Hadi alda cicileri teyzelerde görsün annesi:))hıı bide biz bugün çarşıya çıkıyoruz oğluma ciciler almak için... :))) hastane çıkışı,alt açma seti,bir kaç tane daha zıbın ve çıtçıtlı badiyle eksiklerimizi tamamlamak istiyorum.. sadece bez ve biberonlarımız kalıcak.. onlarda eczaneden ve daha alınmasına var bence :)) bide kendime geçende 2 takım pijama almıştım.. ama 1 takım pijamayla 1 gecelik daha almak istiyorum...
kızlarr bide hast. ben kızımda 1 pijama 1 boydan gecelik götürmüştüm 1 de sabahlık... eşim sağolsun pijama taşımıştı gelip gittikçe :))) toplamda 3 pijama kullandım yani :)))) p.tesi yatıp , perşembe çıktık çünkü sezeryan olduğu için.. vee hepsini de kullanmıştım.. bu sefer de öyle alırım yanıma diye düşünüyorum.. ne olurr ne olmazz...
ay annecim benim mide bir garip tam reflü moduna girdi. dün gece o kadar kötü olmamın nedeni zaten yatmaya yakın içtiğim 1 bardak sütle 1 bardak suydu. içtiğim sıvı ne olursa olsun geceleri beni perişan ediyo. hergece susuzluktan yanıyom da su içmeye korkuyomkaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar.
Eşim kum döküyor.Ve ağrıdan kıvarnıyor.Tavsiyeleriniz nelerdir yaaa.Napalım?
Günaydın güzel nisan anneleria.s.
bebegcim bende geçen gün sormuiştum burda pijama gecelik hangisini kaç tane alayım die..demek lazım oluyomuş epeyi..gecelik için daha rahat edersin diolar sanırım 2-3 tane gecelik alıcam.1 adette pijama takımı ..
gelincik.. daha öncede konuşuldu bu konu farkındayım canımın içii ama ilk doğumu olanlar açısından ben pek hoş tecrübeler yaşamadım paylaşabileceğim ama açık konuşiyim mademm.... cnımm bide benbugün alıcağım pijama takımımın altının koyu renk olmasını istiyorum.. kızımda sezeryan ve ertesi gün ilk ayağa kalktığımda lavaboya giderken pembe bi takım pijama giymiştim... sonra onu direk çöpe attık.. yani herkesin aynı olucak diye bi durum yok tabikii ama ben ilk ayağa kalktığımda biraz sorun yaşamıştım :kedi: birazcık kanamam olmuştu... birascıkkk... :))) bu kez öyle olmaz belki ama koyu renk altı olursa daha iyi olur diyorum.. koyu bordo alt yada lacivert altı olan bi takım meselaa...
ama ben kullandım yani 3 pijama 1 gecelik.. 1 pijamayla taburcu olan da vardıı.. sonuçta sürekli eve giden gelenler oluyoo.. arkadan da getirilebilirr...
kızlar görüşrüz bende ders çalışıcağım biraz öptüm hepinizi görüşmek üzere
merhabalar kızlarr...
nasılsınız bakayım :))) birazdan ve inşallah koyabilirsem kuzumun cicişlerini koyacağım cicişler topiğine zemuszemus
kızlar merhaba testlerimizi yaptırdık geldik 2 de alıcaz sonuçlarımızı. gitmişken dr ultrasonla da baktı ama ben hiç bişi görmedim başka bir doktora gitmiştim. neyseki bebeğimin gelişimi ii 749 gr. olmuş. Dün tetanozun 2, dozunu da olduk bugünde şekerimize, kansızlığımıza ve idrarımıza bakılıyor. bakalım artık inşallah hayırlısı.
kızlar merhaba testlerimizi yaptırdık geldik 2 de alıcaz sonuçlarımızı. gitmişken dr ultrasonla da baktı ama ben hiç bişi görmedim başka bir doktora gitmiştim. neyseki bebeğimin gelişimi ii 749 gr. olmuş. Dün tetanozun 2, dozunu da olduk bugünde şekerimize, kansızlığımıza ve idrarımıza bakılıyor. bakalım artık inşallah hayırlısı.
herkese merhaba guzel anneler ve anne adayları bende nısan 2010 da anne olucam ıns.az kaldı ama nasıl sabırsızlanıyorum gecse vakıt hayırlısıyla 21+6 haftadayım henuz gıtmedım ama haftaya pzrtesı gıdıcem tetanoz asısı ıcın gecen hafta gıttıgımde ayrıntılı ultrasonda 363 gr dedıler 20.haftada cokmu zayıf yavrum acaba beslenemıyomuyum kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?