2010 Nisan Anneleri

kızlar sonuçlarımı aldım şeker iyi, idrar iyi, kansızlığımda yükselmeye başlamış çok şükür. herşey yolunda:))) tabi kendi druma haftaya gidicem asıl onun yorumu önemli..

Nazlıcım, sonuçların iyi olmasına çok sevindim. Maşallah.
Ben kanda sınırlarda geziniyorum, şekerimde düşük çıktı. Kızlar benim gibi şekeri düşük çıkan oldu mu? Doktorum çok önemsemedi, sadece az ve sık ye dedi. Düşüklüğü sanırım pek sorun oluşturmuyor.

BENİM ŞU ANDA ŞEKER NORMAL SEYRİNDE.KAN DEĞERİM DÜŞÜK SADECE.YÜKSEK OLUNCA RİSK ARZEDİYOR.Düşük olmasını şekerle destekleyince azcık yetiyor.

merhaba kızlar nasılsınız bizde kızımla ders çalıştık yemek yedik geldik ıhlamurumuzu içiyoruz:))

Yosuncum sağol.
Kocacığım sağolsun sürekli dayanamadığım tatlılardan alıp şekerimi destekliyor zaten. Nasıl olduda benim kan şekerim düşük çıktı anlamadım, hamileliğim boyunca sürekli tatlı yedim. cokacimcoook

iyi akşamlar teyzelerii
biz geldik oğlumla
bugün yine evde oturmadık:) sabahtan hastaneye gittim şeker yüklememi yaptırdım çok şükür normal sınırlardaymış hatta erkflz cim bende senin gibi şaşırdım canım o kadar tatlı yememe düşük bile çıktı:)
sonrasında da kursa gittim . e eve gel yemek yap derken bu saati buldu neti açmam
sizler nasılsınız keyifler yerindedir umarım
bu arada hazır aklıma gelmişken sizede söyleyeyim kızlar daha şeker yüklemesi yaptırmayan varsa eğer glikozlu suyunuza bir kaç damla limon sıkarsanız daha rahat içersiniz
annem zaten söylemişti bana eczacıda aynı şeyi söyleyince bende yaptım ve çok şükür midem bulanmadı

merhaba kızlar nasılsınız bizde kızımla ders çalıştık yemek yedik geldik ıhlamurumuzu içiyoruz:))
merhaba canım hoşgeldin.AFİYET BAL ŞEKER OLSUN.

SENDE SAOLASIN CANIM.Ye tatlıları yarasın bebişine.

oh ne güzel tatlım eksikleri tamamlamışsın ne güzel sende bebişinde güle güle giyin
kızlar sonuçlarımı aldım şeker iyi, idrar iyi, kansızlığımda yükselmeye başlamış çok şükür. herşey yolunda:))) tabi kendi druma haftaya gidicem asıl onun yorumu önemli..
nazlıcım size de maşallah tatlım çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına

merhaba zeyracımm ne güzel derste çalışmışsın afiyet olsun

bide kızlar bugün kendi doktoruma gitmedim haftaya gideceğim inşallah devlet hastanesinde yaptırdım tahlilleri doktor sonuçlarıma baktı kan değerlerin çok düşük dedi buda hamilelerde hiç istemediğimiz bir durum zaten doğumda normal yada sezeryan olsun farketmez ciddi anlamda kan kaybı olacak zaten sizin kan değerlerinizde düşük o yüzden damardan takviye almanız gerekiyor ve doğum zamanıda tedbirli olmanız lazım dedi

iyi akşamlar canım.Hoşgeldin.Sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına.

Canım, ins kansızlık sorunun düzelir. :Saruboceq: Tedbirli olmak en iyisi, benim yeni doğum yapan bir arkadaşımın kanaması 45 gün sürdü.

Bu arada diğer tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim. Sende benim gibi tatlıcısın demekki.

iyi akşamlar canım.Hoşgeldin.Sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına.
hoşbuldum canımm çok sağoll

inşallah canımyaa bir düzene girse başka bişey istemiyorum bide işin ilginç tarafı benim hiç kansızlık problemim olmamıştı
çok sağol ayrıca canım sorma tatlısız bir gün düşünemiyorum:)

canım senin hemoglobin değerin kaç ki?

saol canım benim geçmiş olsun nazcığım kıyamam sana yaa benimde sanırım düşük çıkacak canım kan değerlerim bendede biliyosun hamişliğin başındada değerlerim 11 falandı canım benim yinede tedbirli olmada yarar var dediğin gibi biz tedbirimizi alalımda benim gerçidaha ölçülmedi ama inşllah düşük çıkmz canım :Saruboceq:

ya kızlar msnemi açamıyorum yaa bozuldumu ne oldu anlamadım:gitme:

slm kızlarr... iyi akşamlar hepinizee..

tuğbacım... denizcim.. özgecim.. jnazcım.. çok sağolun canlarım.. rabbim hepimize aldığımız cicileri bebişlerimize iyi sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin tabi bana da :)) amiinnn.. güle güle kirletsinler inş... :))) en kısa zamanda resmlerini eklerim inş..

nazlıcım.. jnaz.. dr. kontrolleriniz ve tahlilleriniz iyi çıkmış.. gözünüz aydın... jnaz.. cnım inş. kan sorunun da iyileşir doğuma kadar da sıkıntı çekmezsinn...

canım senin hemoglobin değerin kaç ki?
yosuncum sen sorunca baktım tek başına hemoglabin diye yazmıyor kan sayımı adı altında ölçümler var ve çoğuda normal sınırların altında
sağolasın zeyracım Şeniz
normalde hamilelikte kan değerleri 1-2 kademe düşük çıkarmış zaten tatlım öyle demişti doktorum
inşallah seninde düşük çıkmaz canımyaa

iyi akşamlar bebegcim hoşgeldin bende çok istiyorum resim eklemeyi ama makinemizin ekranı kırıldı ve servisten gelmedi daha tlf la çektiklerimde çok karanlık çıkıyor malesef
tahlillerimde çok şükür iyi canımya benim için önemli olan şeker ve gizli kanama olup olmadığına bakılan tahlildi 3 hafta üstüste yaptırdım ve çok şükür negatif çıktı bende rahatladım
inşallah canımyaa sağlıkla doğum yaparız inşallah hepimiz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…