2010 Nisan Anneleri

geçmiş olsun canım..neyseki ısrar etmişsin ve tahlilin yapılmış..benim arkadaşımda kullanıyor troid ilacı bizimle bir hamile oda..şu doktorlara inanamıyorum bazen yaa(((((neyse sen işin güzel tarafından bakarsan kilo vermeye başlayabilirsin:))))diğer testlerin normal çıkmasına sevindim canım gözünaydın:)))

canım çok duygu dolu bir ileti....çok güzel....

Merhaba kızlar,

birpericiğim güzel haberlerle gelmen çok güzel,sevindim canımmm.a.s
Tuğbacığım öncelikle oğluşun iyiymiş maşallah.Hastalığından dolayıda inşallah hiçbir sorun çıkmaz canım.a.s

canım ya geçmiş olsun.bu dr lar deli eder insanı...ablamda guatr hastası düzenli kan verir tahlil olur...seniin dr bi garip heee düzenli olarak kontrol etmez mi *canım ilaçla yoluna girer inşallah...

canım benim beni merak etmişsin. canımcım kaanın kilosuna falan bakamadı doktor çok yopundu sadece bakacaklarına baktı kısa bir usg oldu malesef. biraz canım sıkıldı tedirgin oldum ama inşallah bebeğim etkilenmemiştir demekten başka birşey gelmiyo elimdenopuyorumnanaktan

aa ben bugün sordum hastanede şu anda normal doğum 250, sezeryan 350 civarı dedi. ama ocaktan sonra fiyalar artacakmış bakalım % 70 kadar olmasada en fazla 2 katına çıkar diyorum ben. neyseki eski fiyatlar uygunmuş:lepi:
tarhancım.. inş. iyi haberlerle,oğlunu büyümüş sana yumruklar tekmeler atarken görüp geliceksin cnımm..

refiyecim saol canım malesef bugün kaanım değil ama tahlil sonuçlarım beni biraz üzdü oğluşumu da çok az görebildim. yüzünü de kapatmıştı sıpam resimde vermedi iyi olsunda varsın ben görmiyeyim:gitme:

canım ya geçmiş olsun.bu dr lar deli eder insanı...ablamda guatr hastası düzenli kan verir tahlil olur...seniin dr bi garip heee düzenli olarak kontrol etmez mi *canım ilaçla yoluna girer inşallah...

saol budebecim inan sabahtan beri önce doktorlara sonra kendime kızıyorum zamanında yeterince ısrar etmedim diye. inşallah bebeğim etkilenmemiştir.

saol yosuncum umarım kalıcı bir zarar vermemiştir. bundan sonra dikkatle takip edicez. hani eskiden guatr hastası olmasam olur böyle şeyler dicem ama bile bile lades oldu bu riski görmezden geldi doktorlar ona canım sıkılıyor.

esroscum çok teşekkürler önceden her kontrolde doktora derdim yinemi ilaç vermiceksiniz. seninde dediğin gibi o ilacın kilo verdireceğini bildiğim için ilacı versinler diye dua ederdim de vermezlerdi. kadere bak ki 3 yıldır kapmaya çalıştığım ilacı bugün yazdılar ama bugün tek aklımdaki bebeğim zarar görmüş olmasın. artık kilo verceğime falan sevinemiyom. gerçi hamileyken kilo veremem ama en azından kilo alımım yavaşlar heraldealkisalkisalkis

slm kızlarr.. bende eve yeni girebildimm... öğlen okuldan geldim.. evi yoparlayıp dr. a yetişmek için çıktım... 5 de evdeydim.. lavaboya girip accık soluklandım tekrar çıktım okulagittim.. şimdi de yemeklerimi hazır etmekle uğraşıyorumm.. geçmişi okuycam birazdann.. inş. herkes iyidirr.. benim oğluşum gayet iyiydi valla :)) killo -boy öğrenemedik ama iyiydik yani.. uzun boylu olucak oğlun,haftasına göreboyu uzun dedii.. 22+5 çıktık anlamadım neden acaba küçük çıktı ama usg cihazına göre değişiyomuş sanırım.. ama iyiydi herşey allaha şükürr.. mutfaktaaz işim var geliciim..

