- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
ya kızlar msnemi açamıyorum yaa bozuldumu ne oldu anlamadım:gitme:
hımm bilmemki canım
ben hiç açmıyorum msn i aslında açmam lazım özgeye de ayıp oldu ama bu aralar iyice gezenti oldum çıktım evde oturmuyorum kii:kedi:
Çoksükür iyiyiz canım.Başağrısını saymazsak:)Yorulunca hissetmemen doğal canım.Uzanıp dinlenirsen o neler yaparhoşbuldum mehtapçımmnasılsın cnım? iyisin inş.. oğluşun nasıl ?
benimki bugün pek tekmelemedi beni..yada ben yoruldum da ondan mı hissetmedim bilemiyorum artıkk...
Nazcım HMG diye yazar bi bakarsan.yosuncum sen sorunca baktım tek başına hemoglabin diye yazmıyor kan sayımı adı altında ölçümler var ve çoğuda normal sınırların altında
:
zeynocuğum bide başlattaki msn den girmeye çalış.Olur belki.Yani eski sürümü dene.mehtapcığım sanırım benimkisi açılmıyo eşimde nöbetçi bu akşam yaa offf onunla görüşcektik msneden yapamadım şimdi kızını görcekmiş öslemiş ama malesef göremeyecek çünkü açamadım(((( sabah görüşüceğiz yaaaa offf
oh ne güzel işte şekercim keyfini çıkart hamileliğinin kaydirigubbakcemile5aynen ben canım bende öyle benim kızda bana çekerse bak sen halimize ordu trabzon geziyoz biz buralarda yetmiyo artık bize canım bu hafta sonu kociş beni gezmeye götürecek şehir dışına çok sıkıldık biraz değişiklik iyi gelicek :asigim:
yosuncum baktım da hayatım hmg şeklinde yazmıyor başlıkta kan sayım var ve onun altında da wbc, ne, ly şeklinde devam ediyor doktorun hgb diye altını çizdiği bir kısım var oda 8,9Çoksükür iyiyiz canım.Başağrısını saymazsak:)Yorulunca hissetmemen doğal canım.Uzanıp dinlenirsen o neler yapar
Nazcım HMG diye yazar bi bakarsan.
zeynocuğum bide başlattaki msn den girmeye çalış.Olur belki.Yani eski sürümü dene.
iyiakşamlar kızlar ben işten eve geldim yemek yedik daha doğrusu eşimle annesi yedi, benim canım hiçbişi istemiyo. sanki daha yeni yemek yemişim gibi hissediyom kendimi 1 kase çorba içtim anca zorla. oğluş bütün vücudumu kaplamış sanki nefes alamıyom yemek yicek yer bırakmamış. öyle hissediyom. kaydirigubbakcemile3
iyi aksamlar cici nisan anneleri
nasilsiniz arkadaslar,söööyle bir baktimda 10 günü gecmis kkya girmeyeli
umarim hepiniz iyisinizdir Şeniz
sabahtan beri midem ara ara feci yaniyor yha ,acaba hani saclari cikarken yaniyor diyorlar yha ondan olabilirmiki ?
hoşbuldum mehtapçımmnasılsın cnım? iyisin inş.. oğluşun nasıl ?
benimki bugün pek tekmelemedi beni..yada ben yoruldum da ondan mı hissetmedim bilemiyorum artıkk...
iyi aksamlar cici nisan anneleri
sabahtan beri midem ara ara feci yaniyor yha ,acaba hani saclari cikarken yaniyor diyorlar yha ondan olabilirmiki ?
hoşgeldin canım.Epeydir görünmüyordun.Nasılsın?Yanmalar epeyce kişide var hassas bünyelerde olabiliyor.Özellikle daha öncedende şikayetin varsa.İlaç kullanıyormusun?iyi aksamlar cici nisan anneleri
Hoşgeldin tubicim.Öyle aç kalmak yok.Bişeyler yemen lazım.Hadi bakalım:))opuyorumnanaktaniyiakşamlar kızlar ben işten eve geldim yemek yedik daha doğrusu eşimle annesi yedi, benim canım hiçbişi istemiyo. sanki daha yeni yemek yemişim gibi hissediyom kendimi 1 kase çorba içtim anca zorla. oğluş bütün vücudumu kaplamış sanki nefes alamıyom yemek yicek yer bırakmamış. öyle hissediyom. kaydirigubbakcemile3
yosuncum baktım da hayatım hmg şeklinde yazmıyor başlıkta kan sayım var ve onun altında da wbc, ne, ly şeklinde devam ediyor doktorun hgb diye altını çizdiği bir kısım var oda 8,9
hoşgeldin canım.Epeydir görünmüyordun.Nasılsın?Yanmalar epeyce kişide var hassas bünyelerde olabiliyor.Özellikle daha öncedende şikayetin varsa.İlaç kullanıyormusun?
Hoşgeldin tubicim.Öyle aç kalmak yok.Bişeyler yemen lazım.Hadi bakalım:))opuyorumnanaktan
Nazcım evet o yazılı olan.Ben yanlış söylemişim şimdi baktımda afedersin.Çok düşük bol siyah çekirdekli kuru üzüm ve pekmez tüketiyorsun.opuyorumnanaktan
gebelik reflüsü olabilir zehircim
midesi yananlar kulubüne hoşgeldin canımlülülülülülü
hoşgeldin canım.Epeydir görünmüyordun.Nasılsın?Yanmalar epeyce kişide var hassas bünyelerde olabiliyor.Özellikle daha öncedende şikayetin varsa.İlaç kullanıyormusun?
[hosbulduk yosuncum Şeniz
calisiyorum canim o yuzden giremiyorum,simdi bir de üniversite kitaplarim geldi anlasilan hic giremicem
yanma ilk kez bugun sabah basladi canim ,malesef doktorumda alman oldugu icin yilbasi tatiline girdi 2 hafta :bbo:
acil bisey olursa hastaneye git dedi,midem yaniyor diyede hastaneye gidilmez ki kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?