merhaba kızlar biz geldik nasılsınız teyzoşlar
tarhancığım canım benim öncelikle maşallah canım kaanımıza canım en önemli olanı onun sağlığının iyi olması şükürler olsunki güzel haberlerle dönmüşsün canım kızdığım noktaysda nasıl olurda böyle bir testi yaptırmaz doktorun yaa bu testler daha ilk başta yapılıyo sanırım benimki istemişti gelde kızma şimdi bu doktorlara yaa gerçi senin ilgin sayesinde öğrendiğiniz iyi olmuş canım şeker testinde güzel çıkmış maşallah canım benim kaanımıza yapıcam o istediği tatlıyı gelsinde yanıma bayramlarda el öpmeye gelir artık eeee yavaş yavaş yaşlanıyoruzmu ne:))
zeyracım hoşgeldin çok teşekkür ederim. doktoruma bende çok kızgınım ama 6. ayımıza geldik artık umarım çok geç kalmamışızdır. bugüne kadar zaman geçsinde doğsun artık diyodum bugün ilk defa tahlil sonucunu elime aldığımda keşke daha küçük olsaydı bebeğim, daha yeni olsaydı hamileliğim dedim. canım benim yaşlanmak değilde büyüyoruz sanırım sınıf atlıyoruz. eli öpülecek bir önceki nesil oluyoruz. artık onların nesli onların çağı başlıyor.. bizim sıpaların dişleri çıkıpta çeşitli beslenmeye başladıklarında bu tatlı sözünü hatırlatacam sana canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zeyracım senin bebişin adı gizem olacaktı değilmi? kaan la gizem oyun oynarlar bizde bugünlerimiz yad ederiz ne güzel olur canım yaa:asigim:
adıyla yaşasın gizem sultan daha kollarımıza almadan onlarla ilgili ne kaygılar ne hayaller kuruyoruz valla.. ben ilk erkek olduğunu duyduğumda hastaneden çıkıpta şoku atlatınca hemen başladım ayyyy sünneti var askerliği var nasıl dayancam demeyekaydirigubbakcemile3 bu arada benim daha eşim askere gitmedi oysa bu arada yazdıklarımı okuyor kendilerikaydirigubbakcemile3meraklı melahat nolcakkkkkaydirigubbakcemile3
herkese iyi geceler teyzoşlar öptük sizi kocaman biz bugün yorulmuşuz yatmya kadar gidiyoruz artık hayırlı uykular rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?