorum alışveriş yapmayı oğluşuma..allahım diorum inşallah sağlığım yerinde olur havalar ii olur da hevesim kursağımda kalmaz.kar yağıomuş sanırım istanbulda..bakalım şansımıza artık.trabzona geliosun demek zeyracım bana çok yakın olcan buyur rizeyede gel çayımızı iç kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu arada
ben 4 ocakta bebişimi görecektim.Randevumu öne aldım.30 Aralıkta gideceğim.
Haberiniz var mı bilmiyorum.SGK çalışanlardan %30 alıyordu şimdi % 70 alacakmış..Çok feci bizim için Özelde doğum yapacak olsak 500 vereceğimize 1250 vereceğiz.Muayenelerde öyle ...Offf.Aman neyse neşemiz bozulmasın.Ağzımız acımasın...
geçmiş olsun canım 2 hafta öncede ben geçirdim grip çok zor oluyo atlatmak gerçekten....
iyiakşamlar kızlar
geçmiş olsun angelsaky aman dikkat et kendine.
ben haftasonu çok yoğundum uğrayamadım topiğe daha geçmişi de okuyamadım umarım herşey yolundadır.
kızlar yarın sabah erkenden şeker yükleme testim var, birde rutin diğer tahlilleri yapacaz dedi doktor. sonuçlara göre ilaç ayarlayacak (bana daha demir yada magnezyum ilacı ermedi elevite devam ediyom) birde geçen sefer bebeğin kalbini inceleyememişti duruşundan dolayı beyfendi lütuf buyururda bize yüzünü dönerse ona bakcaz. sorcaklarımı umarım bu sefer unutmam hep unutuyomkaydirigubbakcemile3:asigim:
angelskycığım geçmiş olsun canım rabbim bol şifalar nasip eğlesin inşallah tez zamanda iyileşirsin
geçmiş olsun canım.Allah şifalar versin.
Topik bomboş yine.
teşekkür ederim kızlarr çok sağolunn
3 gün rapor aldımm yatıyorum evde kaynanama nefretimm
bi kez daha arttıı kadının umrunda bile diill yaa benn hastalıktan
ölüyorumm birde eşimee oğlummm sen zayıfladın mı diyoo
gıcıkk ettii yine kendinee eşimde dioodu ki anneme gidelim sana
bakarr gördüü sakınn bi daha bana böyle bişey söyleme dedim
ahhh annemm burda olsaydıı senağlama off off
kıslarrrr merhabalarrr nasılsınız bakalım
bugün doktora gıttık geldık ayrıntılımız yapıldı çok şükür rabbıme hersey yolunda bebişimin gelısımı gayet guzell kocaman olmus yavrumbenım maşallah
Kızlar bu arada
ben 4 ocakta bebişimi görecektim.Randevumu öne aldım.30 Aralıkta gideceğim.
Haberiniz var mı bilmiyorum.SGK çalışanlardan %30 alıyordu şimdi % 70 alacakmış..Çok feci bizim için Özelde doğum yapacak olsak 500 vereceğimize 1250 vereceğiz.Muayenelerde öyle ...Offf.Aman neyse neşemiz bozulmasın.Ağzımız acımasın...
teşekkür ederim kızlarr çok sağolunn
3 gün rapor aldımm yatıyorum evde kaynanama nefretimm
bi kez daha arttıı kadının umrunda bile diill yaa benn hastalıktan
ölüyorumm birde eşimee oğlummm sen zayıfladın mı diyoo
gıcıkk ettii yine kendinee eşimde dioodu ki anneme gidelim sana
bakarr gördüü sakınn bi daha bana böyle bişey söyleme dedim
ahhh annemm burda olsaydıı senağlama off off
günaydınn ve güzel haftalar güzell nisan bebişlerinin güzel annişlerii opuyorumnanaktan
inş.. herkes iyidir bugünn.. 10 buçuğa ladar uyuduk biz valla :)))
şimdi de edoşum kahvaltı yapıyoo bende onun okul formalarını ütüliyim de yarım saat sonra çıkıcazz.. size bi slm veriim dediim.. okuldan sonra da dr. gidicezz :))) bebeğimi görücem yavrumu... bu sabahh çok net bi şekilde dışardan da görülebilen bi yumruk attı bana meleğim :) ağladım resmen yaa.. daha önce de olmuştu dışardan belli oluyodu ama bu kez çook yamuldu göbüşüm yaa :asigim: .. ee büyüyolar artıkk demi amaa.. :))) neyse lafı çok uzattım.. öpüyorum herkesii.. bakarım şu ütümü yapim de yine..
kıslarrrr merhabalarrr nasılsınız bakalım
bugün doktora gıttık geldık ayrıntılımız yapıldı çok şükür rabbıme hersey yolunda bebişimin gelısımı gayet guzell kocaman olmus yavrumbenım maşallah
maşallah canım kuzucuğunakıslarrrr merhabalarrr nasılsınız bakalım
ohh ne güzel etmişsin canımcım desene bakımlı olacak bizim beyimiz arkadaşınında gözü aydın canımcımBen de dayanamadım ogluma tırnak bakım seti,pedikür,makas ve tırnak keskisi:) ve digital termometre aldım..bizim toplu alışveriş martta,annemle yapcaz...cmt bi rkadaşıma bebek görmeye gittik bizde,2400 gr 40 hft kız bebek,c/s dogdu.18 günde baya toparlamış.arakadaşımda ayaga kalkmıştı.darısı bize.nası özendim bilseniz.c.gköfte yapmıştı,bana etsiz tabe..mayıs gibi ben de cagırcam arkadaşlarımı,inş....hihoyyyt
hoşgeldin bitanem atsın canım kurban olunur onların tekmelerine canım evet genelde mart sonu gibi bir çoğumuz doğurmaya başlayacağız gibi sezeryanlar falanda olunca hayırlısı olsun canım benim:asigim:HAYIRLI HAFTALAR ARKADAŞLAR.geçmişi okuyodum.çok birikmiş.biraz atlayarakta olsa bitirdi.
bebeklerinin sağlık haberlerini alanlara gözünüz aydın diyorum.hasta olanlara geçmiş olsun.benimde haftaya şeker yüklemem var.benim doğum yapacağım tarihi aşağı yukarı netleştirmem lazım.duruşma tarihlerimi ona göre ayarlayacağım.zaten çok yüksek ilki sezeryan olduğu için buda öyle olacak,buda 1 hafta erken demek.yani bende mart annesi olabilirim.hayırlısı inşallah.
bu arada ikinci çocuğu olacaklar için abileri veya ablaları bebişlerle ilgili nasıl tepki veriyor.benim oğlum dün bana tekme attı.oğlum ne yapıyorsun deyincede niye kardeşim tekmeliyorya bende tekmeliyeceğim dedi.ben de ne diyeceğimi şaşırdım.
selam kızlar...
Geçmişi okuyamadım daha umarım herkez iyidir...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?