tahmin edebiliyorum tatlım ..sen iyi düşün bu zamana kadar bi zararı olsaydı allah korusun testlerinde ve detaylıda yolunda gitmeyen bişeyler çıkardı...sen iyi düşün annesi kaanda üzülmesin:))))

saol esroscum kurban olurum ben kaana. iyi düşünmek lazım gerçekten haklısın canım. durup durup eşime zehir gibi akıllı olcak dimi kaan diyom. oğluşum doğunca bizi parmağında oynatacak zekamdan şüphe eden sizmisiniz dicek inşallah:asigim:

tarhancımm üzme kendini canımmm ben bişey olmadığına inanıyorumm
büyükk olasılıkla son aylarda artmıştırr ee şükürler olsun sende farketmişsin sonuçta
gönlünü ferah tut canım senn oğluşunn aslanlarr gibii gelcekk inşş

merak etme canım olmaz bişi kaana çok şükür ki yine de erken öğrenmiş sayılırsın. çok zeki bi oğlun olacak bak göreceksin, babasının söylediği gibi... herşey hepimiz için güzel olacak. gönlümüzü ferah tutalım hepimiz....

bu arada yarın kan, idrar testim ve şeker yüklemem var... bakalım hayırlısı... b böbrek ağrım geçmiyor. gün içinde iyiyim dükkanda pek anlamıyorum ama akşamları çok vuruyor. uzanamıyorum bile uzun oturuyorum sadece. yarın idrar tahlilinde bakalım çıkacak mı bişi.

saolun kızlar gerçekten başından beri her şey yolunda giderken içim umut doluyken nisan annelerinin hep sağlıklı nur topu gibi bebişler doğuracağına yürekten inandım. hep dedik ya bu sadece bir ihtimal kesin değil şimdi o ihtimal beni yiyip bitiriyor. ama haklısınız biz tedbirimizi aldık ilacımıza başladık bundan sonrası beklemekten başka çare yok. diyelim ki kaan bundan etkilendi yine de benim şimdiden onu üzmeye hakkım yok zaten. ama en çok önemsediğim konu bu guatr meselesiydi bebek düşünürken, o kadar uyarmama söylememe rağmen şimdi doktorların bu ihmalini sindiremiyorum çok kızıyorum..

gözün aydın cnımm.. ne güzell herşey yolundaymış.. çok sevindim sizin adınıza..
ne güzell bakımlı olucak senin yakışıklı zemuszemus arkadaşınında gözü aydın cnımm... afiyet olsun bebişine de yarasın ayrıca...
kaydirigubbakcemile3 senin oğlanda az değilmiş hani... benim kızımda tam tersine bana hiç rahat vermiyoo.. sürekli eli karnımda.. öpüp duruyoo.. bide kazağın üstünden de öpmüyo hanımefendi.. çıplak göbüş geziyorum evde kaydirigubbakcemile3 yeter diye bağırasım geliyo ama kırılmasın diyesesimi de çıkaraömıyorum.. sürekli bi mıçç mıçç durumundayızz.. inş. doğana kadar kafayı yemem akannehir ama benim kızım 7 yaşında aklı eriyo yani bi bakıma o yüzden pek kıskanmıyo olabilirmi ki?
refiyecim nasıl oldun çok merak ettim seni...arkadaşlarada sordum ama çok sık giremiyorum cevapları kaçırdım sanırım((
:
çook sağol canım benim.. hastalığımı soruyosun sanırımm.. gayett iyiyim cnımm.. hatta turp gibiyim diyebilirim.. sadece koşuşturmaktan birazcık yorgunum diyebilirim.. yavaş da yürüyorum ama ne kadar da olsa eski halimiz yok çabuk yoruluyorum ama çook iyiyim yine de allahıma şükürr.. sen nasılsın?
öncelikle oğlun gayet sağlıklıymış cnım.. o kunuda gözümn aydın diyorum tuğbacım... ama doktorunun daha önce söylemiş olduğun halde neden ve nasıl böyle önemli bir ayrıntıyı atladığına inanamadım lmaz: neyse ki ilaçlarına başlamışsın artık.. bu da bi şey.. sakıın aklına kötü bişey getirme cnımm.. kaan paşaa sağlıkla doğucakk buna inann... opuyorumnanaktan

