2010 Nisan Anneleri

haa birde kızlar bu aralar sabahları bazen mide bulantılarımda olmaya başladı yaa ilk zamnlar yaşamadığım bulantılarımı yaşıyorum acaba yaa anlamadım sizdede oluyomu

ah o uykusuzluğu dün sorcaktınız bana bi de üstüne pazartesi olunca sendromu hem yaşadım hem yaşattım insanlara :) ama fena bişey ya. canım bugün ıhlamur fveya süt falan iç istersen yatarken belki rahat uyutur.her zaman işe yaramıyo ama belli olmaz.

kızlar şeker yüklemesi için aç karnına mı gitmem gerek hastaneye?bugün boşa gitmeyeyim ozaman kahvaltı yapmış bulundum bikere

canım benim bildiğim aç olması lazım ama daha gitmedim bilmiyorum sen yine de aç git belki kan falan da vercek olursun boşa gitmiş olma ben hep aç gidiyorum dr a

süpersin valla bize de gelsene arada zeyracım. kaynatırız iki lafın belini kırarız. buyrunnnnnnnnn

zemuszemus buyur şekerim başımın üstüne..

muhtarsız olurmu hiç özgecim tabiki hep beraber bütün nisan anneleri doğuma yakın pijama partisi yapalım. ebemiz zeyra olacak gülmekten hepimizi doğurtacakkaydirigubbakcemile3

tamam canım ama ilk nazmı senmi doğuruverecen bakıcağım birde ikinizinki bir başlarsa ha gayret diye bağrışırız beraber o sırada heyecandanda bütün doğurmaycaklarda doğurmaya başlar evde bir bebk çığlıkları millet ne oluyo bu evde demeye gelir bebklermi bastı falan ayyy yaaa gözümden geçtide birden 10 -15 bebeğinbirden doğduğu aynı odada bizler yerde yatmış bebkler doğmuş:CüvCüv:

ayyy gevezeliğim tuttu yine sabah sabah gideyimde kızımı doyurayım yaa anneeciğim geliceğim şu listemi bir hazırlayayım bakalım gelcek hafta nerede olucam ona göre sana gelmeden olurmu yaa herkesin evine dolaşırken biryerdede doğuruveriririm artık nerde olursa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay zeyraaa çok komik bir görüntü oldu yaaa büssürü bitkin hamile ve bebekleri ortalıkta düşündükçe gülüyomkaydirigubbakcemile3

tarhancım geçmişe bakmadım ama tiroid falan bişeyler okudum ne oldu tsh yüksek mi çıktı. benim tiroid bezim yok ameliyat oldum dolayısıyla hormonu dışarıdan sadece ilaçla alıyorum. merak edilecek bişey yoktur. ama sorun neydi?

neyse teyzoşlar biz daha kahvaltı yapmadık hadi hep beraber yapalım toplanıp gelinde ne güzel olur yaaa görüşürüz kahvaltıdan sonra öptük

afiyet bal şeker olsun yarasın kızına inşallah canım

haa birde kızlar bu aralar sabahları bazen mide bulantılarımda olmaya başladı yaa ilk zamnlar yaşamadığım bulantılarımı yaşıyorum acaba yaa anlamadım sizdede oluyomu

yok bende olmuyo ama normalmiş sonlara doğru da bulantı oluyomuş tuzlu şeyler ye canım bastırsın mideni

ay annecim benim mide bir garip tam reflü moduna girdi. dün gece o kadar kötü olmamın nedeni zaten yatmaya yakın içtiğim 1 bardak sütle 1 bardak suydu. içtiğim sıvı ne olursa olsun geceleri beni perişan ediyo. hergece susuzluktan yanıyom da su içmeye korkuyomkaydirigubbakcemile3

iyiyim canım bomba gibiyim artık sizleri çok özledim bi bakayım dedim ama komşum seslendi şimdi kahve içmeye geçiyorum en kısa zamanda sizlerle sohbete katılcam hepinizi öpiyorum

tamam canım afiyet bal şeker olsun kahven canım bekliyoruz canım özletme kendini gel :1hug:

aaaa yazgülüm gelmiş hoşgelmiş ,hemde bomba gibi gelmiş çok sevindim ya....canım seni tekrar aramızda görmek ne güzel....

aaaaa yazgülüm gelmiş maşallah bombada gibiymiş.o enerjinden bizde faydalanalım bize biraz bulaştır.buarada ii olmana çok sevinidm.

günaydın kızlar.nasılsınız*
YAZGÜLÜM hoşgeldin canım.iyi olmana sevindim.
DÜNÜR kız demek migrosa gittin he kız ben sana dikkat et diyom kıııızzzzz.trabzondaki forumada maskesiz girme sakın.
GELıNCıKCıĞıM canım 50 gr da olsa 100 gr da olsa şeker yüklemesinde aç oluyosun.birde yanında limon bulundur canım. mide bulanabiliyormuş.....dr bende şekerden şüphelendi diye yazmıştım ya riski az olanlara 50 gr şeker yüklemesi yapılıyomuş aklınızda bulunsun....
TARHANCIĞIM kaan paşamız gayet sağlıklıdır canım sen üzme kendini oğluşumuzuda üzme tatlım nolur....
AYŞECıM eşine geçmiş olsun...hiç bilmiyorum ne yapılır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…