2010 Nisan Anneleri

hıı bide biz bugün çarşıya çıkıyoruz oğluma ciciler almak için... :))) hastane çıkışı,alt açma seti,bir kaç tane daha zıbın ve çıtçıtlı badiyle eksiklerimizi tamamlamak istiyorum.. sadece bez ve biberonlarımız kalıcak.. onlarda eczaneden ve daha alınmasına var bence :)) bide kendime geçende 2 takım pijama almıştım.. ama 1 takım pijamayla 1 gecelik daha almak istiyorum...

kızlarr bide hast. ben kızımda 1 pijama 1 boydan gecelik götürmüştüm 1 de sabahlık... eşim sağolsun pijama taşımıştı gelip gittikçe :))) toplamda 3 pijama kullandım yani :)))) p.tesi yatıp , perşembe çıktık çünkü sezeryan olduğu için.. vee hepsini de kullanmıştım.. bu sefer de öyle alırım yanıma diye düşünüyorum.. ne olurr ne olmazz...

bebegcim bende geçen gün sormuiştum burda pijama gecelik hangisini kaç tane alayım die..demek lazım oluyomuş epeyi..gecelik için daha rahat edersin diolar sanırım 2-3 tane gecelik alıcam.1 adette pijama takımı ..

Hadi alda cicileri teyzelerde görsün annesi:))

gelincik.. daha öncede konuşuldu bu konu farkındayım canımın içii ama ilk doğumu olanlar açısından ben pek hoş tecrübeler yaşamadım paylaşabileceğim ama açık konuşiyim mademm.... cnımm bide benbugün alıcağım pijama takımımın altının koyu renk olmasını istiyorum.. kızımda sezeryan ve ertesi gün ilk ayağa kalktığımda lavaboya giderken pembe bi takım pijama giymiştim... sonra onu direk çöpe attık.. yani herkesin aynı olucak diye bi durum yok tabikii ama ben ilk ayağa kalktığımda biraz sorun yaşamıştım :kedi: birazcık kanamam olmuştu... birascıkkk... :))) bu kez öyle olmaz belki ama koyu renk altı olursa daha iyi olur diyorum.. koyu bordo alt yada lacivert altı olan bi takım meselaa...

ama ben kullandım yani 3 pijama 1 gecelik.. 1 pijamayla taburcu olan da vardıı.. sonuçta sürekli eve giden gelenler oluyoo.. arkadan da getirilebilirr...

ah canım ya kıyamam sana ben de akıl verdim sözde demek bunları yaptığın için oluyomuş. ah o susuzluk beni de acayip yapıyo gece uyanıyorum dudaklarım diş etlerime kadar yapışmış sanki gören 3 gündür su içmiyorum sanır wc ihtiyacına kalkınca su da içiyorum valla.

Günaydın kızlar.
Eşim kum döküyor.Ve ağrıdan kıvarnıyor.Tavsiyeleriniz nelerdir yaaa.Napalım?

canım geçmiş olsun. allah kolaylık versin sanki ben bira iyi geliyo diye biliyorum kum ve taş dökmeye ama emin değilim. ama sıvı alımı çok önemlidir kesin neticede boşaltım sistemi. su içsin bolca.

Günaydın güzel nisan anneleria.s.

günaydın yosuncum

ben de aynı şeyi düşünüyorum gelincik. çünkü gecelik hem hasta hem dr için rahat oluyo dediler. gerçi başından geçmiş bebeg in ama bana da senin söylediğin mantıklı geliyor

neyse canlarım ben kaçıyım.. kızımı hazırlayıp okula bırakınca geçicem ordan çarşıya.. annemle buluşucazz :)))

mehtapçım... ahh canımm nasıl ekliyciim.. nasıl koyucimm hiiç bilemiyorum kii... benim evde bilg. dan koyamıyorum.. ya kardeşim gelip çekicek evden bana atıcak msn den fln.. yada ben yüklenip hepsini gidicem annemden koyucam resimlerii.. ama bugün olmasa da hepsini toptan çekip koyucam en kısa zamanda.. öptümm cnımm çoookkk....

evet bak canım o konuda haklısın kesinlikle koyu renk olmalı açık rengin sakıncası her zaman her anlamda çok

kızlar görüşrüz bende ders çalışıcağım biraz öptüm hepinizi görüşmek üzere

merhabalar kızlarr...

nasılsınız bakayım :))) birazdan ve inşallah koyabilirsem kuzumun cicişlerini koyacağım cicişler topiğine zemuszemus

yaaa ben kaç saattir giremiyorum googleye ve msn e çıldırcam ....
ya nedne böle oldu pc kafayı yedi.....

