2010 Nisan Anneleri

Kızlar yaaamafoldumben
midem çok kötü yanıyor yaaaaa

Geçmiş olsun canım. Benimde dün çok fenaydı. Gece yatmadan evin içinde yürüyüş yaptım kolidorda, spor ve yürüyüş uyuma kalitesini artırır diye. O şekilde çok rahat uyudum ve sabahada ne mide yanması ne başka birşey kaldı. :dance:

Bu arada gaviscon şurupta kullanabilirsin. Hamilelere doktorlar yazıyor benim doktorumda yazmıştı.

[
Kızlar yaaamafoldumben

canımcım ilacın yokmu gaviscon falan? son günlerde pek geçirmese de normalde ben hep gaviscon ile idare ettim durumu. bir de çok fazla sıvı alma canım geçene kadar artırır yanmayı çünküopuyorumnanaktan

Kızlar yaaamafoldumben
geçmiş olsun.önceki hafta ben de aynı problemi yaşayıp dr söylediğimde rennie duo süspansiyon verdi bana.istediğin kadar içebilirsin dedi ve gerçekten işe yaradı.3 gün kullandım günde 2 kez 2 kaşık içtim ve sonra şikayetim geçti zaten.dönem dönem bu tarz farklı şikayetlerimiz olacak sanırım.tekrar geçmiş olsun.a.s.

off bu mide yanması benimde kabusum normalde zaten ülser var midemde şimdi bi de hamilleikle iyice kötü oldu bende rennie tablet kullanıyorum rahatlatıyor biraz ama geçici bir süre

slm kızlar.. ben eve geldim açtım ama giremedim kk ne... şu an arkadaştayım.. size haber veriyim dedimm.. çarşıya gittik geldikk.. 1 takım hastane çıkışı seti,2 takım pijama, 2 takım içe giydirilecek olan zıbınlardan,4 tane çıtçıtlı badi, taşıma koltuğu(araçta da kulllnılabilenlerden),alt açma seti,havlu seti, 1 ayakkabı, kendime 1 boydan gecelik ve daha vardı sanırım ama hatırlayamıyorum.. ama hepsi o kadar şirinler kii.. yavrumm sağlıkla doğsun da hayırlısıyla giydireyim allahım...

kızlar sonuçlarımı aldım şeker iyi, idrar iyi, kansızlığımda yükselmeye başlamış çok şükür. herşey yolunda:))) tabi kendi druma haftaya gidicem asıl onun yorumu önemli..

a.s.hosgeldin cnm.Nasılsın?

kızlar sonuçlarımı aldım şeker iyi, idrar iyi, kansızlığımda yükselmeye başlamış çok şükür. herşey yolunda:))) tabi kendi druma haftaya gidicem asıl onun yorumu önemli..
Gözün aydın nazlıcığım,çok sevindim.

Slm kızlar, a.s.
Nasılsınız? Biz temizlik yaptık, yorulduk. Dinleniyoruz.
a.s.hosgeldin canım.Temizlik gibisi var mı ellerine sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…