merhaba kızlarrr
eve yeni girdim bi bakayım ne yapıyorsun dedim
dışarısı öyle soğukki rabbim yardımcısı olsun dışarda çalışanların
bu sabah kahvaltıya gittik arkadaşlarla sonrasında da kursa uğradım bebişime battaniye modeli beğendim punch nakışı yapacaktım ama karar değiştirdim brezilya nakışı olacak süslü bişey olacak ama olsun :)
dolayısıylada eve yeni geldim bu aralar pek yoğunum çok şükür bunada diyorum evde kalsam patlarım sıkıntıdan
sizler nasılsınız geçmişe de bakamadım
ama sanırım angelsky hasta geçmiş olsun onada. ve sakın kayımvaldeni takma hayatım biliyorum çok zor ama rabbimde eşlerimizin aileleriyle sınıyor galiba bizi. bende kara kara düşünüyorum ve bebeğim doğduktan sonrada yüzlerini bile görmek istemiyorum inşallah yüzsüzlük yapıpta gelmezler yoksa lohusa halimle hiç çekemem
birpericim doktora gitmii güzel haberler almış maşallah bebişimize
bu arada kızlar bende yarın bi aksilik olmazsa doktora gideceğim daha doğrusu sabahtan devlete hastanesine gidip şeker yüklememi ve diğer tahlillerimi yaptıracağım öğleden sonrada özeldeki doktoruma göstereceğim
Ne güzel canım bebişine kendi ellerinle battaniye yapacaksın.Maşallah sana.
Bende annemin ördürdüğü bir battaniyeyi süsledim ama kurdele ve ayıcık, tavşancık figürleriyle öyle basit birşey. :kedi:
sağol canımcım öyle heveslendimki anlatamam zaten annemler sağolsun hiçbişey yapmama izin vermiyorlar biz alıyoruz burdan diye bende bi battaniye işleyeyim bari dedim ama sanırım bir tane ile yetinmeyeceğim :)
e seninde ellerine sağlık hem önemli olan basit yada uğraştırıcı olması değilki tatlım el emeklerimiz sonuçta
eline sağlık canım.güle güle kullansın bebişin.kendi el emeğin gibisi yok.
kızlarr ben çıkayımda bişeyşer yiyeyim baya acıkmışım kahvaltıyla yım hala
hoşçakalın şimdilik
avukatcığım çok saol canım beğendine sevindim canımcım
annemlere gideceğiz akşama yemeğe kızlar hepiniz çok sağolun güzel dilekleriniz için rabbim inşallah sağlıcaklı günlerde giymeyi nasip eğler
bizde bu akşam annemlerdeyız canım :teytey: ananem gelmiş tokattan artık yöresel yemekler olur kesin menüde cokacimcoook sabırsızlanıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?