2010 Nisan Anneleri

Avukat44, canım birinci çoçuklara kardeş gelmesi, bir bayana kuma gelmesiyle aynı hissi oluşturuyormuş. Çok kıskanmaları normalmiş. Benim ilk bebeğim olacak ama genelde herkes aynı sorunu yaşıyor.

merhaba kızlarrr
eve yeni girdim bi bakayım ne yapıyorsun dedim
dışarısı öyle soğukki rabbim yardımcısı olsun dışarda çalışanların
bu sabah kahvaltıya gittik arkadaşlarla sonrasında da kursa uğradım bebişime battaniye modeli beğendim punch nakışı yapacaktım ama karar değiştirdim brezilya nakışı olacak süslü bişey olacak ama olsun :)
dolayısıylada eve yeni geldim bu aralar pek yoğunum çok şükür bunada diyorum evde kalsam patlarım sıkıntıdan
sizler nasılsınız geçmişe de bakamadım
ama sanırım angelsky hasta geçmiş olsun onada. ve sakın kayımvaldeni takma hayatım biliyorum çok zor ama rabbimde eşlerimizin aileleriyle sınıyor galiba bizi. bende kara kara düşünüyorum ve bebeğim doğduktan sonrada yüzlerini bile görmek istemiyorum inşallah yüzsüzlük yapıpta gelmezler yoksa lohusa halimle hiç çekemem
birpericim doktora gitmii güzel haberler almış maşallah bebişimize
bu arada kızlar bende yarın bi aksilik olmazsa doktora gideceğim daha doğrusu sabahtan devlete hastanesine gidip şeker yüklememi ve diğer tahlillerimi yaptıracağım öğleden sonrada özeldeki doktoruma göstereceğim

arkadaşlar cicilere baktım geldim.harikalar bayıldım.güle güle giysin bebişler.benimki ikinci olacağı için birçok şeyimiz var.ama bende geçen kaçamak yaptım.wenice'de kampanya vardı.3 tane al sadece birinin parasını öde.aldığın üç ürünün en pahalısını ödüyosun.ama yaklaşık aynı fiyatlı ürünler alırsan ucuza geliyor.hastane çıkışı 77 tl.3 tane alınca 25 tl ye geldi.ben resimlerini ekleyemem.oğlum uyuduktan sonra çıkarıp çıkarıp bakıyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bizlerede sağ salim doğum yapmayı ve tüm çocuklarımızın hep iyi günlerini göstersin.

Ne güzel canım bebişine kendi ellerinle battaniye yapacaksın. Maşallah sana.
Bende annemin ördürdüğü bir battaniyeyi süsledim ama kurdele ve ayıcık, tavşancık figürleriyle öyle basit birşey. :kedi:

sağol canımcım öyle heveslendimki anlatamam zaten annemler sağolsun hiçbişey yapmama izin vermiyorlar biz alıyoruz burdan diye bende bi battaniye işleyeyim bari dedim ama sanırım bir tane ile yetinmeyeceğim :)

e seninde ellerine sağlık hem önemli olan basit yada uğraştırıcı olması değilki tatlım el emeklerimiz sonuçta

ben çıkayım hanımlar.eve gideyim.oğlum bunalım takılıyor.odasını hiç toplamıyor.gidip onun odasını toplayayım.biraz sevinsin garibim.aslında ben dağınıklıktan çok sıkıldım onun için topluyorum.yoksa yıl geçse elimi sürmem.ama oğluma senin için diyeceğim.bugünlerde kardeşi olacağı için kendini ikinci sınıf hissediyor zaten.üstelik o kıskanmasın diye elimizden geleni yapıyoruz.sanırım oda farkında 3 evin tek gülüyken rakip geldiğinin.haklısın erkflz ona kuma geliyor.

eline sağlık canım.güle güle kullansın bebişin.kendi el emeğin gibisi yok.

kızlarr ben çıkayımda bişeyşer yiyeyim baya acıkmışım kahvaltıyla yım hala
hoşçakalın şimdilik

avukatcığım çok saol canım beğendine sevindim canımcım

annemlere gideceğiz akşama yemeğe kızlar hepiniz çok sağolun güzel dilekleriniz için rabbim inşallah sağlıcaklı günlerde giymeyi nasip eğler

bizde bu akşam annemlerdeyız canım :teytey: ananem gelmiş tokattan artık yöresel yemekler olur kesin menüde cokacimcoook sabırsızlanıyorum :)))

bizde bu akşam annemlerdeyız canım :teytey: ananem gelmiş tokattan artık yöresel yemekler olur kesin menüde cokacimcoook sabırsızlanıyorum :)))

ohh afiyet olsun canım bende kurt gibi acıktım canım annelerin yemekleri bir başka oluyo canım bizimkide şimdi döktürmüştür kesin yeşillik boldur hamiş kaldığımdan bu yana kesin bitane yeşillik yapar gideceğimiz zamn şimdi benden daha çok torununu düşünüyo :1hug:

teyzoşlar biz çıkıyoruz görüşrüz hepinizi öptük görüşmek üzere teyzoşlar

ohh karnım acıktı valla ziyaft msjlarını görünce..bende geçen kaynanamın yanında canım zeytinyağlı sarma istio demiştim az önce aradı yaptım akşama gelinde ye kızım dedi ayy bi sevindimki.akşam bende zeytinyağlı ve lahana haslama ziyafeti çekeceğim oğluşumla..

kızlar şunu okuyun ben çok duygulandım:))))

Senin ıçin
Senin için bir masal tasarladım, hiç görmediğim bebeğim. Bu öyle bir masal ki, daha önce böylesi hiç duyulmadı. Masaldaki kahramanların hepsi gerçek ve hepsi dürüst. Hiç ölmüyorlar ve hiç ağlamıyorlar.

