2010 Nisan Anneleri

günaydın herkese. nasılsınız bugün bakalım. biz allaha şükür dünkü uykusuzluktan bayılma halinden sonra bugün daha iyi uyuduk daha dinlenmiş kalktık. gerçi daha yatasım vardı ama olsun sağlık olsun :)

günaydın en tatlı en şeker nisan anneleri herkese şimdiden güzel günler diliyorum kızımlabuyrunnnnnnnnn
canım valla ne güzel olur biliyomusun aslında harbi rabbim göstermesin bişey olsa nerden görüşebileceğiz valla insan çok kötü oluyo haber alana kadar bence biz bu işe bir el atsakta şöyle gizli bir rehber yapsak hiçte fena olmaz canımcımkaydirigubbakcemile5

dünürüm iyi geceler...bugün hava çok soğuktu üşümedin mi sen?iyi geceler tatlı rüyalar canım

canım üşümezmiyim sen ne diyosun o yüzden pek dışarda gezmedik sen bana kızıcaksın ama ben yine migrosa falanda girdim o kocaman kalabalık hafta sonuda trabzona gideceğiz sanırım ordada foruma girerim benivereliniortak en iyisi sen görmeden kaçayım ama maskem yanımda olacak söz

günaydın kızlar nasılsınız?
günün mızmızı ben olacam şimdiden söyliyeyim. gece hiç uyuyamadım. midem yandığı için sağıma, tetanozdan dolayı soluma yatamadım. oturur pozisyonda uyumak için çırpındım ama sabah 6 olmuştu daldığımda sonrada işe gelmek için kalktım akannehirtetanoz aşısı olan kolum ince ince ağrıyo dayanılmaz bir ağrı değil ama uykumu hiç etmeye yetti. zaten huzursuzdum iyice çekilmez oldum bugün:sinifsinif: zaten eşimde ağlamamı yasakladı napcam ben nasıl atcam bu huzursuzluğu bilmiyom:sinifsinif:

günaydın canım..gece uykusuzluk problemi bendede mevcut canım.sağa dönüom oğlum depiklio,sola dönüom gene depiklio sırt üstü yatıom belim kasılıo napacam bilemiom geceleri valla.son gidişimde doktorum bu senin ii dönemlerin bu günlerini arayacaksın dedi demek dedim beterin beteri var ne edecez kafamçokkarıştı canım bende tetanoz oldum ama hiç ağrı filan çekmedim ama o kolumu o gün hiç kullanmadım sen kullandnmı çok yoksa ..içindeki huzursuzluğu atmak içinde bol bol bebişini düşün canım..:1hug:

kızlar şeker yüklemesi için aç karnına mı gitmem gerek hastaneye?bugün boşa gitmeyeyim ozaman kahvaltı yapmış bulundum bikere

tarhan canım ya sanada çok gecmiş olsun üzülme tiroitin için ,iyiki sen ısrar etmişin tatlım doktora ve tahlilin yapılmış....ama emin ol bebiş için bişiycik olmaz onlar allaha emanetler....

tarhancığım geçmiş olsun canım o uykusuzluk bendede var canım benimde sabah 5 buçuk 6 oldumu bacaklarımda inanılmaz kramp uyuşma var dizden altında doktorumda normal dedi ne yapayım bende yastık falan yaptım kendime sırf bu yüzden ayağımın altına koymaya yok banamısın dememeye başladı her yöntemi denedim cıkkk olmadı en son bende ayakta biraz geziniyorum o şekilde raht edip yatıyorum rabbim şu son 3 ayımızı sağlıcakla geçirmeyi nasip eğlesin inşallah

günaydın gelinciğim bu arada bu hafta sonu sendeyim eeee artık alıştım her hafta topikten birisinde olmayakaydirigubbakcemile3

kızlar şeker yüklemesi için aç karnına mı gitmem gerek hastaneye?bugün boşa gitmeyeyim ozaman kahvaltı yapmış bulundum bikere

