günaydın kızlar nasılsınız?
günün mızmızı ben olacam şimdiden söyliyeyim. gece hiç uyuyamadım. midem yandığı için sağıma, tetanozdan dolayı soluma yatamadım. oturur pozisyonda uyumak için çırpındım ama sabah 6 olmuştu daldığımda sonrada işe gelmek için kalktım akannehirtetanoz aşısı olan kolum ince ince ağrıyo dayanılmaz bir ağrı değil ama uykumu hiç etmeye yetti. zaten huzursuzdum iyice çekilmez oldum bugün:sinifsinif: zaten eşimde ağlamamı yasakladı napcam ben nasıl atcam bu huzursuzluğu bilmiyom:sinifsinif:
kızlar şeker yüklemesi için aç karnına mı gitmem gerek hastaneye?bugün boşa gitmeyeyim ozaman kahvaltı yapmış bulundum bikere
ben gelirim valla canım zaten ben üniversiteden alışığım ev arkadaşlarımı bazen sabaha kadar yatırmazdım kızların gözlerinden uyku akardı onlara iki lafla kendilerine getirirdim gülmekten bu sefer onlar uyuyamazdı şimdi beni hepsi çok arıyomuş hep beni aradıklarında o günleri söylerler bana keşke olsanda gece bizleri yine güldürsen diye valla gülmekten bu sefer bebişleri koyvermeyelim canım sonra:asigim:
tarhancığım geçmiş olsun canım o uykusuzluk bendede var canım benimde sabah 5 buçuk 6 oldumu bacaklarımda inanılmaz kramp uyuşma var dizden altında doktorumda normal dedi ne yapayım bende yastık falan yaptım kendime sırf bu yüzden ayağımın altına koymaya yok banamısın dememeye başladı her yöntemi denedim cıkkk olmadı en son bende ayakta biraz geziniyorum o şekilde raht edip yatıyorum rabbim şu son 3 ayımızı sağlıcakla geçirmeyi nasip eğlesin inşallah
günaydın gelinciğim bu arada bu hafta sonu sendeyim eeee artık alıştım her hafta topikten birisinde olmayakaydirigubbakcemile3
muhtarsız olurmu hiç özgecim tabiki hep beraber bütün nisan anneleri doğuma yakın pijama partisi yapalım. ebemiz zeyra olacak gülmekten hepimizi doğurtacakkaydirigubbakcemile3
zeyra gelincik madem hiçbirimiz uyuyamıyoz geceleri pijama partisimi yapsak acabakaydirigubbakcemile3
saol özgecim kötü düşünmemeye çalışıyorum ama çok başarılı olamıyorum, tedaviye başladık bugüne kadar etkilendiyse de artık yapacak bişey yok..
kızlar genelde şeker yüklemesiyle birlikte rutin kan sayımı falan yapılıyor. tiroit hormonlarına daha önce bakılmayan arkadaşlar hazır kan alınmışken bir baktırın derim her ihtimale karşıopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile
neyse teyzoşlar biz daha kahvaltı yapmadık hadi hep beraber yapalım toplanıp gelinde ne güzel olur yaaa görüşürüz kahvaltıdan sonra öptük
haa birde kızlar bu aralar sabahları bazen mide bulantılarımda olmaya başladı yaa ilk zamnlar yaşamadığım bulantılarımı yaşıyorum acaba yaa anlamadım sizdede oluyomu
slm şekerlerrrrr
nasılsınızzzzzzz
ah o uykusuzluğu dün sorcaktınız bana bi de üstüne pazartesi olunca sendromu hem yaşadım hem yaşattım insanlara :) ama fena bişey ya. canım bugün ıhlamur fveya süt falan iç istersen yatarken belki rahat uyutur.her zaman işe yaramıyo ama belli olmaz.
slm şekerlerrrrr
nasılsınızzzzzzz
günaydın yazgülüm iyiyiz siz nasılsınız
hoşgeldin yazgülüm nasılsın canım şükürler olsun sen nasılsın canım :1hug:
iyiyim canım bomba gibiyim artık sizleri çok özledim bi bakayım dedim ama komşum seslendi şimdi kahve içmeye geçiyorum en kısa zamanda sizlerle sohbete katılcam hepinizi öpiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?