kızlar görüşrüz bende ders çalışıcağım biraz öptüm hepinizi görüşmek üzere

hadi bakalım allah zihin açıklığı versin canım çalış dersini güzelce sonra kafan rahat sohbetimizi ederiz.

merhabalar kızlarr...

nasılsınız bakayım :))) birazdan ve inşallah koyabilirsem kuzumun cicişlerini koyacağım cicişler topiğine zemuszemus

merhaba canım. iyidir siz nasılsınız? hadi koy da bakalım cicilerine bu arada güle güle sağlıkla giysin inşallah

Kızlar doĞumda ıster normal ıster sezeryan olsun kanamanız olucak hatta sezeryanda daha Çok olucak gÜnlerce ped kullanacaksınız zaten doĞumdan hemen sonra saatlerce hasta gecelıĞı Üzerınızde olacak sonra sızı temızleyıp temız gecelıĞınızı gıydırecekler ped kullanacaĞınız ıÇın de gecelık veya pıjamanız kırlenmez meraklanmayın. Sezeryan olacaklar yÜksek bellı kÜlot alsınlar hatta kullan at donlar var jokerde sırf doĞum ıÇın. Ben sezeryan olmuŞtum ılk gÜn ÖĞleden sonra aÇık pembe gecelıĞımı gıydım sonrakı gÜn de aÇık mavı pıjamamı. Çok kanamam olmasına raĞmen pedler koruyo meraklanmayın.

kızlar merhaba testlerimizi yaptırdık geldik 2 de alıcaz sonuçlarımızı. gitmişken dr ultrasonla da baktı ama ben hiç bişi görmedim başka bir doktora gitmiştim. neyseki bebeğimin gelişimi ii 749 gr. olmuş. Dün tetanozun 2, dozunu da olduk bugünde şekerimize, kansızlığımıza ve idrarımıza bakılıyor. bakalım artık inşallah hayırlısı.

inş iyi sonuçlar alırsın canım. maşallah kuzuna da nasıl büyümüş. 1 kilo olmuş nerdeyse. tüh niye göremedin acaba? neyse bi dahakine iyice bakarsın artık. ben daha tetanoz aşısı olmadım bir an önce olsam da bitse 6 ocağa gün verdi sağlık ocağı dr bakalım.

Günaydın nisan anneleri, a.s. Nasılsınız?

Bu pijama konusunu görünce nasıl sevindim anlatamam. Çok kafa karıştırırcı bir konu. Demekki herşeye rağmen yedek pijamalarımız olmalı. Ve tabi bir tanede gecelik. Sezeryan olacaklarda tabiyki sabahlık.
Yeni doğum yapan bir arkadaşım ilk geceliği giyersin demişti, doğum sonrası kontrollerde rahat edersin. Ondan sonra pijamaya geçersin dedi.
Kızlar bu doğum çantası dedikleri şey bence doğum valizi adını almalı. Bu kadar çok şey hangi çantaya sığar.

Bebeğine maşallah canım Keşke görebilseydin ama gelişimi iyi olduktan sonra önemlisi bu. alkisalkisalkis

herkese merhaba guzel anneler ve anne adayları bende nısan 2010 da anne olucam ıns.az kaldı ama nasıl sabırsızlanıyorum gecse vakıt hayırlısıyla 21+6 haftadayım henuz gıtmedım ama haftaya pzrtesı gıdıcem tetanoz asısı ıcın gecen hafta gıttıgımde ayrıntılı ultrasonda 363 gr dedıler 20.haftada cokmu zayıf yavrum acaba beslenemıyomuyum kızlar?

bebegcim çicekcim sağol canım bilgileriniz için.yaa bebeg aslında sana soracak okadar çok şeyim varki çok merak ettiğim şeler var sezeryan doğum ve sonrası hakkında..

Yok canım zayıf değil bebeğin. Bazı internet sitelerinde Sat tarihine göre hafta hafta kilosu hesaplanıyor bence onlara bir bak.
Birde her ultrason cihazında bu ölçümler farklı çıkabiliyormuş. Doktorun sağlıklı dedikten sonra rakamlara çok takılma. :umursamaz:
Bildiğin kadarıyla türk toplumu için yapılmış bir bebeğin gelişim kilo ortalamaları yok, çoğu internet sitesi amerikanın ortalamalarına göre kilo gelişimini veriyor. Önemli olan doktorlarımızın söyledikleri.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…