canım bana aç karnına gel dediler. şeker yüklemesi yapılıyo 1 saat hiçbirşey yiyip içme yorulma yürüme diyolar. sonra şekerinin ölçüyolar. ondan sonra yemek serbestcokacimcoook

zeyra gelincik madem hiçbirimiz uyuyamıyoz geceleri pijama partisimi yapsak acabakaydirigubbakcemile3

canım eğer 50lilik yüklencekse aç tok farketmiyo ama 100lük yüklencekse aç gitmen gerekiyo ama ilk 50lililk yapılıyobenimkiside ocağın ilk haftası bakalım daha yaptırmadıma.s

offf ben gene şu tetenoz aşısını unuttum...aslında unutmadım tam karşımda sağlık ocağı bana bakıyor ama bu kadar mı korkulur iğneden ya (((((
bazen diyorum ki özge kızım sen böle giderse doğuramazsın diye ama ne yapayım ya yok o cesaret gelmiyo bana....

zeyra gelincik madem hiçbirimiz uyuyamıyoz geceleri pijama partisimi yapsak acabakaydirigubbakcemile3

ben gelirim valla canım zaten ben üniversiteden alışığım ev arkadaşlarımı bazen sabaha kadar yatırmazdım kızların gözlerinden uyku akardı onlara iki lafla kendilerine getirirdim gülmekten bu sefer onlar uyuyamazdı şimdi beni hepsi çok arıyomuş hep beni aradıklarında o günleri söylerler bana keşke olsanda gece bizleri yine güldürsen diye valla gülmekten bu sefer bebişleri koyvermeyelim canım sonra:asigim:

ayyy demeyin ya işte o dizden altında uyuşma bende de var yok delirtiyor beni nasıl bi kramptır o ya ,nasıl bir kasılmadır öle,uykumu bölüyo uyutmuyo ve uyandığım ayakta olduğum vakit bişi yok....valla bugunlerimizi arıycaz sanırım....
yaaa zeyra banada gel olmazmı????

bende uyuyamıyoruum bende ama !!!!!!!!;
beni istemiyomusunuz bende gelcem işte valla zaten hamişlik sendromu var üzerimde şuracıkta tepine tepine ağlarım......lülülülülülü:dilcikar:

tarhan canım ya sanada çok gecmiş olsun üzülme tiroitin için ,iyiki sen ısrar etmişin tatlım doktora ve tahlilin yapılmış....ama emin ol bebiş için bişiycik olmaz onlar allaha emanetler....

saol özgecim kötü düşünmemeye çalışıyorum ama çok başarılı olamıyorum, tedaviye başladık bugüne kadar etkilendiyse de artık yapacak bişey yok..

kızlar genelde şeker yüklemesiyle birlikte rutin kan sayımı falan yapılıyor. tiroit hormonlarına daha önce bakılmayan arkadaşlar hazır kan alınmışken bir baktırın derim her ihtimale karşıopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile

neyse teyzoşlar biz daha kahvaltı yapmadık hadi hep beraber yapalım toplanıp gelinde ne güzel olur yaaa görüşürüz kahvaltıdan sonra öptük

canım gelicem gelicem sen hiç merak etme ama sanırım en son sana gelicem özgeciğim çünkü ben ancak doğumdan sonra geliceğim istanbula olsun canım bebişimle gelicem daha iyi kız senin kuzey bizim kıza asılırsan benim dünür valla bizi öldürür gelinimi ne gezdiriyon diye:1hug:

bende uyuyamıyoruum bende ama !!!!!!!!;
beni istemiyomusunuz bende gelcem işte valla zaten hamişlik sendromu var üzerimde şuracıkta tepine tepine ağlarım......lülülülülülü:dilcikar:

muhtarsız olurmu hiç özgecim tabiki hep beraber bütün nisan anneleri doğuma yakın pijama partisi yapalım. ebemiz zeyra olacak gülmekten hepimizi doğurtacakkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…