kaydirigubbakcemile3 ay ilahi
zeyracım kızlara haber ver diyosun demek bak bu benim aklıma gelmemişti. aslında bu konuda bende şunu düşünüyorum birimizin başına bişey geldiğinde çoğumuzun telefonu hiçbirimizde yok bir haberleşme ağı kursak diyorum. ya herkes istediği birine ya da herkes tek bir kişiye telefon numarasını verse fena olmaz. bizim heriflere bırakmayalım onlar bizim o halimizi görünce dünyayı unuturlarkaydirigubbakcemile3
dünürüm iyi geceler...bugün hava çok soğuktu üşümedin mi sen?iyi geceler tatlı rüyalar canım
günaydın kızlar nasılsınız?
günün mızmızı ben olacam şimdiden söyliyeyim. gece hiç uyuyamadım. midem yandığı için sağıma, tetanozdan dolayı soluma yatamadım. oturur pozisyonda uyumak için çırpındım ama sabah 6 olmuştu daldığımda sonrada işe gelmek için kalktım akannehirtetanoz aşısı olan kolum ince ince ağrıyo dayanılmaz bir ağrı değil ama uykumu hiç etmeye yetti. zaten huzursuzdum iyice çekilmez oldum bugün:sinifsinif: zaten eşimde ağlamamı yasakladı napcam ben nasıl atcam bu huzursuzluğu bilmiyom:sinifsinif:
kızlar şeker yüklemesi için aç karnına mı gitmem gerek hastaneye?bugün boşa gitmeyeyim ozaman kahvaltı yapmış bulundum bikere
kızlar şeker yüklemesi için aç karnına mı gitmem gerek hastaneye?bugün boşa gitmeyeyim ozaman kahvaltı yapmış bulundum bikere
zeyra gelincik madem hiçbirimiz uyuyamıyoz geceleri pijama partisimi yapsak acabakaydirigubbakcemile3
tarhancığım geçmiş olsun canım o uykusuzluk bendede var canım benimde sabah 5 buçuk 6 oldumu bacaklarımda inanılmaz kramp uyuşma var dizden altında doktorumda normal dedi ne yapayım bende yastık falan yaptım kendime sırf bu yüzden ayağımın altına koymaya yok banamısın dememeye başladı her yöntemi denedim cıkkk olmadı en son bende ayakta biraz geziniyorum o şekilde raht edip yatıyorum rabbim şu son 3 ayımızı sağlıcakla geçirmeyi nasip eğlesin inşallah
günaydın gelinciğim bu arada bu hafta sonu sendeyim eeee artık alıştım her hafta topikten birisinde olmayakaydirigubbakcemile3
zeyra gelincik madem hiçbirimiz uyuyamıyoz geceleri pijama partisimi yapsak acabakaydirigubbakcemile3
tarhan canım ya sanada çok gecmiş olsun üzülme tiroitin için ,iyiki sen ısrar etmişin tatlım doktora ve tahlilin yapılmış....ama emin ol bebiş için bişiycik olmaz onlar allaha emanetler....
ayyy demeyin ya işte o dizden altında uyuşma bende de var yok delirtiyor beni nasıl bi kramptır o ya ,nasıl bir kasılmadır öle,uykumu bölüyo uyutmuyo ve uyandığım ayakta olduğum vakit bişi yok....valla bugunlerimizi arıycaz sanırım....
yaaa zeyra banada gel olmazmı????
bende uyuyamıyoruum bende ama !!!!!!!!;
beni istemiyomusunuz bende gelcem işte valla zaten hamişlik sendromu var üzerimde şuracıkta tepine tepine ağlarım......lülülülülülü:dilcikar:
ben gelirim valla canım zaten ben üniversiteden alışığım ev arkadaşlarımı bazen sabaha kadar yatırmazdım kızların gözlerinden uyku akardı onlara iki lafla kendilerine getirirdim gülmekten bu sefer onlar uyuyamazdı şimdi beni hepsi çok arıyomuş hep beni aradıklarında o günleri söylerler bana keşke olsanda gece bizleri yine güldürsen diye valla gülmekten bu sefer bebişleri koyvermeyelim canım sonra:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?