2010 Nisan Anneleri

mehtapçım.. çok sağol canımcım... opuyorumnanaktan

tuğbacım... rica ederim öncelikle... valla ne makbule geçerr bilemezsinn.. bende büyükçe bir bölgede denicemm :kedi: .

kızlarr ben şimdilik kapatıyorum canlarımm... eşim gelir birazdan.. yemeğim de yoktu.. bugün mesaiye kaldığına hiiç üzülmedim nedense :))) neyse yemeğim pişmek üzere.. çorbamı da yapayım 9 gibi gelir sanırım..

öpüyorum hepinizii.. yarın görüşmek üzeree... opuyorumnanaktan

merhaba kızlar biz geldik nasılsınız teyzoşlar

tarhancığım canım benim öncelikle maşallah canım kaanımıza canım en önemli olanı onun sağlığının iyi olması şükürler olsunki güzel haberlerle dönmüşsün canım kızdığım noktaysda nasıl olurda böyle bir testi yaptırmaz doktorun yaa bu testler daha ilk başta yapılıyo sanırım benimki istemişti gelde kızma şimdi bu doktorlara yaa gerçi senin ilgin sayesinde öğrendiğiniz iyi olmuş canım şeker testinde güzel çıkmış maşallah canım benim kaanımıza yapıcam o istediği tatlıyı gelsinde yanıma bayramlarda el öpmeye gelir artık eeee yavaş yavaş yaşlanıyoruzmu ne:))

slm arkadaslar gecmisi okuyamadim umarim hepiniz iyisinizdir,sizler geceleri artik rahat uyuyabiliyomusunuz sagami sola mi yoksa sirt üstümü yatabiliyosunuz artik ben devamli sirt üstü yatabiliyorum sagima yada soluma yatsam hemen tekmeliyo kipirdamaya basliyo bebegim ondan sonra gelde uyu...sizler nasil yazarmisiniz

zeyracım hoşgeldin çok teşekkür ederim. doktoruma bende çok kızgınım ama 6. ayımıza geldik artık umarım çok geç kalmamışızdır. bugüne kadar zaman geçsinde doğsun artık diyodum bugün ilk defa tahlil sonucunu elime aldığımda keşke daha küçük olsaydı bebeğim, daha yeni olsaydı hamileliğim dedim. canım benim yaşlanmak değilde büyüyoruz sanırım sınıf atlıyoruz. eli öpülecek bir önceki nesil oluyoruz. artık onların nesli onların çağı başlıyor.. bizim sıpaların dişleri çıkıpta çeşitli beslenmeye başladıklarında bu tatlı sözünü hatırlatacam sana canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tamam canım benim hatırlat kaanımıza tatlı yapmk büyük zevk olacak benim için sen yeterki yanıma getirdea.s:icecream:

zeyracım senin bebişin adı gizem olacaktı değilmi? kaan la gizem oyun oynarlar bizde bugünlerimiz yad ederiz ne güzel olur canım yaa:asigim:

zeyracım senin bebişin adı gizem olacaktı değilmi? kaan la gizem oyun oynarlar bizde bugünlerimiz yad ederiz ne güzel olur canım yaa:asigim:

evet canım son kararımız büyük ihtimalle gizem olacak teyzoşu babası koydu ismini kızının erkek olsa ben koyacaktım olsun sağlıklı olsunda canım evet yaaa birden gözümde canlandırdımda oynadıuklarını çok güzel bir duygu yaa:gitme:

adıyla yaşasın gizem sultan daha kollarımıza almadan onlarla ilgili ne kaygılar ne hayaller kuruyoruz valla.. ben ilk erkek olduğunu duyduğumda hastaneden çıkıpta şoku atlatınca hemen başladım ayyyy sünneti var askerliği var nasıl dayancam demeyekaydirigubbakcemile3 bu arada benim daha eşim askere gitmedi oysa bu arada yazdıklarımı okuyor kendilerikaydirigubbakcemile3meraklı melahat nolcakkkkkaydirigubbakcemile3

amin canım benim hepimizinki inşallah canım sağlıcakla büyüsünler canım ben bazen diyorumki kocişe eğer ben doğuma faln gidince bizim kızlra haber ver diyorum oda diyoki tamam bakarız o gün gelsinde diyo sonra diyoki ne diyeceğim hiç diyorum bizim hanım 3 günlüğüne doğum iznine ayrıldı dersin diyorum ne denilir diyorum tabiki doğum yaptımı bildirceksin diyorum o kadar diyorum :1rolleyes: canım inşallah eşinde askerliğini yapar gelir canım senin içinde zor olur ama olsun canım canı sağolsunda zamn bak çabuk geçiyo nerdeyse 6. ayımıza girdik günler su gibi akıyo bakmışsın nice seneler geçmiş biz hala burdayıza.s

herkese iyi geceler teyzoşlar öptük sizi kocaman biz bugün yorulmuşuz yatmya kadar gidiyoruz artık hayırlı uykular rüyalar

kaydirigubbakcemile3 ay ilahi zeyracım kızlara haber ver diyosun demek bak bu benim aklıma gelmemişti. aslında bu konuda bende şunu düşünüyorum birimizin başına bişey geldiğinde çoğumuzun telefonu hiçbirimizde yok bir haberleşme ağı kursak diyorum. ya herkes istediği birine ya da herkes tek bir kişiye telefon numarasını verse fena olmaz. bizim heriflere bırakmayalım onlar bizim o halimizi görünce dünyayı unuturlarkaydirigubbakcemile3

Günaydın bayanlar,günün ilk msj ı benden..hayaller kurmuşuz.biz de sabah eşimle konuşuyoduk,bu oglan bizi begenmez diyodum,ben annemler cep tlf kullanamıyo diyo gülüyodum,o da bize güler ipod dur şudur buduru dolu yeni teknoloji aracları cıkacak,eşim de diyo sana güler kesin:)

günaydın canlarımmm... mutlu,huzurlu,sağlıklı,hayırlı birgün olsun inş. hepimiz içinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…