Senin için bir rüya ısmarladım güzel bebek. Hem de seni hiç görmeden. Hem de tam seveceğin gibi. Hem de sırf senin için. Hem de istediğin zaman görebileceksin.

Yalnız senin için bir dilek tuttum yavrum. Hem de tam sana layık biliyor musun? Eğer yanımda olabilseydin, hiç şüphesiz sen de aynı dileği tutardın.

Senin için bir şiir yazdım ufaklık. Ve bu şiiri hiç kimseye okumayacağım, sana bile. Çünkü ben bunu senin için yazdım. Bu şiir yalnız seni anlatıyor. Şiirde öcülere hiç yer vermedim. Ne iki ayaklı öcülere ne de diğerlerine. Bu şiirde uyak falan da yok. Belki uyağa gerek de yok.

Senin için yağmurun sularını biriktirdim yavrum. Hem de hiç üşenmedim. Hem de bir damlasını bile ziyan etmedim biliyor musun? Ben bilirim yağmur sularının değerini. Ve bilirim ne kadar yüksekten geldiğini.

Bugün senin için bir avcumla rüzgar yakaladım yavrum. Doğunca sana sunacağım. Bu senin ilk rüzgarın olacak yaşama dair. Ne zaman gönlünü yakan olursa, bana duyur. Söndürmen için rüzgarını sana üfleyeceğim.

Baban

merhabalar kızlar daha yeni girebildim siteye. geçmişi okuyamadım ayrıntıları anlatayım sonra okurum.
sabah 9 da girdik hastaneye akşam 5 de evdeydik. işe de gidemedim hiç. çok yorucu ve biraz da kötü bir gündü. sabah çok sıra bekledik hastanede. şeker yüklememizi yaptırdık rutin kan sayımı idrar kültür tahlileri yapıldı. doktor çok yoğundu tahlillerden sonra bayağı bir sıra bekledik. zaten kontrol değildi bu seferki tahliller için gitmiştik. birde oğluşun en son duruşundan dolayı kalbini inceleyememişti doktor onun için tekrar çağırmıştı.

sabah tahlilleri verirken geçen sefer tiroit tahlili istemiştim doktordan ısrarla onun sonucunu aldık. zarfı açmamla birlikte ağlamaya başladım. çünkü hipotiroidi başlamış bende. ben eski tiroit hastasıyım tedavi olmuştum. hamile olmadan çok kısa önce tiroit testlerimi yaptırmıştık normal çıkmıştı. daha doğrusu hamile kaldıktan sonra gittiğim bütün kadın doğumcular normal dahiliyeye gitmene gerek yok demişti. klava: ben her seferinde; guatr hastası olduğumu hatırlattım, tahlil yapmıcakmıyız dahiliyeye gitmeme gerek varmı dedim onlarda; son tahlilin normal gerek yok dediler. artık geçen seferki kontrolde ben doktora rica ettim tiroit tahlili isityorum dedim. o da tamam dedi. tahlili bugün elime bir aldım üst limiti 5 olan TSH değeri 8 e fırlamış. T4 düşmüş. tabi ben ağlamaya başladım eşimde yanımda çok üzüldü ağlamama. ama ben internette çok araştırmıştım hastalığımı. ömür boyu takip gerektiriyor. ve hamilelikte hem normal insanların ama daha çok daha önceden tiroit problemi olanların hastalıklarının nüksedebileceği tiroit hormonlarının takip edilmesi gerektiği yazıyor. çünkü: az çalışan tiroit( yani benimki) bebekte zeka geriliğine, çok çalışan tiroit ise düşüğe ya da ölü doğuma sebep olabilirmiş. eğer beni dinleyip hamileleiğin başından takip etselerdi daha erken farkedilecekti. doktorum daha etkilenmemiştir bebeğin doğru dahiliyeye git ilacın başlasın dedi. bizde hemen dahiliyeciye gittik. oda; eski tahlilini ben görseydim zaten sınıra yakınmış hamilelikte iyice artacağını tahmin edip ilaç başlatırdım dedi. doktorların rahatlığınamı yanayım, yoksa ısrar edip de daha önce tahlilleri yaptırmadığıma mı yanayım, yoksa bebeğim etkilenmişmidir diye kafayı mı yiyeyim bilemedim. ilaca başladık 3 hafta sonra tekrar ölçecez hormonları ve dozaj ayarlaması yapılacak.
bunun haricinde şeker testi normal çıktı.
nihayet bizde demir hapına başladık.
tetanoz aşımı oldum.
sormam gerekenleri sordum. (bu arada daha önce bahsi geçmişti tüy dökücü kremi sordum bilemem içeriğine bakmam lazım dedi doktor. anlaştık gelecek kontrole kutusunu götürcem içeriğine bakıp kullan ya da kullanma dicek)
ve meğersem benim doktorumda da 4 boyutlu ultrason varmış. bebeğin duruşundan dolayı bugüne kadar resmini verememiş bana. bugün de sıpam yine eliyle yüzünü örtmüştü yine resim alamadık kendini doğuma saklıyor kaan bey:asigim:

mehaba kızlar...
birpericiğim güzel haberlerle gelmene sevindim
dünür şimdi gelinimin cicilerine bakacağım

jnazcım ne güzel oğluşuna el emeği göz nuru battaniye yapıyormuşsun..ne beceriklisin valla bayılıyorum sana....oğluşunda çok şanslı olacak heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…