2010 Nisan Anneleri

dünürcüğüm girmem merak etme canım maskem bu sefer akşamdan çantama koyacağım

canım hoşgeldin saol tatlım desteğin için üzmemeye çalışıyorum inan. sen nasılsın?

ayşecim çok geçmiş olsun cnm bende yaşamıştım baya agrı yapıyor bol bol su içsin dra falan gidin bi serum taktırmadan rahatlayamaz canım ya

Ayşecim geçmiş olsun.Doktora gitmedimi eşin?Birde avakado yaprağının iyi geldiğini duymuştum ama bilmiyorum.

ben de sabaha karşı uyanıyom,5-6 gibi.hep sola yatmaya calışıyom olmuyo,daha 3 ay var.ben bi de şişko oldum erkenden.hareketlerim zorlaştı,dün gittim kısa bot aldım kendime rahat giyeyim diye...artık ıvır zıvır yemiycem utanıyom valla,daha 6 ayda şiştim:)):CüvCüv::CüvCüv:

sabah bi günaydın yazıp ev işlerime geçmek zorundaydım.. dün hiçbir işe el sürememiştim... neyse ki bitti.. bi bakayım dedim tekrar size...

tarhancım.. miden için üzüldüm cnım.. baya bi sorun oluyo senin uykun bakımından...geçmiş olsun bitanemm..

denizcim... eşine çook geçmiş olsun cnım.. ağrılarının geçmesi için dr. bişey vermedi mi? kum dökmesi için yani böbrekler temizlensin diye yöntemler var bitkisel ama ağrısı sancısı için bilemicem cnım..

mehtapçımm.. günaydın cnım.. akşam netten düştüm cnım.. sohbetimiz yarım kaldı üzgünüm ... kusuruma bakma canım.. opuyorumnanaktan

ayy ben en son gittiğimde 67 kilo olmuşum 2 kilo almışım bir ayda nerdeysecokacimcoook

mehtapçımm.. günaydın cnım.. akşam netten düştüm cnım.. sohbetimiz yarım kaldı üzgünüm ... kusuruma bakma canım.. opuyorumnanaktan
Önemli değil canım.opuyorumnanaktan

iyiyiz biz oğluşla canım.senin oğluş nasıl*mide yanman devam ediyomu

Çokşükür iki gündür yanmıyor.İnşallah hep böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…