hemdene oynatıcak sizi parmağında görürsün bakk.. hepi,mizin işi var cnım hemde çookk.. hemö koç bizimkiler hemde erkek kaydirigubbakcemile3 zehir gibi akıllı dur durak bilmeyen kığır kıpır bebişlerimiz olucak inş. hepimizin cnımm.. sağlıklı sıhhatli... :Saruboceq:

tarhancım iyiki ısrar edıp o testı yaptırmıssın bu doktorlar varya bazen gercekten ınsanı delı edıyolar.. neyse ama ılaclarına baslayacaksın nasılsa artık o yuzden ıcın rahat olsun gecmıs olsun canım

kıslar ben artık gunduz işten gıremıycem nette bazı sıtelere erısım kapatıldı çünkü fırsat buldukca ama aksamları buradayım (

nazlıcım.. inş. güzell hayırlı habeerlerle gelirsin yarın kontrolünden cnım.. inş. hiç bir sorun çıkmıcak bak görürsün... :))

tuğbacım.. kızz unuttum bakk.. bidahaki sefere şu kremi sorucikksin ya dr.unaa.. sorun yok kullan dersee.. bana da özelden onun ismini cismini yazarmısınn.. :)))) en azından dr.ların onayladığı bi marka kullanıyımm... ben imkan yok kendi dr.uma soramam :)) şu an korkumdan kullanamıyorumm.. senin durumundayımm :))) anladın sen onuu :))))

ay canım hayırlısı güzel haberlerle gelirsin inşallah. böbrek için doktorun ne demişti canım sormuşmuydun? ağrı kesici alıyomusun?

şeker testi o kadar da zor değil canım. bizim hastane limon suyu ile birlikte verdi limonata gibi içtim. bir bardak daha olsa içerdim yanidelikafadulden gerçi aç karnına sonradan çok midemi yaktı ama içimi çok zor değildi en azından. bazılarının çok midesi bulanıyomuş çıkarıyolarmış falan ama beni etkilemedi o anlamda inşallah sende rahat atlatırsın canımopuyorumnanaktan

a.s.Maşallahh oğluşuna canım.

İnşallah canım inşallah.
Nazlıcığım bol su tüket.Tahlillerinde güzel çıkar inşallah.

saol birpericim düşündükçe göz göre göre neler olabileceğini gidip doktorların odasını basasım geliyo. birde tek doktor da değil benim 3. doktorum bu hepsine de aynı şeyleri defalarca söyledim biri bakmazsa biri bakar dimi amaklava: neyse olacağı varmış bundan sonra onlara bırakmıcam kendim takip edecem en azından.

saol refiyecim inşallah dediğimiz gibi olcak iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

kıslar ben artık gunduz işten gıremıycem nette bazı sıtelere erısım kapatıldı çünkü fırsat buldukca ama aksamları buradayım (

yaaa ama bu haksızlık durup durup 6. ayda internet yasaklanırmı yaaa. canım sen ne zaman ayrılacaksın doğum iznine? özleriz biz seniopuyorumnanaktan

anlamam mı kızzz tamam hayatım hiç merak etme doktordan izin çıkar çıkmaz sana da haber vercem zaten burdan da ilan ederim malum hepimizin derdi aynıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 zaten ben bir kere mecbur kaldım kullandım mantar vardı muayene olacaktım. haaa birde rabiacım dı galiba saolsun o bir kere kendi doktoruna sormuştu rica etmiştim. dikkatli kullan demişti küçük bir bölgede dene önce demiş. 2. olarak benim doktorda onay verirse rahatlıcam. ben zaten yıllardır kullanıyodum alerji yapmıcağından eminim.öyle küçük bölgeye gerek yok oldukça büyük bir bölgede kullancamkaydirigubbakcemile3
bu arada doktorumun bu huyuna bayılıyorum içindeki maddelere bakıp araştırmadan hiçbir ilaca onay vermiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…